نقل قول:چیت زدن همین مشکلات را هم داره دیگه.قبل اینکه چیت بزنی باید بهش فکر میکردینقل قول:
کجاش ظایع هست خیلی هم خوبه اگه بن نمیکرد که دیگه نمیشد داخل سرور ها بازی کرد.
Printable View
نقل قول:چیت زدن همین مشکلات را هم داره دیگه.قبل اینکه چیت بزنی باید بهش فکر میکردینقل قول:
کجاش ظایع هست خیلی هم خوبه اگه بن نمیکرد که دیگه نمیشد داخل سرور ها بازی کرد.
salam man alireza nasiri hastam va taze ozve site shodam va az shoma mikhaham ke patch va multiplayer mw2 ra chek konid chon man khastam aon ra download konam ke yeki fekr konam ---- shodebod va yeki ham tavasote uploader hazf shode bod lotfan link haye digari ra garar dahid va agar emkan darad javab ra be e-maile man ersal konid mamnonam:d:20::20:
حالا هیچ راهی نیست که در بیای از بننقل قول:
راس میگه من از اونجایی که _____wall رو ذانلودیدم نوشته بود فقط 6 ساعت بن میشی ولی من الان 2 روزه بنم.نقل قول:
It's not troll
get the ... outta here ,enjoy your ban time and go play some" Mench not Modernwarfare 2" dear cheater
چرا سرورای ایرانی اینقد بدسلیقن ؟!
همیشه زشت ترین سبک بازیو انتخاب میکنن که یه بار کشته بشی باید بری تا دور بعد ! تازه بعضیا کلی فحشو ناسزا به آدم میدن معلوم نیست از کدوم طویله ورداشتن اومدن عقده هاشونو خالی کنن :(
نمیشه یه کار کرد متن چت کاربرا دیده نشه ؟
سلام
دوستانی که از شاتل سرویس میگرن این 2 روز با بازی مشکلی نداشتن؟
من از دیشب تا حالا وقتی میخوام وارد یک سرور بشوم برام مینوسه joining game session,attempt # و یک شمارش گر که هی زیاد میشه.
اول فکر کردم مال این بازی هست و این آپدیت هایی که آلتر میده چند باری بازی را پاک کردم و کل مراحل را از اول رفتم اما فرقی نکرد (قبلا بعضی وقت ها قاطی میکرد که با نصب مجدد بازی حل میشد)
تا الان که به فکرم افتاد با v.p.n تست کنم.که با کمال تعجب دیدم وارد بازی شد اما به دلیل پینگ زیاد (کانکت بودن v.p.n) از بازی kick میشم.
یعنی ممکنه این isp نفتی ما کاری کرده باشه که دیگه نشه بازی کرد؟
کسی اگه راه حلی به ذهنش می رسه دریغ نکنه که 2 شبه بازی نکردم بد جوری خمارم :(
دیشب برا منم قاطی کرده بود.نمیدونم شاید از اینترنت باشه.نقل قول:
آقا یکی کمک کنه لطفا
من با مپ های کاراچی (Karachi) و Derail مشکل دارم. یعنی اصلا لود نمی کنه این مپ ها رو واسم :31:
کسی لینک دانلود dlc این map ها رو داره !؟