یکی از این مدیران کمک کنه من نمی خوام وقتی مطلب من نقل قول میشه توی منوی اطلاع رسانی بیاد. میشه غیر فعالش کرد؟ اینم بازی جدید p30 ورد البته برای کسانی که کم سر می زنن خوبه اما برای من نه
Printable View
یکی از این مدیران کمک کنه من نمی خوام وقتی مطلب من نقل قول میشه توی منوی اطلاع رسانی بیاد. میشه غیر فعالش کرد؟ اینم بازی جدید p30 ورد البته برای کسانی که کم سر می زنن خوبه اما برای من نه
از این قسمت می تونی درستش کنی:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان دانلودر یک سوال داشتم تو idm موقعی که چند تا فایل برای دانلود میزارین چه جوری میشه فهمید فایلی که گذاشتین چقدر هست یعنی 10 تا فایل با حجم های مختلف برای دانلود گذاشتین نرم افزاری هست اینو شناسی کنه ممنون
توضیحی که نوشته با چیزی که شما میگی جور در نمیاد.نقل قول:
This setting controls who can see your profile tab.
Setting this to "Nobody" means nobody can see your profile tab except yourself
چه ربطی داره به این تاپیک؟! لطفا موضوعات بی ربط مطرح نکنید. :n36:نقل قول:
ببخشید اگه شما بلد هستین پیغام کنین چون من نمی دونستم سوالمو کجا بپرسمنقل قول:
دوستان نظرتون راجع به این مودم 4G چیه؟ قیافش که خیلی خوبه.
10 ساعت باطریش کار می کنه قیمتشم 450 تومنه.
این خوبه، فکر کنم آنلاکه.نقل قول:
حالا کجا میفروشن؟
XPERIA Z3
درسته آنلاکهنقل قول:
اینجا میفروشن:
محصولات تی پی لینک به نظر من خوبه. فقط توی سایت الماس نت ورک نوشته فقط به شکل وایرلس قابل استفاده است و گویا با یو اس بی به عنوان مودم کار نمی کنه که اگر اینطور باشه خوب نیست.نقل قول:
485
و
450
دوستان گوشی HTC Desire 510 قابلیت 4g داره؟
البته منم HTC one دارم که تو gsm زده ساپورت میکنه .نقل قول:
ولی گوشی من راپورت نمی کنه.
دقت کن موقع خرید سفارش اروپا باشه.
با تشکر . من میخوام از دیجی کالا سفارش بدم و اونجا زده 4جی رو ساپورت میکنه
شبکه های ارتباطی:3G - 4G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - بلوتوث
باند شبکه 4G LTE 800 / 1800 / 2600
وبگردی فوق العاده ایرانسل با نسل 3 !! عالیه !!:n12:
اینم سیستم پیام رسانی که هر 20 مگ مونده بهم SMS میاد ( از 60 مگ به پایین برای بسته 1 روزه )
دوستان بنظرم باید کمی صبر کرد تا قیمت مودم 4G بشکنه .الان بازارش داغ شده و فروشنده ها حسابی مردم با این قیمت ها نوازش می کنند.
ببخشی اگه سوالم مربوط به این بخش نیسنقل قول:
دوست عزیز.الان میتونی یک سیمو بزاری رو ۴جی و سیم دیگه رو بزاری رو ۳جی؟!
وقتی که با سیم ۱ صحبت میکنی ،کسی به سیم دو زنگ بزنه میره پشت خطی ؟
اگه یه سیم رو بزاری رو 3g یا 4g دومی اتومات میره رو 2g.نقل قول:
حالا اگه به همدیگه دایورت داخل گوشی بکنی،با هر کدوم حرف بزنی اگه دومی تماس بگیره، گوشی دوباره زنگ خفیف میخوره.
حالا به هر کدوم جواب بدی، اتومات مخابرات ایران قبلی رو میگه منتظر بمانید مشترک در حال مکالمه هستش.
XPERIA Z3
مگر اینکه قیمت جهانیش کم شه وگرنه همین مودم تی پی لینک که گفتم تو انگلیس 100پوند قیمتشه.نقل قول:
یه مودم هواوی 169$ تو آمازون رو ارزونترین قیمتی که بهم دادن بیارن 950 تومن بود.نقل قول:
واقعاً این مفته.
XPERIA Z3
سلام دوستان
آیا کسی میدونه میشه یکی از بسته های اینترنت ایرانسل و اینترنت شبانه ( 2 تا 8 صبح ) رو به صورت همزمان استفاده کرد؟
ایرانسل توی 3g مونده شما میخواین مودم 4g بگیرین؟!
فقط نصف شبا تا اوایل صبح سرعتش خوبه بقیهی روز اینقدر کنده که اصلا هیچ صفحهای باز نمیکنه حداکثر سرعتش ۱۵۰ کیلوبایت بر ثانیه و میانگینش ۵۰ کیلوبایت بر ثانیه هست. اونم با آنتن پر پر. خواستین عکس هم میذارم.
اینم از تست سررعت اینقدر سرعتش زیاده اصلا واسه تست نمیره!
با سیم کارت دیگه و گوشی دیگه هم تست کردم همینه.
آخه من اینترنت ساعت ۳ نصف شب به چه دردم میخوره؟! الان نیاز دارم که همیشه قطعه.
می دونید 1نوع بسته رو 2بار فعال کنیدنقل قول:
برای اطلاعات بیشتر با 700تماس بگیرید
اون که بله، قیمت جهانی درست ولی یادمون نره ما نسبت به اروپایی ها به کشور دوستو برادر (چـیـن) نزدیکتریم !نقل قول:
فردا روز هم محض خاطر گل روی ما میان و یه برند چرند میسازن اونم با نازلترین کیفیت و میفروشن به ما با نازلترین قیمت !
الان چون این محصولات تو اروپا هم میره مجبورن با کیفیت متناسب و استاندارد بسازن وگرنه کافیه تو اینجا پوشش شبکه کامل بشه تا اونا شروع کنن به صادرات به بندر های ما ! (چیزی که زمان راه افتادن جی پی آر اس و مودم های یو اس بی راه افتاد)
ضمن اینکه در حال حاضر تب 4G یه جورایی جهانیه و تا جایی که میدونم فعلا آخرین تکنولوژی اینترنت همراه در دنیا همینه (البته تا وقتی که نسل بعدی راه نیافتاده باشه و همه گیر نشده باشه)
من فکر کنم الان برای 4G بهتره به فکر گوشی بود تا مودم
چون گوشی هم میشه با حداقل اختلاف قیمت نیست به این مودم ها پیدا کرد و در کنارش کلی مزایای دیگه هم داره که مودم هرگز نداره
یادمون هم نره پوشش 3G هنوز اونچنان کامل نیست که حالا بخوایم به فکر نسل چهارم باشیم...
خب معلومه دیگه اینترنت نصفه شب که سرعتشم خوب باشه خوراک دانلوده (البته با بسته شبانه)نقل قول:
حالا که بحث مودمه 4 جی هست به امضای من هم توجه کنید. به نظرم قیمت پایم معقوله.به زودی مزایده برقرار میشه
برند هواوی برای تجهیزات 4 جی در کل دنیا مطرحه مثلا برای اپراتورهای تلسترا - ودافون و ..
