من تو شهرک اکباتان هستم.... می خواستم ببینم کدوم شرکت در این منطقه خدماتش از همه بهتره و قیمتش بهتره؟؟؟؟؟
Printable View
من تو شهرک اکباتان هستم.... می خواستم ببینم کدوم شرکت در این منطقه خدماتش از همه بهتره و قیمتش بهتره؟؟؟؟؟
من امروز به شركت قاصدك كه زنگ زدم گفت ديگه نماينده داتك نيستيم به خاطر نارضايتي كاربران
گفت در حال حاضر فقط نمايندگي آسياتك و فن آوا رو داريم و اسم شركت ديگه اي رو نياورد !
حالا معتبره ؟ كسي ازشون گرفته ؟
آسیا تک و فن آوا هردوشون معتبر هستن..نقل قول:
من امروز به شركت قاصدك كه زنگ زدم گفت ديگه نماينده داتك نيستيم به خاطر نارضايتي كاربران
گفت در حال حاضر فقط نمايندگي آسياتك و فن آوا رو داريم و اسم شركت ديگه اي رو نياورد !
حالا معتبره ؟ كسي ازشون گرفته ؟
راستی چرا مستقیما نمیری از خود این دو شرکت بگیری؟؟(بهتر نیست به نظرت؟)
4رقم اول شماره تلفنتون را بدین ببینم اصلا کدوم شرکتا اونجا سرویس میدن؟نقل قول:
سرعت اتصال به اينترنت در قطر:
ADSL: در سه بسته با ترافيك يك، سه و پنج گيگابيتي ارائه مي شود و هزينه استفاده از آن به ترتيب معادل 100، 200 و 300 ريال قطر در ماه است.
WiFi: سرعت اين سرويس 512 كيلوبيت در ثانيه است. سه بسته متفاوت درنظر گرفته شده است. اتصال 15 دقيقه اي با پرداخت 5 ريال قطر( مدت اعتبار 6 ساعت) ، اتصال يك ساعته با پرداخت 15 ريال قطر (با اعتبار حداكثر 12 ساعته) و در نهايت اتصال 24 ساعته با پرداخت 70 ريال قطر (با اعتبار 24 ساعته).
( هر ريال قطر تقريبا معادل 2776 ريال ايران است)
* قطر در حال حاضر فقط 928 هزار نفر جمعيت دارد!
منبع:
کد:http://www.ictna.ir/news/archives/018067.html
نقل قول:
آخه سرویس های قاصدک به نسبت ارزون تره و تنوع سرویس های بیشتری داره
مثلا 128 نامحدود رو میده 19900
یه سوال مهم
adsl با adsl2 , adsl2+ سرویس هاشون اینجا فرق دارن توی کیفیت و سرعت ؟
آخه قاصدک گفت 128 نامحدود adsl قیمتش 19900 اما همین سرویس adsl2+ قیمتش 29500 تومنه
قیمت 2+ حجمیش هم ایناس
256 ( 2 تا 8 صبح رایگان )
1 گیگ 8600
2 گیگ 13600
5 گیگ 18900
8 گیگ 29500
----
512 ( 2 تا 8 صبح رایگان )
2 گیگ 18900
4 گیگ 29500
8 گیگ 46800
( هزینه ها با آبونمان و مالیاته )
تو ایران فقط شاتل adsl2+ واقعی ارائه میکنه...
بقیه فقط در حد حرفه
نقل قول:
خب مزیت هاشو میشه توضیح بدین ؟
تو ایران چی ؟
مزیتهای adsl2+ را میگی؟نقل قول:
خوب چنتا مزیت داره
1. امکان ارائه به مسافتهای بیش از 6کیلومتر (اگه فاصله منزل شما تا مخابرات بیش از 6کیلومتره adsl معمولی قابل ارائه نیست ولی adsl2+ است)
2. نویز کمتر بر روی خط تلفن
3. سرعت بالاتر
4.قابل ارائه با سرعتهایی تا 15 مگابیت(البته مقدارشو دقیق نمیدونم)
5.سرعت کانکت شدن بالا6. دسترسي به اينترنت با حداكثر سرعت 3 برابر بيش از حداكثر سرعت در روش ADSL
تو ایرانشو یادت رفت بگی مهدی :دی
با بحث هایی که دوستان داشتن دی اس ال 2 پلاس نداریم ... :) تو ایران البته ....