رایحه مشابهت زیادی داره اما انتظار ماندگاری زیاد اصلا ازش نداشته باشید.ولی من بنظرم برای مصرف روزانه با توجه به قیمت می ارزه!نقل قول:
Printable View
رایحه مشابهت زیادی داره اما انتظار ماندگاری زیاد اصلا ازش نداشته باشید.ولی من بنظرم برای مصرف روزانه با توجه به قیمت می ارزه!نقل قول:
سلام
کوچه مروی میشه نسخه مینیاتوری (اشانتیون) عطر ها رو پیدا کرد؟
مثلا نسخه مینیاتوری بلک ارکید رو یکی گفت میشه پیدا کرد. ولی من تا حالا جایی ندیدم بفروشن
اگر میشناسید مغازه ای رو ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عطری با طلیعه ی ترش و تلخ که به نوتی جدید بوجود آمده از آکورد "نعناع هندی" و وانیل ختم می شود. آکوردی بدیع که گل سرسبد نوت های این عطر است و از خلّاقیّت هنر عطّار سرچشمه می گیرد.
در روزگاری که عطرهای تمیز (Clean) رسم و مُد بازار عطرهای مردانه می باشد، توقّع این است که رایحه های خارج از روند رایج، فقط بتوانند در عرضه های نیشِ یا در طرّاحی برای افراد خاص (عطرهای سفارشی) حضور داشته باشند. امّا تِق، علی رغم دنبال ننمودن روند رایج، به موفّقیّت در فروش دست می یابد.
شاید بتوان تغ را عطری قطبی نامید. چرا که ممکن است افرادی بشدّت عاشق آن باشند و بلعکس برخی متنفّر. علی رغم این، تِغ با پذیرش ریسکِ عرضه ی رایحه ای خارج از روند بازار و حائز بودن آکوردی نو، مورد تحسین است.
سلام کسی میدونه تام فورد توباکو وانیل رو کجا میشه تست کرد تو تهران؟ هر جا رفتم نبود.
من دارمش برای بهار خوبه وا3 روزای گرم بوش تندهنقل قول:
رایحه اش خیلی عالیه پخش بوش هم خوبه موندگاریش هم با پخش بوی خوب ی ساعته!
من از 15 خرداد گرفتم 45
سلام desire blue تقلبیش هست؟ چطوری میشه فرقشونو فهمید؟
فرستاده شده از HTC Sensationِ من با Tapatalk
توصیه می کنم اصلا نگیرید مدتی پیش من یک دیزایر قرمز گرفتم که خیلی بد بود آبیش را هم تست کردم که با توجه به خنک بودن بد از بدتر .کلا برند دانهیل fake زیاد داره ولی بعدا فهمیدم برای من fake نبوده و با توجه به اینکه پشت بستش عربی نوشته احتمالا موجودی تو ایران به نوعی درجه 2 هست.اگر ادکلن خنک می خواهید گزینه های خیلی بهتری هست.نقل قول:
عطر خنک شما چی پیشنهاد می کنید؟پخش بوشم خوب باشهنقل قول:
فرستاده شده از HTC Sensationِ من با Tapatalk
سلام
دوستان اطکلن بلو فلینگ Blue feeling خیلی خوشم اومد ازش . از این بهتر هست مثل این باشه ؟
دوستانی که دانهیل x-centric داشتن بوش جز کدوم دسته محسوب میشه؟
تو این مایه ها چی پیشنهاد میدید
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان عزیزم یه راهنمایی میخوام در مورد آکوا دی جیو.در کل چجور ادکلنیه؟با توجه به قیمت بالاش ارزش خرید داره یا نه؟لطفا زود راهنمایی کنید
بحث سلیقه بویایی هم هست ممکنه چیزی را که من می پسندم شما نپسندید ولی با این تفاسیر در حدود قیمت 150 میشه mont blanc legend را پیشنهاد داد که رایحه خوبی داره یا Azzaro Chrome Legend که ارزونتره .یک سری کپی هم از ادکلن های معروف مثل پلو بلو هست که دوستان تو پست های قبلی معرفی کردند. فقط این نکته خیلی تکرار شده را هم بدونید که ادکلن خنک پخش بو و ماندگاری آنچنانی ندارد.نقل قول:
Legendنسبت به قیمتش ماندگاری خوبی داره.پخششم خوبه .نقل قول:
Sent from my HTC Rhyme S510b
عطر رو به لباس میزنن و ادکلن رو به بدن درسته؟فرقی میکنه؟
احتمالاً منظور شما از عطر، موادِّ معطّر پایه روغنیه و منظورتان از ادکلن، موادِّ معطّر پایه الکلی. اگر منظور شما را درست متوجّه شده باشم هر دو را روی پوست و بدن می توان استفاده نمود. استفاده از مادّه ی خوشبو روی پوست، انتشار بهتر و ماندگاری کمتر و استفاده از آن روی لباس، ماندگاری بیشتر و انتشار کمتری به همراه دارد.نقل قول:
در صورت استفاده از مادّه ی خوشبو روی لباس، امکان تغییر رنگ آن نقطه از لباس متصوّر است. امّا برای حفظ سلامتی پوست بهتر است استفاده از مادّه ی معطّر روی پوست خودّداری نمود.
