خیر این دستگاه در فریمور اصلی توانایی پشتیبانی از درایو اکسترنال را نداردنقل قول:
Printable View
خیر این دستگاه در فریمور اصلی توانایی پشتیبانی از درایو اکسترنال را نداردنقل قول:
سلام از امروز کنترل دستگاه لایو اچ دی دیگر کار نکرد. کسی می دونه چکار باید کرد؟ باتری مشکل نداره چند بار هم دستگاه را ریست کردم.
مرسی. دوست عزیز فریمورهای غیر اصلی رو ازکجا میشه دنلود کرد؟نقل قول:
سلام
از وقتی من روی دستگاه لایو آ÷دیت جدید را نصب کردم هارد یک ترا را بسیار دیر میخونه و حتی با فلش 8 گیگ هم تقریبا 30 در صد اوقات تا روشن میکنم گیر میکنه و باید دوباره از برق بکشم.
خواستم دانگرید کنم از سایت وسترن فهمیدم دیگه امکان دان گرید از این آپدیت وجود نداره یعنی تا فایلها ی دانگرید و میگذاری تو دستگاه اونها رو نمی شناسه.
-ولی تو یه فروم خارجی نوشته بود فایلهای دانگرید رو بریزید تو فلش و اون فایل به اسم ver که ورژن آپدیت رو مشخص میکنه رو تو نوت پد ویرایش کنید و یه شماره بالاتر بهش بدید تا آپدیت (در حقیقت دانگرید)بشه....ممنون اگه نظرتون رو بگید.
دوستان قیمت این دستگاه الان چنده واینکه اگر لینک خرید اینترنتی کسی داره ممنون میشم .
باتشکر
منم به یه مشکل جدید بر خوردم تو فیلمای 1080 گاهی گیر میکنه و اتصال هارد رو قطع میکنه ولی 720 رو بدون مشکل پخش میکنه
من مشکلی نداشتم.
برای دانگرید یکی از فایلهای rollback رو بگیرید. شخصا از نسخه 4.13 استفاده کردم. مشکلی هم با آپدیت جدید نداشتم.
دیر شناخته شدن هارد یا فلش بخاطر اطلاعاتتون هست که به خوبی دسته بندی نشدن. من خودم یه هارد 1 ترا دارم که همش فایل تصویری هست و مرتب دسته بندی شده و کمتر از 15 ثانیه شناخته میشه.
سئوالی داشتم از دوستان که قیمت حال حاضر این دستگاه حدودا چقدر هست ؟
و آیا فروشگاه اینترنتی معتبری هست برای خرید آنلاین آن ؟
سایت نمایندگیش تو ایران اینجاست
پرسشی هم داشتین میتونین همینجا بپرسیدکد:http://www.hdmedia.ir/news.php
لینک این محصول توی این فروشگاه رو میشه لطف کنید؟ سرچ زدم پیداش نکردم
فروشگاه نام آشنایی سراغ ندارید؟
نقل قول: