وضعیت قطعی های 1به5 چطوره؟نقل قول:
قاعدتا نباید داشته باشه!!
Printable View
وضعیت قطعی های 1به5 چطوره؟نقل قول:
قاعدتا نباید داشته باشه!!
مخابرات دانلود کنی پینگ فضایی میشه , چیزی دانلود نکنی و صفحه باز نباشه باز پینگ به حالت عادی بر میگرده .... :/
همه جا اینطوره البته اگه با حداکثر سرعت دانلود کنی . اوضاع مخابرات ولی خیلی خرابهنقل قول:
Sent from my Xperia L using Tapatalk
سلام دوستان عزیز همشهری . لطف کنید از این آی پی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه پینگ بگیرید و عکس بزارید ممنون میشم ..
قطعیش تقریبا زیاده مخابرات خیلی خراب شدهنقل قول:
نقل قول:
مال من چند روزه اینطور شده وقتی دانلود میکنم پینگ تا 4000 میره قبلا اینطور نبود اما مطمئن شدم محدودم کردن الان سرویس 1 مگ 1 به 5 دارم بعد از دانلود 38 گیگ محدود شدم سرعت اومده رو 30-40 زنگم بهشون میزنی تازه بدهکارن میگه سرعتت طبیعیه راه دزدی رو برا این شرکتا باز گذاشتن اشتراک 1 به 8 و 1 به 5 و.....نقل قول:
پهنا رو بدون اطلاع بالا بردن
Downstream Upstream
Line Coding(Trellis): On On
SNR Margin (0.1 dB): 81 64
Attenuation (0.1 dB): 560 347
Output Power (0.1 dBm): 196 124
Attainable Rate (Kbps): 4812 1066
Path 0
Downstream Upstream
Rate (Kbps): 4002 1021
نویز خطم زیاد شده :n13:
سلام دوست عزیزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه چیزی رو متوجه شدم ببین مال تو هم اینطوریهنقل قول:
من 512 دارخ 1 به 5. حدود 65 گیگ هم دانلود کردم. 10 روزی میشه طول روز آی پی 223و 224 فعاله و سرعت عالی. ولی 12 شب به بعد یه دفعه خودکار قطع و وصل میشم میشه آی پی 221 و شاید 1 در 1000 آی پی 222 که سرعتشون دقیقا نصفه با پینگ داغون ! تا 4 صبح هم که چند شبی بودم هیچ تغییری نمی کنه. هر چی هم ریست یکنم باز میره رو 221 ! صبح که مثلا 8 میام باز شده 223 یا 224 و سرعت عادی. جالب اینه طول روز هر چی ریست کنم اصلا 221 و 222 نمیده !
سلام فرق بین 2 مگ مخابرات 1 به 8 و 1به5 چبه؟
من واسه دانلود روزانه می خوام به شدت هم حجم دانلودم بالاست.بعد از دانلود یه حجم مشخص سرعت دانلود رو نمیارن پایین؟
سلام 1 مگ یا 2مگ نامحدود1به 5مخابرات قیمتش چنده؟برای دانلود چطوره؟چه روز چه شب
1به8 برای هر سرعتی بعد یه حجم خاصی سرعت رو میارند پایین. کلا بیخیال 1 به 8 باش.آشغالهنقل قول:
1مگ 79هزار. 2مگ 139نقل قول:
قبلا روز و شب مثل هم و خوب بود. اما یه 10 روزیه 12 شب تا صبح مشکل دارم ولی طول روز بی مشکله
سرعت دانلود 1 مگ چقدره؟بعد مثلا 90 گیگ در ماه محدود نمیشی؟نحوه ثبت نامش چطوریه؟نقل قول:
1 مگ 1 به 5 اینطور که معلومه بعد از یه حجم مشخص محدود میکنن برا من بعد از 38 گیگ محدودم کردن سرعتم اومده رو 35-50 قبل از 38 گیگ سرعت رو 140-150 بودنقل قول:
برا ثبت نام میتونی بری ساختمان سعادت (پارکینگ شهرداری)یا بری دفاتر مخابراتی
سلام و درود به هم استانی های عزیزم.
نمیدونم هنوز کسی مارو یادش هست یا نه:دئ ؟؟! بهرحال بچه ها خوب هستید ؟؟!.
