قرار دادم نشد متاسفانه.....نقل قول:
Printable View
قرار دادم نشد متاسفانه.....نقل قول:
اگر در حالت استریو مثل ورودی موزیک یا هرچی که استریو هست ساب کار نمیکنه باید از منوی تنظیمات امپ حالت پلاس انتخاب کنیدنقل قول:
اگر باز کار نکنه مشکلی در تنظیمات یا توضیحات شما هست.
با سلام. ولوم پشت خود ساب و همچنین فرکانس کراس اور ساب و از پشت ساب چک کنید.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
با سلام. ولوم پشت خود ساب و همچنین فرکانس کراس اور ساب و از پشت ساب چک کنید.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
تشکراز همگی... روی فیلم عالی کارمیکنه...فقط با موزیک مشکل داره
نقل قول:
ببینید اسپیکرهای اصلی کانال جلوتون رو روی large ست کردین یا small. اگه ساب ووفر شما اکتیو باشه (آمپلیفایر داشته باشه خودش) اونوقت باید اسپیکرهای اصلیتون رو روی small ست کنید تا لوفرکانسی به ساب بره. یه گزینه Plus هم هست اونم تغییر بدین. در ستاپ بخش MCACC هم ببینید ساب ووفر Yes باشه.
تست کنید ببینید درست میشه :n39:
بعد ار کالیبره با میکروفون اگر بلندگوی اصلی کوچیک تشخیص داده بشه ساب فعال میشهنقل قول:
اگر بلندگوها بزرگ تشخیص داده بشه ساب روی موزیک قطع میشه که در این حالت گزینه ساب از منوی امپ در حالت پلاس قرار بدید.
ممنون از جناب flipp و داوود عزیز..درست شد.سپاس
اگر جسارت نیست سوال دیگه ای داشتم...چرا زمان بخش فیلم گزینه های DOLBY NEO MOVIE...D PRO MOVIE ودر کل دالبی ها در دسترس نیستند اما زمان بخش موسیقی همه فعال و دذ دسترس هستند
اگر فیلم که پخش می کنی صداش دو کانال باشه و کدکت دالبی هم نداشته باشه اون گزینه ها دالبی فعال میشه. مثل mp3نقل قول:
اگر صدا دالبی 5.1 باشه امپ مستقیم میره کدکت دریافتی باز میکنه.
داوود جون تو اون کلیپی که از سیستمت گذوشته بودی، ولوم صدا و حساسیت بلندگوهات (در منوی آمپ) رو چند بودن؟
وولم تا نزدیک ماکزیمم رفتنقل قول:
دی بی شاید مثبت 10 بود
سلام--کدام کلیپ کجاست ما هم بهره ببریم؟؟؟نقل قول:
سلام خدمت دوستان گل.بنده باست جامو 426 وپایونییر 923 از فیلم لذت میبرم امااز موزیک خیر...چنددقیقه اول بدنیست امابعد ازار دهنده میشه...میکرو pioneer x-hm71 kگرفتم ک بد نیست اما من صدای عمیق و زلال و باس نرم دوست دارم..راهنمایی بفرمایید لطفا...
منظورتون از ازاردهنده بیشتر توضیح بدیدنقل قول:
بلعکس 606 صدای موزیک خوبی داره این مدل جامو
از دوستان کسی میدونه که آهنگهای تست ووفر مانند Bass I love You یا Woofer Cooker رو چگونه می سازند که به این زیبایی ووفرها رو به جنبش وا می داره؟
سینتیسایزر فرکانس پایین هستتن.نقل قول:
نهایت این صداها خرابی ووفره
سلام؛نقل قول:
دوست عزیز باید از اسپیکری که دارید به اندازه قیمت و ارزش خودش انتظار داشته باشید. Jamo اسپیکرهای اکونومیک با قیمت پایین میسازه که حجم صدای تقریبا زیادی دارن برای سیستم های سینمای ارزانقیمت مناسب هستن ولی نباید ازشون انتظار معجزه داشته باشید. ساخت بدنه اسپیکر با MDF، ساخت درایورهای بلندگو با مگنت های سرامیکی با فلاسک دانسیته پایین و سبد ورق نازک پانچ شده، کراس اور با سلف های با سیم گیج پایین و استفاده از خازن های الکترولیت بعنوان فیلتربالاگذر که باعث هازش شدن صدا میشن.
