دوستان نامحدود این شرکت چجوریه ؟ مثلا 128 سرعتش چنده ؟ بعد این دوستمون گفتن محدود میشی بعد از مدتی یعنی چی ؟ پینگش به درد بازی انلاین میخوره ؟ تایم اوت ایناش چطوره ؟ ممنون
Printable View
دوستان نامحدود این شرکت چجوریه ؟ مثلا 128 سرعتش چنده ؟ بعد این دوستمون گفتن محدود میشی بعد از مدتی یعنی چی ؟ پینگش به درد بازی انلاین میخوره ؟ تایم اوت ایناش چطوره ؟ ممنون
سلام ، من نامحدود 256 دارم یک ماهه مصرف میکنم ، راضی بودم اما اخیرا گند زده سرعت دانلودم 15 شده
من که فقط برای بازی انلاین استفاده میکنم . به نظرم پینگ باید روی 160 باشه . من فقط مشکل پینگ دارم . ممکنه گاه گاهی هم دی سی بشی اما داخل پینگ نشون نمیده و با یک رستارت گیم دوباره درست میشه اما برای من نادر اتفاق افتاده .بقیه جاها هم اخه مشکل دارن . هر جا بری میبینی مشکل دارن . نمیدونم والانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از ۳۳ گیگ سرعتت اومده روی ۱۵؟نقل قول:
همیشه ۱۵ س یا مقطعی میاد پایین؟
یعنی چند وقت به چند وقت ؟ اخه من های وب دارم هر چند دقیقه دی سی میشم مشکل داره کلا . نامحدودش هم نمیصرفه های وب محدودش هم خیلی حجم کم میارم . میخواستم اگه بشه بیام پارس . دوستان دیگه یه وضعیت از پینگ و تایم اوت میذارین لطفا ؟نقل قول:
اما برای من نادر اتفاق افتاده
بعد از یه حجمی محدود میشید و تا آخر سرویس اینطور میمونه ؛نقل قول:
فقط در چند دقیقه اول سرعت خوبه و بعد ...
من چند روزه یکی 2 بار صبح و 1 بارم شب دی سی میشم اما گفتم اگر توی بازی نباشی متوجه نمیشی که دی سی شدی . کانکشن قطع نمیشه . برای پینگ هم که باید پنیر دولتی استفاده کرد گه پنگ رو با خارج بیاره پایین :) شاتل هم دوستان دارن و توی بازی دیشب شاکی بودن . همه جا خرابهنقل قول:
مثل اینکه وضعیت بدک نیست شاید اومدیم پارس . الان اون تست بالا که با cmd گذاشتی رو با پنیر گرفتی یا نه ؟
نه اون خود پارس انلاین خالیه خالیه . منم میخواستم برم های وب برای پینگ پایینش اما زیاد مشکل داره . اونجا مثل اینکه سریع هم حجم تمام میکنی . من اینجا 4 گیگ دارم 10 روزه همش وب گردی و بازی انلاین بودم ،یکم دانلود هم توی ساعت غیر رایگان کردم با این حال 2 گیگ رفته . اما نوین نت قدیم هم برای من خوب بود الان رو نمیدونم . پارس هم شما باید بری ببینی توی مرکز مخابراتیت کسی پارس داره و بپرسی ببینی چطوریاست . ممکنه برات متفاوت باشه . با پنیر پینگ 120 -160 میشه . حالا خود پارس پینگشو خوب کنه چه بهتر:n05:نقل قول:
نه اون خود پارس انلاین خالیه خالیه . منم میخواستم برم های وب برای پینگ پایینش اما زیاد مشکل داره . اونجا مثل اینکه سریع هم حجم تمام میکنی . من اینجا 4 گیگ دارم 10 روزه همش وب گردی و بازی انلاین بودم ،یکم دانلود هم توی ساعت غیر رایگان کردم با این حال 2 گیگ رفته . اما نوین نت قدیم هم برای من خوب بود الان رو نمیدونم . پارس هم شما باید بری ببینی توی مرکز مخابراتیت کسی پارس داره و بپرسی ببینی چطوریاست . ممکنه برات متفاوت باشه . با پنیر پینگ 120 -160 میشه . حالا خود پارس پینگشو خوب کنه چه بهترنقل قول: