با مالیات و رانژه تقریبا 9500 میشود.نقل قول:
برای مصرف روزانه هم سرویس جشنواره صبانت با 60 گیگ حجم سالانه و 4 تا 10 رایگان و قیمت 60000 تومان فکر میکنم مناسب باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با مالیات و رانژه تقریبا 9500 میشود.نقل قول:
برای مصرف روزانه هم سرویس جشنواره صبانت با 60 گیگ حجم سالانه و 4 تا 10 رایگان و قیمت 60000 تومان فکر میکنم مناسب باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تف تو روح آسیاتک
از دیروز نصف سایتها بدون فیل.... باز نمیشن
لعنت به این شرکت
دیشب هم یک ربع به شروع زمان دانلود رایگان اینترنت قطع شد اعصابم خورد شد خاموش کردم پی سی رو - منتظر نموندم ببینم کی وصل میشه دوباره
بقیه رو نمیدونم ولی آسیاتک منطقه ما مدت کوتاهیه ناجور به هم خورده :n34:
مسخره نیست سایت ایرانی و مذهبی رو بار فیل ... باز کردن :n34:
سلام دوستان
من یه ۶ ماهیه که صبانت دارم
اولا خوب بود الآن پینگش خیلی بد شده
اما سرعتش خوبه با ۸ مگ دانلود میکرد
الآن میخوام isp مو عوض کنم
hiweb خوبه؟
پینگ خیلیییی خوب میخوام برا گیمینگ و اینا !!!
و سرعت تک کانکشن بالا برا یو تیوب
پینگ های وب خوبه و تو گیم ها نوسانش زیر ۵ هست ولی تک کانکشنش زیاد خوب نیس.نقل قول:
اگه ۲ مگ ببندن 360P رو بدون مشکل میتونین ببینین.
واسه استریم 480p خطتون باید ۳ مگ بسته بشه. اگه 720 استریم میکنین خط باید روی ۴ مگ بسته بشه.
سرویس ۱۲۸ رو تا ۲ مگ و سرویس ۲۵۶ رو تا ۴ مگ باز میذارن.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
اگه پینگ خوب و یه نت با کیفیت می خوای بیا سمت هماراسیستم پینگ اش عالیه واسه گیم اینا......نقل قول:
سلام
دوستان کسی از سرعت دانلود شبانه ی مخابرات خبر داره؟
سرعتش کمتر از سرعت روزانه میشه؟
نه کم نمیشه قبلا هم کم نمیشدنقل قول:
فقط 3 برابر حجم روزانه میتوانید دانلود کنید، بنابراین دلیلی ندارد سرعت را محدود کنند.نقل قول:
اگر 2 خط تلفن دارید توصیه میکنم برای دانلود سرویس صبحانه آسیاتک 6 تا 10 رایگان و 12 گیگ حجم یکساله 9500 تومان بگیرید. اگر فقط یک خط تلفن دارید سرویس یکساله جشنواره صبانت با 60 گیگ حجم و 4 تا 10 رایگان با قیمت 60000 تومان را توصیه میکنم.
صبانت رو سرویس 60 گیگ 60 هزار تومن 4 تا 10 رایگان "سیاست مصرف منصفانه" اعمال میکنه ها . از ما گفتننقل قول:
الآن تقریبا دیگه شبانه رایگان به معنای واقعی نمونده .
آسیاتک شبانه داره اما فقط سرعت از سرور های خود آسیاتک ( و نه حتی داخلی ! ) بازه و سایر سرور ها بسته به نوع سرویس سرعت نصف یا یک چهارم میشه
مخابرات هم تا دوبرابر حجم روزانه در سرعت های زیر دومگ شبانه از 2 تا 7 داره
شاتل سیاست مصرف منصفانه داره بعد از 20 گیگ چه نامحدود چه دانلود شبانه میشین زیر 3 کیلوبایت عملا اینترنت ندارین
ماکس نت وضعش خیلی افتضاحه قیمت های فوق بالا با سرعت های اسمی یعنی اگه 1 مگابیت بخرین روی 128 می بنده و تو روز هم 128 و تو شب کم نشه بیشتر نمیکنن
پارس آنلاین هم مثل ایناست و ....
طبق گفته صبانت سرعت ساعات رایگان را به 1 مگابیت محدود میکند که در این حالت هم بیش از 2.5 گیگ میتوان هر شب دانلود کرد که خیلی بهتر از مخابرات و پارس و شاتل و .. است، البته طبق گفته کسانی که این سرویس را دارند سرعت دانلودشان به 300 کیلوبایت محدود شده که در این حالت بیش از 6 گیگ هر شب میتوان دانلود کرد.نقل قول:
آسیاتک هم سرعت را برای سرورهای داخلی و خارجی به 2 مگابیت محدود میکند که هر روز 3.5 گیگ میتوان دانلود کرد و سرعت برای سرورهای خودش تا 12 مگابیت باز است که اگر دانلودهایتان از سرور آسیاتک باشد یا به سرورهای ایران آپلودبوی انتقال دهید تا 18 گیگ میتوانید روزانه دانلود کنید که خیلی با صرفه تر از سرویسهای ساعتی ایرانسل است.