سبزبو، گل-بو، میوه ای، مشک-بو و فاقد نوت های شیرین: توصیفات و سبک، نرم، تر و تازه، جوان پسند و مخصوص فصول گرم سال: خصوصیّاتی است که در خصوص این عطر بکار می برم.
عطری که با رایحه ای سبز شروع به درخشش می نماید و رایحه های گل-بو و میوه ای از پس آن به عرصه می آیند و در پایان نیز مشک و عنبر شاهبوی. این عطر از موادِّ اوّلیّه ی سَبُک امّا در نسبت های کم تشکیل شده است.
علی رغم سبک بودن رایحه، ماندگاری این عطر مناسب به نظر می رسد. هرچند زیبایی رایحه، چشم گیر نیست.
می توان رایحه ی این عطر را گرایش جدید جوانان، مخصوصاً جوانان تحصیل کرده و متموّل نامید. جوانانی که طرز پوششی متفاوت از عرف بازار دارند و روند بازگشت به طبیعت را دنبال می نمایند. هرچند از پسند روز بازار زنانه متفاوت است امّا برخی از ایشان نیز از این عطر استفاده می نمایند.
در کل خرید این عطر را به افرادی توصیه می نمایم که در پی رایحه هایی هستند که خز نشده هرچند با کارکرد (ماندگاری، انتشار، رَدِّ) و زیبایی کم تر.
دوستان میشه بپرسم چرا در این انجمن سوالات من همیشه بی پاسخ میمونه؟نقل قول:
:n13::n27:نقل قول:
دوستان عطر های خنک برای سن های بالا هم مناسبه؟
برای روز پدر چه عطری پیشنهاد می کنید؟(در حد 200-250)
سلامنقل قول:
دوست من آکوا دی جیو محصول برند جورجیو آرمانی میباشد که بوی خنک ادویه ای و چوبی دارد که بسیار مناسب استفاده در فصل بهار و تابستان است
اینکه ارزش خرید داره یاخیر بستگی به سلیقه شما دارد که رایحه این عطر را بپسندید یا خیر
در کل محصول بسیار پرفروش و محبوبی هست
اصولا خیر مناسب نیست زیرا سن هرچی بالاتر میره تمایل به عطر های گرم و تلخ بیشتر میشه اما خوب این قطعی و صددرصد نیست .نقل قول:
برای روز پدر :
1- polo blue عطری خنک
2- m7 عطری گرم
با اطمینان 99% میتونم بگم هیچ جایی نمیتوان پیدا کنیدنقل قول:
زیرا این به دلیل گران بودن اصلا به صرفه نیست که جهت تست گذاشته شود
رایحه خوبی داره ماندگاریش زیاد نیست من پیشنهاد نمیکنم:n06:نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد این عطر چیه؟
دوستان یه اسپری خوش بو و جوون پسند بهم معرفی کنید:n02:قیمتم حداکثر 30تومن
عطری دارای رایحه ی دریا و جلبک. علی رغم اینکه رایحه ی آکواتیک در ایران بسیار رایج است امّا عطّارِ این عطر توانسته ویرایش جدیدی از این نوت ارائه نماید.نقل قول:
این عطر دارای رایحه ای تمیز (Clean) و خنک بوده و مخصوص روزهای گرم سال، مردانه و برای سنین جوانی مناسب است.
علی رغم اینکه چندین سال از عمر عرضه ی این عطر به بازار می گذرد، لکن هنوز محبوب بوده و طرفداران خود را دارد.
احتمالاً با توجّه به پایین بودن درصد خلوص موادِّ اوّلیّه، این عطر از ماندگاری بالا برخوردار نیست امّا در حدِّ خودش مناسب می باشد.
ظرف این عطر، شبیه به صدف و رنگ بکار رفته، رنگ دریا است.
علی ایحال، اگر دنبال رایحه ی نو می گردید این عطر برای شما مناسب نیست. امّا اگر عطری می خواهید که با قیمت مناسب رایحه ای به شما بدهد که تقریباً برای همه ی شامّه ها آشناست و همه آن را می پسندند خرید آن را به شما پیشنهاد می نمایم.
