بچه ها هیچکی اینجا طرح کمپین 128/8گیگ نداره گویا فقط من دارم نه؟
Printable View
بچه ها هیچکی اینجا طرح کمپین 128/8گیگ نداره گویا فقط من دارم نه؟
من 256 داارم کمپین رو سوالتون چیه ؟نقل قول:
فکر نکنم، آخه قبل از اینکه بازه زمانیم تموم شه، حجمش کم میشد، و الان که انقضاء زمانی شدم، این اومده !نقل قول:
اگه اینطوریه، چطوری میشه بازه زمانی رو تمدید کرد !؟
سایر دوستان نظر بدن ؟!:n27:
کسی اینجاطرح خانواده نداره؟؟؟؟نمیدونم چراامروز500 مگ به حجمه من اضافه شده؟؟:n13:
طرحت از کی تا کی بوده؟این طرحا نامحدود رو خط می مونن یا انقضا داره وقتی تموم میشه باید طرحتو عوض کنی؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه بررسی جهت پاسخ بدین !
اگه هم شد، یکی ، دو صفحه به عقب برین واسه در جریان کامل بودن
من این طرحو از عید گرفتمنقل قول:
آره طرح من تمدید دیگه نمیشه ولی میتونی زمان و حجم بخری من همین کارو میکنم همیشه
یعنی چی پس همیشه هست دیگه؟منم شارزم تموم بشه شارزش میکنم دیگه..ضمن اینکه هر ماه خودشم شارز میشهنقل قول:
باز امشب یه خورده هوا سرد شده و باز دوباره سرعت ها اومده پایین ( سرورهای خارجی )
من در عجب ام این چه صیغه ایی ـه ؟ سرد شدن هوا و کندی اینترنت !
دو روز دیگه که کلا برف بیاد فکر کنم باید بیخیال نــت بشیم.
سلام دوستان. من دیشب با طرح پاییزه طلایی تونستم 4گیگ و 700 مگ دانلود کنم. اگه سرعتش همینجوری باشه که عالیه.:n20::دی:thumbsup:
میشه مشخصات طرحتو کامل بگی ؟ یعنی اون چیزی که تو سایت نوشته . و سرعت دانلودت چقدر بوده ؟نقل قول:
همچنین مکانتون که کجا هستین، و اینکه قبلاً با چه طرحی سرعت دانلودت چقدر بوده ؟
و اگه الان از اسپیدتست هم یه تست بگیری بزاری که عالیه !
من امروز شارژم تموم شد طرح بعثت بودم
رفتم شارژ کنم که دیدم متاسفانه شارژ نداره و زده عملیات تغییر حساب یعنی عملا مجبورمون کردن که یکی از طرحهای مضخرفشون رو قبول کنیم
سلام.منم طرحم بعثت بود.شارژم که تموم شد مجبور شدم طرحمو عوض کنمنقل قول:
سلام.من قبلا طرحم بعثت بود و اوایل که طرحو گرفتم تا وقتی که اینترنت یه هفته خراب بود سرعت دانلود روزانه و شبانه 128 بود بعد از خرابی اینترنت دیگه سرعت روزانه 128 و شبانه 95 بود. 3 روز پیش هم که طرحم تموم شد مجبور شدم طرح پاییزه طلایی 3ماهه 2گیگ رو بگیرم.که سرعت دانلود تو روز و شب از 200 تا 256 هست.البته هنوز دو روزه که اینجوریه.معلوم نیست اخر عاقبتش چی بشه.انشاالله که طوریش نشه.نقل قول:
مکانم هم تو یه روستا 80 کیلومتری تربت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 200 که خوب نیست آخه ! من الان یه طرح نقره ای دارم، سرعتش تو روز 180 و شب 150 هستش ! البته، تربت حیدریه و نزدیک خود مخابرات !نقل قول:
مشخصات خطط، از تنظیمات مودمت رو میتونی بفرستی نگاه کنیم ؟ :n13:
مثل این عکس :
خوب دوست عزیز سرعت طرح طلایی رو 2مگ بسته شده و دانلود با سرعت 200 تا 256 خوبه. اونم ایننرنت مخابرات
دوست عزیز بهپشتیبانی 2020 مخابرات بگو پهنای خط شما را کم کنن تا سیگنال خط قویتر شه.SNR 6برای شما که نزدیک تجهیزات مخابراتی هستی خوب نیست.در ضمن منظور من از کم کردن پهنای باند خط شما اینکه خط شما تا 26 مگ پشتیبانی می کنه اما برای شما تا 24 مگ باز گذاشتن و از طریق سیستم اکانتینگ برای شما 2 مگ گرارداده اند.با کم کردن پهنای باندتون اینترنت بهتری از اینی که الان داری تجربه میک نید.نقل قول:
موفق باشی
واقعاً اینطوریه ؟نقل قول:
بقیه دوستان هم همین نظر رو دارن ؟:n30::n13:
اگه این باشه که واقعاً افتضاحه ! ! ! :n21:
بازم خوبه مخابرات به هیچ دردی نخورده همین که اینترنت رو به روستا ها اورده خودش خیلیهنقل قول:
برای دومگ هم سرعت خیلی خوبی دارید تبریک می گم
قربون شما:n16:نقل قول:
سلام. خوب متوجه منظورتون نشدم. یعنی اگه من بگم پهنای خطمو کم کنند اونوقت مثلا سرعت دانلودم بیشتر میشه؟؟نقل قول:
داغ داغ (به داغ پستمو :-P)
بازم گرگی جدید در لباس گوسفند
(سوتی دادن فکر کنم قیمت های 1 ماهه رو با 3 ماهه برعکس زدن فقط ردیف اول. تا ۲مگ.بقیه رو چک نکردم!)