دلیل فروش هم اینه که دوستم برای من یک مودم دیگه با باتری قوی تر از خارج میاره
برای من هم جدیدا اینتطور شده قبل از ظهر همش قطع و وصل میشه. حتی LTE هم وصل می شم ولی انگار اینترنت قطع و صله میشهنقل قول:
البته درعوض ایج خیلی بهتره باهاش حتی میشه تماس صوتی وایبر برقرار کرد
من با نظر شما موافق نیستم خیلی وقتها که پینگ و سرعت 3جیم قابل قبول نبوده پینگ و سرعت 4 جیم خیلی بهتر بود( حتی با این سیگنال ضعیفم که گوشی موبایل روش نمی مونه و میره روی تری جی اما مودمم راحت روش فیکسه) سرعت لود صفحات با 4 جی خیلی بهتره و مشکلات latency و .. کمترهنقل قول:
خب مشکل اصلی همینه دیگهنقل قول:
هر وقت هر دوشبکه پایدار باشن اونوقت میشه گفت همه چی حله
شما این مشکل رو بصورت برعکس هم داری ؟
یعنی 3G همه چیزش اوکی باشه و در عوض 4G داستان داشته باشه و راه نده ؟
متاسفانه پست دوبار ارسال شد
در صورت امکان این پست رو حذف کنید
این طوری هم بعضا پیش اومده. اما با وضعیت سیگنال ضعیف 4 جی من خیلی ملاک خوبی نیست. اینو باید کسانی که هم سیگنال تری جی و هم 4 جی خوبی دارن اعلام کنننقل قول:
من نزدیک دکل منطقمون که سیگنال 3G زیر -60 بود تست گرفتم سرعت خیلی پایینه...
با LTE با سیگنال بالای -100 هم تا 24مگ هم سرعت گرفتم.
این تستو با سیگنال زیر -60 گرفتم با 4G:
واقعا کیفیت و ثبات 4G خیلی عالیه.
همین الان تست از پاریس 2210 دقیقه
4 جی حداکثر سرعت 4 جی من 8 مگه ( با سیگنال فعلی)
3 جی حداکثر من 11 مگه
اینجا زده 684 هزارنقل قول:
.
جنس خوبیه ولی عجیبه وقتی توی آمازون نوشته 359 دلار چطوری ممکنه قیمتش توی فروشگاه داخلی bamilo حدود 680 تومن باشه؟ ارز 3600 ت باید باعث بشه قیمتش بیش از 1،200 بیفته!نقل قول:
ازین گذشته با این سرعتهای نفتی 3g/4g فعلا ارزش خرید نداره. یک گوشی یا تبلت 4g بصرفه تره
عزیز من اصلا توقعLatency خوب و ... ندارم فقط میخوام صفحههای وبسابتهارو بتونم باز کنم! بابتش پول هم پرداخت کردم توقع چیز مجانی هم ندارم! حتی سرعت دانلود هم نمیخوام زیاد باشه. آیا این توقع زیادیه از اینترنت 3g؟!نقل قول:
بعدش این اصلا 3g نیست! طبق تعریف، حداقل سرعت دریافت 3g باید ۲۰۰kbps باشه! من الا سرعتم بین ۰ و ۵ متغیره!
این edge هم نیست چه برسه 3g
افتضاحه افتضاح یه صفحه خشک و خالی هم باز نمیکنه
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
جالب اینجاست بابتش پول هم میدیم!نقل قول:
و از اون جالبتر اینه که بابتش پول هم میگیرن.
و جالبتر از همه اون علامت نمادین H بالای گوشیه!
و از همهی اینا جالبتر اینه که به مینیمم سرعت 3g نرسیدیم و دکل 4g راه اندازی میکنیم.
و فوقالعاده جالب اینه که بعضیا میخوان مودم 4g بخرن!
من پول دادم اینترنت 3g بگیرم به اندازهی Edge هم سرعت نداره اگه این اسمش دزدی نیست چی اسمش دزدیه؟
البته میتونید از ساعت ۳ باید به بعد که ماها خوابیم و آقا پلیسه بیداره چندتا صفحه رو باز کنید! ولی وقتی ما بیدار میشیم و آقا پلیسه میخوابه دیگه صفحه باز نمیکنه.
ایرونی جماعت معنی اینترنت رو دانلود کردن میدونه واسه همین خاطر همین که ساعت ۳ نصف شب سرعتا رو میبرن بالا میگه خوبه و اعتراضی نمیکنه. بابا اینترنت که دانلود کردن نیست.