در ضمن رسیورهای پایونیر تا اونجایی که من مدلهای حداکثر تا 3 میلیونش شنیدم در مد استریو واقعا صدای هارش و ringing و آزاردهنده و غیر قابل تحملی دارن. نمیدونم چی اون تو استفاده کردن ولی برای موزیک گوش کردن اصلا جالب نیست. مثلا رسیورهای NAD رو شنیدم در حالت استریو صدای معقولی دارن. نه خیلی سطح بالا ولی حداقل قابل تحمل هستن ولی پایونیر... شما اگر آمپ بهتر به اسپیکرتون بزنید حتما صدای بهتری رو تجربه می کنید.
همین دیشب منزل دوستی بودم که آمپلیفایر استریوی خودش رو برای ارتقاء فروخته. ایشون هم یه ----- پایونیر دارن ولی از اونجایی که صداش برای موسیقی قابل تحمل نیست از من خواست که یه آمپلیفایر دم دستی براش ببرم یا آمپلیفایر استریوی مناسب ظرف چند ماه آینده تهیه کنه. منم چون چیزی نداشتم یه آمپ 20وات استریوی کلاس D ژاپنی براش بردم که توی کارگاه برای پخش رادیو استفاده میکنم. خیلی انتظاری از یه آمپلیفایر سایز کوچک ژاپنی نمیره ولی در کمال تعجب صدا اونقدر خوب بود که تا پاسی از شب موزیک گوش کردیم. خیلی چیز عجیبی نبود ولی حداقل صدا اون شاخص های یه صدای استاندارد قابل تحمل رو داشت که بشه در پس زمینه یه موزیکی پخش کنه. البته چون اسپیکر راندمانش بالاست به توان زیادی نیاز نداره وگرنه همین آمپ به اسپیکرهای کم بازده وصل بشه اصلا درایو نمیکنه. یه کلیپ ضبط کردم از همین اسپیکر با اون آمپ کوچک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید ببینید.
اینم یه عکس که میتونید ----- پایونیر هم ببینید که بلااستفاده مونده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به فکر آمپ بهتر باشید. NAD D3020 با تکنولوژی UcD چیز بدی نیست قیمتش هم مناسبه و DAC داخلی هم داره با توجه به اینکه شما سورس مناسب هم ندارید شاید گزینه مناسبی باشه البته باید از نظر اینکه توانش برای اسپیکر شما کافی هست بیشتر تحقیق کنید. فروشگاه نکیسا موجود داره.
ویرایش:
حیفم اومد این کلیپ لینک نکنم. صدای زیبای معین و نوازندگی انوشیروان روحانی واقعا زیباست:V1:: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نماد مثبت و منفی سیمهای بلندگو به چه معناست؟ آیا به معنای بود و نبود جریان الکترونها در هر رشته سیمه؟
کسی میدونه از کجا میتونم pioneer lx55 تهیه کنم؟؟
خروجی + روی آمپلیفایر در واقع خروجی استیج نهایی آمپلیفایر هست و سر منفی گراند. سیم اصلی + هست و اختلاف پتانسیل بوجود آمده بر اثر جریان نسبت به گراند یا سیم منفی هست که مورد نظره. اهمیت درست وصل کردن سیم + و - به اسپیکر هم از اینجا ناشی میشه که کویل یا سیم پیچ های داخل بلندگو از یک نقطه شروع میشن و به نقطه مقابل تمام میشن. معمولا در بلندگوها سیم مثبت از سمتی شروع میشه که کویل انتهای مگنت قرار گرفته. یعنتی به سمت پایین بلندگو و سیم منفی به سمت بالاتر نزدیک دام بلندگو . این باعث میشه قطبیت ایجاد شده در سیم پیچ به نحوی در اختلاف با میدان مغناطیسی آهنربای بلندگو قرار بگیره که ارتعاش ایجاد شده به سمت بیرون انجام بشه. برای همین وقتی ووفره مرتعش میشه صفحه ووفر به سمت بیرون ضربه میزنه و بعد به حالت اولیه برمیگرده. دقیقا بخاطر همین مساله هست که اگه جای سیم مثبت و منفی رو برعکس وصل کنید قطبیت سیم پیچ بلندگو برعکس میشه و بجای اینکه به بیرون ضربه بزنه به داخل میزنه که هم صدا تخریب میشه هم ممکنه به قطعه بلندگو آسیب برسه. البته اینی که گفتم ممکنه برعکس هم باشه مثلا سازنده بلندگو آهنربا رو در 360 درجه بچرخونه و بعد قطبیت رو در کویل برعکس کنه که هیچ فرق در عملکردش نداره به هرحال برآیند میدان ایجاد شده در سیم و میدان دائمی مگنت باید طوری باشه که سیم پیچ به سمت بیرون مرتعش بشه نه داخل.نقل قول:
فروشگاه راستین تقاطع حافظ -جمهورینقل قول:
راستین lx55 موجود نداشت.گفت فعلا هم موجود نخواد بود
با تشکراز همه عزیزان که وقت میگذارندو پاسخ میدهند ..جناب فلیپ اولا بسیار مممنون ازپاسخ دقیق و کاملی که دادید....بنده دقیقا اون harshness and ringing رو که فرمودیدرو حس میکنم و رغبتموازدست میدم...............دوم اینکه سورس بنده پایونییر 160 هستش...سوم: باتوجه باینکه مدت کوتاهیست ک ازامپ استفاده میکنم ایا میتوانم باامپ بهتری که درهردوزمینه صداداشته باشه تعویض کنم؟یااینکه یک امپجداگانه استریو تهیه کنم.برند یاماها چطوره ؟بازهمتشکرمیکنمنقل قول:
wow..i got excited by that monster handmade horn speakers....how about the price??i would be grateful if u guide me for buying the right stuff.
دوست عزیز تجربه شما اینقدر زیاد نیست که بخوای وارد بحث های گاها! سودجویانه افراد "خاص" بشید و در نهایت دست سازی به عنوان صدای بهشتی بخرید.نقل قول:
سیستم شما از بهترین میان رده های بازار است و با کمی تغییر در کابل و محل قرار گیری بلندگوها و تنظیمات امپ صدا به درجه ای خواهد رسید که راضی باشید.
خود را درگیر یکسری اطلاعات کیت سازی و هنرستانی نکنید.
از تجربه دوستان قدیمی فروم استفاده کنید
خواهش میکنم.نقل قول:
توصیه من اینه به فکر یه آمپلیفایر استریو مجزا باشید.
دوستان مراقب باشید در دام افراد شیاد سمسار مواب نیافتید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای داوود، عزیز من اینقدر دست و پا نزن سعی نکن گوشه کنایه بزنی :n39: از نظر فنی اونقدر بی مقدار و کوچک ناچیز هستی که من اصلا آدم حسابت نمیکنم. تو صرفا یه سمساری که بلوری 10 دلاری و یه مشت کیف و کفش و بلوری و ... میاره میفروشه برای 2زار از طریق یه واسطه . کلا بهتره دور و بر من نپری چون همینجوری پته ات رو آبه. اینکه پستی که خطاب به من هست رو نقل قول میکنی و ترشحات نجس ذهن خودت رو بیان میکنی نشون میده چه آدم عقده ای دارای کمبودهای شخصیتی هستی. یکم رو کارات فکر کن سعی کن بعنوان فردی که اشتباهاً در قرن بیست و یکم زندگی میکنی از راه های متمدنانه تری برای تعاملات اجتماعی استفاده کنی. پستی که خطاب به منه جوابش رو من باید بدم شما نخود آش نشو
شما خریدتون انجام دادین باید سعی کنید با داشته هاتون به صدای خوب برسید. ولی در نهایت اگر دنبای صدای خوب استریو هستید باید قید ----- سینمایی بعنوان آمپلیفایر رو بزنید. زیاد هم رو حرف آدمایی مثل داوود که یه دلال بالفطره هست حساب نکنید. اینا نهایت صدایی که شنیدن یاماها بوده و در دایره تجربیات محدود و بسته ی خودشون میتونن شمارو راهنمایی کنن. شما اگر واقعا دنبال صدای خوب هستی وقت بزار چندجا برو چندتا صدای خوب بشنو ببین اصلا چیزی هست که دنبالش باشی. بعد برای خودت هدف گذاری کن از نظر بودجه و ... بعد اقدام به انتخاب موارد مورد نظر خودت کن.نقل قول:
ای جان:n19:نقل قول:
دوستان عزیز ممنون از شما............... لطفا مستقیم مدل و قیمت امپ یا سیستمی که صدای موزیکال بهم بده معرفی کنید........برای تنظیمات از کدام افرادقدیمی که اشاره کردید کمک بگیرم ؟/ و اینکه بلنگوهای هورن و از کجاتهیه کنم؟///بازم تشکرازهردوعزیز کهوقت گذاشتند.....