اکو ایفوریا فور مِن، اسپری مردونه ای که به نسبت دیگر اسپری های موجود، از ماندگاری بسیار مناسبی برخوردار است.نقل قول:
رایحه ی این اسپری مردانه، شیک، جوان پسند، سبک و از پیچیدگی لازم برای یک عطر برخوردار است. فکر کنم قیمت اون هم 8 هزار تومان باشه.
بهترین چیزی که شبیه blu fleengباشه رو معرفی میکنید . ؟؟؟؟
خیلی ممنون دوست عزیز.
من دنبال دو مدل عطر هستم. یکی عطری که سنگین باشه و بدرد محل کار و مجالس رسمی بخوره.
یه عطر هم که حالت اسپرت تر باشن!
نظرتون در مورد این عطر چیه؟
قیمت مد نظرتون تا چه حدی هست؟نقل قول:
راستش این لالیک زیاد عطر خوبی نیست کلا لالیک تقلبیش خیلی زیاده کیفیت جالبی هم در مجموع نداره
من برای عطری که پخش خوبی داشته باشه و بقول شما رسمی تر باشه آزارو دسیبل رو معرفی میکنم و همچنین مونت بلانک لجند این دوتا هم قیمتشون خوبه هم اینکه وقتی وارد جمع میشی کاملا خودشون رو نشون میدن! و حس میشن
در مورد عطر اسپرت تر هم آزارو کروم اسپرت و پورشه دیزاین اسنس بنظرم خیلی خوب هستند
((البته عطر کاملا سلیقه ای هست)):n06:
همانطور که دوست عزیزمون گفتن نسخه تقلبی این عطر بسیار زیاد شده اما اگر از جای مطمئن خرید کنید و مطمن باشید که اورجینال است بسیار بوی عالی و مجلسینقل قول:
دارد .
و اما ادکلن اسپرت
همین عطر در سال 2013 یک عطر به بازار عرضه کرده به نام encer noir sport که در واقع رایحه ای خنک تر و اسپرت تری داره البته انتخاب های دیگه ای هم هستن
مونت بلنک لجند اسپشیال ادیشن (البته اگر پیدا کنی)
ماین (بوی اونتوس رو میده تقریبا )
فروشگاه مطمئن عطر و ادکلن تو اصفهان کجاها هست ؟ جایی که محصول اورجینال داشته باشه و اگر هم اورجینال نیست ، به جای اصلی نفروشه
فکر میکنم اصفهان نمایندگی سفیر داشته باشه در اینصورت خیلی قابل اطمینانه:n06:نقل قول:
نه توسکان و عود وود و چند تای دیگشون رو تست کردم فقط توباکو وانیل رو ندیدم. این همه برند عجیب غریب اومده با قیمتای خدا تومنی همشونم تست دارن وگرنه کی جرئت میکنه چشم بسته انقدر پول بده!:biggrin:نقل قول:
یه عطر خنک و خوشبو معرفی کنید که لااقل 5/6 ساعت ماندگاری داشته باشه و قدرت پخشش هم تا حدی باشه که تا 3/4 متری بوش حس بشه و مقدارش و قیمتش طوری باشه که برای یک ماه هزینش بیشتر از 40 تومن نشه.
ممنون :n05:
سلام.نقل قول:
40یا 400؟
با 40تومن تقریبا فقط ادکلن فیک میشه خرید اما اگه منظورتون 400هست گزینه های خوبی میشه پیشنهاد کرد.
Sent from my HTC Rhyme S510b
اشانتیون عطر بلو د شنل یا اشانتیون مونت بلانک لجند و کلا اشانتیون عطرهای معروف میتونه واسه چندوقتی مفید باشه ((قیمت حدودی هرکدوم بین 35 تا 40 هزار تومان هست))نقل قول:
لانویت (ادکلن آواتارم) نسخه تقلبی هم داره؟ میخوام اینترنتی خرید کنم . چه چیزایی باید چک شه؟
ممنون
سلامنقل قول:
نه عزیزم ماهیانه 400 بدم واسه عطر!!!
اشانتیونش کجا گیر میاد؟؟؟نقل قول:
منظورتون از چند وقت یعنی چی؟؟؟
یعنی ماندگاری نداره یا تو بازار کمه؟؟؟
بچه ها گسی عطر لانوین استفاده کرده ؟ چجوریه ؟ قیمتش چنده ؟
یه خورده بوش شبیه قلیون بود اسم کاملش هم جان لانوین بودش