دوستان با توجه به عکس زیر میشه بگین دون و آپ استریم بنده روی چند بسته شده و سرعت دانلودم روی چند باید باشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان با توجه به عکس زیر میشه بگین دون و آپ استریم بنده روی چند بسته شده و سرعت دانلودم روی چند باید باشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه. واسه من که مشهدم مشکل نداشت.نقل قول:
برعکس دیشب یه 10 مگابایتی بیشتر دانلود کرده بودم :ی
شاد باشی:40:
من دیشب تا صبح اصلا اینترنت نداشتم!
چند روز پیشم یه بار اینطوری شد.زنگ که میزنم مسخره ها میندازن گردن مخابرات.
بچه ها میشه منو راهنمایی کنید
الان چند ماهه که سرویس آرت 1 شاتل رو دارم. میخوام مودمم و وایرلس کنم و سرویس آرت 5 رو بگیرم. دوستانی که آرت 5 رو دارن نظرشون چیه؟ سرعت دانلودتون چقدره؟
مودم وایرلس که مشکلی نداره؟
سلام به همگی
دوستان عزیز داستان پریدن ترافیک توسط IDM چیه..؟ چون من چند روز پیش که از ترافیکم 1GB مونده بود یکباره پیغام اومد که ترافیک شما به پایان رسیده ..! همینجوری فقط تو هنگ بودم ، هیچی دیگه مجبور شدم اخر شبی ترافیک بخرم..
دوستان اگه توضیحی دارن ممنون میشم:11:
این اکو آفیس چطوریه؟
به همه میدن؟
IDM برنامه دانلود Internet Download Manager هست که زمانی که فایلی رو باهاش دانلود میکنین از حداکثر سرعت دانلود استفاده میکنه.نقل قول:
از وقتی مخابرات این شرکت های ISP رو مجبور کرد که دیگه پهنای باند back up نداشته باشند گند خورد به همه چی ... الان شیر فلکۀ اصلی دست مخابراته و بس ... یادمه قدیما شاتل از کانادا با دیش پهنای باند back up داشت ...
شاید هکت کردننقل قول:
اینو نگاه کن
کد:https://www.ashiyane.org/forums/showthread.php?p=115809
برای من و چند نفر دیگه هم همین مشکل بود که با دانلود کردن IDM 6.0.2 beta build 3 که آخرین ورژن IDM هستش مشکل برطرف شد.نقل قول:
مشکل از شبی شروع شد که ساعتها یک ساعت تغییر کردن. نمیدونم ارتباطش چیه، ولی از همون شب شروع شد.
شما هم آخرین ورژن دانلود منیجر رو که بگیری، ایشالا مثل من مشکلت حل میشه.