عجیبه که من با سیم قبلی تا60مگ گرفتم اما این بزور تا 20نقل قول:
Printable View
عجیبه که من با سیم قبلی تا60مگ گرفتم اما این بزور تا 20نقل قول:
واسه من سه روز پیش تا هفت حساب کرد. منم اشتباهی تا هفت و ربع دانلود کردم و هم حجم طرحم تموم شد و هم اعتبار سیم کارت. فقط خدا رو شکر سیم اعتباری بود. بزرگترین اشتباه دانلود با سیم دائمیه. بهترین کار خرید یه سیم اعتباری واسه با طرح فعال و اعتبار صفر واسه دانلوده :n09:نقل قول:
این سیستم همراه آخر حساب کتاب نداره . واسه من که هم دیروز هم امروز تا ساعت 9 بود. البته من تا 7 دانلود میکنم بعد چک میکنم در صورتی که کم نکرد میزنم تا 9 دانلود کنه.نقل قول:
منم جدیدا سیم اعتباری (ده تومنی شماره رندوم) خریدم ولی نمیدونم چرا سیم اعتباری از دائمی سرعتش کمتره تقریبا یک مگابایت در دانلود تفاوت دارند. هردو بصورت یکسان در یک دستگاه تست شده و هر دو هم 4G
محدودیت 40 مگ یا 20 مگ نداشته باشیدنقل قول:
مورد خاصی دیگه نداره
خیالتون تخت باشه که باید از شرایط سیگنالی باشه یا دستگاهی
تعویض سیمکارت همراه اول هنوزهم رایگانه یا کارمزد داره؟هدیه 20 گیگ هم داره هنوز؟کسی این چندروزه مراجعه داشته برای تعویض؟
یک سوال دیگه هم داشتم،هفته پیش چون خبر نداشتم تا ساعت9 دانلود کردم که بعد پیامک اومد که حجم مصرف شده و30 هزارتومن روی قبض بابت این اومد،ولی اینجا بعضی دوستان نوشتن که تا 9صبح هنوز رایگانه،الان تکلیف این پول زور که ازم میگیرن چیه؟هیچ اطلاعی هم ندادن
ممکنه بخاطر نوع سیمکارت باشه واسه اعتباری هنوز کمش نکرده باشن و واسه دائمی تا ساعت 7 کرده باشن که دلیلش هم واضح هست که چرا:n10:نقل قول:
شکایت هم کنید میگن ما گفته بودیم تا ساعت 7 هست
دوستان واسه من تو گوشی آیفون پهنای باند رو 75 نشون میده این یعنی چی؟
اولا که به جمع شارژ باختگان خوش اومدی!نقل قول:
ثانیا چند صفحه قبلو بخونی بوفور راجع این موضوع گفته شد . فقط یک نفر از دوستان اینجا میگه که هنوز براش
تا 9 رایگانه وگرنه برای ما , انسانهای خاکی , همون 7 شده . اعتباری و دائمی هم نداره .
باز شانس آوردی 30 تومن شد نه 170 تومن . اینجا ایرانه , شیت هپنز , باید همیشه یه چشمت به این تاپیک باشه
تا در جریان آخرین تصمیمات بیضوی اپراتورها باشی و شبیخون نخوری !
دقیقا کجانقل قول:
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
منظورتون با منه دیگه :n02: والا ما هم خاکی هستیم. شما چه بسته ای داشتید؟ من بسته هفتگی 50mb دارم همین الان هم تست کردم رایگانه فقط خواهشن ریپورت منو ندین:n02: البته من دیگه چیزی هم واسه دانلود ندارم بعد دانلود 3.5tb. اینم واسه دانلود ریماکس بلید رانر گرفته بودم.نقل قول:
دقیقا همیشه باید چک کنید حتی اگه خود همراه هم بهتون زنگ زد گفت اینترنتت رایگانه امروز نباید روی حرفش حساب کرد.طرح پاییزی که تاریخ پایانش معلوم بود بعد هم توی سایتش نوشت به مدت محدود تمدید شد همین کلمه محدود و نگذاشتن تاریخ دقیق معلوم بود هدفشون چی هست:n09: توی همین تاپیک هم دوستان اشاره کردند که باید هر روز چک میکردین که این طرح هنوز هستش یا نه بعد هم که توش سایتش نوشت از تاریخ 14 به ساعت 7 تغییر پیدا میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریپورتت که نمیکنیم ولی به اهالی محل تون میگیم این آقا نظر کرده است .
