اوه اوه.چه سوتی دادم.واقعا معذرت میخوام.به جای دی نوشتم اذر.:24:نقل قول:
Printable View
اوه اوه.چه سوتی دادم.واقعا معذرت میخوام.به جای دی نوشتم اذر.:24:نقل قول:
با سلام ، یکی تکلیف من رو مشخص کنه !!! بنده خدمت قبلی دارم و به دلیل قبولی در دانشگاه از خدمت ترخیص شدم و برج 2 امسال دوباره به خدمت اعزام شدم . حالا من چند ماه خدمت می کنم ؟ 17 یا 21 ؟ قضیه این بخش نامه که میگن اومده چیه ؟(خدمت قبلیا همون 18 ماه ) صحت داره ؟
سلام دوستان عزیز نمیدونم دل خوشی الکی 18 ماه چه سودی داره برای دوستان ولی طبق قانون نوشته شده و در حال اجرا به هر دلیلی برای ادامه یا شروع خدمت اگه سال 91 دفترچه پست کردین 21 ماه محاسبه میشه خدمتتون . منم دوست دارم 18 ماه باشه خودمم سربازم ولی چه سود از این اما و اگر ها ....
سلامنقل قول:
دوستان کسی اطلاعی از سوال ما نداره؟
شما 17 ماهی.نقل قول:
بپا تو پاچت نکنن.چون بعضی وقتا که نیرو کمه به نفرات نمیگن.
نقل قول:
البته تا اونجائی که من می دونم از هر یگان و پادگانی ترخیص شده باشی به همونجا برای ادامه خدمت می فرستن
ببین خود ماهدشت رو بلدی؟ آدرسش اینه: ماهدشت . میدان شهرداری اول جاده مهر شهر .از محمد شهر کرج هم میتونی بری. جاده اصلی هم همینه. اتوبان تهران کرج . جاده محمد شهر. 6-7 کیلومتر بعد از محمد شهر. نزدیک فرودگاه پیامه. یه پادگان خیلی بزرگ هست.نقل قول:
نه رفیق من بچه کرجم طرف ماهدشت تا حالا نیومدم......نقل قول:
ساده ترن راهش کدوم همین از طرف محمد شهر؟
من که پیاده ام و باید با ماشین بیرون برم اطلاعی داری از کجای کرج براش ماشین هست؟
بهترين جا براي خدمت كجاست ازبين سپاه ونيروي انتظامي وارتش به ترتيب بگيد لطفا
سپاهنقل قول:
سپاه
سپاه
وزارت دفاع
ارتش
ناجا
دوست عزیز چرا اطلاعات اشتباه میدی؟نقل قول:
منم خودم خدمت قبلی داشتم و اردی 91 دوباره اعزام شدم. با توجه به اینکه جایی که خدمت میکنم به تمام نامه ها و قوانینی که میاد دسترسی دارم آخرین نامه ای که اومده نوشته کسانی که خدمت قبلی دارند و در سال 91 اعزام شدند با همون قانون جدید باید خدمت کنند. و سربازانی که فراری بودند و امسال اعزام مجدد شدند با قانون 18 ماه خدمت میکنند!!!
در ضمن کسانی که توی ناجا خدمت میکنند میتونن برن توی پورتال ناجا بعد توی قسمت نظام وظیفه و قسمت تبصره ها. اونجا نامش هست. تاریخ نامه هم برجه چهاره
یا حق
شما می تونی بیای مترو محمد شهر و اتوبوس ها یا تاکسی های ماهدشت رو سوار بشی و ایستگاه میدون شهرداری پیاده شی.نقل قول:
سلام دوستان.
ممنون ميشم اگر من رو هم راهنمايي كنيد.
