پس چرا توی معرفی این رشته نوشته یکی از شغلاش وکالته؟؟؟نقل قول:
Printable View
پس چرا توی معرفی این رشته نوشته یکی از شغلاش وکالته؟؟؟نقل قول:
ببخشید بعد از ثبت نام اینترنتی هم میخواد به دانشگاه بریم برای تحویل مدارک مثل دیپلم ؟ یا اینکه باید صبر کنیم بعد از اعلام نتایج کلی؟
صبر کنید وقتی نتایج اومد ببینید اسمتون واسه کجا درومده مدارک رو در موعد مقرر ثبت نام ببرید تحویل بدید.نقل قول:
سلام. دوستان من علمی کاربدی قبول شدم. اما دانشجو دانشگاه آزاد هیتم. میتونم اینجا ثبت نام کنم بعدا برم واسه انصراف . ؟ دانشگاه علمی کاربردب تهرانه اما آزاد ساوه
برای ثبت نام ازتون اصل مدرک دیپلم رو میخوان.نقل قول:
شما تا وقتی آزاد انصراف ندادی دانشگاه دیگه ای نمیتونی ثبت نام کنی.
کسی نمیدونس؟ من هنوز جواب سوالامو نگرفتم:n03:نقل قول:
در صورت قبولی در آزمون پودمانی و نبردن مدارک و ثبت نام نکردن ،انصراف از تحصیل به حساب میاد? محرومیت نداره ؟
نه هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد.نقل قول:
شما رشتهای داری که دوستان اینجا قبلا نداشتن....نقل قول:
کسی نمیدونس؟ من هنوز جواب سوالامو نگرفتم:n03:
من چند تا از دوستانم همین رشتهی حقوق ثبتی رو میخوندن ولی دسترسی بهشون ندارم الان.... پیشنهاد میکنم شخصا برید به یکی از مراکز و ازشون بپرسید...بهترین راهکار همینه عزیز....
---------------------------
این حمید دیالبو مدتی هیچ خبری ازش نبود تو سایت نگو خبر داشته این هفته کنکوره داره میخونه الان احتمالا.... اونوقت من فردا کنکور دارم، الان دارم لینوکس دانلود میکنم و بعدشم نصب و بعدترشم تنظیم!!!
کلا قرار بود خر خون بکنم، مهندسی خون هم نکردم و رفت پیکارش!!:n02:
ثبت نام کارشناسی بعدی کیه حالا؟!
:n19:نقل قول:
سلام.من هستم....راستشو بخواید من دانشجوی کارشناسی پیوسته پیام نورم.اما رشتمو دوست ندارم...دوست دارما !!!! اما بیشتر طراحی و توسعه وب رو دوست دارم
شنیدم علمی کاربردی برای کاردانی به کارشناسی این رشته رو داره.خواستم از پیام نور انصراف بدم و بیام برای ترمی کارشناسی علمی کاربردی
یه سئوالم دارم.بیشتر درسهایی ک تو پیام نور پاسیدم همش تخصصی و واسه ترمهای 7 و 8 و 9 !!! عمومی ها ازمایشگاه ها و چند تا از اصلیهاش مونده...حالا ک میخوام بیام رشته طراحی وب میبینم ک واحدهای کارشناسیش با واحدهای کارشناسی رشته نرم افزار کلی فرق دار...
میخواستم بپرسم تطبیق واحدها چطوریه...؟