یه ساعته لباس تنت نمیمونه , همه رو میکنن میبرن تبرک !!:n09:
برای من هم تا ساعت 9 هست رایگان . چند روزی دارم مدام چک می کنم .نقل قول:
مثل اینکه بیشتر شانسی
تا ٩ رایگان فعلا
طرع عالی مخصوصا تا ٩ صبح
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
حالا همراه پیر داره میگه خوب مردم سرکار گذاشتیم :n09::n10:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
برخلاف ایرانسل همراه اول در تهران دیگه دکلی رو بالاتر از ۱۰ مگاهرتز رو باند ۳ نکرد.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
والا تو شهریار که از خود تهران دور ترهنقل قول:
باند ۷ پیدا میشه که ۲۰ مگاهرتز هست بطور یسکان بیشتر ۱۵ مگاهرتزه
و همینطور باند ۳ که ۱۵ مگاهرتز هم هست از ۵ مگاهرتز پیدا میشه تا ۱۵ مگاهرتز
البته اینم بگم که رایتل فورجی تو منطقمون نداره به تازگی دم میدون ما یه دکل زده که با توجه به ruu هاش احتمالا حدس بزنم که فورجی هم هست
کسی تا حالا این جوایز جشنواره فیروزه ای همراه اول رو برده و دریافت کرده؟
منظورم جوایز کالاییش هست مثل گوشی شیائومی و دانگل و اینجور چیزا
من از بسته اینترنتیش استفاده کردمنقل قول:
واقعی هست
و اون قیمتی که داده برای شیاومی ارزش زیاد فک نکنم داشته باشه دانگل هم که یه دانگل معمولی بهتون میده
بهتره وایسید پاوربانکی یا چیز های جدیدتر اضافه کنن
همراه اول هرچی جنس بنجل رو دست باد کرده آورده بفروشه
اکثر گوشی های شیاوومی که برای فروش آورده از رده خارج هستن و آپدیت نمیشن یا اصلا دیگه از خط تولید شیاوومی خارج شدن
دوستان سلام
یه سوال
در صورت تعویض سیم کارت به usim در صورتی که گوشی 4g نباشه هدیه 15 گیگ تعلق نمیگیره ؟؟:n13:
سوال دوم
همره چه سودی میبره از اینکه مشترک سیم کارتش usim باشه ؟
در حالی که خیلی از مناطق کشور اصلا 3g درست ساپورت نمیشه
هدیه 15 و 20 گیگ یه طرف
به معرف هم اینترنت هدیه میده !!!!!
چرا اینقدر مشتاقه مشترک usim بگیری !!!
درخواست ترابرد از ایرانسل به همراه اول اینترنتی انجام دادم،بعد رفتم دفتر پیشخوان و با دادن کدپیگیری،یک سیمکارت همراه اول گرفتم،و دفتر3000 تومن ازم بابت سیمکارت جدید گرفت،درصورتیکه در سایت زده بود ترابرد رایگانه،متصدی دفتر گفته که 3تومن بابت سیمکارت 4g بوده،این کارش قانونی بوده؟
سوال بعدیم اینکه بعد از 12 ساعت هنوز سیمکارت ایرانسل ارتباطش قطع نشده،دیروز ساعت6عصر سیمکارت جدید صادر شده ولی هنوز سیم ایرانسل قبلی فعاله،پس کی سیمکارت همراه اول وصل میشه و ترابرد انجام میشه و قابل استفاده هست؟
داخل سایت پیگیری هم اینو زده:
مشترک گرامي به دليل وجود تعهدات قراردادي با اپراتور فرستنده، درخواست ترابرد انجام نشد. خواهشمند است به منظور درخواست مجدد، ابتدا نسبت به تصحيح مغايرت اقدام نماييد.
الان باید چیکار کنم؟
سلام من چند دفعه ترابرد کردم به همراه اول و ایرانسل و رایتل کاملا رایگان بوده!نقل قول:
از زمان ثبت نام تا تکمیل ترابرد طبق قانون خودشون برای اعتباری 3 روز و برای دائمی 5 روز زمان میبره. ولی تجربه من بعد حداکثر 48 ساعت ترابرد کامل انجام میشه!
