من نگفتم شما دروغ گفتی. منظورت از بعضی موارد چیه ؟ تو چه مواردی... نکنه گوشیت n95 remarke ؟نقل قول:
Printable View
من نگفتم شما دروغ گفتی. منظورت از بعضی موارد چیه ؟ تو چه مواردی... نکنه گوشیت n95 remarke ؟نقل قول:
سلام دوستان.گوشی من یه مشکلی پیدا کرده.بدلیل تمام شدن شارژ گوشی خاموش شد و من گوشی رو زدم شارژ وقتی فول شد گوشی رو روشن کردم و وقتی دقت کردم دیدم که دیگه وقتی اسلاید رو میبندم صفحه کلید بطور اتوماتیک قفل نمیشه به عبارت دیگه زمان قفل شدن صفحه کلید ار حدود "2ثانیه" به حدود "1 دقیقه" افزایش پیدا کرده.ریست فکتوری کردم درست نشد .با pc suite بکآپ گرفته بودم restor کردم بازم نشد.لطفا" اگه کسی با چنین مشکلی روبرو شده یا راه حلی داره "البته غیر از فرمت یا آپدیت" کمک کنه.ظمنا" من گوشیم رو قبلا" آپدیت کردم.ممنون
ببین ایشون راست میگن خودت داری می گی تو بعضی موارد!اگه لنزت تنظیم نباشه و شما عکس بگیرید وعکس خوبی از کار در نمیاد.نقل قول:
آآآآآآآآآآآآآآآی نفس کش!
کی گفته نوکیا فقط GPS داره !!
یه نگا به آدرس زیر بندازین بعد قضاوت کنین!
کد:http://forum.downloadbazar.ir/showthread.php?p=1306#post1306
آخه مورچه چیه که کله پاچش چی باشه
ببخشید این نرم افزار fscaller که رو n95 نصب نمیشه امتحان کردم نشد ....میشه یکی دیگه معرفی کنید؟؟؟؟ ضمنا چجوری میشه مکالمه رو ضبط کرد؟؟؟؟ رو 6020 که داشتم موقع مکالمه دکمه record فعال میشد رو n95 نمیبینمش....
نمونه عکس ان 95 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمونه عکس دی900 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو عکس توسط خودم گرفته شده
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط New World [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي بابا چيه چرا جواب منو نميده كسي؟؟؟
سؤال :آقا ميگن فايلاي قابل نصب رو اين گوشي sisx هستن . درسته يا كلا برنامه هاي سري 60 بهش ميخوره؟
ضمنا نگفتين ميشه فايلايي كه ميگيري با كابل بفرستي رو كامپيوتر؟
1)سری برنامه هایی که به N95 می خورن S60v3 هستن(سری 60 - ورژن سوم)و همه ی برنامه های سری 60 به N95 نمی خورن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
2)بله میشه!
دمتون گرم . من نمدونم اگه يه چيزي رو اطلاع ندارين دربارهش چيزي نگين چي ميشه. آقا جون فقط برنامه هاي sisx بهش ميخوره و نميشه هم فايلايي كه با بلوتوث مي گيري با خود گوشي جايي بفرستي. آبروي مارو بردين. واقعا كه ما اينجا سؤال ميكنيم جواب درست بگيريم. متاسفم براي عقده هايي كه با جواب بيخود دادن عقده هاشون حل ميشه.
بیخیال بابا شما راست میگین.البته منم میتونم با ان95 یه عکس بگیرم که کیفییتش به پای 6600 هم نرسه.نقل قول:
سلام دوستان
يه چند تا سوال دارم كه ميدونم سوال خيليا هستش.پس به نمايندگي از بر و بچمون مپرسم:
جديدن يه مدل از گوشي N95 تقلبي اومده كه كپي اصل هست و واقعا مو نميزنه و حالت كشويي دو طرفه هم داره مثل N95!!!
ميخوام بدونم كه شما هم همچين چيزي رو ديديد؟
ميخوام بدونم كه فرقش با گوشي اصلي چي هست؟
در ضمن بگم كه صفحه لمسي هم نداره و ساخت چين هم نبود!!!!
سوال دومم اينه:
بازي هاي گوشي بعد از آپديت حذف ميشن منظورم همون دوتا بازي هست كه يكيش يه چيزي تو مايه هاي كرم آتاري دستي بود و اون يكي هم يه چيزي تو مايه هاي كراش البته خيلي فرق داره باكراش من همين جوري كفتم.
ميخوام بدونم كه اون بازي ها رو ميتونم دوباره رو گوشيم نصب كنم؟
اگه لينكي داره برام بزاريد.
سوال سوم يا بهتر بگم درخواست سومم هم اينه:
يه سايتي معرفي كنيد كه بشه توش بازي هايي در خورد N95 توش گير بيارم چون من هر چي بازي از اينترنت گرفتم گرافيكشون خيلي پايين بود و اصلا با گوشي جور در نميومد.
از سايت Zedge هم كه بازي گرفتم كه اكثرا توش بازي هاي S*X داره بازي دانلود كردم و همشون چرت و پرت بودن بهتر بگم آشغال بودن.
پس اگه ميشه يه لينكي هم بزاريد كه بازي هاي با كيفيت و با گرافيك براي N95 از نوع آپديت شدش بتونم دانلود كنم.
آقايون از همتون ممنون هستم و دورادور مخ لس همتون هستم.