با سلام
من برنامه ی Tipard MKV video converter آخرین ورژن را میخواستم که6باید باشه
ممنون
Printable View
با سلام
من برنامه ی Tipard MKV video converter آخرین ورژن را میخواستم که6باید باشه
ممنون
تا باهاش ور نری متوجه نمیشی. آموزش تو سایتهای فارسی باید باشه... گفتم بهتره نه این که مثلا 10 20 درصد بهتر فشرده میکنه !!نه !!!! منظورم اینه که همه جور آپشن و فیلتری رو میشه استفاده کرد. شما همون برنامه رو که گفتم استفاده کن ساده و راحته. اذیت هم نمیشی.:11:نقل قول:
اگه واسه وی سی دی و این حرفا نباشه میشه با Allok Video Joiner هم این کارو کرد که خیلی راحته و آسونه و اگه خروجی رو بزارید رو حالت Original اصلا تبدیل هم نمیکنه. فقط و فقط برش میزنه. یا میچسبونه.:11::11:نقل قول:
این StaxRip که شما میگی به کاربر اجازه میده زرولوشن تصویر و خود کاربر دبده؟؟؟ MKV هم تبدیل میکه؟نقل قول:
من این ورژنی که این زیر گذاشتم پیدا کردم از یه سایت خارجی این ورژنش مشکلی که نداره؟ راستی چرا نسخه ی final منتشر نشده و بتاست؟؟؟
-------------------------------------کد:http://www.videohelp.com/download/StaxRip_1.1.7.0_beta.7z
همانطور که قبلا هم گفتم دوستان اگه می شه لطف کنید نسخه ی کرک شده نرم افزار Magic DVD Ripper رو هم برا دانلود بزارید
:10:
سلام از دوستان کسی میدونه کدام نرم افزار فرمت TRP را میتونه بخونه و تبدیل به سائر فرمتها بکنه ؟
KM پلیر فایلهای معمولیشو میتونه بخونه اچ دی شو نمیتونه
اچ دی ها رو بار*سی*ور رکورد کردم با این فرمت زشت
فیلتر Resize در چند نوع مختلف داره واسه همین کار. فیلتر Crop هم برای برش حاشیه های خالی و بیشتر فشرده کردن توش داره.نقل قول:
البته تو بخش آپشن باید تنظیم کنی که رزولوشن حتما مضرب 16 نباشه که مثلا بشه 640*360 هم تبدیل کرد.
بتا بودنش واسه اینه که میخواسته آپدیت باشه.
برای ریپ کردن دی وی دی یه برنامه ی دیگه که همیه 3 4 ساعت پیش به روز شده و جزء خفنهای این زمینه هست اینه:
کد:http://download2.videohelp.com/download/RipBot264v1.16.4.7z
سلام
من یه برنامه ای میخوام که باهاش صدا رو میکس کنم.از این برنامه ها که خواننده ها استفاده میکنن تا صداشونو میکس کنند ، صدا رو نازک یا بم کنه.کلا برای خواننده گی میخوام.
ممنون میشم اگه 1 برنامه کاربردی و خوب و راحت معرفی کنید که ما نوب ها هم بتونیم استفاده کنیم.
مرسی ، تشکر
سلام
یه سری فیلم با فرمت TRP دارم
کسی پلیر قوی داره برای پخشش ؟؟؟
ام پلیر و زوم پلیر جواب نداد همینظور کی ام پلیر
اگه نرم افزار قویتری دارید ممنون میشم
اگه کانورتر داشتید که چی بهتر
میخام تبدیل هم بکنم مرسی
ممنون رفیق بابت معرفی برنامه ها دانلود میکنم ببینم چی می شه
-----------
اگه می شه لطف کنید نسخه ی کرک شده نرم افزار Magic DVD Ripper رو هم برا دانلود بزارید
mp3 audio editor با حجم 8 9 مگ امکاناتش خوبه ولی میکس اونجوری نداره. در واقع افکت همه جوره داره ولی میکس بخوای بکنی فکر کنم جواب خوبی نده.نقل قول:
Mixcraft 5 رو میشه استفاده کرد که حجیمه و برنامه ی خفن و کاملیه.
Nero wave editor هم الان دید زدم همچین چیز خوبی نیست اما Nero SoundTrax که تو نسخه ی 8 و 9 و 10 داشتم امکانات خوبی داره. باهاش میشه 7 کاناله هم تولید کرد. البته با میکس کرفت هم میشه.
Adobe Audition هم برنامه ی میکس حرفه ایه.
من میگم شما هم اولی که گفتم رو بگیر. شبیه همون دو سه تا برنامه ی دیگه به اسمهای مثلا Digital Audio Editor دارم و همشون 8 9 مگ هستن. برنامه ی ساده و راحتیه. شاید امکاناتی که لازم داری رو داشته باشه و مجبور نشی برنامه های سنگین و خفن :41: نصب کنی و ور بری یاد بگیری. :31:
:11::11::11: