ممنونم از جوابتون، با سیم کارت 3G تست نکردید؟، واقعیتش میخواستم یه مودم 3G بگیرم از یه فروشنده پرسیدم گفت اگه تو جای خوب باشی و آنتن کامل باشه، نزدیک به 4G سرعت میده، میخواستم بدونم شما تجربه استفاده از مودم 3G رو داشتید؟نقل قول:
Printable View
ممنونم از جوابتون، با سیم کارت 3G تست نکردید؟، واقعیتش میخواستم یه مودم 3G بگیرم از یه فروشنده پرسیدم گفت اگه تو جای خوب باشی و آنتن کامل باشه، نزدیک به 4G سرعت میده، میخواستم بدونم شما تجربه استفاده از مودم 3G رو داشتید؟نقل قول:
نقل قول:
ببخشید از ساعت 6 تا 10 صب دانلود نامحدود داره ؟؟
پس الان سرویس مخابرات مناسب ترینش برا من این سرویسی هس ک شما معرفی کردین ؟؟
اگ نخوام یک سالاه بگیرم هیچ راهی نیست ؟؟
این قسمت اخر رو دقیق نگرفتم (( 3 برابر حجم روزانه هم میتوانید دانلود شبانه داشته باشید )) میشه بیشتر توضیح بدین
؟؟
بله سرویس آسیاتک از ساعت 6 تا 10 دانلود نامحدود دازد.(صبانت هم سرویسهای مشابهی با حجمهای سالانه 12 و 30 و 60 گیگ تازه ارائه کرده که از ساعت 4 تا 10 رایگان است ولی در مورد سرعتش در ساعات رایگان اطلاعی ندارم)نقل قول:
اگر سرعت برایتان مهم است سرویس محدودی را که معرفی کردم بگیرید اگر سرعت زیاد مهم نیست و مصرفتان بیشتر از 10 گیگ است سرویس نامحدود را بگیرید.
اگر یکساله نگیرید 2 گیگ حجم هدیه را نمیگیرید.
مثلا اگر حجم سرویستان ماهانه 5 گیگ است در یک ماه 15 گیگ هم میتوانید از ساعت 2 تا 7 شب دانلود کنید.
ولی اگر من جای شما بودم حتی اگر لازم بود یک خط دیگر ثبت نام میکردم و خودم را به سرویسهای گرانقیمت مخابرات محدود نمیکردم.
نهنقل قول:
من اینترنت موبایل رو فقط با 4g استفاده کردم
البته قبلنا همراه اول 3g داشتم که دیال آپ شرف داشت بهش
خدایی سرعت سرویس ها خیلی کمه
سرویس ۱۲۸
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my موبایل using Tapatalk
دوستانی که دور بر خیام لاله یا ابوریحان هستن و 4G دارن چقدر سرعت میگیرن؟ اگر ارزش داره یه مودم بخریم
دانلودامون مونده رو هوا:n24:
دوستانی که در منطقه مدنی ( نصف راه - ورزش ) هستید ، لطفا سرعت دانلود و همچنین حداقل و حداکثر حجمی که میتونید از طریق 4G دانلود کنید رو بفرمایید . ممنون
با 9 هزار تومن سرویس یکساله صبحانه آسیاتک از ساعت 6 تا 10 رایگان بگیرید و فایلهایتان را به سرور ایران آپلودبوی منتقل کنید و روزانه تا 18 گیگابایت دانلود کنید.(البته بهتر است قبل از خرید سرویس از دوستانی که در مرکز مخابراتی شما هستند و سرویس آسیاتک دارند هم در مورد سرعت دانلود از سرورهای اسیاتک در ساعات رایگان سوال کنید)نقل قول:
پین تخفیف آسیاتک را تا 15 خرداد میتوانید از سایت زیر دریافت کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسياتک رو جمع آوري زدم، اومدم شاتل ، 4 روزه هست که درخواست دادم ولي هنوز وصل نشده!
طرح جالبیه واس کسایی که خط اضافه دارن و دنبال دانلودن- واسه مصرف روزانه زیاد به درد نمیخوره-فقط 2هزار تومن!!!نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]