یکی به محسن بگه این تاپیکو بخونه.که اگه بخونه دیوونه میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یکی به محسن بگه این تاپیکو بخونه.که اگه بخونه دیوونه میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت رسمی هواداران محسن چاووشی.............کد:www.mchavoshifans.com
نقل قول:
ظاهرا اومدن آلبوم قطعیه سایت موزیک ما و چند تا سایت دیگه هم خبرو گذاشتن
ای بابا بازم شایعات + انتظار شروع شد... یعنی بهار میاد... ؟!نقل قول:
فرزاد متین هم خبر اومدن البوم جدید سلطان و رد کرد ...
سلام
چرا اینجا اینقدر سوت و کور شده
یه عکس جالب:
نقل قول:
چرا ... آشناست ....... :دی
محمدرضا آهاری هست . تنظیم کننده البوم یه شاخه نیلوفر ....... :40:
عکس جدید و فوق العاده سلطان / خبر اصلا نگاه هم نکنید چون چرت و پرته فقط برای عکس سلطان گذاشتم ( هیکلو برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما در مورد خبر پخش البوم جدید سلطان در اخر سال :
این خبر تا حالا دو بار تو مجله اتفاق نو یکبار در مجله ترانه ماه و یکبار هم در سایت موزیک ما قرار گرفته و بازم خیلی جالب تر از اون اینه که امروز که مجله اتفاق نو رو گرفتم شماره جدیدشو باز هم دوباره همین خبرو چاپ کرده
پس از مطالعه این خبر یکی از طرفدارای سلطان به وبسایت شرکت ایران گام مراجعه کرده آخرین خبری که از شرکت ایران گام منتشر شده بود به شرح زیر می باشد :
به زودی از کمپانی ایران گام منتشر خواهد شد...
20 بهمن 1387
به زودی توسط کمپانی ایران گام منشر میشود: البوم "فصل تازه" با صدای احسان خواجه امیری در تاریخ 30 بهمن در سراسر ایران پخش خواهد شد . آلبوم "گروه سون" و آلبوم "فرهاد جواهر کلام" با نام "بازی در نیار" در تاریخ چهارده اسفند منتشر خواهند شد.آلبوم جدید "محمد علیزاده" و آلبوم جدید "سیروان خسروی" با نام "ساعت نه" نیز در برنامه ی بعدی ما قرار دارند.
خبر کذب دیگر در ارتباط با آلبوم محسن چاووشی همین چند هفته پیش از موسیقی ما پخش شده بود ، چه کسی این اخبار کذب را پخش می کند. چرا هیچ منبعی صحت این اخبار را تایید نمی کند.
البته بعید نیست بازم چاپ کنن n باره
masoud908
تیشرت های سلطان هم رسید !
محبوبیت بیش از حد سلطان فروشگاه اینترنتی پارسیان رو بر آن داشته که
محصولی کاملاً اختصاصی برای هواداران این خواننده پر طرفدار مهیا کند . جزئیات بیشتر از زبان خود
فروشگاه :
تی شرت محسن چاوشی محصولی اختصاصی از کامپیوتر پارسیان برای نخستین بار در ایران در اختیار طرافداران محسن چاوشی این هنرمند بزرگ و موفق ایرانی قرار گرفته است.
جنس تی شرت: ۱۰۰٪ کتان - رنگ سفید - تی شرت آستین کوتاه - یقه گرد - نرم و قابل شستشو
این تی شرت هیچگونه حساسیت پوستی را سبب نمی گردد و با رنگهای ضد حساسیت چاپ گردیده است.
