یه سوال دیگه :من اول مودم رو باید بگیرم و بعد سفارش بدم یا اول سفارش بدم بعد یه روزم ونده به نصب برم بگیرم؟ یا فرقی نمیکنه؟
Printable View
یه سوال دیگه :من اول مودم رو باید بگیرم و بعد سفارش بدم یا اول سفارش بدم بعد یه روزم ونده به نصب برم بگیرم؟ یا فرقی نمیکنه؟
نقل قول:نقل قول:
باید دوستان تهرانی بهتون بدند صبر کنید می ایند:31: منم شیرازم:21:
اگه میخواید از بیرون بگیری اول برو سفارش بده بعد مودم بگیر در کل هر جور راحتی:31:
يه سؤال
اين كارت طلايي ها را چجوري بايد از شاتل بگيريم؟
تشریف می برید ازشون میگیرید:20:نقل قول:
همينجور ميري ميگي آقا يه 5-6 تا كارت طلايي بدهنقل قول:
اونم ميگه بفرما و تموم :18:
يعني كلا حدود 1 دقيقه كارش ميشه؟:31:
دفع ای 3 تا بیشتر نمیدننقل قول:
اره
میزنه تو پی سی کارت واست تخصیص میکنه , و بهت میده تمام
این کارت تخفیف های هر شهر برای همون شهره من چون سرویسم رو کرج گرفتم کارتم رو دادم به دوستم که تهران بود ازش قبول نکردن
اره بدی ان به همینهنقل قول:
قبلا روی کارت ها ننوشته بود برای کدام شهر و جدیدا روی کارتها نوشته مثلا ویژه شیراز
نقل قول:
سلام
خوبی آقا من خودمم که الان فعلا 512 اکو دارم سرعتم رو 64-65 هست که خودمم تعجب کردم وقتی که رفتم شرکت دوست بابام که اون برای شرکت 512 آرت گرفته بود:40: جاتون خالی اون روز عجب حالی داد :40:
سرعت او هم دقیق رو 67 بود و تکان نمیخورد یعنی حدود 2-3 کیلوبایت از ماله من بیشتر بود
بعدش هم 384 که سرعت اصلیش 48 KB /s هست که شاتل یه 2-3 کیلوبایت بیشتر میکنه کلا سرویسای آرت همشون اینطوری هستن
و اصلا ربطی به 512 اکو نداره 512 اکو اگر هم دیگه خیلی بد شانس باشی و مثلا خطط مشکل داشته باشه یا مرکز مخابراتت خیلی که سرعت کم باشه نسبت به بقیه سرعتت 56 به بالا ست و نوسان داره که تا الان کسیو ندیدم که همچین مشکلی داشته باشه
512 اکو فرقش با 512 آرت در 2-3 کیلو بایت و گاهی نوسان و حجم مزخرف آن است .:2:
موفق باشی:11:
کجای کارته نوشته برای کدوم شهره؟ پیداشن نکردمنقل قول:
ماله من مثل اینکه ننوشته :20:
فکر کنم اون کدی که به من اختصاص دادن معلومه که از کدوم شهر گرفتی