متاسفانه راهی نیست باید مودم رو ریست فکتوری کنید که به تنظیمات کارخانه ای بر میگرده و بعد باید در قسمت مربوطه نام کاربری و ... رو وارد کنید .تنظیمات وایرلس رو هم که خودتون بلدید..نقل قول:
Printable View
متاسفانه راهی نیست باید مودم رو ریست فکتوری کنید که به تنظیمات کارخانه ای بر میگرده و بعد باید در قسمت مربوطه نام کاربری و ... رو وارد کنید .تنظیمات وایرلس رو هم که خودتون بلدید..نقل قول:
تو قسمت تنظیمات مودم یه قسمت هست که فرکانس اسکن شده و دریافتی رو نوشته می تونید اونایی رو که نمی خواید حذف کنید یا محدوده اسکن سیگنال رو به اون فرکانیس که می خواید محدود کنیدنقل قول:
نیاز نیست که نزدیک دکل باشید ولی هرچه نزدیک تر باشید می تونه توبالا رفتن سرعت دانلود شما تاثیر گذار باشهنقل قول:
تنها راهش اینه که مودم رو ریست کنید و رمز جدید بهش بدیدنقل قول:
ممنون از پاسخ گویی سریع
منتهی من از طریق برنامه تغییر رمز عبور مودم که تو سایت بود تونستم لاگین باشم و رمز عبور رو مشاهده کنم ولی حالا مشکلی که به وجود اوده این هست که بعد از 20 دقیقه دچار قطعی می شه. یه بار سرعت رو 10 هست یه بار 70 ( سرعت 512 )
یعنی تا الان 5 بار با پشتیبانی تماس گرفتم و هر کدام یه جوابی می دن. یکی از آسون ترین جواب ها هم اختلال سراسری هست که قطعا این نیست. چراغ ها روشنه و با یک مودم دیگه تست کردم و مشکلی نداشت.
الان به نظرتون بهترین و بی دردسر ترین راه حل کدومه؟
مودم هم 632 هست.
ممنون
کسی خبر نداره کی مودما ایرانسل ارزون میشن؟؟؟؟؟؟
دوستان اگه کسی می تونه راهنمایی کنه ممنون می شم.نقل قول:
الان نزدیک هفت بار با پشتیبانی تماس گرفتم و هر بار یک جوابی می ده و مشکلو از سر خودشون باز می کنن.
معمولا مودم بین 20 تا نیم ساعت کار می کنه و بعد اون علامت تعجب روی اون سیگنال ها میاد و از کار می افته. یعنی هر دفعه باید خاموش و دوباره روشن کنم.
مشکل یابی هم که می کنم می نویسه مشکل یا از روتر، یا از اکسس پوینت یا کابله.
wimax 256
دارم سرعتش شده ۳ kb, چه جوری میتونم بندازم رو یک دکل دیگه؟
زنگ هم میزنم پشتیبانی میگه بعدا تماس میگیریم:mad:
من الان پای کامپیوترم مشکل دارم،فردا که زنگ بزنه به چه درد من میخوره،.
مسخرشو در اوردن دیگه:banghead:
یه چیز دیگه اینکه زنگ زدم میگه فایروال ویندوزت روشنه ؟خوب انتی ویروس خودش فایروال را روشن میکنه دیگه،من الان چک کردم دیدم on هست. باید offکنم؟
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
از دوستان کسی جواب سوال من را نداشت؟نقل قول:
این 256 با محدویت 5 گیگ همون پیشرفته هست ایا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه به پشتیبانی زنگ بزنی به شما خواهد گفت ولی فکر کنم همین 5 گیگ باشد. 128 پیشرفته که 5 گیگ بود.نقل قول:
البته می تونی 512، 4 گیگ بگیری که نزدیک 24 تومن می شه. از سرعت شبانه تا سرعت روزانه و خیلی چیزهای دیگر بستگی به منطقه داره. شاید خوب شاید بد.
از پشتیبانی درباره سرعت 1 مگ پرسیدم که گفت حداقل سرعت 32 هست. پائین تر از اون قابل پیگیری است!!!! گفتم مگه یک به هشت نیست. پس باید سرعت 128 باشد که یک سری مثال زد که اصلا متوجه نشدم.
ایرانسل سرعتش از سرورهای داخل چقدر زیاد شده ..
سلام
بچه ها الان تاریخ انقضا برای من زده 24/07/92
فردا تمدید میشه یا فردا آخرین روزشه میوفته برا پسفردا ؟
چون حدود ۲ گیگ باقیمانده دارم حیفم میاد فردا دوره جدید شروع بشه .
باید که تا ساعت دوازده شب روز 24 همین سرویستون فعال باشهنقل قول:
البته 99.9 درصد مطمئن هستم که فردا آخرین روز استفاده اشتراک فعلیتون هست
بهتره فردا حساب 2 گیگ رو برسید ...:n10:
گشتم نبود نگرد نیست نمیتونی دستی بندازی رو دکل دیگه اتومات خودش سویچ میکنه مگه اینکه مودمو خاموش روشن کنی بلکه سوییچ کنهنقل قول:
بچه ها مگه طرح پاییزی ترافیک 2 برابر نشده ؟ من امشب 512 4 گیگ گرفتم تو حسابم باید بزنه 8 گیگ اما همون 4 گیگ و زده !!
یه چیز دیگه هم بگم از دزدی ایرانسل : اون 6 درصد مالیات ارزش افروده ای که رو هزینه طرح ها میخوره هیچ ! یه 6 درصد هم از پولی که به حساب وایمکستون میریزید کم میکنه !!! دزدی در حد .... !!!!
1000تومن میشه 940 اینا
اون ترافیک دو برابر فقط مختص اونایی هست که یک ماهه میگیرن. شما هم یک ماهه گرفتی؟ اونایی که سه ماهه و دو ماهه میگیرن همون ترافیک خودشون رو بهشون میدن.
راستی چرا ترافیکی که بابتش پول دادیم رو نوشته: ترافیک رایگان؟
دوستان وایمکس رو از طریق نمایندگی ها ثبت نام کنم بهتره یا از طریق سایت؟ چه تفاوتی دارن؟ خواهشاً سریع جواب بدید.
نمیدونم شاید رفته تو پاچمون منم 1 ماه تمدید میکنم . با توجه به متن پایین یعنی اونایی که واسه اولین بار وایمکس میخرن ؟؟؟ اینم متن سایت ایرانسل :نقل قول:
پاییز امسال بهترین فرصت برای شمایی است که قصد تهیه سرویس وایمکس ایرانسل را دارید.
بدین ترتیب اگر در جشنواره پاییز اقدام به خرید سرویس وایمکس نمایید، حجم مربوط به طرح انتخابی شما دو برابر خواهد شد.
باید زنگ بزنی پشتیبانی,
ولی به نظر من باید برای همه کار کنه.
دوستان این شبانه وایمکس ساعت چنده ؟ 2 هستش یا 1؟اخه قرار بود تا اخر تابستون از 1 به بعد باشه.تمدید شد یا همون 2 هستش؟
من اشتباه می کنم یا ایرانسل واقعا داره کم فروشی می کنه؟
اینترنت را یک ماه شارژ می کنی اما 29 روز کار می کنه! :|
توی پنل می زنه 29 روز تعداد روز های باقی مانده اما وفتی می شود 1 روز فرداش اینترنت قطع می شود! :| (ان 29 روز را هم با همین امروز که شارژ می کنی حساب می کنه برای من! :| )
از همون دقیقه ای که طرحتون فعال میشه شروع میکنه به کنتر انداختن.نقل قول:
توی تابستون واسه من اینجور بود گفتم شاید به خاطر ماههای 31 روزه هست اما این ماه هم 29 روز زده!! از 27 ام این ماه واسه من شارژ کرده باید تا 27 ماه دیگه بشه 30 روز کامل اما این زده تا 26 ماه دیگه یعنی باز29 روز حساب کرده و روز 30 ام رو حساب نمیکنه. اون از حجم دزدیش این هم از تعداد روزهاش واقعا دزده!!نقل قول:
از این مشکلات ما زیاد دارم توی ایراننقل قول:
رفیق عادت می کنی چیزی زیاد مهمی نیست:n02:
با توجه به قیمتی که میاد ببین و با قیمت های تعرفه هاش مقایسه کن از قیمتش متوجه میشی که کدومشه. الان ecare باز نمیشه امتحان کنم ولی آره احتمالاً همون 5 گیگه.نقل قول:
راستی خوش به حالت 3 ماهه و 6 ماهه هم توی تعرفه هات داری :n28: ما که تهرانیم فقط 1 ساله میدن که اونم خیلی برای من زیاده :n21:
بروبچ من مودم usb با سرعت 1 مگ دارم
شنیدم از ساعت 1 شب تا 7 صبح رایگانه منم دیشب تا ساعت یک بیدار موندم و دو سه تا فیلم دانلود کردم اما حالا که رفتم گزارش مصرف ترافیکو بگیرم دیدم نصفش رفته. من دو روزه شارژ کردم وایمکسو. در ضمن ماهیانه شارژ میکنم
آقا قضیه چیه؟ این ایرانسل حرفاش حرف نیست یا ترافیک رایگانش به من نمیخوره؟
راستی قضیه این بسته های افزایشی چیه؟ اگه من مثلا تعداد روزهای باقیمونده تا پایان اعتبارم 22 روز باشه و اگه یک بسته افزایشی یک گیگابایتی رو بگیرم سی روز بهش اضافه میشه؟ یعنی میشه 52 روز یا نه از روزی که میگیرم میشه سی روز یا اصلا سی روز نمی شه و 22 روز باقی میمونه؟ امیدوارم گیج نشده باشین :n06:
من تا حالا شاتل داشتم ولی از اول آبان می خوام وایمکس 2 مگ ایرانسل رو بگیرم از بچه ها کسایی که دارن میشه بگید سرعت دانلود شبانه ایرانسل چطوریه محدودیت دانلود داره یا نه؟
سلام
بچه ها من قبلا وایمکس ایرانسل داشتم ، الآن وایرلس گرفتم و مودمم رو میفروشم
Model : FMM-130
این مدل بهترین آنتن دهی رو داره ، ولی وای فایش از مدل دیگه که از رده خارج شده ضعیف تره - آداپتور هم داره
صفر این مدل با هزینه نصب و مالیات و امثال اینها حدود 230 میشه - مال من فک کنم 8 تومن هم داخل حساب داره - میفروشم 150 ( یکی از دوستام همین مدل رو همین قیمت فروخته) - پارسال شهریور ماه خریدمش
اگر تو اصفهان باشید حضوری میتونم بدم
بامن اینگونه در ارتباط باشید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزان خواهشا سریع یه راهنمایی بدین چون میخوام تغییر تعرفه بدم من الان خیر سرم دو مگ وایمکس دارم به قدری افتضاح که اصلا سرعت معمولا روی 60 کیلوبایت اینا هست دیروز که سرعتم حتی به به 20 رسیده بود واقعا افتضاحه حالا میخوام ببینم اگه یک مگ سرعتش روبراه برم یک مگش کنم اگه هم نه 512 نامحدود چطوره؟؟ مشکل اینه که اگه نامحدود بگیرم از کار و زندگی میفتم 24 ساعت باید بشینم پای اینترنت و دانلود خواهشا بگین کدوم خوبه من بگیرم
بابا یکی مردونگی کنه به این همه سوال جواب بده
من فقط به یک سئوال جواب میدم:
فرقی نمیکنه از چه شرکت کوفتیی بگیری, اینا همشون یک ماه اول خوب سرویس میدن اما بعد از یک ماه به شدت مذخرف میشن. این یک قانونه که تو قانون اساسی کشور هم تنظیم شده :دی
سلام از ساعت 1:03 اینا رایگان میشه :) 52 روز میشه :)نقل قول:
خیلی از بچه ها با 2 مگ مشکل دارن سرعتشون پایینه :( من 128 ویزه گرفتم الان سرعت دانلودم 150 میرسه :) من 512 هم داشتم سرعت دانلودم 64 ثابت بود ولی این 128 ویزه سرعتش بالاترهنقل قول:
اگه میخوای 2 مگ بگیری بیشتر تحقیق کن :( با روزانه فرقی نداره اما شاید شما بگیری سرعتت کمتر بشه برای من ثابته همیشه :) محدودیتم نداره بزن رو دانلود نگران چیزی هم نباش ( البته داره ولی به اون مقدار نمیرسی )نقل قول:
از ساعت 1 رایگان میشهنقل قول:
مودمتو ریست فکتوری کن دوباره تنظیماتو انجام بدهنقل قول:
میبخشین یک سوال دیگه هم داشتم میخواستم بدونم اگه من مشخصات وایمکسمو مثلا واسه یه شهر دیگه مثلا اصفهان یا شیراز کنم بعد طرح های تشویقیشون واسه من هم فعال میشه یا نه؟ الان مثلا همین 128 1 به 1 که دوستمون گفت اختصاصی این استان ها هست اگه بشه با تغییر ادرس مثلا بزنم اون شهر ها طرح هاش برام بیاد خیلی خوب میشه
سلام
کدام یک از مودم های ایرانسل بهتره ؟
ممنون
به احتمال زیاد باید فعال شه اما به دو نکته باید توجه داشته باشیدنقل قول:
1-بعضی از طرح ها برای مشترکین جدید هست و باید طرح مورد نظر شما طرحی باشه که برای کاربران قدیمی هم قابل انتخاب باشه
2- برای تغییر ادرس باید یک سند معتبر مثل قبض اب یا برق محل سکونت جدید و همینطور کد پستی نشون بدین تا تغییر ادرس انجام بشه اون رو میخاید چکار کنید ؟
BM632wنقل قول:
WIXFMM-130
BM635
فامیل اونجا داریم حالا بر فرض قبضو گرفتم باید برم نمایندگی یا از کنترل حساب هم میشه ادرسو عوض کرد بعد یه چیز دیگه مثلا ادرس خونه فامیلمون رو بدم بعد یکی رو نمیفرستن بره ببینه که حالا ما اونجاییم یا نه؟ بعد چه اطلاعاتی رو میخواد مثلا فقط ادرس و کد پستی رو اگه میخواد که ازشون بپرسم, همین کافیه؟؟نقل قول:
بله از کنترل حساب هم میشه ولی زمان بیشتری طول میکشه تا تایید بشه .همین اطلاعات کافیه + شماره تلفن ثابت .فکر نمیکنم کسی رو بفرستن .نقل قول:
از دوستان کسی میدونه مودم FMM130 ساخت کدوم شرکته؟لینکش رو بزارین ممنون میشم