آقا من بازم اومدم بعداز حدود 1سال پاک بودن, دوباره برای یه دوره زمانی محدود(!) میخوام معتاد اینترنت ـشم :دئ !!...
حالا دوستان یه سوال ازتون داشتم ,
پارسال که از مخابرات سرویس گرفته بودم خیلی اوضاعش خراب بود (پینگ افتضاح و بد, قطعی مدوام, سرعت پر از نوسان!).
هنوزم سرویس دهیش همینجوریه یا بهتر شده ؟؟!... متاسفانه الان با Dial-Up هستم و نمیشه همه ی صفحات قبلی رو بخونم :دئ!.
راستی ,میگن یه سرویس دهنده جدید به اسم (هــــای وب) اومده.
البته شایدم خیلی وقته اومده باشه ولی چون من خیلی وقته توی فضای مجازی نبودم؛ خبر ندارم:دئ؟!.
اون چطوره و قیمتهاش ازچه قراره؟؟!.
نوع مصرفم هم بیشتر واسه دانلود و بازی آنلاین هست ...
ممنون اگه راهنماییم کنید.
درپنـاه حـق.
مـوفق باشــید.
سلام ....نقل قول:
میزان دانلود مورد نیازت خیلی مهمه.... بهرحال بازی و دانلود زیاد باهم جور در نمیان چون یکی کیفیت سرویس می خواد و اون یکی ترافیک رایگان زیاد
برای دانلود خیلی زیاد و ارزان هنوز فقط مخابرات هست که میشه روش حساب کرد
برای بازی بجز مخابرات بقیه اوضاعشون خوبه
به نظر میاد گزینه خوب همون های وب هست برای شما .....
در حد 40-50 گیگ رو میتونی با خریدن طرح فشفشه با قیمت خوب انجام بدی ... برای بازیم گویا خوبه
سلام دوستان کسی تو مرکز مخابرات بعثت از شرکت آسیا تک سرویس داره؟ اگه داره چ سرعتی ؟ راضی هستید؟
کلا آسیاتک تو کرمانشاه اوضاعش چطوره؟
بخدا هرکس بیاد های وب از ج.نش سیر میشه!!!!!!
به معنای واقعی کلمه افتضاحه!!!!!!!!
لطفا به طور قطعی بگین که 1 به 5 نامحدود 2 مگ بعد از یه حجم دانلود سرعتش کم می شه یا نه ؟
حدود سرعت دانلود هم چقدره؟می خوام بگیرم ولی اگه بعدا سرعتش محدود شه مفت نمی ارزه
لطفا به طور قطعی بگین که 1 به 5 نامحدود 2 مگ بعد از یه حجم دانلود سرعتش کم می شه یا نه ؟
حدود سرعت دانلود هم چقدره؟می خوام بگیرم ولی اگه بعدا سرعتش محدود شه مفت نمی ارزه
من نمیدونم مشکل شما چیه.پینگش عالیه.سرعت دانلودش هم فوق العادهنقل قول:
من یکی بعد چند سال تازه میفهمم اینترنت یعنی چی.همین که وقت کمتری برای دانلود و باز کردن صفحات تلف میکنم واقعا راضیم.یه فایل یا فیلم رو بخوام بگیرم سریع دانلود میشه و خیلی به نفع ادمه
پورتت روی چنده؟
کدوم مرکز مخابراتی؟
دسته گلت درد نکنه بهنام عزیز زحمتت شد ممنونم . ولی خیلی پینگ بالایی داره اصلا خوب نیست مخابرات برای گیم و پینگ. :n03:نقل قول:
خواهش میکنم عزیزم مخابرات افتضاحه افتضاح دیگه دورش سر اومدهنقل قول:
کسی داره آسیا تک؟نقل قول:
دوست من داره روزانش هم از نظر پینگ هم دانلود خیلی خوبه ولی شبانش تعریفی ندارهنقل قول:
در مورد سرویسهای 1 به 8....
دویروز و امروز یه چیزی رو دیدم تغییر کرده و انم اینکه مثل قبل حین دانلود بعد از 5 دقیقه نصف نمیشه دیگه سرعت... البته من رو یه ساعت تنظیم کردم نرم افزار اوتو کانکت رو ... ولی با توجه به حجم دریافتی در یک ساعت میشه گفت میانگین سرعت بالاتر از 55 بوده به صورت پیوسته !!