برای مشکل هم باید اول بری با کارت ملی نمایندگی ایرانسل تا مشکل برطرف بشه
مشکل دقیقا چیه؟خواستم دوباره ترابرد بزنم،پیامکی که ارسال شده بود،نوشته که درحال اجرای درخواست ترابرد..این چی میگه و اون کد پیگیری چی؟نقل قول:
دیگه ی بار زدی 2بار قبول نمیکنه باید صبر کنی 3روز کاری ترابرد انجام میشه ..ضمنا ایرانسل تازگی ها سنگ اندازی میکنهنقل قول:
اینهم بگم شما روز 1شنبه تو سایت همراه اول بخش پیگیری ترابردچک کنید اگر رد شده باشه که باید ببنی مشکلت کجاست اگر هم درست باشه که سیم فعلی قطع سیم جدید وصل میشه
دوستان کسی نبود اینو جواب بدهنقل قول:
نقل قول:
در صورت تعویض سیم کارت به usim در صورتی که گوشی 4g نباشه هدیه 15 گیگ تعلق نمیگیره ؟؟:n13:
من دوبار درخواست ترابرد دادم از رایتل به همراه اول که به همین بهانه رد شد و کاملا الکی و کرم ریختن هست که ادم ترابرد نکنه.من زنگ زدم چند بار رایتل که من چه تعهدی به شما دادم که خبر ندارم؟! جوابی نداشتند بدن و شکایت رو ثبت و شماره پیگیری میدادن. به سایت 195 تنظیم مقررات هم شکایت کردم که دوسه بار زنگ زدن و گفتن این پیام بهانه هست و سیستم ترابرد مشکل داره! الان40 روزه هنوز حل نشده. منم بیخیال شدم و خط رایتل شکستم پرت کردم رفت.نقل قول:
شما هم زنگ بزن ایرانسل
توی این سایت هم شکایت کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا که هر کی 4 جی می کرد بهش هدیه رو میداد... بعضی ها رو می گفت هزینه می گیرن اگر گوشی 4 جی نباشه.. اما به نظرم اکثرا نمی گرفت .. توی گوشیتون باید 5 تومن شارژ باشه اگر اعتباریهنقل قول:
من 2 هفته بود از نت گوشی برای دانلود استفاده نکرده بودم دیشب شروع به دانلود کردم دیدم سرعت روی 8 مگ قفل هست ! ( 3 جی ) قبلا تا 21 مگ باز بود برام
سراسری هست یا فقط منطقه ما اینجوری شده ؟
سلام
دوستان نحوه فعال کردن یوسیم چیه؟ من هر کاری می کنم فعال نمیشه ؟
سلامنقل قول:
باید پیامکش براتون اومده باشه .. من وقتی گوشیمو عوض کردم رفتم که یوسیم بگیرم امور مشترکین خطم رو چک کرد و گفت توی سیستم زده مشتری مجاز به استفاده از یوسیم نمی باشد . بهم گفت یک هفته ای صبر کن تا گوشیت توی سیستم ثبت بشه پیامک میاد .دقیقا سه روز بعد پیامکش اومد و رفتم بدون هزینه یوسیم گرفتم . گفتن حدودا دو ساعت بعدش فعال میشه که همین اتفاق هم افتاد .. البته اگه مشکل شما اینطوری بوده
مشکل منم همینه!نقل قول:
متغییر شده!
بعضی روزا سرعت بالاست اما بعضی وقتا سرعت پایین قفل میشه!
سلامنقل قول:
من یوسیم برام اومده ولی فعال نمیشه .ضمنا هنوز هدیه 20 گیگ برای تیدیل به یوسیم وجود داره ؟
دوستان چند شبه نمیتونم چیزی دانلود کنم تو تایم نامحدود
فک میکنم نت قطع میشه
مشکل چندتا بچه های دیگه بود توی همین تاپیک
من از مودم رومیزی استفاده میکنم
و فک میکنم باید دیتا رو روشن خاموش کنم تا دوباره ارتباط وصل بشه
مودم من هم فقط 4G ساپورت میکنه
دوستان اگه راه حلی دارن ممنون میشم اطلاع بدن چون من تا صبح ک نمیتونم بیدار بمونم هی دیتا خاموش روشن کنم
آره، صبر کنی وصل میشه. برای من و یکی دیگه از بچه های این تاپیک که اینطوره. من از گوشی استفاده میکنم.نقل قول:
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
دیشب و پریشب برای من هم تا 9 رایگان بود.
مگه این محدودیت حذف نشده ؟نقل قول:
بله هستنقل قول:
البته اعتباری 15 و دائمی 20
سلام
دوستان عجله دارم نگفتید چطور یوسیم را فعال کنم ؟
دوست عزیز اگر با پست برای شما یوسیم اومده همراه اون یک برگه هست روش فعال سازی رو نوشتهنقل قول:
با همین سیم کارتی که تو گوشی هست این کد رو بزننقل قول:
*10*45*سریال 19 رقمی پشت یو سیم #
از راست به چپ وارد کن
بعد پین 1 یوسیم رو میدی
بعد 1 ساعت فعال میشه
این کارایی که گفتم رو با سیم کارت فعلی که فعال هست انجام بدی نه یو سیم
دوستان اگه راه حلی دارید بگیدنقل قول:
دیشب هم بعد نیم ساعت فک میکنم قطع شده و منم اون موقع بیدار نیستم که دیتا رو خاموش روشن کنم
تا 4 شب پیش این مشکل رو نداشتم و شبا راحت دانلود میکردم
ممنون میشم کمک کنید