من از شهريور پارسال مشغول به خدمت شدم و انشاءالله اول دي امسال هم خدمتم تموم ميشه. من همون موقع آموزشي از ارگان خدمتيم گواهي اشتغال به خدمت گرفتم. يعني يك سال پيش. حالا ميخوام براي گرفتن دانشنامه رسمي ليسانسم اقدام كنم كه يكي از شرايط اخذش اشتغال به خدمت بدون غيبت هست. چون الان امريه هستم و با پادگان آموزشيم در ارتباطي نيستم يه مقدار دردسر داره برم دوباره درخواست اشتغال به خدمت بدم. حالا سوالم اينه كه آيا همون گواهي اشتغال به خدمت پارسالم كه دستمه قابل قبول هست ( با توجه به اين كه چيزي عوض نشده و من همچنان مشغول به خدمتم)يا بايد مراجعه كنم به پادگان آموزشيم و درخواست گواهي اشتغال به خدمت جديد كنم؟
ممنون.
نقل قول:
بچه ها کسی اینهارو نمیدونه ؟
یه مقداری که تحقیق کردم ، میگن ساله ها آموزش های جدا داره و یه مقداری درد سر داره ، و هر کدوم شرایط خاص خودشو داره ، ولی بالاخره نظامی محسوب میشی و باید اماده باشی و آزادیه عمل کمی داره . ( آخه من اخلاقم جوریه که با سازمان های اداری حال نمیکنم ، ست و بال ادم بستس ،دوست دارم در کنار شغلم به کار ها و برنامه هایی که دارم برسم ( مثل ورزش ، مجالس علمی و ... که شرکت میکنم )
حالا اگه وقت کنم فردا میرم وزارت دفاع تو ستارخان ببینم چی میشه .
اگر واقعا این شرایط باشه ، با روحیات من نمیخونه ، مجبورم برم امریه بگیرم ، کسی امریه رو خبر داره ؟ بهترین جا کجاست که بعدش استخدام بشم ؟
ممنونم .
سلام کسی که تک پسره و ساکن تهران و مهندس عمران امکان این اتفاقات واسش هست؟؟؟؟اول اردیبهشت برای سربازی بره پادگان افسریه بعد 3روز انتقالش بدن به 06 بعد از اموزشی هم همونجا در پادگان آموزش افسرهای کدری نگهش دارن و قراره بعد این اجلاس منتقل بشه به شیراز برای آموزشهای ویژه و تخصصی!!!!!سوال من اینه که مگه سربازی واسه افرادی که تحصیل کرده هستن نصف روز نیست؟؟؟؟و اصلا این گفته ها صحت داره؟؟؟؟ممنون میشم منو راهنمایی کنین چون من دخترم و اطلاعاتی ندارم
عجب از شما عقل کل.نقل قول:
اقا این نامه تو نیرو دریایی ارتش اومده بود و بچه های خدمت قبلی اعزامی 1/2 امسال 91 ، 17 ماه اعلام شدن که به خودشون خبر ندادن.حالا حق شما ناجایی ها رو خوردن به من ربطی نداره.بطور اتفاقی یکی از دوستان این بخش نامه رو میبینه.بعدش که پیگیر شدن و کلی اصرار کردن گفتن بله.ایشون از غصه 21 ماه داشت دق میکرد.بعدش که فهمید انگار دنیا رو بهش دادن.اینجوره.اون دوستمون هم تو صفحات قبل خود اومده بود گفته بود که 16 ماهه.حتما اون به اون کاربر هم من اومدم گفتم که بیا دروغ بگو.
------------
اون دفعه هم اومدی گفتی خدمت قبلیا اموزش دارن.منم گفتم ارتش نداره.چون خودمم خدمت قبلی بودم(خدا رو شکر که اینو نمیتونی بزنی زیرش).اینم اگه خواستی با مدرک و سند نشونت میدم.
ولی ناجا اموزش داره.پس این شما هستی که اطلاع غلط میدی.سابقه بنده تو این تایپیک مشخصه.
ساعت2:30 بامداد:
الان رفتم تو یه سایتی دیدم واسه ناجا این بخش نامه رو ندادن.این دیگه تقصیر بنده یا اون دوستمون که تو پست زیر نوشتم نیست.خواستی لینک هم بهت بدم.
بنده از تهمت خیلی بدم میاد.همه حرفامو با سند میزنم.
اقای shazdeh بفرما.نقل قول:
اینم از این دوستمون که بخش نامه رو دیده.الانم در حال ترخیصه.
پس زود جوگیر نشو.
والا تو این مملکت همه چی ممکنه.نقل قول:
والا خیلی از دوستای من تو پادگان موقع اعزامشون رفتن به پادگان مالک اشتر نیرو انتظامی.گفتن دیگه ظرفیت نداریم.چون فکر نمی کردن همه بیان حضور بدن.با هماهنگی با نظام وظیفه تهران(اعزامی از تهران بودن) گفتن اینا رو بفرستین مرکز اموزش نیرو دریایی ارتش سیرجان.
بقیه اتفاقاتو باید خودش بیاد تعریف کنه.من یکی که سر در نمیارم.دوره کد هم باشه به این زودی نمی فرستن.
نخیر.بستگی داره کدوم یگان بیوفتی.پسر خاله من تو ناجا داره از صبح تا 8 شب بکوب خدمت میکنه.خود منم با لیسانس رفتم.تا 4 گرفتار بودم اکثر مواقع.
دست فرمانده اش هست که تا کی نگهش داره.
اینم نوشته ای از یکی از دوستان در فرومی دیگر.
هر کس خواست لینکشو هم بهش بدم تا فکر نکنه از خودم دارم در میارم:
مهمان - محمد
پاسخ: نقل قول
مرداد ۲۷م, ۱۳۹۱ در ۱۶:۱۵ |
مهمان:علیشما ۲۱ ماه خدمت کن ایراد نداره … مزخرف هم کسی میگه که اطلاعات نداره.. اعزامی های تا تاریخ ۳ خرداد ۹۱ همه قانون قبلن و سربازای فراری و اعزام مجددی ها این بخشنامه ای هست که اومده در چندین بند و یک بخشنامه دیگه هم ماله نخبگان هست که پروژه های تحقیقاتی در سال ۸۹ و ۹۰ انجام دادند که خدمتشون عقب افتاده و اعزام در سال ۹۱ دارند اونها هم قانون قبل هستند … من با این قوانین ماده دستورم صادر شده و دارم کارای ترخیصم و انجام میدم ولی شما برو شعبه وظیفه یگانت بگو میخوای ۲۱ ماه خدمت کنی ولی ما که رفتیم…
سلام منم شرایطم مثل شماست………….فکرنکنم اینطوری باشه………..دوستمون داره مزخرف میگه…………..اگه بخشنامه ای اومده باشه حتما نیروی انسانی یگان خدمنمون میدونه……. ……………….
درسته.
پسر خاله من ناجا بوده و ول كرد خدمتش الكي . رفت واسه دانشگاه (البته خوب اصولا آدمش هم نبود.) و شك ندارم ديگه هم نميره سربازي ولي واسه اون خودشون تو نظام وظيفه گفتن 21 ماهه .يعني اون با 17 ماه اومد خدمت 4 ماه گذروند يعني در اصل ميشه 13 ماه ديگه ميگذروند ولي با قانون جديد ميشه 17 ماه.
ولي تو ارتشي كه من بودم داستان متفاوت بود. فكر كنم بخاطر اينكه نيروهاي كه ارتش ميگيره با اونايي كه ناجا ميگيره فرق داره.
كلا سرباز كم شده بخاطر همين قانون رو تغيير دادن. ممكنه تا 24 ماه هم اضافه بشه.
-
كلا از من به شما نصيحت :
نظام دلش واسه توي سرباز نميسوزه.
وقتي كارت به ترخيص رسيد مي فهمي كه چقدر بامبول سرت در ميارن واسه چارتا امضا...
اين قانون و تبصره هم واسه يه سري آدمهاي خاصه كه خوشبختانه يا بدبختانه برداشتنش.
همين رو بدون كه با الكترونيكي شدن كارت پايان خدمت تسريع در توزيع كارتا بايد صورت ميگرفت ولي الان حتي ديرتر از زمان قبلش كارتا ارسال ميشن.
