نابرده رنج گنج میسر نمی شودنقل قول:
مزد ان گرفت جان برادر که کار کرد
شخصا این مورد رو مشکلی بر سر راه نمیدونم! چند دقیقه بیشتر زمان صرف کردن به نیم بها بودنش قطعا می ارزه. طیف وسیع دانلودها هم با محدودیت 2 گیگ مشکلی براشون ایجاد نمیشه خوشبختانه.
Printable View
نابرده رنج گنج میسر نمی شودنقل قول:
مزد ان گرفت جان برادر که کار کرد
شخصا این مورد رو مشکلی بر سر راه نمیدونم! چند دقیقه بیشتر زمان صرف کردن به نیم بها بودنش قطعا می ارزه. طیف وسیع دانلودها هم با محدودیت 2 گیگ مشکلی براشون ایجاد نمیشه خوشبختانه.
نقل قول:از اسکریپت شاتل لند استفاده کنید تا این مشکلات رو نداشته باشین.نقل قول:
در تلگرام اسکریپت شاتل لند رو سرچ کنید
یعنی چی ؟ متوجه نشدمنقل قول:
شما کاربر شاتل هستی و میتونی با اکانت شاتل وارد شاتلند بشی و لینک دانلود فیلمهایی که روی سایتهای مختلف دانلود فیلم هست رو انتقال بدی روی سرور شاتلند و از اونجا دانلود کنی. اینطوری نصف میشه حجم حساب شده.نقل قول:
البته محدودیت 2 گیگ داره لینک بالاتر از دو گیگ را اپلود نمیکنه اگه این محدودیت 2 گیگ نبود عالی بود گرچه همینم غنیمته وزیر وعده داده بود بزودی تمام سایتهای داخلی شامل حجم داخلی میشود اما خبری نشد الان اپلود سنترهای با سرور داخلی و سرعت بسیار خوب بدون محدودیت هستند اما هنوز شامل این حجم داخلی نشدننقل قول:
با جشنواره شاتل لند به استقبال سال نو می رویم
دوستان گرامی؛
یکی از اهداف گروه وب سایت های شاتل لند، ارایه خدمات این وب سایت ها با شرایطی مورد پسند کاربران است. به همین دلیل و با توجه به استقبال بینظیر مشترکین عزیز از خدمات وب سایت «شاتللند» به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و وبسایتهای زیر مجموعه آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاتل لند قصد دارد همراه با شما استقبالی خوش از سال 1397 را رقم زند. در جشنواره نوروزی شاتللند، ترافیک مصرف شده سرویس اینترنت پرسرعت در وب سایتهای یاد شده، از یکم تا بیستم فروردین ماه سال 1397 رایگان محاسبه خواهد شد
بدون شک فروردین 97 فرصتی تکرار نشدنی برای تکمیل آرشیو هزاران بازی، نرم افزار، مستند و فایل های آموزشی با زیر فارسی برای مشترکین شاتلی خواهد بود.
من ترافیک شاتل لند دارم و دانلود از شاتلند رایگانه اما انتقال فایل از سایت های داخلی یا خارجی به شاتلند از ترافیک اصلی سرویس کم میکنه ؟ چون سرورش شاتلند نیست ؟نقل قول:
انتقال فایل از سایت های داخلی یا خارجی به شاتلند ربطی به ترافیک نداره و از ترافیک شما کم نمی کنه.نقل قول:
پس با این حساب اینترنت جهت دانلود از هر سایتی با این روش نامحدوده درسته ؟نقل قول:
بله .نقل قول:
هر فایلی رو که بتونید به سرور شاتل لند انتقال بدین و از اونجا دانلود کنید برای شما که اشتراک شاتللند رو خریدین رایگان هست. اصلا ارزش شاتل لند مال همین بخش اپلودش هست وگرنه مزخرفات سایت خودش چه بدرد ما می خوره :n02:.