برای تنظیمات از دوستانی در فروم مشورت بگیرید که سابقه چندساله و یک اکانت ثابت دارن. مثل مدیر صفحه اقای رایان و......نقل قول:
بلندگوی هورن نسبتاً ارزون یکی از همکاران در پاساژ شرکا (ارمغان) دارن. که باز برای شما که تازه کار هستید توصیه نمیشه.
از مدیر و بچه های سایت htcenter.ir مشورت بگیرید.
خواهش میکنم.نقل قول:
اسپیکر هورنی که قابل اعتنا باشه به ایران وارد نشده. یه سری از تجاری های Klipsch هست که اصلا توصیه نمیکنم تو همون رنج قیمت میتونید چیزای بهتری بخرید. تمام مدلهای تجاری Klipsch و Jamo (که زیر مجموعه کلیپش شده) در حال حاضر در چین تولید میشه بغیر از سری Heritage از کلیپش که قیمت های بالایی دارن و تو ایران هم نباید دنبالشون بگردید یکی دوتا موردی وارد شده.
توصیه ای که میتونم بکم به شما و تمام علاقمندان. بیشتر و بیشتر یاد بگیرید تا محتاج و گرفتار افراد سودجو و دلال و کاسب نشید. اطلاعات یعنی قدرت. :n40:
ممنونم دوستان........و در اخر لطفا بفرمایید مشخصا بنده چکار کنم برای گوش دادن موسیقی...... بلندگو یا امپ جدید؟ چه مارکی و چه قیمتی و ازکجا؟؟؟؟ یاتنظیمات جدیدو داشته هام.......
اولین توصیه من اینه. چندتا از رکوردهایی که خودتون عادت دارید گوش کنید همراه خودتون ببرید و به چند تا فروشگاه یا شوروم مراجعه کنید. از فروشنده بخواید علاوه بر چیزایی که خودشون دارن همون رکوردها براتون بزارن گوش کنید. به قصد خرید نرید فقط برید گوش کنید. بعد یه جمع بندی کنید ببینید اصلا نظر خودتون در مورد صدا چی هست. ببینید اصلا ضرورتی حس می کنید یا خیر.نقل قول:
البته به هرحال باید سعی کنید با پلیسمنت درست و تنظیمات مورد نیاز بهترین صدا از لوازم موجود بگیرید.
ممنون..... placementصحیح و ازکجامیتونم بدست بیارم.......امابعید میدونم این صدای ازاردهنده ربطی به پلیسمنت داشته باشه.......نقل قول:
نقل قول:
طول و عرض و ارتقاع اتاق و اگر شی یا المان بزرگی در محیط هست برام پیغام خصوصی کنید تا محاسبه کنم بهتون بگم چطور قرار بدین اسپیکرهارو. خب من که به شما گفتم از ----- پایونیر حداقل اونایی که من شنیدم صدایی قابل شنیدن در نمیاد.