من تو نيروي دريايي ارتش سابقه ي 6 ماه هم ديدم واسه دريافت كارت پايان خدمت.
اينكه نيرو انتظامي دهن سرويس ميكنه شكي نيست . من خودم سربازيم تموم شده سربازاي كه تو خيابون هستن رو مي بينم دلم ميسوزه واقعا. ولي خوب بهرحال هركي به نوعي ...
آموزشي راحته ولي بعدش هرچيزي امكان داره پيش بياد.
چيز كه من از نامه ي اون قانون يادمه.
اينكه تا برج 3 91 هركي بياد خدمت 3 ماه سنواتش برداشته ميشه و هركسي هم بعد از فروردين 91 اعزام بشه 21 ماه خدمت ميكنه.
حالا اين وسط انقدر تبصره و قانون اضافه كردن كه يكيش گير اين پسر دايي من افتاد كه من اصلا اطلاع نداشتم.
قانونش هم اين بود كه دو تا برادر اگه برادر كوچيكه دانشجو باشه برادر بزرگه مشمول بشه ميتونه تا زماني كه بردار كوچيكه درسش تموم ميشه معافيت موقت بگيره.
من كه همچين قانون بي ربطي نشنيده بودم. چون پسره يا پسر دايي من تا زماني كه برادر كوچيكش درسش تموم نشده وقت داره بره دانشگاه و درسش رو تموم كنه انگاري...
چون با اتمام درس برادر كوچيكتر عملا معافيتش ملقا اعلام ميشه...
در هر شرايطي.
دوستان من تا یک ساعت دیگه دارم میرم فرماندهی انتظامی ته توی قضیه رو درمیارم
یه گواهي اشتغال به خدمت دیگه از یگانت باید بگیری اون دیگه فایده نداره.نقل قول:
میلاد جان سر جریان بخشش غیبت ها یک فیلمی در اورده بودن.می گفتن اونایی که تا 5 روز نهست دارن بخشش میخورن.بقیه نمیخورن.یعنی اشک اون تعداد در اومده بود.یکسری یکیشو دیدم.گفتم بیخود کردن.برو دادگاه نظام شکایت کن.اقا اینم رفته بود تهدید در جا نامه ترخیصیشو دادن.تو خدمت باید زرنگ باشی.نباشی کلاه گشادی سرت میره.نقل قول:
در مورد اون بخش نامه هم به هیشکی خبر ندادن.این دوست ما یواشکی اونو دیده بود و وقتی پرسیده بود گفتن نه اصلا همچین چیزی نیست.در حالی که همچین چیزی بود و میخواستن سرباز بدبخت رو نگه دارن.3 ماهم بیشتر خدمت نداشت.با هزار التماس گفتن اره هست همچین چیزی.الانم ترخیص شده.باید پیداش کنم بگم بیاد اینجا ثبت نام کنه و براتون توضیح بده.(گرچه حیط مجازیه و نمیشه درست حسابی ثابت کرد).
پ.ن:ظاهرا خیلی بی نظمی تو پادگانا هست.هر پادگانی داره یه قانونی اجرا می کنه.:27:
ممنون.نقل قول:
حتماً از یگان باید باشه؟ یعنی از اینجایی که امریه هستم اگر نامه ببرم که اینجا مشغول به خدمتم قبول نیست؟
یه سوال دیگه هم با اجازه تون دارم.
من کمتر از چهار ماه به پایان خدمتم باقی مونده.
قبلاً ظاهراً اینطور بود که سه چهار ماه مونده به پایان خدمت، باید یه سری مدارک رو به نظام وظیفه میدادیم که فرآیند صدور کارت و ... تسریع بشه.
الان من شنیدم که دیگه نیازی به این کارها نیست و بعد از تسویه حساب و با مراجعه به نظام وظیفه، کارها انجام میشه.
از چند و چون این داستان خبر دارین؟
ممنون.
