دزد تر از شاتل وجود نداره از سرویس دادن فقط محدود کردن ساعت شبانه رو بلدن هر جا میری شاتل نرو
Printable View
دزد تر از شاتل وجود نداره از سرویس دادن فقط محدود کردن ساعت شبانه رو بلدن هر جا میری شاتل نرو
چه سورپرایزی شدم صبح:n04: دیشب 8 گیگ فایل گذاشته بودم واسه دانلود صبح پاشدم دیدم همش دانلود شده:n04: 1.5 گیگ دیگه هم بعدش گرفتم :n02:
تا میتونی دانلود کننقل قول:
یهو دیدی محدود شدی
اعلام وضعیت 2.7 گیگ
دوستان شما هم با فندق شکن مشکل پیدا کردین؟
من 2 روزه سا-یفون گوشیم و کامپیوترم از کار افتاده...
سایفون با صبانت مشکل دارهنقل قول:
تا 2 روز پیش که وصل میشد،الان 2 روز تو گوشی من وصل نمیشه :n24:نقل قول:
اگر دیسکانکت نشه بین دانلود ها سرعت عالیه ولی مشکل اینه که خیلی کم پیش میاد مثل دیشب بدون دیسکانکت دانلود کنهنقل قول:
اشتباه نکن، این صبانته که با سایفون مشکل داره!نقل قول:
Sent from my Xperia Go using Tapatalk
تایید میشه
صبانت با سایفون مشکل داره..................
برادر ما سرویسامون جفت همه ، لوکیشن جفتمونم یکی ـه . البته تا آخر هفته . من یکی دیگه نمیتونم به شبی 2 سه گیگ قانع شم . برا همین مکان بعدی : های وب . :n09:نقل قول:
های وب اصلا مگه شبانه داره؟
بد نیست یه سری به سایتش بزنید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی جهت اطلاع بگم که سه ساعت تایم رایگان داره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید می شه بگید توی کدوم قسمت سایتش اینو نوشته من که هرچی گشتم نبود چون خودم قصد دارم برای طبقه بالا از های وب اینترنت بگیرمنقل قول:
دیشب زنگ زدم پشتیبانی که سوال کنم گفت بیش از 50 نفر تو نوبت هستند:n04:
آها توی لیست تعرفه ها نوشته بود :n01: اگر خوب باشه سرعتش ارزش داره
دیشب تو شهر ما کلا برق تا ساعت 1:30 شب قطع بود. فکر کنم همه رفته بودن بخوابن که نتیجش این شد که ما تا صبح اینطوری دانلود کنیم :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه دیشب سرعت من هم بالا بود 12 گیگ تونستم بگیرم خدا کنه ادامه داشته باشه
صبانت عجب داغون شده.
من پارسال یکساله شارژ کرده بودم چقدر قیمتهای الانش نسبت به اون موقع بالا رفته.
جالبه شبانه اش رو هم با 2 مگ چک کردم هم با 128 هر دو سرعت شگفت انگیز 30 رو دارن
دیشب اصلا دانلود نکردم شاید سرعت برگرده
فرقی نکرد
امشب هم دانلود نمیکنم
من پریشب دانلود کردم 12 گیگ دیشب هم 6 گیگ گرفتم که 6 گیگ تا ساعت 5 بود ساعت 5 یه دیسکانکت شد و بعدش سرعت دوباره اومد روی 30 این مشکل دیسکانکت شدن رو باید یه فکری کرد معلوم نیست خودشون این کار رو می کنن یا مشکل از خطه
یه چیز دیگه بعد از اون دیسکانکت شدن ساعت 5 تاحالا دیسکانکت نشده هنوز و سرعت همون 30 مونده ( البته دیسکانکت کنم درست می شه ولی این مشخص می کنه که از این روش دارن استفاده می کنن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره از دست صبانت راحت شدم
واقعاً خیلی افتضاح شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس شما چه سرویسی هست دوست عزیز ؟
اینجا شده گپ خونه از اینکه من دیشب گرفتم من دیشب اینقدر گرفتم و ....
داداش از کجا سرویس گرفتی؟نقل قول:
شبانش خوبه؟
آقا یه چیزی فهمیدم:
صبانت با سایفون مشکل نداره... سایفون فعلا کار نمی کنه...
شرکت سازندش گفته درستش می کنه...
دیشب سرعت دانلود اول 30 بود بعد اومد دور و بر 20!
نقل قول:سوال منم هستنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
آخه اگر منظم دوستان بیان بگن که چقدر گرفتن شبای قبل می شه به یه الگو رسید ولی خوب یکی می گه 10 تا نمی گن :n02:
من هم تعرفه 6 مگ رو دارم البته خطم روی 8 بسته شده
نقل قول:
احسان جان شما بعد از ساعت 2 کانکت شدید یا از قبلش هم کانکت بودید؟
دوستان از مخابرات گرفتم فعلاً امروز وصل شده سرعت دانلود بد نیست ولی سایتها رو کند باز میکنه... شب رو تست نکردم
سلامنقل قول:
قبلش هم کانکت بودم
یک مدته که هفتهایی 2 شب میتونم دانلود کنم بقیه شبها سرعت انقدر پایینه که ارزش ندارد سیستم را بگذارم روی دانلود!
سرعت تا ساعت 0155 خوبه (یعنی ساعت غیررایگان!)، بعد میاد روی 30 و بعد حدود 20!
مخابرات شبها رایگان داره یا نه؟نقل قول:
اگه اشتباه نکنم از ساعت 1 الی 7 رایگان دارهنقل قول:
چند شب بود وقتی دانلود شبانه میزاشتم ، صبح توی دانلود منیجر همه فایلارو میزد Error و چیزی دانلود نکرده بود. دیشب از دسکتاپ فیلم برداری کردم کلا ، دانلود تا ساعت 2:05 سرعتش 350 کیلوبایت بود. بعد اون یهو فیکس شد روی 30 کیلوبایت و 10 دقیقه بعد اون کلا قطع شد و دیگه وصل نشد !
آخه الان زنگ بزنی میگن مودمتو خاموش روشن کن ! :n03:
بچهها ترو خدا پاسخ بدید:
اگر تاریخ اینترنتم تموم شه(مثلا یک ماه شارژم به آخرش برسه) و شارژ نکنم...چند روز بعدش خط (رانژه)رو جمع میکنند؟:n13:
معمولا 14 روز،زنگ بزن از خود پشتیبانی بپرس البته فکر کنم دروغ بگن بهت که زودتر شارژ کنینقل قول:
سلام دوستان
من سرویس طلایی 1 مگابیت 1 ماهه گرفتم اما الان transfer rate روی 120 اینطوراست !! مگه سرویسهای حجمی ضریب دسترسیش 100% نیست؟؟
اگر موردتون طوری هست که یک مدتی نمی تونید شارژ کنید و بعدش قصد شارژ دارید باهاشون صحبت کنید احتمالا راه میان باهاتون ما خودمون همچین موردی رو داشتیم و صحبت کردیم تا 1 ماه هم جمع نکردن اما حتما صحبت کنید باهاشوننقل قول:
خطتتون روی چقدر بسته شده؟ از دانلود منیجر استفاده می کنید؟نقل قول:
قبلش که روی 1024 بود اما این سری که 1 مگ گرفتم تغییر نداده بودن ، الان زنگ زدم رو 4 بستن !! 1 مگا بیت مگه نباید بیشتر ببندن؟؟نقل قول:
معمولا فراموش می کنن یا اصلا توجه نمی کنن من خودم 6 مگ که گرفتم خطم روی 4 بود چند بار تماس گرفتم تا درستش کردننقل قول:
الان مشکلتون حل شد دیگه؟
یعنی 1 مگ رو نهایتا رو 4 میبندن؟؟؟:n27:نقل قول:
از دوستان کسی سرویس 1 مگ رو داره اینجا؟