این سمپاچی هایی که شاهدش هستید افراد معلوم الحال انجام میدن فقط به دلیل احساس خطری هست که می کنند. بلندگوی 70-80 میلیونی رو یه فروشنده بیشتر یکساله داره که خاک میخوره نتونسته بفروشه ولی ما تو همین مدت حداقل 5 تا اسپیکر بالای 20 میلیون تومن بصورت سفارشی ساختیم. ما کار تجاری نمیکنیم دوستان از ما میخوان ما هم امکانات و تجهیزاتش داریم انجام میدیم و چی ازین بهتر. باور کنید درگیر ساخت یه پروژه صوتی بودن و ذوق و شوقی که داریم برای رسیدن به نتیجه، از شنیدن بهترین صدای دنیا هم لذتبخش تره. این کسبه بی اخلاق که کابل زنگ زده RCA بجای سالم به مشتری قالب میکنن هم از این بابت احساس خطر کردن. ما همچنان طرح های توسعه ای و تحقیقاتی مختلفی داریم انجام میدیم. بسیاری از قطعات بلندگو از تولید کننده های معتبر و معظم رو خریداری می کنیم و به ایران میاریم و اطمینان داشته باشید اوضاع به سمتی میره که هم مدلهایی بصورت آماده عرضه میکنیم هم از نظر DIY اونقدر اطلاع رسانی میشه و قطعات با قیمت مناسب در اختیار همه قرار میگیره که خیلی سخت میشه برندی تجاری رو فروخت که با همون قیمت میشه یه اسپیکر سفارشی با 4-5 برابر ارزش خرید داشت. بعنوان مثال اسپیکر Elsinore رو ببنید. این اسپیکر که تحقیق و توسعه زیادی روش انجام شده تا به اینجا رسیده توسط صدها نفر در سرتاسر دنیا ساخته شده. اطلاعات برایگان در اختیار همه هست اگر به صفحه سازنده در اینجا برید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علاوه بر اطلاعاتی که برایگان بصورت متن باز در اختیار عموم هست، شخص طراح بصورت کیت هم این اسپیکر در اختیار دیگران میزاره حدود 2000 دلار. اگر به صفحه این سازنده مراجعه کنید و همچنین نظرات افرادی که این اسپیکر ساختن می بینین که این اسپیکر با نمونه های تجاری تا 20 هزار دلار مقایسه و سنجیده میشه. اصلا شعارشون اینه "توان خرید اسپیکر 20000 دلاری ندارید؟ این پروژه برای شماست!". حال تصور کنید ما این قطعات بهمراه ده ها برند دیگه رو دسترسی داریم فرض کنید این اسپیکر در ایران با حدود 3 میلیون تومن ساخته بشه! فکر می کنید با وجود این اسپیکر رده بالا با این قیمت دیگه کسی یه اسپیکر تجاری 7-8 میلیونی رو میخره؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام--نقل قول:
شما یک امپ استریو خوب وبا قیمت مناسب که بتواند باندهای چند راهه مثل جامو-میشن و... غیره راه بیاندازد چند وات باشد و چه برندهای وچه مدل پیشنهاد می دهید؟؟؟
2- امپ استریو دوکاناله بهتر است یا چهار کاناله؟؟؟
pioneer n50..n30...ya yamaha rs 500؟/////؟/// نظرتون چیه
rs 500 در مقایسه با پایونیر n50 فضاسازی بهتری داره و صدای فرکانس پایین شبیه به مدل ضبط اجرا نمیکنه. این در صورتی که صدای پایونیر شبیه به ضبط شنیده میشه اما پایونیر جزئیات بیشتر تو صداش هست.نقل قول:
بستگی داره به نوع بلندگوهات. آمپ باید صداشو با بلندگو شنید همینطوری نظر دادن کار احمقانه ای است.نقل قول:
اکثر امپ های استریو دو جفت خروجی A+B دارن بهشون نمیگن چهار کانال. همشون استریو هستن با این تفاوت که میشه دو جفت بلندگو بهشون وصل کرد و بینشون سویچ کرد.
pioneer n50 برای من تایید میکنید.....قیمت دارید