جناب متین این اقلام رو اماده دم دست داشته باش:
1-عکس برای ترخیصی-عکس نظامی باشه.پرس و جو کن سربازا کجا عکس میگیرن تو اطراف شما
2-کارت گروه خونی-اینو اکثر جاها ازتون میخوان و داشته باشی بهتره
3-از قبل پیدا کردن محل گرفتن امضاهایت
4-بررسی حقوق سربازیت که حقوق عقب افتاده نداشته باشی
جدیدا هم دیگه همون 4-5 روز اخر امریه بدست میشی و امضاهاتو میگیری.ولی باز از نیرو انسانیتون سوال بپرس.
با عرض معذرت از جناب mrouzbehi
دوستان من رفتم پرسوجو کردم برای این بخشنامه کذایی اصلا هرچی بالا پایین کردیم هیچی ندیدیم واقعا مسخره هست
البته شاید هم اومده باشه بعدا برگشت خورده باشه نمیدونم جریان چیه البته ناجا خودش مسئول اجرا قانون خدمت وظیفه هست و اگه بخشنامه ای بیاد اول خودش باید اجرا کنه احتمالا اومده دیدن اوضاع . . . هست به قول بچه ها سه شو گرفتند !!
یکبار یه بخش نامه اومد که تیپ بندر شده 15 ماه خدمت.یعنی عملیاتی شده.خلاصه بچه های بازرسی و نیرو انسانی نامه رو دیدن.به ما هم خبر دادن.ولی فرمانده تیپ می گفت همش شایعه هست.نقل قول:
تا اینکه یکسری سربازای تازه وارد باهاش جلسه داشتن تو مسجد.و اونجا اقرار کرده که بله همچین بخش نامه ای اومده ولی توش ذکر شده منوط به مثبت بودن نظر فرمانده منطقه یکم دریایی که نظر منفی دادن.:6:
به همین راحتی.منم واقعا نمیدونم چرا ناجا اینجوریه.ولی امشب دوباره تماس میگیرم با پادگان و خبرشو بهتون میدم.
خیلی ممنون آقای ahad_gudo از پاسختون :11:، در ضمن بنده در سپاه خدمت می کنم ؛ امیدوارم سپاه هم مثل ارتش باشه و این بخش نامه براش اومده باشه . اگه خدا بخوادو 17 ماهه باشم اسفند خدمتم تمومه :7:، اگه نشه باید تا تیر 92 خدمت کنم !:45:
آره. من بخش اداري بودم بچه ها هي مي اومدن ميپرسيدن نامه ي بخشش چي شد و اينا.
هيچي آقا ما خودمون با بدبختي رفتيم پرسنلي نامه رو از يكي از بچه ها تو صادره وارده كه رفيقم بود گرفتم گفتم چرا نامه رو نمي فرستيد گفت چيزي بهمون نگفتن نامه دست ما رسيده.
هيچي نامه رو گرفتم يه چار پنج تا كپي گرفتم زدم در و ديوار.
هم بخشش سنوات بود هم مربوط به فراري ها و بخشش اضافه خدمت و اينا...
ولي راست ميگي به كسي چيزي نگفتن.
ميگن كسري رو برداشتن ولي بوش مياد كه بعضي ها هنوز هم واسه كسري اقدام ميكنن و نظام وظيفه هم قبول ميكنه كسريشون رو...
همه چي هركي هركي شده. كار كه حساب كتاب نداشته باشه اني تبعيضات هم بوجود مياد.
اقا خبر دسته اول:
الان زنگ زدم به یکی از بچه ها توی نیروی انسانی هست.
گفتم بخش نامه رو سر به نیست کردن.هر کی همون موقع ها تونسته و کسری داشته ترخیص شده.الان شده 19 ماه براشون.(دو ماه کسر خدمت داره اونجا).
خلاصه که انگار نه انگار که بخش نامه ای وجود داشته.
خبرهای خیلی بدتیر هم شنیدم.انقدر نیرو کم شده که افسر وظیفه ها هم میخوان بفرستن برجک.
تازه یه بامبول هم سر اون سربازای بیچاره دراوردن.اونایی که اضافه داشتن ر اکثرا نبخشیدن.چون کمبود نیرو دارن حسابی.