- همین کاراست که روز به روز حسودا چشمششون بیشتر میترکه / این کارا فقط برای یه خواننده ایرانی انجام میشه اونم سلطانه و بس
مثل یک سیبی که از وسط نصف شده
نمی دونم شما هم مثل من هر وقت آهنگ « دلتنگی » رو گوش می دید ، این حس بهتون دست می ده که چقدر این کار شبیه کار « رئیس خوشگلا» هستش . منظورم شعر یا ریتم نیست ........... اون حس و لحن کار رو منظورمه . البته از این موضوع هم نمیشه گذشت که چند ساز مشترک ایرانی هم در این دو کار استفاده شده ! ولی برای من گوش کردن به این دو کار در کنار هم خیلی لذت بخشه و می تونم بگم با حال و هوای کاملا ایرانی و سنتی سر و کار داریم و همیشه به شوخی به دوستانم می گم که آهنگ « دلتنگی » ورژن دوم آهنگ « رئیس خوشگلا » هستش .
محسن و حنجره سنتی :
اگه یادتون باشه محسن عزیز توو این مصاحبه های اخیرش گفت که حنجره ی سنتی خوندن نداره ! اما توو یکی دو تا از کارای « یه شاخه نیلوفر» یه چشمه ای از سنتی خوندن هم اومده .
می تونم برای مثال آهنگ « ناز» رو عنوان کنم که یه تلفیقی هست از سنتی و پاپ البته چاشنی سنتی اون به نظرم بیشتره ... !
اصل کاره سنتی به چهچه زدن و کشیدن کلمات و ادای خاص اونهاست که خودش یه دنیایی داره ولی به نظرم محسن عزیز توو هر کاری ورود کنه با اون صدا و سبک خاص و متفاوتش اثره خودشو می زاره.... پیشنهاد می کنم اینبار آهنگ « ناز » رو با دقت بیشتری گوش کنید و به زوایای پنهان سنتی خوندن محسن دقت کنید مخصوصا به چهچه زدن خاص و مخصوصه محسن در ثانیه های 4:31 تا 4:48 و لذت ببرید .......
تخصص وزارت ارشاد در چهارتا کردن چشم :
دوستان این چیزی که می خوام براتون بگم به موضاعت بالا زیاد ربط نداره ولی چون خیلی برام جالب و البته خنده دار بود گفتم شما هم یه فیضی ( فازی ) ببرید .
شنیدید که می گن ورود به دانشگاهها مثل ورود به یک « قیف برعکس » هستش . بطوری که ورود به اون کاره حضرت فیل هست ولی پس از ورود ، گرفتن مدرک کاره بچه 12 ساله !
نمی دونم چرا عملکرد وزارت ارشاد هم منو یاد قیف برعکس و این حرفا می ندازه !
دلیلمم اینه که دو روز پیش که داشتم شبکه چهارم رو نگاه می کردم دیدم رو تبلیغ « مسابقه ی هنرهای تجمسمی » که وزارت ارشاد اونو برگزار می کنه آهنگ بی کلام « هفته های تلخ من » محسن رو گذاشته بودند . حالا خودتون قضاوت کنید اینهمه مدت محسن برای آهنگاش دنبال مجوز ارشاد بود و اونا هم ناز می کردن و محسن هم نازشون رو می کشید ( حالا این منطقه کیه ؟ بماند ) ......... این روزا که مجوز محسن عزیز صادر شده وزارت محترم ارشاد برای تبلیغات خودش از کارای محسن استفاده می کنه !
نتیجه گیری اخلاقی :
فقط کافیه واسه اولین بار به هر زحمتی که هست مجاز بشی ولی باقیه راه ... حله .
حالا شما بگید ، چه شباهتهای دیگه ای می بینید بین قیف و دانشگاه و وزارت ارشاد !!!
سنگ صبور
نقل قول:
دو روز پیش که داشتم شبکه چهارم رو نگاه می کردم دیدم رو تبلیغ « مسابقه ی هنرهای تجمسمی » که وزارت ارشاد اونو برگزار می کنه آهنگ بی کلام « هفته های تلخ من » محسن رو گذاشته بودند .
دقیقا همین برنامه رو من هم دیدم
صدای اول اهنگ رو چند ثانیش رو پخش کرد
این که تعجب نداره تازه اون موقع که مجوز هم نداشت چندتاش پخش میشد :دی