امشب سرعت من رفته بالا !
قبلا روی 40 بود ! ارت 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
امشب سرعت من رفته بالا !
قبلا روی 40 بود ! ارت 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورنت هم سرعت دانلودش 170 هست شب ها؟نقل قول:
بله :8:نقل قول:
شبانه رو کلا رو 170 لیمیت کردن ... قبلا تا 230 فیکس بود
این اینترنت 2 مگ چجوریاس ؟ برای کدوم شهراست ؟ تو سایت کجا باید بگردم دنبالش ؟نقل قول:
آقا من از یه شرکت دیگه اینترنت میگیرم . و کلا در طول دوره سه ماهه چیزی حدود 6 گیگ دانلود میکنم ( بسیار کم مصرف :31: )
ولی خب سرعت هم برام مهمه .
میخوام ببینم سرویسی داره که سه ماهه باشه ؟؟؟؟ این 1 مگابایتی که دوستان میگن سرعت دانلود و آپلودش در روز و شب چقدره ؟؟
کلا شاتل قطعی زیاد داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الان 256 دارم سرعت دانلودم 36 تا 40 . میخوام به 60 برسونم . و سرعت هیچوقت پایین تر نیاد . کدوم سرویس رو باید بگیرم و چه مشخصات و قیمتی داره ؟؟؟؟؟ واسه خرید سرویس که ادا در نمیارن . البته دانشجو هستم .
سلام به همه دوستان شاتل باز:31:
من چند تا سوال در مورد سرویس شاتل دارم لطفآ راهنماییم کنید
مرکز مخابرات محل ما ابوذر هست. دانلود شبانه سرعتش چند هست؟؟؟
من ماهی 30 هزار میتونم برای اینترنت خرج کنم کدام یکی از سرویسهاشون مناسب با پول منه
لطفآ راهنمایی کنید
دیشب برای من مزخرف بود. عملا تا 3 شب حتی سایت رپید شر باز نمیکرد چه برسه بخواد دانلود کنه. سرعت تورنت هم صفر بود .با اکانت رپید باز هم با سرعت 75 دانلود میکرد.
ولش کردم رفتم دوباره 6 صبح بهش سر زدم دیدم برگشته رو 175.
دوستا اکو 2 مگ هم چند ساعت اول با کاهش سرعت مواحهند ؟
من زنگ زدم پشتيبني جريان درصد مصرف دوره رو پرسيدم
پرسيدم 100 درصد بشه چي ميشه گفت قطع نميشه ولي افت سرعت پيدا ميكنين!
گفتم خب اين بدتر شده كه. زماني كه 12 گيگ بود با 5شنبه جمعه ها رايگان دو برابر اين ميشد با سرعت خوب دانلود كرد!
گفت نه بدتر نشده شما به مرور زمان كه استفاده كنين ميبينين بهتر شده.
گفتم باشه بذار 100% بشه ببينيم چي ميشه!
يه جوري حرف ميزد انگار اون درصد الكي هست.
تایید میشه یه جورایی الکی هستش....!نقل قول:
کسی دیشب مشکل دانلود نداشت چون من صبخ که بیدار شدم دیدم فقط 600 مگ دانلود کرده در صورتی که شب های قبل 1 گیگ میگرفتم من اکو 128 دارم از مشهد