یعنی من الان تو شوک هستم.2-3 تا خبر عجیب گرفتم.
فعلا بخش نامه رو مثل اینکه تو اکثر پادگانا جمع کردن.نقل قول:
حالا اون دوستانی که دارن ترخیص میشن جریانش خیلی فرق داره.
اصن یه وضعیه.هر کی به هر کی شده.:31:
در ضمن یه خبر هم تو روزنامه خراسان خوندم که سردار کمالی گفته بود تا آخر ماه رمضان در مورد مدت خدمت کسایی که خدمت قبلی داشتن تصمیم گیری می کنیم (18 ماه یا 21 ماه) ! معلوم نیست چه خبره !!!!:23:
خب دوستان بنده خداحافظی خودم رو از این بخش اعلام میکنم
یه سری چیزا و احتراما واسم مهمه و ....
اون موضوع هم تا اخرین جایی که میتونستم تحقیق کردم و نتیجشو گذاشتم.
خداحافظ همگی.
بیخیال رفیق حالا یه موضوعی پیش اومده دیگه من خودم صدبار این برخورد ها رو دیدمنقل قول:
اخریش هم تو بخش المپیک بود که اعصابم رو واقعا خورد کرد
تلاش های شما در این تاپیک یر هیچ کس پوشیده نیست تا الان نزدیک به 450تا پست در این تاپیک زدید که واقعا قابل تحسینه
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
احد جان. اين چه حرفيه آخه؟؟؟؟؟؟؟!!!!
اگه بخواي توي بحث با هركسي بكشي كنار و كوتاه بياي يعني قبول كردي كه اشتباه از توعه.
بيخيال هركسي هرچي ميگه. هركسي يه سري حرفا داره واسه خودش كه شايد بخواد توجيه كنه
تو تاپيك وايمكس يكي اومد گفت من يه راهي دارم كه يه مودم غير از مودمي كه ايرانسل ميده رو واسه وايمكس ست كنم.
آقا ما هرچي گفتيم جون مادرت بيا بهمون بگو. ما نفهمم حاليمون نيست اين چيزا. كلي هم مطالب مفيد در موردش ميگفت.
ولي خوب سر داستان توضيح و درخواست براي ايجاد يه تاپيك جديد واسه اين موضوع كشيد كنار..
سر بحث اگه حرفت سند بشه طرف اگه اشتباه كنه خودش متوجهش ميشه و بحث رو تموم ميكنه...
اگه هم تو و من ميايم اينجا واسه تجربياتمونه كه به بقيه بگيم. كل كل كردن و بحث سر موضوع هاي بيخود فايده نداره.
مهم واقعيته...:46:
دوستان من که نیرو انتظامی شهید باهنر کرمان افتادم نصیحتی چیزی ندارید به من بگید ؟
چه چیزایی باید ببرم ؟
راستی نوشته 19م میدون سپاه باشم اونجا لباس میدن ؟ یا باید برم بخرم ؟
برادر جان مگه میشه لباس ندن؟ ؟؟نقل قول:
فقط حواست باشه اونجا خلاف سنگین زیاده کار دستت ندن
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
دوستان گرامی :
متاسفانه در یکی دو صفحه ی اخیر ادبیاتی دیدم که خیلی مناسب اینجا نیست ؛ اولا که کسی نباید به خودش اجازه بده اینجا دیگران رو زیرسوال ببره و ضمنا اگر هم چنین مسائلی پیش بیاد راهش نقل قول گرفتن و مقابله به مثل نیست .
دوستان اگر موردی رو مشاهده میکنند که به نظرشون ایراد داره لطفا و "حتما" از گزارش تخلف استفاده کنند تا رسیدگی بشه .
اینجا همه ی ما جمع شدیم تا به همدیگه کمک کنیم و تجاربمون رو در اختیار همدیگه قرار بدیم ، نه اینکه به عنوان حداقل دو هموطن به همدیگه بی احترامی کنیم .
ممنون از توجه شما .
چه چیزایی ببرم ؟نقل قول: