اختصاصي سايت گل:علي كريمي از تيم ملي ايران خداحافظي كرد
كريمي كه همواره با مصاحبه ها و تصميمات غيرمنتظره اش فوتبال ايران را غافلگير كرده است به زودي خداحافظي رسمي اش از تيم ملي ايران را اعلام خواهد كرد·
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل-علي كريمي از تيم ملي فوتبال خداحافظي كرد· اين خبري است كه در قطعيت آن نبايد هيچ شك و ترديدي به خرج داد· علي كريمي بعد از حذف تيم ملي ايران از رقابت هاي مقدماتي جام جهاني انگيزه اي براي بازي كردن در تيم ملي ايران ندارد و معتقد است بايد جاي خود را به جوانترها بدهد· كريمي كه همواره با مصاحبه ها و تصميمات غيرمنتظره اش فوتبال ايران را غافلگير كرده است به زودي خداحافظي رسمي اش از تيم ملي ايران را اعلام خواهد كرد·
خداحافظي علي كريمي هيچ ارتباطي به استفاده او از مچ بند سبز و بحث لفظي اش با برخي از مسوولان فدراسيون فوتبال بعد از بازي ايران و كره جنوبي ندارد· كريمي در يك تصميم ناگهاني كه آن را با برخي از نزديكان و حتي يكي از همبازيانش در ميان گذاشته است قصد دارد خبر خداحافظي رسمي اش از تيم ملي را طي روزهاي آينده اعلام كند·
علي كريمي كه در 111 بازي پيراهن تيم ملي ايران را بر تن كرد و سي و شش گل نيز به ثمر رساند· خداحافظي با جادوگر كمي تلخ است· به اندازه اي كه متاسفيم چنين خبري را زودتر از همه در سايت گل منتشر مي كنيم! خداحافظ هشت محبوب!
خبر فوری: مهدی مهدوی کیا از تیم ملی خداحافظی کرد
مهدوی کیا گفت: خیلی ناراحتم که تیم ملی ایران از راهیابی به جام جهانی بازماند و نتوانستیم پیام آور شادی برای میلیون ها ایرانی دوست داشتنی باشیم. من قصد دارم درباره خداحافظی ام از تیم ملی در قالب یک نامه یا یک مصاحبه توضیحاتی بدهم و طی روزهای آتی این کار را خواهم کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- مهدی مهدوی کیا، کاپیتان تیم ملی ایران در گفت و گو با سایت گل خبر خداحافظی اش از تیم ملی ایران را اعلام کرد. مهدی مهدوی کیا دقایقی پیش در گفت و گو با سایت گل گفت: من قبل از پایان بازی های تیم ملی ایران در رقابت های مقدماتی جام جهانی گفته بودم در صورتی که تیم ملی به جام جهانی صعود کند و مربیان خواهان ادامه حضور من در تیم ملی باشند، در خدمت تیم کشورم خواهم بود و در صورت عدم راهیابی تیم ملی به جام جهانی، از تیم ملی خداحافظی خواهم کرد. حالا هم حرفی که چند وقت پیش زده بودم را تکرار می کنم و می گویم که بازی با کره جنوبی آخرین و تلخ ترین بازی من در تیم ملی بود.
مهدوی کیا در پایان گفت: خیلی ناراحتم که تیم ملی ایران از راهیابی به جام جهانی بازماند و نتوانستیم پیام آور شادی برای میلیون ها ایرانی دوست داشتنی باشیم. من قصد دارم درباره خداحافظی ام از تیم ملی در قالب یک نامه یا یک مصاحبه توضیحاتی بدهم و طی روزهای آتی این کار را خواهم کرد.