دقیقا چند تا فایل برای دانلود گذاشتن که برای ترافیکش هم باید پول بدی .اما یه مشکلی وجود داره و اینه که ظاهرا سرعت انتقال فایل از سایت های داخلی فقط بالاست و سایت خارجی احتمالا سرعت پایین باشه چون برای من دو فایل 1 گیگ رو از داخل 1 دقیقه و از خارج 25 دقیقه طول کشید تا انتقال داد و مشکل بعدی اینه که فایل های انتقالی باید در چارچوب موازین اسلامی باشه و من هم بیشتر فیلم هایی که انتقال میدم خارج از این چارچوبه:n09:نقل قول:
نقل قول:
بعد پیگیری و ثبت شکایت جدید و... در نهایت گفتن :
با سلام و احترام، پيرو بررسيها و پيگيري هاي صورت پذيرفته و باتوجه به مستندات موجود مشكلي مشاهده نشده است. باتشكر
این هم از سامانه پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، همش رابطه و باند بازی
من که دیگه نمیرسم برای این برم در مراجع قضایی حضوری شکایت کنم
اگه کسی خواست تمام مدارک کامل موجوده
راحت میشه شاتل رو محکوم کرد، فقط باید حضوری پیگیری کرد
این سامانه 195 و.. برای وزارته و همشون با هم هستن، فایده نداره، تنها راهش مراجع قضایی هست
بسته های یک روزه ۲۰ گیگ و ۷ روزه ۱۰۰ گیگ برداشته شدن؟ :n03:
یه طرح به درد بخور داشت شاتل همونم برداشت!
نقل قول:
پیرو این خبر که دوستمون ارسال کرد، من اینو دوباره برای دوستانی که تازه شاتل گرفتند و شاید آشنا نباشند میگم.
استقاده از سایت شاتلند برای همه کابران شاتل بدون نیاز به خرید اشتراک در 20 روز اول فروردین رایگانه و بدون محدودیت در همه ساعات این بیست روز میتونید با استفاده از اکانت شاتلند (که همه کابرای شاتل دارند) فایلهای مختلف از سایتای داخلی یا خارجی رو رایگان و بدون کم شدن ترافیک دانلود کنید.
این عیدی 20 روزه شامل ریموت اپلود هم میشه یا فقط فایل های موجود در خود شاتللند؟
فرقی نداره. از سرور شاتلند چه فایل ریموت شده توسط کاربر و چه فایلهای موجود در دانلودسنتر هر دو رایگانه در این مدت.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم این مجانی بدون محدودیت باعث اختلال و خراب شدن اصل سرویس های شاتل در ایام نوروز نشه و ظرفیت چنین باری رو داشته باشند
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
شاتل خیلی وقته اوکی بود برا من ، امشب دیگه فک کنم واقعا حجم درخواست زیادی به سروراشون ارسال شده تو این لحظه که پستو ارسال کردم، به صورت گیف فرستادم خودتون ببینید چطوری میشه
دوستان من امروز یه فایل رو از سرور داخلی به سرور شاتللند انتقال بدم و بعد دانلودش کنم همه اینا رایگان حساب میشه ؟
-----------------------------
الان یه فایل 3.5 گیگ رو انتقال دادم و اخرش نوشت انتقال با موفقیت انجام شد ولی اضافه نمیشه اصلا ! باید چی کار کنم ؟
مدیریت شاتل دقیقا داشته چیکار میکرده موقع مطرح کردن تخفیف های نوروزی ؟!!! :n29:
تا قبل از ارائه تخفیف های نوروزی
و تخفیف های باورنکردنی نوروزی اینجاس :n02:
خودتون مقایسه کنید که مدیریت شاتل چه اعجوبه ای هست !!! :)
فایل بالاتر از 2 گیگ انتقال نمیدهنقل قول:
ممنوننقل قول:
راهی نداره بشه فایل رو تقسیم کرد ؟ ( رام گوشی موبایل هست ) تنها استفاده ای که میخواستم از این شاتل لند کنم برا عید همین بود :n03:
امروز به صورت عجیبی دیتا ریت میاد روی 6 مگ و بعد از خاموش روشن کردن دوباره بر میگرده روی 9 مگ کسی این مشکل را داره؟؟
افت سرعت و پینگ هم شدید هست!!
