وضعیت تک کانکشن و پینگ دو روزی هست بهتر شده امیدوارم ادامه دار باشه ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
وضعیت تک کانکشن و پینگ دو روزی هست بهتر شده امیدوارم ادامه دار باشه ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سرویس 10240 یا 10 mb دارم که سرعت استاندادش میشه 1024 MBps
تا همین چند وقت شبانه و روزانم همین مقدار دانلود میداد
چند وقته شبانم رو روی 2 مگ بستن یعتی تا 256 KBps بهم دانلود میده
زنگ زدم میگه این سرعت ، سرعت خوبیه واسه شب !!!!!!! و چون شب دانلود میکنن پهنای باند کم میشه !!!!!!!
جالب اینه یک فایلو از ساعت 2 تا 2:05 با یه مگ دانلود میکنه یهو پهنای باند کم میشه سرعت میشه 256 !!!!!!!!!
واقعا خجالت آوره....
کسی مشکل منو نداشته ؟ چیکار باید بکنم ؟
من دیروز ثبت نام کردم...گفتن محدودیت پورت نداریم...الان زنگ زدم میگن فعلا محدودیت داریم!!! صبر کنید؟؟؟
حالا جهنم...
معمولا چقدر زمان میبره تا کارای رانژه انجام بشه؟؟؟
راستی من از خود مخابرات خواستم سرویس بگیرم رسمو کشیدن!!! آخرم گفتن خطتون ارشیو شده و باید مالک خط بیاد....
حالا اینا از طرف آسیاتک بازم نگن مالک خط بیاد!!!؟
اصلا رائژه کردن توسط یه شرکت با خود مخابرات فرقی داره یا یکیه؟؟؟
- - - Updated - - -
من دیروز ثبت نام کردم...گفتن محدودیت پورت نداریم...الان زنگ زدم میگن فعلا محدودیت داریم!!! صبر کنید؟؟؟
حالا جهنم...
معمولا چقدر زمان میبره تا کارای رانژه انجام بشه؟؟؟
راستی من از خود مخابرات خواستم سرویس بگیرم رسمو کشیدن!!! آخرم گفتن خطتون ارشیو شده و باید مالک خط بیاد....
حالا اینا از طرف آسیاتک بازم نگن مالک خط بیاد!!!؟
اصلا رائژه کردن توسط یه شرکت با خود مخابرات فرقی داره یا یکیه؟؟؟
عزیز هنوز اول راهی حالاحالاها باید صبر کنی هیچ چیزی معلوم نیست بیست روز یک ماه دوماه یا شایدم بیشتر یک دوستمون تو تالار هم مشکل شما رو داشت اصلا خطشو وصل نمیکردن میگفتند محدودیت پورت داریم بنظرم اگه خط اصلیت باشه اصلا ثبت نامتو لغو کنی بهتره مگه اینکه اینترنت داشتی باشه یا رو خط دومت درخواست داده باشی درغیر اینصورت اذیت میشی رانژه کلا برای مشترک عذاب آوره خودم نزدیک بیست روز معطل شدم تازه محدودیت پورت هم نداشت مرکزمون تو مشهدنقل قول:
طرحت چیه؟کدون مرکز مخابراتی هستی؟واقعا 20 روز طول کشید؟چنتا تست پینگ و تک کانکشن بزار ببینم اوضاع تو مشد چطوره؟نقل قول:
تقریبا سرعت همه همینجوریه ... یعنی الان شما مثل بقیه طبیعی شدینقل قول:
از زیر دستشون در رفته بود که سرعت یک مگ داشتی
فقط بعضی ها سرعت سرور داخلیشون یک مگ هست و سرعت سرور خارجشون نسبت به طرجی که دارن افت می کنه
خب درد اینه سرعت سرور داخلی هم شده 256 KBps ، آخرش هم میگن سرعت همینه ، سرویس پایینتر بگیر !!!!!! (شعارشونم اینه که حق با مشتری است ! :n08:)نقل قول:
سرور داخل هم فقط برای بعضی ها بالاستنقل قول:
یه زمانی من هرچی می گفتم سرعت بعضی ها بالاست هیچکس چیزی نمی گفت ولی حالا که دارن سرعت هارو کم می کنن یکی یکی میگن سرعت داخل و خارج یک مگ بوده ... تهمت هم میزدن که دروغ می گی و از طرف آسیاتک هستم !! ( منظورم شما نیست )
اصلا باید شکایت کرد که چرا برای بعضی ها سرور داخل نامحدوده برا بعضی ها محدود این دور از عدالته همون پولو میدی سرعت درون شبکه محدود میکنن. :n35:نقل قول: