با مالیات و هزینه های دیگه همینقدر میشه... فکر کنم 75 تومان آخرشهنقل قول:
- - - Updated - - -
Printable View
- - - Updated - - -
های وب هم یه گوه دیگست اینقد ازش تعریف نکن اسیاتک از نظر تنوع از های وب بهتره باز اینو 10 مگ میگیری شبی حداقل 5-6 گیگ میشه گرفت.نقل قول:
چقدر خوب میشد ادم همچین اینترنتی داشت :n14:
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
دوست عزیز شما درست میگی ولی من مخالف هزینه کردن برای اینترنت شبانه ام پول سرویس رو در ماه بدی شبانه هم پولی باشه خیلی مسخره است هر چند که باید اینترنت پرسرعت مثل بقیه جاهای دنیا نامحدود واقعی باشه ولی همین شبانه هم غنیمته بشرطی که باز پولیش یا محدود نکنه مثل صبانت و پارس آنلاین و شاتلنقل قول:
۲.۵ گیگ مثل جوک میمونه خیلی کمه هم سرعتش و هم ساعاتش نصف شبانه آسیاتکه فعلا آسیاتک حرف اول رو تو اینترنت ایران میزنه اگه باز اینم با شرکت های دیگه تبانی نکنه و نزنه شبانه هاش رو ناک اوت کنهنقل قول:
تنها تو ایران که هزینه هر گیگابایت ترافیم بیشتر از ۱ دلار درمیاد به عبارتی دیگه گرانترین اینترنت دنیا رو داریم حتی گابن و گینه بیسائو سرعت اینترنتش بالاتر و هزینه اینترنتش کمتر از ایرانه حالا هم اگه شبانه رایگان رو چند شرکت باقی مونده که فکر کنم فقط آسیاتک و پیشگامان کویر یزد و فن آوا و های وب مونده باشن رو بردارن دیگه باید فاتحه اینترنت ایران رو خوند چون قشنگ دست کاربر رو میبندن یا نباید هیچی دانلود کنی یا باید جیبتو خالی کنن
دقیقا میشه بگی کجا اسیاتک حرف اول رو میزنه !!!!!!!!!نقل قول:
قیمت هاش که نجومی و خیلی گرونن کیفیتش هم که فوق العاده داغونه الان غیر از یکی دو نفر اکثرا توی تلگرم اینستا و استریم ویدیو مشکل دارن تنها تنها مزیت اسیاتک شبانش هست و من شبی 2 3 گیگ کارم رو راه میندازه از طرفی من 5 6 روز یک گیگ مصرف میکنم و 4000 میپردازم های وب فشفشه 3 گیگ 5 روز رو میده 3500 که بنظرم واقعا به صرفس البته منم اگه شبی 20 25 گیگ میتونستم دانلود کنم برام عالی بود بین 4.5 گیگ (سرویس شهاب)تا 3 گیگ خیلی نیست
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
والا من تعریف نکردم ولی خودت هم قبول داری که دیگه فشفه هاش برای روزا خوبه ؟نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
بله آسیاتک واسه کسانی که بودجه محدود دارن خوبه بله منم میتونم برم پارس یا صبانت ماهی ۴۰۰ هزار تومان پول اینترنت بدم کامپیوترم هم شبانه روشن نکنم ولی پول مفت و دزدی ندارم بریزم تو جیب این شرکتها و به طور کل بنظرم آسیاتک الان از همه شرکت ها بهتره هم تایم رایگانش بیشتره هم سرعت بالاتری داره هم دو نوع ساعات رایگان شبانه داره قیمت هاش هم نسبت به سرویسی که میده بد نیست بشرطی که شبانه اش رو پولی نکنه وگرنه هیچ فرقی با شرکت های دیگه نمیکنه تازه اونا کیفیتشون از آسیاتک بالاتره تو پینگ و پکت لاست و سرعت تک کانکشن فقط و فقط الان برگ برنده آسیاتک شبانه اش هست و بسنقل قول:
- - - Updated - - -
بله آسیاتک واسه کسانی که بودجه محدود دارن خوبه بله منم میتونم برم پارس یا صبانت ماهی ۴۰۰ هزار تومان پول اینترنت بدم کامپیوترم هم شبانه روشن نکنم ولی پول مفت و دزدی ندارم بریزم تو جیب این شرکتها و به طور کل بنظرم آسیاتک الان از همه شرکت ها بهتره هم تایم رایگانش بیشتره هم سرعت بالاتری داره هم دو نوع ساعات رایگان شبانه داره قیمت هاش هم نسبت به سرویسی که میده بد نیست بشرطی که شبانه اش رو پولی نکنه وگرنه هیچ فرقی با شرکت های دیگه نمیکنه تازه اونا کیفیتشون از آسیاتک بالاتره تو پینگ و پکت لاست و سرعت تک کانکشن فقط و فقط الان برگ برنده آسیاتک شبانه اش هست و بسنقل قول:
نقل قول:
1 آبونمان مخابرات (ماهيانه) 12 1394/07/26 2 امور رانژه مخابرات 1 50000 1394/07/26 3 سرويس اينترنت پرسرعت آ مثل آسياتکـکـ( 2تا 8 صبح 80% رايگان) مبلغ کل 885588