منم همین مشکل رو دارم فکر میکنم مشکل از خودشونه :n24: ساده ترین پیش بینی اینکه به دلیل افزایش استفاده از پهنای باند مرکز و پر شدن پهنای باند در نتیجه این عمل snr از طرف dslm پایین میاد و افت سرعت برای مشترکین ، این ساده ترین پیش بینیه که ادم میتونه بکنه ، تا قبل از عید سرعت درست بوده اما الان نوسان دارهنقل قول:
سلام همشهری من هم امشب snr اومده پایین سرعت 8 مگ دارم روی 9 مگ بسته بودن ولی چون snr من پایینه هیچ وقت سرعت به یه مگ نرسیدهنقل قول:
حتی گاها تو کانفینک مودم میبینم سرعت بیشتر از هشت هست ولی دانلود روی یک مگ نمیاد
من سمت شهرک ولایت هستم مخابرات ناحیه 3 هم کوی نفت هست فاصلمون زیاده بیشتر از سه کیلومتر
راه حلی برای بالا بردن snr نداری ؟
درود بر تو دوست عزیز ، سال نو مبارکنقل قول:
خوب ، اگر قبلا این شکل بوده که مربوط میشه به طول مسیر اگرم جدیدا این شکلی شده که فعلانه بخاطر هجوم کاربرا، پهنای باند مراکز پر میشه و در نتیجه این حالت DASLM مقداری نویز میندازه چون پهنای اختصاص یافته پر شده پس در حال حاضر نمیشه کاری کرد خوده من SNR از ۲۲ اومده روی ۱۲ با این حال شما با یک کابل مرغوب مودم رو ببرید سر خط و تست کنید ببینید چه وضعیتی میگیرید اینکه توی مودم سرعت ۸ مگ رو میبینید دلیل بر این نیست که باید حتما سرعت دانلودتون ۱ مگ بشه چون زمانی که سرعت اتصال و سرعت کشش خط نزدیک به هم باشن و SNR هم پایین باشه شما نباید انتظار این رو داشته باشید که نهایت پهنا باند سرویستون رو بگیرید بخاطر اینکه SNR شما پایینه سرعتتون هم افت میکنه ، ابتدا ببینید در طول روز هم این حالت برای شما هست یا فقط در شب SNR افت میکنه تا بعدش دید به چه شکلی میشه رفعش کرد
پیشنهاد میکنم اتصالات رو به حداقل شکل ممکن برسونید تا بشه SNR بهتری بگیرید راستی از وضعیتتون در شب و روز عکس بزارید ببینیم چقدر تفاوت میکنه...
در این موراد باید از سایتهایی که split فایل انجام میدن استفاده کرد که بعید میدونم در حجم بالا سایت رایگانی وجود داشته باشه که ریموت و تقسیم کنه فایلی رو. تا جایی که یادمه دوستان از سرورهای مجازی شخصی استفاده میکردند. ولی برای شما اگه کل استفادتون از شاتلند قراره 4 گیگ باشه ارزش نداره که هزینه کنید.نقل قول:
به عنوان پیشنهاد، داخل تاپیک شاتلند درخواست بدید دوستان اگه باشن براتون فایلها رو به چند قسمت تبدیل میکنند
چند تا سوال در مورد شاتللند دارم
1- تمام مشترکین شاتل 150 گیگ فضا برای اپلود یا ریموت اپلود دارن. این 150 گیگ یکبار مصرفه یا میشه مدام فایل اپلود کرد و پاک کرد و حجم دوباره صفر بشه؟
2- شاتللند برای بقیه ISP ها هم سایت داخلی با ضریب نصف محسوب میشه؟ مثلا مخابرات
3- دیشب یه فیلم با حجم 1.22 گیگ در شاتللند ریموت اپلود کردم ولی بعد از اپلود در IDM حجم رو 1.23 گیگ نشون میداد. این افزایش حجم برای چیه؟ کیفیت فیلم یا سلامت فایل که تغییری نمی کنه؟
پاک کنید ....
