کاملا به شهر مربوط میشه ,تو مشهد شبانه پارس بیشتر از 100 سرعت نمیده فرقی نداره چه سرویسی دارین و تو چه منطقه ای هستین!نقل قول:
Printable View
کاملا به شهر مربوط میشه ,تو مشهد شبانه پارس بیشتر از 100 سرعت نمیده فرقی نداره چه سرویسی دارین و تو چه منطقه ای هستین!نقل قول:
سلام
راستش بنده هم تو این 4 روز 5 گیگ دانلود و حرف دوستومون جناب alex-love هم درسته در مورد لینک مستقیم و غیره.
مثلا بنده 1 فیلم لینک مستقیم دان کردم سرعت از 150 بیشتر نمیشد ولی با یه لینک دیگه (اسم دقیقش رو متاسفانه تو ذهنم نمیمونه) سرعت تا 500 هم رفت.
برای من که خیلی خوبه و راضی هستم بعد از 2 ماه که با شبدیز کرج کار کردم و دهن من رو سرویس کرد سرعتش لامذهب بیشتر از 100 نمیشد و توی speed test هم از 900 بیشتر نمیشد
درحالی تو این چهار روز برای من سرعت دان روی 300 تا 500 نوسان داره،پینج بین 40 تا 50 و توی speed test هم سرعت بین 2.5 تا 4 هست.
بنده مرکز مخابراتی دکتر حسابی مارلیک کرج هستم.
منظور از اون جمله ای که من نقل قول کردم اینه که ، برای مثال اگر قرار دادت سه ماهه باشه ، ماه اول 20 گیگ داری ، ماه دوم پنلت ریست میشه و مجددا 20 گیگ برا دانلود داری، ماه سوم هم همینطور ! منظور از ابتدای دوره ی ماهانه همین هست ! میتونید زنگ بزنید و از پشتیبانی هم بپرسید ! برای سرویس های محدود هم اگر دقت کنید نوشته مثلا سه ماهه سه گیگ ! در حالی که وقتی خرید کنید برای هر ماه 3 گیگ به سرویس شما اضافه میشه، یعنی سرویس شما میشه سه ماهه نه گیگ !( کمی هم بیشتر !)نقل قول:
پارس آنلاین شانسیه. بستگی به منطقه مخابراتی داره.نقل قول:
سرعت شبانه هاش کلاً افتش زیاده. ولی اگه شبی 2 گیگ دانلود می خوای فکر کنم باید سرعت 512 بگیری. 2 گیگ یا 4 گیگش رو هم بگیر که قیمتش نره بالا. اگه مصرفت هم خیلیه باید 10 گیگ یا 30 گیگ بگیری :n02:
ااا یهو امروز دیدم خطم از 4 مگ تبدیل شد به 9 مگ ! و snr از 35 اومد رو 25 !! این رو سرعت تاثیر نداره؟
دوستان از دیروز ساعت 6 پروکسیم با پورت 443 کار نمیکنه.انگار بستنش کلا چون همه سایت های فیلتر رو فیلتر باز میکنه. واقعا متاسفم براشون. برا شما هم اینطوره ؟
.....................
منم دقیقا از دیشب این مشکل رو دارم ! سایت های https مثل فی سبوک باز میشن ولی بقیه باز نمیشن !! باید منتظر تغییرات در سیستم(پورت) شیلتر فکن ها بود !!نقل قول:
2 مگ گرفتم ... طرح تابستانهنقل قول:
2 ماه اينترنت 2 مگ با 6 گيگ ترافيك 24 تومن !
تا آخر هفته وصل شده ديگه احتمالا ...
بايد خوشحال باشي رفيق ...نقل قول:
اا یهو امروز دیدم خطم از 4 مگ تبدیل شد به 9 مگ ! و snr از 35 اومد رو 25 !! این رو سرعت تاثیر نداره؟
snr بالاي 10 راضي كننده هست ...خط شما معلومه كيفيت خيلي بالايي داره اي كاش مال ما هم اينجوري بود ...
قاعدتا باید سرعت تا یک مگ هم بره البته اگر پهنای باند مرکز مخابراتیتون بالا باشهنقل قول:
شما کجا زندگی میکنی؟