پس بیخیل kinect بشم ( چون من xbox را به خاطره kinect که بهتره move هست میخوام ) و برم یه ps3 بخرم و راحت شم .نقل قول:
پس بیخیل kinect بشم ( چون من xbox را به خاطره kinect که بهتره move هست میخوام ) و برم یه ps3 بخرم و راحت شم .نقل قول:
نظر من رو میخوای ، کینکت خیلی زود دلت رو میزنه .نقل قول:
کافیه با EyeToy بازی کرده باشی ، حالا یک مقداری فضایی ترش کن !
ولی PsMove با اینکه شکل بستنی قیفی هستش و از روی Motion ویی اسکی رفته ولی بازی باهاش خسته کننده و یکنواخت نمیشه .
نحوه شناسایی درایوهای XBOX360 slimنقل قول:
مرحله ی 1
روش اول
مجموعه ی اول، دو حالت بررسی دارد و هر دو از طریق شماره سریال های درج شده برروی جعبه ی مقوایی کنسول است که میتوان درایو را تشخیص داد (البته اگر یقین دارید جعبه، متعلق به همان کنسول است موارد زیر را چک کنید).
در تصویر بالا دو محل به رنگ قرمز مشخص شده
روش تشخیص از شماره LOT NO
* آغاز کد با شمارهای 11xxx دارای تمامی درایوهای 0225 میباشد
* آغاز کد با شمارهای 104xx ترکیبی از دو درایو 9504 و 0225 که با اکثریت 0225 میباشد
* آغاز کد با شمارهای 103xx ترکیبی از دو درایو 9504 و 0225 که با اکثریت 9504 میباشد
* آغاز کد با شمارهای 104x, 101xx, 102xx دارای تمامی درایوهای 9504 میباشد
روش تشخیص از شماره SN
کد چهارم که از سمت راست در تصویر بالا مشخص شده، ملاک این روش بررسی میباشد.
* شماره 2 دارای درایوهای 9504 میباشد
* شماره 3 دارای درایوهای 0225 میباشد
* شمارهای 4 و یا 0، دارای درایوهای Hitachi 0500 میباشد
نکته: درایوهای Hitachi 0500 ای که در اسلیم ها مشاهده شده است، دارای LOT NO های 1052X, 1048X, 1047X, 1045X, 1044X, 1028X میباشند.
یک روش دیگه هم هست بالای درایو دستگاه رو بدون اینکه بازش کنی کنسول رو با چراغ قوه یا ... یه نگاه بنداز یه دایره شبرنگی هست اگه رنگش زرد بود 0225 و اگه نارنجی بود 9504 هستش.
منم می خواستم ps3 بگیرم هر مغازه ای رفتم با اینکه ps گرونتر بود گفتن 360 ببری بهتره برایم چند تا بازی با انتخاب خودم رو 2 تا کنسول ps3 و 360 امتحان کردن خداییش بگم 360 بهتر بود شاید باورتون نشه . تازه کی گفته از کینکت زده می شه آدم ؟نقل قول:
بذار براش بازی gost recon و forza motorsport 4 بیاد بهت می گم.
الان روی ویندوز 7 هم می شه از کینکت استفاده کرد .
360 بگیری اصلا پشیمون نمی شی اینو بهت قول میدم
بگو براش خدا ترین بازی دنیا بیاد !نقل قول:
شما دستت رو روی هوا 5 دقیقه نگه دار ببین چه حالی میشی !
یعنی بهترین بازی هم بیاد بیشتر از چند دقیقه نمیتونی باهاش بازی کنی و همین دلت رو میزنه .
همین طوری بدون اینکه چیزی دستت بگیری دستت رو 5 دقیقه انگار فرمون گرفتی روی هوا نگه دار ! همین :46:
راستی کینکت نمیتونه انگشتهای دستت رو اسکن کنه ، یعنی اینکه بازی کردن شما به حرکات کلی بدن محدود میشه ، مگر اینکه خیلی بهش نزدیک باشی .
بله این یه قضیه ثابت شدست توی بازی مشترک 360 قویتره!ولی تو مالتی مدیا به گرد PS3 نمیرسه!
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
در ضمن بازی های انحصاری PS3 گرافیکش بیشتره!مثل GOW3
من PS3 رو فروختم و kinect و xbox گرفتم. اصلاً پشیمون نیستم. اینکه بیای برای امتحانش رو هوا دستت رو نگه داری اصلاً درست نیست. وقتی بری تو جو بازی اگه معمولی نتونی دستت رو 10 دقیقه نگه داری تو بازی 30 دقیقه نگه میداری و هیچی متوجه نمیشی ( البته واسه اولین بار فرادش دستت کلاً فلج میشه تا اب بندی شه :31:) مثلا تو این kinect sport تو قسمت دو و میدانیش چنان دویدم ( تایم = 8.1 ثانیه واسه 100 متر ) که بعدش عضله های زیر شکمم رو اصلاً نمی تونستم بهش فشار بیارم. تازه خوب شده. اما تو بازی آدم جوگیر میشه چیزی متوجه نمیشه:10:نقل قول:
Xbox یک قابلیت عالی داره که همیشه PS3 رو واسه نواشتن این قابلیت نفرین می کردم. اونم اینه که میشه داخل هر بازی که باشی موزیک بگذاری و گوش کنی.:11:
ما برای این دست توی هوا نگه داشتن مسابقه و رکورد جهانی تو کتاب گینه و اینها داریم :31: کار همچین راحتی نیست . یکی از دلایلی که نواختن چنگ کار سختیه هم همینه :31:نقل قول:
کاملا با حرفت موافقم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:خوب برای فرمون میتونی یه فرمون بازی که از قبل داری یا چیزگردی بشقابی:31: بگیری جلوت تا دست خسته نشهنقل قول:
بعد این رو مطمئن باشید کینکت تا چند ماه دیگه بهتر و بهتر میشه و پر طرفدار
اصلا این همه بحث بخاطر خوب بودن چیزیه که انجام میشه
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها:31:
به قول دوستمون
موفق باشیم:11: