بله همينجوري انجام داده بود!
بله همينجوري انجام داده بود!
آموزش کامل ریختن آهنگ روی HDD کنسول
طريقه كار :
اول از همه اين كه با USB نميشه آهنگ ريخت ...
اول يه CD ( توجه كنيد حتما CD و با DVD نميشه ! ) خام نياز داريد . براي رايت CD حتما بايد رايت فايل صوتي رو انتخاب كنيد .Audio CD !
براي اين كا مثلا توي نرم افزار Nero همون اول كار بايد دومين گزينه از سمت راست كه عكس يه نت موزيك هست رو انتخاب كنيد و بعد Audio CD و بعد آهنگ بريزيد .. كه اينطوري در نوار زيرين كه توي Nero نشون ميده بجاي حجم خالي مقدار زمان آهنگي كه ميتونيد بريزيد رو نشون ميده .
بعد از اين كه به عنوان فايل صوتي CD رو رايت كرديد ، CD رو بزاريد توي Xbox . حالا اگه درست كار رو انجام داده باشين جايي كه بازي اجرا ميشد مينويسه Play CD . اما اگه اشتباها Data ريخته باشين به جاي Audio مينويسه Play Mixed CD يا يه همچين چيزي ...
بعد بايد به قسمت Music library اگه اشتباه نكنم بريد ... اگه جوي استيك رو به سمت راست نگه داريد اونو ميبينيد .
بعد از اين بايد به قسمت Current Disk بريد . بعدش باز هم اگه درست كار رو انجام داده باشيد گزينه ي Rip CD رو مشاهده ميكنيد . بعد از انتخاب اين گزينه آهنگ هايي رو كه ميخواهيد رو علامت گذاري كنيد و ترتيب آهنگ ها رو هم اگر خواستيد مشخص كنيد . بعد Ripping CD رو بزنيد . آهنگ ها شروع ميكنند به كپي شدن روي هارد شما كه ممكنه يكم وقت ببره اين قسمت . بعدش بايد برگرديد عقب تا جايي كه گزينه ي Current Disk رو انتخاب كرديد . اين بار Hard Drive رو انتخاب كنيد. بعد به قسمت موزيك يعني همون اولين گزينه بريد و گزينه Edit or Save Playlist رو بزنيد . و يك Playlist با هر نامي كه ميخواهيد بسازيد . بعدش ديگه كار تمومه
نوشته شده توسط شهاب((catalonia)) عزیز در تاپیک Fifa 11 کنسولی
سلام- اگه یکی بن بشه دیگه نمیتونه افلابن بازی کنه؟:5:
سلام دوستان
امروز یه سر رفتم تو بازار دبی گشتم و آمار Xbox ها رو در آوردم و مدل slim 4 gig بدون کینکت بهم قیمت دادن 900 درهم ( معادل 300 هزار تومن) و البته با چونه میشه ارزون تر هم گرفت ولی نفهمیدم که درایوش چی هست و آیا کپی خور میشه یا نه؟! دیگه اینکه گشتم دنبال مدل آرکید و الیت که تو بازار فقط یه مدل بود که کارتونش این شکلی بود و تو همه فروشگاهها گذاشته بودن بالای کمد و میگفتم بیار پایین تا ببینم میگفتن تا مطمئن نشیم که الان میخوای بخری یا نه پایین نمیاریم :31: , یه جا هم پرسیدم که کپی خور هست گفت آره !! ( راست و دروغش رو نمیدونم)خلاصه آخرش نفهمیدم این آرکید هست یا نه؟ و اگه آره چرا کارتونش اینجوری هست؟ مگه نباید کارتونش سبز باشه؟ راستی این مدل هم بهم قیمت دادن 850 درهم که البته با چونه میشه 800 هم گرفت , حالا چی کار کنم به نظرتون؟ این مدل رو بگیرم یا اون مدل slim 4 gig ؟ مدل Slim 4 gig دقیقا باید چه قسمتی از کارتونش رو نگاه کنم تا بفهمم که کپی خور میشه یا نه؟ قیمت این مدل اسلیم 4 گیگ توی ایران چنده؟
اینم عکس همان مدل نامفهومی که نمیدونم چرا کارتونش اینجوری هست!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا با dvd نمی شه ؟نقل قول:
رو dvd هم می شه audio رایت کرد که!!!
این مدل premium هست . آره کپی خور شده اگه اینو بگیری چون کپی خور شده بهتر از اسلیم هستش .نقل قول:
ولی اگه اسلیم 9504 بود بگیر حتما اون کپی خور شده . 0225 هم آخرای ه کشه اونم بدک نیست خودم دارم .
برای اینکه بفهمی کپی خور میشه یا نه باید کنسول از جعبه خارج بشه و برای اطمینان بیشتر باید کنسول باز شه .
آخه از این اسلیم بیشتر خوشم میاد , وقتی اسلیم رو از کارتون بیرون آوردم کجاش رو باید نگاه کنم که باید نوشته باشه 9504 یا 0225؟؟ یه راهنمایی تصویری اگه بزارین ممنون میشم :20:. راستی این مدل اسلیم 4 گیگ هارد میخوره که بعدا براش بگیرم بزارم روش؟ با تشکرنقل قول:
تاریخ ساخت و سریال نامبر پشت دستگاه هستش اگر تاریخ ساخت قبل از ۲۰۱۰/۷/۳۰ بوود ۹۵۰۴ و بعد از اون هم ۰۲۲۵ هستش ! ( بهترین راه باز کردن کل کنسول و خوندن فریمور از روی درایو هست )نقل قول:
بله هارد هم هست ۲۵۰گیگ مخصوص اسلیم اینجا ۱۲۰هزار تومنه !!!!!
میتونی هارد لپ تاپ ۲.۵" بگیری و هکش کنی از اون استفاده کنی .. ( البته یه مدل های خاصی از WD که آموزشش هست توی انجمن )
:11:
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
البته به تاریخ ساخت این پریمیوم دقت کن ... من دوستم یکی داشت عمرشو داد به کنسول شما :41: : دی
اگه جاسپر یا فالکون بود بگیرش
سلام . ببخشید من یه بار این سوالا پرسیدم اما دوباره میگم : من 600 هزار تومن پول دارم و تا امروز نظرم رو ایکس باکس بود اما دیدم خیلی گرونه و ه ک هم نشده ( slim ) . از فروشنده پرسیدم شما بیشنهادتون بین xbox و ps3 کدومه ؟ گفت : ps3 چون یه سری قابلیتهای بیشتری داره و کلی ازش تعریف کرد !!! من فکر کردم که ps3 هم قیمتش خوبه هم به نظر بیشتریا از xbox بهتره :23: . پس برم اینا بگیرم . اگه میشه یه راهنمایی کنید که من با این پول کدوما بخرم . از عید تا حالا دارم تحقیق میکنم و هنوز به هیچ نیجه ای نرسیدم . توروخدا کمک کنین و همه تون نظر بدید .
قابلیت بشتر رو که چرت و پرت گفته !نقل قول:
هر کنسولی قابلیت های خاص خودش رو داره .
ولی از نظر قیمت و تنوع و کیفیت بازی های انحصاری و از همه مهم تر بازی کپی ، Ps3 ای که زمانی اصلا کپی خور نمیشد انتخاب بهتری هستش تا 360 .