ممنونم:11:نقل قول:
پس چرا پوشش مبین کمتر هست نسبت به ایرانسل
من تهران را در سایت هردو مقایسه کردم پوشش ایرانسل خیلی بهتر هست
میشه کمکم کنید فرق بین مدم های ایرانسل با مدم های مبین چی هست ؟ کیفیت کدوم بهتر هست؟
Printable View
ممنونم:11:نقل قول:
پس چرا پوشش مبین کمتر هست نسبت به ایرانسل
من تهران را در سایت هردو مقایسه کردم پوشش ایرانسل خیلی بهتر هست
میشه کمکم کنید فرق بین مدم های ایرانسل با مدم های مبین چی هست ؟ کیفیت کدوم بهتر هست؟
سلام خدمت همه دوستان
سوالی داشتم اگر لطف کنید جواب بدین خیلی ممنون میشم.دوستانی هستند که در کرج منطقه محمد شهر یا ولد اباد یا عباس اباد وایمکس ایرانسل رو گرفته باشند و راضی باشند.چون من هم میخواستم بگیرم .گفتم اول با شما مشورت کنم.تو نقشه پوشش وایمکس منطقه ما نیست ولی شنیدم که جدیدا انتن گذاشتن.ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند جواب بدند.تا زودتر تا این تخیفیف مودم هست بگیرم.
با تشکر فراوان از همه
با سلام
سوالی دارم ممنون میشم زودتر جوابم بدین ...
این مودم Wi Fi آیا آداپتور نیاز داره؟ یعنی میشه مثل مودم USB همه جا بردش؟کیفیتش چطور؟
و سرعت دانلود 128 چقدر هست 16؟ برای استفاده معمولی جوابگو هست دیگه ؟؟
بسیار ممنونم .
نقل قول:کد:http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=161
مودم هر دو (ايرانسل و مبين نت) ماله شركت HUAWEI هست و فقط رنگ اونا فرق مي كنه .نقل قول:
آقا وقتی که آنتنا کمتره سرعت پایین میاد؟ کلن اینکه آدم مثلا فقط با یه آنتن آنلاین باشه چه مشکلایی میتونه داشته باشه؟
آداپتور برق نیاز داره. یعنی برای استفاده نیاز به پریز برق داره.نقل قول:
بله 16 هست دقیق- هست ولی برای دیدن کلیپها دچار مشکل میشید یا صفحات پر از عکس کیفیت بالا دیر باز میشند، سعی کنید حداقل 256 تهیه کنید تا لذت واقعی استفاده از اینترنت رو تجربه کنید البته یه خورده دردسر داره تهیه نامه و اینهاش ولی می ارزه.
خير ، سرعت ربطي به آنتن نداره !نقل قول:
پس واسه چی انقدر اینجا همه نگرانن که مثلا آنتنشون 2 تاس و 5 تا نیس؟نقل قول:
دوستان یه سوال
این ایرانل آیا با گواهی اشتغال به تحصیل دانشگاه 256 میده؟