کسی قیمت هارد رو نداره؟!نقل قول:
کسی قیمت هارد رو نداره؟!نقل قول:
توش اینا هست:نقل قول:
Kinect
Kinect Adentures Game
Manual
کابل افزایش طول USB
اداپتور تبدیل پورت kinect به USB
واسه دیدنش هم برو تو یو تیوب اینو سرچ کن. :
Kinect unboxing
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:ممنون از دوستان که نظراتشون رو گفتننقل قول:
پس به اینها میگن الیت باندل و کپی خور هم نمیشن :41:,پس بیخیال اینها میشم و میرم تو بازار از فروشگاههای معتبر دیگه بازدید میکنم و میگردم دنبال الیت و یا آرکید و اگه یکی از اینها رو پیدا کردم بگیرم دیگه؟ این الیت و آرکید دیگه حتما کپی خور میشن؟ راستی میگن این مدل های اسلیم مادربرد و سی پی یوشون عوض شده و دیگه گرم نمیکنه و سر و صداش خیلی کمتره و همه مشکلاتی که توی الیت و ارکید بوده توی اسلیم حل شده درسته؟ اگه اینجوری باشه خوب اسلیم بگیرم بهتره؟ راستی مدل اسلیم هم هست که باندل نباشه و بشه کپی خورش کرد؟ اگه آره یکی عکس بزاره از پکش تا بگردم دنبالش توی بازار. برای فهمیدن نوع درایو هیچ راهی وجود نداره به جز باز کردن کارتن کنسول؟ از روی کارتون نمیشه فهمید چه درایوی هست؟ ببخشید که سوالاتم زیاد شد :11: , اگه بازم سوالی بود مزاحم دوستان عزیز میشم. با تشکر
سلام ...
ایکس باکسو دیگه دادم برا کپی خور :دی
طرف گفت ۳۰تومن گفتم باشه ! حالا منتظرم فردا برم بگیرمش !!!!
یارو یه چیزی گفت : اگه داشبوردت جدید باشه نمیشه !گفتم مال همین کینکته .. با کینکت آپدیت کردم .. گفت حالا باید ببینم دستگاه رو (آخه خوده مغازه هه که انجام نمیده .. زنگ زد به یکی گفت میدم به اون .. )
منظورش همین آپدیت ۱۹می بوده دیگه ؟!روش نمیشه ال تی + ۱ رو ریخت ؟!؟
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
Slim Bundelنقل قول:
الیت باندل
۱.درستهنقل قول:
راستی میگن این مدل های اسلیم مادربرد و سی پی یوشون عوض شده و دیگه گرم نمیکنه و سر و صداش خیلی کمتره و همه مشکلاتی که توی الیت و ارکید بوده توی اسلیم حل شده درسته؟ اگه اینجوری باشه خوب اسلیم بگیرم بهتره؟ راستی مدل اسلیم هم هست که باندل نباشه و بشه کپی خورش کرد؟ اگه آره یکی عکس بزاره از پکش تا بگردم دنبالش توی بازار. برای فهمیدن نوع درایو هیچ راهی وجود نداره به جز باز کردن کارتن کنسول؟ از روی کارتون نمیشه فهمید چه درایوی هست؟ ببخشید که سوالاتم زیاد شد , اگه بازم سوالی بود مزاحم دوستان عزیز میشم. با تشکر
۲.درسته اما پیدا کردن درایو ۹۵۰۴ به شدت مشکله
3. هست اما گفتم که کم پیدا میشه !
۴. حتی با باز کردن کارتن هم نمیشه مطمعن شد ! بهترین راه باز کردن کنسوله !اما از روی سریال نامبر روی جعبه و LOT نامبر میشه تشخیص داد
خواهش میشه
Kinect Adentures Gameنقل قول:
Manual
چی اند؟:13:
این LT1.9 بری داشبوزد 13146 که نوزده می اومده هست دوست عزیز.نقل قول:
باید کلید درایوتو داشته باشی. بعد بری کنسولتو Update کنی. وبعد با استفاده از اون کلید و فیرم ویر 1.9 دستگاهت کپی خور بشه
همشون اسلیم هستن و هیچدوم الایت یا آرکید نیستن... اونی که کینکت داشت ، میشه Xbox 360 Slim Kinect Bundle 250GB or 4GB و اونایی که نداشتن هم میشن : Xbox 360 Slim 4GB و Xbox 360 Slim 250GB...
Manual دفترچه راهنمای استفادشهنقل قول:
Kinect Adentures Game همون بازیه که توش هست دیگه.(البته بعضی از فروشنده ها آداپتور و بازی رو ور می دارن حواست باشه حتما تو جعبه باشه و جعبه پلمب باشه)
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1- پشت جعبه حفره ای مستطیل مانند (شکل بالا )قرار داره که میتونید قبل از خرید از وجود بازی ادونچر در جعبه مطمئن شوید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(شکل 2)
2- جعبه رو که باز کنید با (شکل 2 ) مواجه میشید که کینکت باید اینطور قرار گرفته باشه
(شکل 3 )
3- در (شکل 3 ) هم میتونید از بروشور ها و دفترچه و ... که داخل جعبه است مطمئن شوید .
(شکل 4)
در شکل 4 کابل usb برای اتصال کینکت به کنسول های قدیمی (الیت و ارکید و باندل های این دو مدل ) مشاهده میکنید
(شکل 5 )
5- اینم ادابتوریه که در سری های جدید کینکت اضافه شده است .
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
اگه کنسولت اسلیم هست تبدیل دو شاخه برای آداپتورش نخر . جون مستقیم به کنسول وصل می شه .
اگه با آداپتور به کنسول اسلیم وصل کنی یکمی تو آپدیت کینکت به مشکل بر می خوری (خودم که اینطوری شدم ) .
نقل قول:
من اسلیم دارم !
۱۹می هم آپدیت نکردم ! و ال تی +۱.۹ هم برا اسلیم نیومده !!!