نمیدونم موقته یا چزی دیگه .... ولی بقیه چیزا که به کیفیت مربوطه همچنان تعطیله
:n19::n24:
512 رو میگی؟
اگه شانس منه بخوام 1به8 بگیرم دوباره خراب میشه:|
//////////
اینم پینگ اون ip البته با مخابرات محدودنقل قول:
دسته گلت درد نکنه بهنام عزیز زحمتت شد ممنونم . ولی خیلی پینگ بالایی داره اصلا خوب نیست مخابرات برای گیم و پینگ. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی هشت مگ بستن ، مرکز مخابرات ولیعصر هستیمنقل قول:
دو تا خط از های وب دارم ، جفتش مشکلی نداره
بزرگترین مشکل های وب پشتیبانیشه که باید نیم ساعت تو صف معطل بمونی
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام بنده جوانرود هستم اسیاتک دارم واقعا خیلی خیلی خوبه در کل عالیه روزا چندباری تست زدم هم سرعت دانلود خوب بوده هم برای بازی انلاین با خارجی ها راحت تونستم بازی کنم ولی با تمام افراد اینطوری نبوده در کل واسه یه 256 خوب بودهنقل قول:
امروز هم زنگ زدم شارژ کنم 512 بگیرم طرف بهم یه اینترنت 10 گیگ پیشنهاد داد نمیدونم گرون داده به ما یا نه گفت 6 مگ هست فکر کنم 10 گیگابایت و 1 تا 8 صبح رایگان سرعت دانلودش رو چند دقیقه ای تست زدم الان تا 800 ک در ثانیه میره بنده هم زیاد رو نت نیستم مثلا قبلا برام خیلی عالیه بخصوص پینگش که الان با 4.2.2.4 زیر 200 هست بدونه تایم اوت:n04:
دوستانی که از هایوب سرویس دارن خواهشا اگه می خوان حجم فشفشه یا تمدید سرویس داشته باشن به من پ.خ بزنن چون 35 تومن تو حساب کاربری هایوب دارم و می خوام تخلیه کنم
کد تخفیف براتون می سازم شما هم وارد می کنید
ثواب داره
سلام
دوستان من الان از حسابگر 1 مگ گرفتم صبح 800 کیلوبایت سرعت داره شبا میشه 200 نهایتا حجمی
خواستم ببینم بهترین اینترنت نامحدود رو الان کجا میده ؟؟
قطعی هم خیلی کم داشته باشه
ممنون
قبلا با 2 مگ مخابرات شبی 4.5 گیگ دانلود میکردم،الان شبی 1 گیگ،اونــــــم به زوررررر!!!!! :n04:
اینجا کسی مخابرات 1 به 8 داره که محدود شده باشه؟
سلام.امروز نت 2مگ محدود مخابرات گرفتم ولی سرعت دانلودش20kbه
حالا به نظرتون زنگ بزنم به 2020 و چی بگم
سلام
از دیروز وب گردی مخابرات ریده واسه من!!!:n27:
وضعیت بقیه دوستان مخابراتی چطوره؟
مرسی سجاد جان پینگ تو خیلی بهتره نسبت به پینگ بهنام !! کدوم مرکز و چه سرویسی داری از مخابرات ؟نقل قول:
منم به همین شکله:n16:نقل قول:
خواهش میکنم...من صحنه هستم مرکز و اینا رو نمیدونم:دینقل قول:
مرسی سجاد جان پینگ تو خیلی بهتره نسبت به پینگ بهنام !! کدوم مرکز و چه سرویسی داری از مخابرات ؟
1مگ محدود دارم...من طبق تجربه ام کلا پینگ و کیفیت محدود های مخابرات از نامحدود هاش بهتره
مخابرات جوانرود پوکیده از 5 نفر 4 تاش قطعه از شانس بنده مال مغازه ام مخابرات هست امروز و دیروز وصل بوده ولی افتضاح
داغون داغون
اینا اینقدر کاربر ریختن روی خط ها دیگه خط ها داره منفجر میشه سطح دانششون ماشالله چشم نخوره زنگ میزنی 2 دقیقه ای مشکلتون رو حل میکنن با یه خاموش و روشن کردن مودم :n04::n08:
پسر خاله ام شاکی شده میگی اینا ماشالله انشالله شدن فکر کنم چشم به راه هستن که خدا واسشون کارها رو روبه راه کنه