قیمت جدید محل ما . امروز 3 اسفند 570000 تومن. اریاشهر پاساژ مرجان همراه با 8 گیگ رم رنگ نقره ای بدون گارانتی
Printable View
قیمت جدید محل ما . امروز 3 اسفند 570000 تومن. اریاشهر پاساژ مرجان همراه با 8 گیگ رم رنگ نقره ای بدون گارانتی
قیمت من
570 با گارانتی کامتل
620 با گارانتی سیتادل
هر دو هولوگرام دار و پلمپ شده و مورد تایید نمایندگی های این دو گارانتی
طبق بالا الاادین
اين گوشي داره وحشتناك ارزون ميشه
هفته پيش 590 بود
550 هم شنيدم! بدون گارانتي
1-آيا در حالتي كه ميخواهيم از كيبرد استفاده كنيم ميشه گوشي رو رو ميز گذاشت و كار كرد؟ يعني فقط با يه دست در حلتي كه گوشي رو ميزه تعادلش بهم نميخوره؟
2-اگه زياد از كيبرد استفاده كنيم خراب نميشه؟ منظورم به خاطر كشويي بودنشه.
3-كارت حافظه چجوريه؟ منظورم گوشي بايد خاموش بشه تا بشه درش آورد يا نه؟
4-اين حافظه رم و رام به چه كار مياد و تا چه حد مهمه؟
امین جان عجب سوالاتی میپرسی.:31:بابا یه دونه گوشی خریدن که این همه دنگ و فنگ نداره.(ناراحت نشی یه دفعه):20:نقل قول:
1:اره میشه گوشی رو روی میز گذاشت و با یک دست باهاش ور رفت و تعادلش هم به هم نمیخوره.
2:اخه چرا باید خراب بشه اگه درست باهاش استفاده کنی مطمئن باش برات سگ جونی میکنه.:31:
3:برای انداختن و در اوردن کارت حافظه هم فقط باید درب فلزی پشت گوشی رو باز کنی و نیازی نیست باطری رو در بیاری (نیازی نیست گوشی خاموش بشه و بصورت روشن میتونی این کارو انجام بدی)
4:هر چقدر مقدار ram تو گوشی بیشتر باشه که خود اینم با cpu گوشی مرتبط هست باعث میشه در اجرای چند برنامه بطور همزمان زودتر به نتیجه برسی.یا در اجرای برنامه های حجیم مشکل هنگ دیده نمیشه.و در کل سرعت گوشی بالا میره.
موفق باشی.
یک خبر هم به x1 دار ها بدم که اگر از زبانی بغیر از لاتین به میزان زیاد استفاده می کنید و میخواین که زبان کیبرد سخت افزاری رو عوض کنین , به لطف مهران عزیز این کار شدنیه و کار سختی هم نیست !!!!
مثلا اگر از زبان فارسی برای تایپ خیلی استفاده می کنید و براتون مهمه که کی برد به جای لاتین فارسی باشه !!!
نقل قول:
دقیقا و خیلی راحت هم میشه این کارو کرد مطلب زیر رو دقیقا از موبیلستان و به نقل از مهران عزیز میزارم:
تایپ به زبان دیگری در کیبورد سخت افزاری گوشی تا جایی که من خبر دارم با یک تغییر
رجیستری درست میشه. مثلا اگر روزی کسی بخواد رام اصلی گوشی خودش رو از انگلیسی به
آلمانی یعنی Generic_DE تغییر بده بعد از نصب رام برای اینکه کیبوردش هم آلمانی بشه باید
کد مربوط به اون اون زبان رو در رجیستری تغییر بده.
مسیر رجیستر کد اینه ...
HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\KEYBD\CurLan g
در حالت پیشفرض کد پیشفرض کیبورد بعد از نصب هر رامی اینه CurLang=409 (hex).
این هم بعضی کدها برای تغییر زبان کیبورد که همگی تست شده اند.
English - 409 (tested - works)
Finnish - 40b (tested - works)
Swedish - 41d (tested - works)
German - 407 (tested - works)
Italian - 410 (tested - works)
این هم برای فارسی اما تست نشده . یکی از اینها باید وارد بشه.
0429
یا
429
برای دیدن تمام کدها برای زبانهای مختلف میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بدنبال زبانی که لازم دارید بگردید.
اگر هم سوالی در ذهن دارید میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نظرات رو بخونید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
edit: این هم عکسی از مسیر و کلیدی که باید تغییر پیدا کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته: به نظر من کسی که میخواد اینو امتحان کنه اول باید فارسی ساز رو بر روی گوشی نصب کرده باشه چون رامهای
XPERIA X1 بصورت پیشفرض از فارسی پشتیبانی نمیکنند. اگر برای زبان فارسی کار نکرد میشه کدهای عربی را وارد
کرد.
Arabic_Saudi_Arabia
0401 یا 401
Arabic_Iraq
0801 یا 801
بقیه کد های عربی هم در لینکی که برای زبانها دادم وجود داره.
نقل قول:
نینجا جان من هنوز درست نفهمیدم که این رام چیه...:13::41:
مطلب داری در موردش؟؟
سلام منم به جمعتون اضافه شدم.
همین امروز خریدم از طبقه چهارم علاالدین با رم 4گیگ 555 هزار تومن. هنوز را دستم نشده چون هر چی گوشی تا الان داشتم سیمبین بوده تجربه اولمه.
بسیار مبارکتون باشه.خیلی خوب خریدید.