سلام دوستان کدوم شرکت رو برای تبریز پیشنهاد میدین ؟ الان همارا دارم 512 نامحدود رو برداشتن میخوام شرکت رو عوض کنم . سرعت دانلود 512 نامحدود مخابرات چند kb هست ؟
Printable View
سلام دوستان کدوم شرکت رو برای تبریز پیشنهاد میدین ؟ الان همارا دارم 512 نامحدود رو برداشتن میخوام شرکت رو عوض کنم . سرعت دانلود 512 نامحدود مخابرات چند kb هست ؟
های وب از حدود یک ماه پیش خیلی داغون شده، کلافه ام کرده :n03:
دوستان سرویس حجمی با سرعت وبگردی بالا و کیفیت پایدار کدوم ISP رو توصیه میکنید؟ قیمت مهم نیست، خطم تا 10 مگابیت میکشه
پارس آنلاین خوبه؟
این مخابرات دزد بیشرف تبریز 3 شبه که داره دانلود شبانه رو از حجم روزانم کم میکنه. زنگ زدم پشتیبانی میگه زنیکه نفهم میگه ما حالیمون نیست اینجا ساعت مصرف رو نشون نمیده سیستممون ولی میگه روزانه مصرف کردین، از کجا میدونین که روزانه نبوده و شبانس، میگم DU Meter میگه از ساعت 2 تا 4 مصرف کردم بعدشم اصلا اینترنت قطع شده. میگه نه من اینجوری حالیم نمیشه باید مودم رو ساعت 2 شب قطع و وصل کنی تا ما ببینیم که مصرفت شبانه بوده....:n04::n04: میگم اینجا دفتره شرکته من تا ساعت 2 باید بشینم تو دفتر که شما سیستم خرابتون رو تست کنین؟؟؟؟ :n13: میگه راهش همینه راه دیگه ای نیست تازه اگه اون هم اگه این شبی که مودم رو خاموش روشن کردم باز هم اینجوری شد تازه اونوقت یه کاری میکنن....
دزد های بیشرف بیهمه چیز ... موندین تو دست یه عده دزد بیشرف نفهم ...
الان میخوام توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت بنویسم . نام اپراتور "مخابرات" چیه ؟ همین "شرکت مخابرات ایران" ؟ یا اسم دیگه ای داره ؟ "موضوع شكايت:" چی بزنم؟ حجم خوری نداره...
دوستان من تو بناب زندگی میکنم و تا حالا داشتم از مکس نت استفاده میکردم
اما چون میخواد دانلودشبانه رو از اول شهریور برداره میخوام از اسیاتک سرویس 10 مگ شهاب روبگیرم
حالا نظرتون چیه؟تو استان ما اسیاتک کیفیتش چطوره؟سرعت دانلود این 10 مگ چقدر میشه؟توان خط ما انگار 5 مگ است
ازطرفی من شنیدم مکس نت نماینده ی اسیاتک است و اینترنت رو ازاسیاتک میگیره درسته؟مگه میشه همچین چیزی؟
البته بعضی وقتها که به پشتیبانی مکس نت زنگ میزنم و مشکل رو نمی تونن حل کنن
میگه زنگ بزن به 1544 که شماره اسیاتک است همچنین اگه مکس نت با اسیاتک درارتباطه و اینترنت رو از اون میگیره
چرا داره دانلودشبانه رو برمیداره؟ اسیاتک که بعضی از سرویسهاش دانلودشبانه داره!
چقدر دانلود دارید ؟ اگه دانلود شبانه براتون واجبه به غیر از اینترنت adsl اینترنت 3g اپراتور ها هم هست .من تجربه استفاده از همراه اول و ایرانسل رو دارمنقل قول:
خط من 6 مگ میکشه اما با 3g میتونید روزی حداقل 15 گیگ دانلود کرد
تو نت هم بگردید روش هایی موجوده که روزی 50 گیگ هم میتونید دانلود کنید
نقل قول:
با این سرویسی که الان از مکس نت میگیرم شبی 10 گیگ دانلود دارم که خیلی برام کمه ومیخوام حداقل شبی 20 گیگ دانلود داشته باشم
از دوستانم در دیگر استانها که پرسیدم گفتن با همین سرویس 10 مگ اسیاتک که میخوام بگیرم شبی 20 گیگ دانلود دارن
بله دانلود شبانه برام خیلی مهمه و کلا از نت برای دانلود استفاده میکنم تا چیزهای دیگه مثل بازی انلاین و....
حقیقتش من اصلا با این 3G , 4G ایرانسل اشنایی ندارم ولی شنیدم سرعت خیلی خوبی میده،برای استفاده باید یک مودم جداگانه بگیرم درسته؟
گوشی هوشمند هم نیازه یانه؟
سرویس 256 نامحدود همارا قبلا35 تومن بود الان شده 38 تومن.
آقا یکی به ما توضیح بده قضیه چیه؟! یعنی الان ارزون شده ؟!
اصلا این ترافیک و مابقی ترافیک که تو توضیحات نوشته یعنی چی؟
ممنونم
امروز شخصا رفتم مخابرات مرکز آزادی، بعد چند ساعت انتظار و از این اتاق به اون اتاق رفتن ، مدیر شبکشون اعتراف کرد که تو این چند روزه سیستمشون باگ داشته و شبانه رو حساب نکرده ویل بازم قبول نمیکنند که حجم رو از روزانه کم کرده :n36::n38:. تازه گفتن که 2 روز به من مهلت بدین تا من یه بهانه ای بتراشم تا دست به سرتون کنم و بگم که شما اشتباه میکنین و حجم رو خودتون مصرف کردین ... :n19::n04: همون لحظه نتونستن بهونه ی مناسبی سر هم کنن ...نقل قول:
ایرانسل بسته شبانه 3 ساعته در بازه 2 تا 8 شب داره که مثلا میتونید بین 5 تا 8 صبح بذارید دانلود کنید و حداکثر 60 گیگ محدودیت داره به قیمت 2200 تومان با مالیاتنقل قول:
همراه اول بسته شبانه 2 تا 7 داره با محدودیت 20 گیگ به قیمت 1100 تومان با مالیات
شما میتونید یک مودم 4G جداگانه بگیرید برای دانلود یا میتونید اینترنت گوشی رو با WiFi Hotspot اشتراک بذارید
همچنین میتونید تنظیم کنید در ساعات دانلود اتوماتیک روشن بشه دانلود کنه
من خیلی کلی گفتم اگر سوالی داشتید بپرسید من در خدمتم
شما وقتی کاربر مکس نت هستید میتونید هم سرویس مکس نت انخاب کنید مثل وی آی پی و ....نقل قول:
هم میتونید سروریس های آسیاتکی رو انتخاب کنید مثل شهاب و ....
مکس نت میتونه شبانه سرویس هایخ ودش رو حذف کنه تصرفی روی پلان های اسیاتک نداره
==
مکس نت الان نزدیک یک ساله روی اسیاتکه شما چطور متوجه نشدین :n04::n04: