نقل قول:
تلگرام رو خوب اومدی !
خدایی اعصاب برام نمونده
حالا تلگرام پی سی بهتر از ماله گوشیه؛ ماله گوشی که پدرم در میاد عکس باز کنم!!
نمیدونم قضیه چیه والا
Printable View
نقل قول:
تلگرام رو خوب اومدی !
خدایی اعصاب برام نمونده
حالا تلگرام پی سی بهتر از ماله گوشیه؛ ماله گوشی که پدرم در میاد عکس باز کنم!!
نمیدونم قضیه چیه والا
من اعصابم خورد شد تلگرامو ریموو کردم یدونه عکس میخای باز کنی یه ساعت میکشه.:grrr: گوه بریزی تو این اینترنت مملکت حتما به خاطر فیلترینگ هوشمنده فیلتر کن جمع کنیم پاشیم بریم بابا :V9: یدونه فیلترشکن هم درست کار نمیکنهنقل قول:
سلام کسی اینجا سرویس آ مثل اسیاتک گرفته چون توی تبلیغاتش نوشته 60 هزار تومان اما وقتی میخوای پرداخت کنی میزنه 90 هزار تومان میخواستم ببینم برای همه اینجوری هست؟
دوست عزیز شبانه پولی اصلا بدردنمیخوره شما هر ۳ گیگ باید ۴ هزار تومان از جیب مبارکت خرج کنی اصلا نمیصرفه ولی متاسفانه مثل اینکه همه شرکت ها همینطوری که نامحدودها رو منصفانه کردن و بعد از یک حجمی بردن زیر سرعت اسمی شبانه هم کم کم داره پولی میشهنقل قول:
دوستان سوال منم همینه، اگه کسی تجربه ش رو داره لطفا بگه، منم میخوام یک یا دو خط دیگه بکشم.نقل قول:
شما هر وقت فهمیدی قضیه کندی 1 ساله وایر چیه اینم میفهمی !نقل قول:
البته اقای وزیر که میاد میگه مشکل جهانیه !
داداش من الان میخوام مشترک جدید آسیاتک بشم،نمیخوام تخلیه کنم اما اینو تو پنلم زده..!!!نقل قول:
195 هم شکایت کردم،1.5 ماه هست که پول رو واریز کردم سرویس هنوز وصل نشده
متوجه نشدی چی گفتم شما شاید میخای تو یه ماه بالای 100 گیگ دانلود کنی که این طرح رو دوست نداری. میگم 17 گیگ حجم میده هر ماه فقط 17 تومن من مصرفم تو روز حدود 5 گیگ میشه میمونه 12 گیگ که تو 3 ضرب کنی میشه 36 گیگ دانلود شبانه هر ماه برام کافیه با این مبلغ خیلی میصرفه. هیچجا نمیتونی همچین چیزی گیر بیاری ولی بزرگترین مشکلم اینه که این طرحها میاد و میره وقتی تموم شد باید با پارس چیکار کنم؟نقل قول:
بازگشت همگان به سوی مخابرات استنقل قول:
بنظرم های وب بگیر بچه ها میگن تو 3 ساعت رایگان 2.5 گیگ میگیره فشفشه هاش هم که معرکن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
اقا در کمال تعجب های وب تو شهر ما نمایندگی فروش نداره