داداش 400 کجا بودهنقل قول:
فشفشه 40 گیگ میشه 30 تومن تا چند وقت پیش ریلیز های سنگین نگاه میکردیم الان پیش به سوی ریلیزهای سبک 700 800 مگی ایشالله برای شما چرخش بچرخه و دانلود کنی من هم خوشحال میشم
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
داداش 400 کجا بودهنقل قول:
فشفشه 40 گیگ میشه 30 تومن تا چند وقت پیش ریلیز های سنگین نگاه میکردیم الان پیش به سوی ریلیزهای سبک 700 800 مگی ایشالله برای شما چرخش بچرخه و دانلود کنی من هم خوشحال میشم
دو سوال دارم:
1- بعد از واریز مبلغ، چند روز طول میکشه سرویس رو وصل کنن؟؟
2- اگه سرویس 128 حجمی بگیرم، اگه خط جاداشته باشه، سرعت بالاتر میبندن؟؟
کلا بعضی ها نمیدونم دلشون به چی خوشه و دنبال چی هستن که از چند ماه پیش تا الان دارن فقط از اسیاتک تعریف میکنن.. دانلود داخلی اسیاتک برای 10 مگ از 1مگ در ثانیه رسید به 500 کیلو..کیمیا از 500 رسید به 120 کیلوبایت و اکثرا محدود شدن..بازم شماها از اسیاتک تعریف کنید..بازم تعریف کنین..اینقدر تعریف و تمجید کنین که بهتون اسپید 30 بده ..اورین اورین..
دوست عزیز منظور من از ۴۰۰ تومان های وب نیست میگم اینترنتی که با مصرف و کار من بخونه حداقل باید ماهی ۴۰۰ هزار تومان تو شرکت های دیگه پول بدم ولی آسیاتک با ماهی۱۷ تومان کارم رو راه میندازه شما الان کدوم شرکت رو پیدا میکنی که شبانه ماهی بین ۱۰۰ تا ۲۵۰ گیگ بسته به سرور داخلی یا خارجی با این قیمت اونم رایگان بده به جرأت میتونم بگم هیچ جا البته تو ایران همه چی موقته و آسیاتک هم بزودی شبانه های رایگانش رو بر میداره چون سودشون تو گیگ خریدن مشتریه اینو ۸ سال تجربه ام تو داشتن سرویس های مختلف از شرکت های مختلف میگهنقل قول:
وجود پورت خالی+سرعت عمل مرکز مخابراتی بستگی داره 1 روز به بالا معمولا 4 5 روزنقل قول:
بله برای سرور اسیاتکی محدودیت سرعتی اعمال نمیشه و مثل سرویس شهاب میتونین دانلود کنین
غیر اسیاتکی روی 2 مگ =256 کیلو لیمیت میشین
بستگی به مخابرات شهرتون داره داره..بین 2 تا 5 روز در نظر بگیرین.نقل قول:
2-والا من دو مگ داشتم طرف قبول نمیکرد بیارتش روی 4 مگ! شما زنگ میزنی پشتیبانی دیدی طرف خانومه و تو باغ نیست و یا قبول نمیکنه و دلایل چرت میاره بلافاصله قطع میکنی با یه کارشناس دیگه صحبت کنی.
اسیاتک شبانش رو جمع کنه باید شرکتش رو هم تعطیل کنهنقل قول:
فک نکنم اسیاتک شبانش رو حذف کنه سیاست اسیاتک اینه که به سرویس ها +10 گیگ(به استثنا شهاب نیم گیگ)شبانه بده و فکر نکنم عوضش کنه
در مورد قیمت، چی رو با چی مقایسه میکنی که میگی نجومیه و خیلی گرونه؟ شرکتهای ISP قیمتهای سرویسهای معمول و عادیشون تو یه رنجه. چون بر اساس مصوبات سازمان تنظیم تعیین میشه. البته، سرویسهای تشویقی یا ثبتنام اول که برای بازاریابی استفاده میشه از این قاعده مستثنان. اختلاف قیمتها بیشتر به علت تفاوت تو مشخصات سرویسهاست. تنها شرکتی که قیمتهاش حدود 20% با بقیه فرق داره (یعنی کمتره) شرکتهای مخابراتن که دارن از رانت استفاده میکنن. تازه اونا هم بر اساس مصوبههای سازمان تنظیم مقررات مجبورن این قیمت رو بدن وگرنه مطمئن باش هیچ کدوم این شرکتها اگه میتونستن قیمتها رو تو این سطح نگه نمیداشتن و بالاتر میبردن.نقل قول:
در مورد کیفیت آسیاتک قبلن که داشتم موافقم باهات. اما اون موقع از شهراد و حتی فنآوا بهتر بود. اما الآن که از پارسآنلاین دارم به نظرم نسبت به آسیاتک بهتره. گر چه اینترنت تو ایران مشکل اساسی داره. هر شرکتی هم مشکلات خاص خودش رو.
فشفشههای هایوب برای کسی که تو روز دنبال حجم نسبتن ارزونتر میگرده واقعن خوبن. اما تا جایی که تو تالار خودش دیدم ملت خیلی از کیفیت سرویسش راضی نیستن.
نه بالا میبرن سرعتنقل قول:
من ماه قبل که تغییر سرویس دادم 128 استریم اوردن پایین زنگ زدم پشتیبانی گفتم چرا تبلیغ دروغ میکنین درون شبکه که نامحدود نیست خط من بیشتر میکشه و اوردش بالا
128 نامحدود رو در حالت خوش بینانه حداکثر روی چه سرعتی میبندن؟؟؟؟؟؟؟؟