كسي نيست جواب مارو بده ! ؟نقل قول:
Printable View
كسي نيست جواب مارو بده ! ؟نقل قول:
دوستان بدشانس تر از من دیده بودید!؟من dialup گذاشتم اپدیت کنم..و از اینترنت البرز یک کارت 20 ساعته گرفتم..سرعت دانلودش بد نیست...و تا 71 مگ را اپدیت جلو رفت و همون جا اینترنتم قطع شد...بعد گفتم ..خوب اشکال نداره طبق گفته دوستان..دوباره از ادامه دانلود شروع میکنه..وقتی دوباره کانکت شدم ..نزدیک بود مانیتور را خورد کنم..چون دیدم از 51 مگ شروع کرد به اپدیت یعنی 20 مگ رفت تو هوا..اونم با اینترنت ذغالی dial up ..بله دیگه چی بگم!!اینم از شانس من!!حال هنوز دارم اپلود میکنم..ببینم این دفعه چه اتفاقی میافته!!احتمالا تو اون 5 دقیقه حیاتی برق میره!!فقط دعا کنید!!!
دوستان سلام
من یه مشکلی دارم اگه کمک کنین خیلی ممنون می شم.من از وقتی 5700 گرفتم وقتی برام اس ام اس میاد میرم مسیج دیتیلز تاریخ درسته اما ساعت روا 3 ساعت و خوردای جلو می زنه.
من ساعت رو تنظیم کردم ایران تهران تو دلیوری درسته ها اما اینجا که خیلی مهمتره اینجوریه.اپدیتم کردم حل نشد.
شما این مشکل رو ندارین؟چه کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقايون من يه مشكل دارم. گاهي اوقات گوشيم به هم ميريزه و هر كار مي خوام بكنم ريست ميشه و مجبورم خاموش و روشنش كنم. گوشيم هنوز ضمانت داره. چه كار ميتونم بكنم ؟
مشكل از چيه؟ در ضمن نصب برنلمه ضمانت رو باطل ميكنه يا نه؟
در مرود سوال ارش جان باید بگم که تا اونجا که میدونم 5700 هدست بلوتوث میخوره!اون مدلی رو هم که گفتی به احتمال زیاد مخصوص 5700 هم هست!در مورد تنظیم تاریخ دلیوری باید بگم که ان70 من هم این مشکل رو داشت به هیچ وجه درست نشد الان هم 5700 من نیز این مشکل رو داره!دلیلش هم اپراتوره!!اون ساعت توسط اپراتور ارتباطات سیار یا به عبارتی همراه اول لعنتی درج میشه پس اپراتور کودن هست!!!در مورد به هم ریختن گوشی و ریست مطمئن باشید که یک نرم افزار یا گیم که مخصوص این گوشی نیست نصب کردید!!شما باید مموریتون رو فرمت کنید سپس گوشی رو مستر ریست کنید سپس گوشی رو بدون مموری روشن کنید تا عیب و اشکال رو شناسایی کنید!:8::8::5::5::20::11:
من هيچ برنامهاي روي گوشيم نصب نكردم. درواقع چهار پنج روزي بيشتر نيست كه اين گوشي رو دارمنقل قول:
در مورد به هم ریختن گوشی و ریست مطمئن باشید که یک نرم افزار یا گیم که مخصوص این گوشی نیست نصب کردید!!شما باید مموریتون رو فرمت کنید سپس گوشی رو مستر ریست کنید سپس گوشی رو بدون مموری روشن کنید تا عیب و اشکال رو شناسایی کنید!
سلام برو بچ...دوباره گوشیم خورد زمین..این دفعه از نیم متری..
یه مشکل : رم من دیروز قاط زد و همه چی پاک شد
حالا نه با گوشی فرمت میشه نه با رم ریدر موندم چیکار کنم
اگه راه حلی به نظرتون رسید کمک کنید
ممل جان رمت فکر کنم سوخته!در مورد جواب دوستمون هم باید بگم که اگر نرم افزار نصب نکردی پس رمت رو فرمت کن و گوشی رو مستر ریست کن حتما درست میشه!یادت نره گوشی رو بدون مموری نیز چک کن تا مطمئن بشی مشکل از چیه!!مطمئن باش مشکل از سخت افزار گوشی نیست!
خسته نباشینقل قول:
گفتم فرمت نمیشه تازه هم گوشی و هم سیستم رم رو شناسایی میکنه
فقط سیستم فایلش Raw هست که باید Fat بشه ..که فورمت نمیکنه
فکر کنم Bad sector شده...
ممل جان منظور من شما نبودید!من با اون دوستمون بودم که گفته گوشیش قاطی میکنه!جمله ی اول رو برای شما نوشتم که گفتم رمتون سوخته!!البته دوباره هم میگم که رمی که فرمت نشه سوخته هست!!