مخلصمنقل قول:
سال نو شما هم مبارک :n12:
snr ما یه داستانی داشت که نگو اول یه مودم ساده دلینک 2520u داشتم که همه چی خوب بود snr روی 15 بود وتغییری نمیکرد
وای که چه شد از ایسام یه مودم تی پی لینک TD-W8970 خریدم ودردسرها شروع شده SNR شروع کرد به بازی دانلودش تا 6 میومد
شما هر تستی که بگید ما انجام دادیم (فقط نرفتیم درب مخابرات با گرز چماق دعوا)خلاصه سرت رو به درد نیارم مشکل از خود مودم وکانفینگش بود
باید این قسمت رو روی DSL Modulation Type:ADSL_ANSI_T1.413
میزاشتم که روی آتو بود وخودش شبکه رو انتخاب میکرد به هرحال با انتخاب این شبکه مشکل حل شد وهمه چی دوباره اوکی شد
ولی دوباره رفتیم از خروجی درب همسایه همون باکس آلمنیومی تست گرفتیم همون آش بود وهمون کاسه
الان هم گاهی نویز تا 11 میرسه ولی دیگه پایینتر نمیاد وتا 13/5 میرسه
ولی مشکل از مخابراته کمک کنید کجا شکایت کنم که نویز کمتر بشه نمیتونم اینترنت 16 مگ بگیرم
اگر از ورودی تست گرفتی و خرابه نمیشه کاریش کرد مگر اینکه کابل هوایی باشه که اون قسمت قابل تعویض باشه کابل های زیرزمینی قابل تعویض نیستن و با شکایت هم جای نمیرسی نهایت کاری که میتونید بکنید اینکه درخواست تست پورت کنیدنقل قول:
متاسفانه مخابرات برای نویز خط هیچکاری انجام نمیدهنقل قول:
ما باکس آلومنیمی تو کوچه شکسته تمام سیمها ول هست چندبار تلفنها قطع شده نویزش هم زیاد شده زنگ زدم بیان درستش کنن اومدن اما فقط سیمها رو بهم بستن برای باکس هیچکاری نکردن گفتم عوضش کنید خطم بخاطر این نویز داره گفتن باکس نداریم نویز خط هم ربطی به ما نداره متاسفانه مخابرات صاحب درستی نداره همه کارهای تعمیرات و پشتیبانیش هم داده به شرکتها و پیمانکارهای خصوصی اونا هم بیخیال هستن
وضعیت منم همینهنقل قول:
شاتل هم که کلا قاطی کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رفع مشکل موقتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رفع مشکل موقتی
1- میتونید پاک کنید و فایل دیگه بزارید از اون لحاظ محدودیتی نداره.نقل قول:
2- چون سرورش در ایران هست طبیعتا باید نصف حساب بشه.
3- بله این مورد زیاد اتفاق میوفته ولی در عمل من تغییری ندیدم. فقط در فایلهای فشرده هنگام اکسترکت کردن پیغام خراب بودن فایل میده ولی خوب اکسترکت میکنه و هیچ مشکلی هم نداره.
شما توی 195 بخش تلفن ثابت و مسائل اون شکایت کن و بنویس که چندین مرحله درخواست تعویض باکس کردی و مخابرات از سر خود باز کرده که با هربار بارش باران برف و یا باد و هر مسئله دیگه نویز شدیدی برای خط تلفن افتاده و حتی تا بحال چند باری قطع شده در صورتیکه شرکت مخابران باکس نداره وظیفه در خرید باکس فوق رو داره و اگر این موضوع رو مورد بررسی و حل شدن کامل قرارنگیره از مراجع قضایی بالاتر درخواست دخالت در این موضوع را خواهم داشت. در همین حال اگر باکس فکر میکنی وضع شکستگی عادی داره یجوری خراب تر کنش...نقل قول:
مطمئن باش مجبور میشه تعویض کنه...
شما خودتون جواب گرفتید با این شکل شکایت ، اخه شکایت رو ببریم پیش قاضی خودشون؟نقل قول:
بنظرم چند نفر جمع بشن برن مرکز مخابراتی با رئیس مرکز صحبت کنن بهتر جواب میگیره تا این جوری که میگین ، این مخابراتی ها گردنشون کلفته بخاطر اینکه قانون نداریم که مخابرات رو ملزم به رفع نویز مشترک تا جای که بتونه بکنه