و برای جلوگیری از تبلیغ اسمو سیاهیدم;-)
Sent from my GT-I9100G
امیرجان لینک خبررو می دی
لینک یا اسم شرکت (منبع خودمم کاغذ تبلیغاتی)نقل قول:
Sent from my GT-I9100G
اقا چه جوریه الان ما که قبلا طرح طلتیی داشتیم سرعت شبانه رو 100 محدوده ولی اینا که جدید گرفتن از این طلایی پاییزه ها سرعت 256 دارن .
تازه دیشب به پشتیبانی ویژه طرح طلایی زنگیدم میگه سرعت شبانه طرح طلایی باید روی 20 تا 30 محدود شده باشه:n03:
اوه سرچ کردم فهمیدم اول فکرکردم مخابرات با صبانت همکار شدن دیدم نه
بازم یکی ازشرکت های واسطه که می خواد سرویس های این دو شرکت رو با تبلیغات به خورد ملت بده
ازاین دست شرکت ها زیادن
ای بابا !نقل قول:
اگه طلایی اینجوریه، من که الان نقره ای دارم ، سرعت دانلود شبهام که روی 120 هست ! چطوریاست خوب ؟!
مگه طلایی نباید بالاتر باشه ؟
یعنی چی دوست عزیز. اگه قرار باشه سرعت طلایی روی 20 باشه که من پولمو از اب نگرفتم واسه این طرح بدم.باید بیشتر هم بدن از 256.نقل قول:
نامردا اومدن قسمت شارژ ماهیانه رو حذف کردند که نتونیم طرحمون رو زمانی افزایش بدیم وبعد اینکه زمانمون تموم شد حتما باید تغییر طرحو انتخاب کنی اگه حجمت هم زود تموم بشه بازم مجبور به تغییر طرح هستین.قابل توجه کسانی که زمان زیادی دارند مراقب حجمتون باشید که اگه از یه مقدار کمتر بشه100درصد شمارو مجبور به تغییر طرح میکنند وزمانتون میسوزه
من تا 29 ام زمان دارم و یک گیگ حجم . قسمت شارژ ماهیانه هم فعاله . فقط قسمت تمدید حساب رو بستن دیگه .نقل قول:
امروز بعد از کلی زنگ زدن و سرعت و پینگ گرفتن گفتش که اطلاع دادم پورتتون را ریست کنند 3 ساعت دیگه درست نشد زنگ بزنید.نقل قول:
نظرتون چیه؟
طرحت نقره ای پاییزه است؟سرعتت تو روز چنده 1.5 مگ هست؟نقل قول:
شما هم طرح پاییزه ای ؟نقل قول:
الان سرعت شبانه اکثر بچه های طلایی که از قدیم.دارن رو 100 بسته شده . شما الان پس از طلایب بهتری
آره، طرح نقره ای هستش، راستش سرعت تو روز، مثلاً دیروز صبح 187 بود. (تستی که از اسپیدتست گرفتم، عکسش صفحات قبل هست )نقل قول:
منم همینو میگم، سرعتم از طلایی بهتره، اگه اینجوری باشه، میرم صبانت از صبانت میگیرم !نقل قول:
البته، اینو هم بگم، این اکانت من روی خط تلفن شماره ای دیگه بسته شده که منم استفاده میکنم . ولی فرقی نداره ! نقره ای پاییز .
آقا پورتم ریست کردن ولی درست نشد کسی از شما راهی به ذهنش نمیرسه؟نقل قول:
سلام همگی تا حالا شما به این مشکل بر خوردین
الان من فقط میتونم حجمی حسابمو شارژ کنم زمانی نمیشه (همیشه یه ماه یا 2 ماه حسابمو شارژ می کردم یه ماه قبل از این که شارژ زمانی حسابم تموم شه)
حتی نمیشه تمدید کرد
تاحالا برا کسیاین مشکل پیش اومده اگه اومده یه راهنمایی کنه منو ممنون میشم
ریست که الکیه!اونا باید به گادنت خبر بدن که مشکل وجود داره.اگر طلایی هستی.وقتی بهت میگه میخوام به گادنت گزارش بدم حدود یک یا دو دقیقه از پشت تلفن میره.مثلا 10 متر اون ورتر که اطلاع بده.دنبالش باشی درست میشه.مال من تا 4 روز مشکل داشت.نقل قول:
موفق باشی.
نه من یکی که همچین مشکلی ندارم . طرح برنزی هم دارم .نقل قول:
ولی صفحه قبل یکی از بچه ها گفت واسه اون هم همینطور شده . به نظر فقط یه سری سرویس ها اینطوری شدن .
خواهشا سرویستون رو هم بگین .
من طرح طلایی دارمنقل قول: