@Star190
من که نفهمیدم چی شد. ولی اگه چنین چیزی گفته اند شما پول نده تا 5 روز دیگه؛ برای ماه بعد تمدید کن.
اصلاْاین حرف بی معنیه. شما اگر طرح قبلیت تموم شده یکسال بعد تمدید کن. به کسی چه مربوطه؟
Printable View
@Star190
من که نفهمیدم چی شد. ولی اگه چنین چیزی گفته اند شما پول نده تا 5 روز دیگه؛ برای ماه بعد تمدید کن.
اصلاْاین حرف بی معنیه. شما اگر طرح قبلیت تموم شده یکسال بعد تمدید کن. به کسی چه مربوطه؟
چون آنلاین شارژ کردم از جیبم پرید به این میگند سوء استفادهنقل قول:
چون این مبالغ کم هست ما معمولا میگم ارزش نداره پیگری کنیم و این شرکتهای به کار خودشون ادامه میدند
salam dustan.....
bebakhshid fenglish neveshtam......
systemam kharab shod, windows 8 nasb kardam, hala mikham file rush nasb konam, har 30-40 sanye 1 bar dc mishe...... divane shodam.....
darzemn sorate downloadam az 90 reside be 5-6 kb....
hata nemitunam kerak windows ya file zaban download konam...... to ro khoda komakam konin daram divane misham
moshkel az chye? ru lap top ke aslan vasl nemishe....
----------------------------
دوستان ببخشید که بالا فینگلیش نوشته بودم....
دوستان من سیستمم خراب شد هاردش و هارد جدید رو روش ویندوز ۸ نصب کردم....
حالا داره هر چند لحظه یکبار اینترنت رو قطع میکنه که نمیتونم مثل ادم فایل دانلود کنم و مدام باید در حال کانکت شدن باشم....
سرعت دانلودم هم از 90 تا رسیده به 4-5 کیلوبایت که اصلا فایلها دانلود نمیشن و اعصابم رو خورد کرده....
رو لپتاپ هم تست کردم و دیدم که مشکل پابرجاست....!!
امروز تا الان، مودم خودبه خود ریست میشد و چراغ دیاسالش روشن نمیشد و هرکاریش میکردم درست نمیشد.... منم جوش اوردم و مودم رو تا میتونستم با مشت کوبیدم!! حالا این مشکل رو پیدا کرده.... به نظرتون مشکلش چیه که اینجوری میکنه؟؟؟( چراغا قطع نمیشن و سیستمی اینترنت قطع میشه و چند ثانیهی بعد که دوباره میزنم وصل میشه...)
راستی، احساس میکنم که اگر دانلود بکنم قطع میشه و اگر دانلود نکنم مشکلی نداره اینترنتش.... ؟
اقا دوباره این صبانت چه مرگش شده؟؟؟
من تا دیروز سرعت دانلودم 150 کیلو در ثانیه بود اما امروز سرعت دانلودم 10 کیلو در ثانیه شده
دوباره چه خبر شده امروز سرعت دانلودم کم شده ... بابا دیوونه شدم دیگه از دست این صبانت ... یک مدت سرعت زیاده یک مدت افتضاح
چراغ ADSL ثابت نمی مونه یا فقط خاموش و روشن میشه؟نقل قول:
مشکل نویز ندارید؟نقل قول:
دوست عزیز تا جایی که یادمه برا من چراغ باید چشمک میزد! :).... به هر صورت، در حال حاضر ثابته.... و مشکلی نداره....نقل قول:
چراغ ADSL ثابت نمی مونه یا فقط خاموش و روشن میشه؟
مشکل من الان:
مدام دیسکانکت شدن....
سرعت پایین
هستش.... واقعا دارم دیوونه میشم..... دارم عین روانی ها تو اتاق میچرخم و هر بار یه مشت میزنم تو سر مودم یا کیبورد یا کیس کامپیوتر..... نمیدونم چرا دیسکانکت میشه؟؟؟ (حالا سرعت پایین قابل تحمله کمی :( )....
راستی، تو بخش کانکت شدن، یه قسمتی نوشته unidentified network که وضعیتش limited هستش و زیرش کانکشن اینترنت و connetcted هستش....
اون لیمیتد مال خود وین ۸ه یا چی؟؟؟
فکر نمیکنمنقل قول:
اما تا دیروز سرعت دانلودم 150 کیلو در ثانیه بود امروز 10 کیلو در ثانیه شده !!!
من نامحدود یک ماهه ی صبانت هستم ... نکنه چون زیاد دانلود کردم خودشون سرعت ام را کم کرده اند ؟؟؟
راستش من با ویندوز 8 تا حالا کار نکردمنقل قول:
ولی برای ویندوز سون یک علامت زرد رنگ می یاد
راستی گفتی چراغ ADSL چشمک می زنه؟
مودم چیه؟
بقیه تو مرکز مخابراتی که همین شرکتی که تو داری رو دارن
مشکلی دارن؟
مقادیر مودم رو بگو
باید ببینی مشکل از isp هست یا نه!نقل قول:
من براشون تیکت فرستادمنقل قول:
باید ببینی مشکل از isp هست یا نه!
هرچند که میدونم سرعت ام درست بشو نیست فکر کنم چون دانلود زیاد داشتم عمدا کم شده
البته به سرعت پایین عادت کردم دیگه اونقدر سرعت ام کم شده
بالاخره قطع شدن اینترنت با ریست کردن سیستم و نصب کرک حل شدش امیدوارم که تکرار نشه....!!! ولی دلیل سرعت پایین چیه؟ راستی مودم قبلا هم عرض کردم تو این تاپیک که چند هفته ای هستش داره من رو اذیت میکنه و اجازه نمیده برم داخل بخش ستاپش :(
الان بهترین isp که شبانه رایگان درست حسابی داشته باشه چی ای؟
این آسیاتک لعنتی بعد از عید هر هفته یه بامبولی در میاره !!!!
قیمت ها رو دوبرابر کردن سرعت هارو نصف کردن الانم که مصرف منصفانه گذاشتن !!!
کسی هست که تهران و از مرکز مخابراتی شهید کاظمیان باشه ؟
سلام دوستان
من میخوام یه سرویس adsl نامحدود بگیرم حوالی جنت آباد،مخابرات پیام نور،تا ماهی 30تومن تقریبا میخوام پول بدم حالا یذره بالا پایین
طبیعتا میخوام سرعتش خوب باشه مخصوصا سرعت روزش،شبا اکثرا سر کارم و استفاده ای ندارم
میخوام شرکتش بازی درنیاره چندوقت یبار،خرج الکی هم هی رو دستم نذاره
اینم بگم،به پارس آنلاین و شاتل تقریبا یک ماهه که زنگ زدم و ثبت نام کردم ولی هنوز خبری نشده،مخابراتم هفته پیش ثبت نام کردم،اونم خبری نشده،میگن پورت خالی نداریم
انقد عاصی شدم که بفکر وایمکس افتادم،اگه پیشنهادی دارید،حالا adsl یا وایمکس ممنون میشم راهنماییم کنید،راستی میخوام با فیلتر شکن و وی پی ان و تورنت هم مشکلی نداشته باشه
ممنون از همتون
انتخاب isp:نقل قول:
راستش همه چی بستگی به مرکز مخابراتی شما داره!
تاپیکش هستنقل قول:
بپرس شاید زودتر جواب بگیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها
من نمیتونم تو بازی های آنلاین هاست بشم
میگن برای اینکه بتونی هاست بشی باید سند زیاد تر باشه
که انگار این کارو میشه با کانفیگ مودم انجام داد
حالا من چطوری سندمو میتونم بیشتر کنم؟
ممنون
سلام.
بالاخره من هم ADSL از شرکت پیام آوران کویر(بیرجند)،سرویس 512 گرفتم که سرعت و پینگش فوق العادس.
سرعت دانلود الان که 1:40 ظهر هست 500 کیلوبایت در ثانیه و پینگش 60 هست و توی سایت Pingtest
Packet loss رو 0% و Jitter رو 1ms و درجه B رو نشون داد.
به طور کلی فوق العادس و من که کاملا راضیم. :n05:
مرکز مخابرات هیچ مشکلی نداره راحت 4 مگ ساپورت میکنهنقل قول:
خلوت ترین مرکز تو کرجه:n02:
پس خوبهنقل قول:
چه شرکتی رو در نظر دارید؟
چه شرکتهایی تو مرکز شما سرویس میدن؟
سلام دوستان
تو حول و حوش نوشهر و چالوس تو مازندران،چه خدمات دهنده ای بهترین هست؟برای بازی و دانلود استفاده میکنیم.ممنون
فک کنم بیشتر شرکت ها سرویس بدننقل قول:
فقط هم برام دانلود رایگان شبانه مهمه
این طرح دینامیت های وب چطوره ؟
16 گیگ ماهی 45 تومن ؟ تو ساعت رایگان چقدر میشه دانلود کرد ؟
یه سوال
اول باید درخواست جمع آوری بدم بعد ثبت نام کنم یا همین الانم میشه ثبت نام کرد ؟
بنا به تجربه ی من:نقل قول:
ولی باید ببینی وضعیت اینترنت ها وب تو مرکز شما چه جوره
ولی تو تاپیکش اطلاعات بهتری به دست می یاری!
سلام .ما تو شرکتمون از دونوع سرویس اینترنت استفاده میکنیم 512وایرلس از یه شرکت خصوصی و1مگ مخابرات.چیز جالبی که باید بگم توی دانلود دقیقا یه مگ 130تا میکشه البته بعضی مواقع پایین تر هم میاد .512وایرلسمون هم 60تا70دانلود داره
ول جالبه توی لود صفحه ها وایر لس 512خیلی سریعتر از 1مگ چراباید اینطور باشه جای سئوال واسم؟؟؟؟؟
من که دانلودم تا 200 تا 230کیلوبایت هست
اما سرعت لود صفحه افتضاحه!برادرا صفحه رو قبل از ما می خونن بعد اوکی می زنن تا بیاد
اصفهان\اینترنت مخابرات
-----------------------
راستی اینترنتم 512 هستش بنظرت سرعت دانلودم چقدر باید باشه؟؟؟
برا من سرعت دانلود 120تا 119 هستش چه شبانه رایگان باشه چه با زهر شکن باشه اصلا پایین بالا نمیره فقط بعضی وقتا 3 ثانیه میره تو 150 دوباره برمیگرده:n04:
نمیشه کاری کرد بالا بره یعنی برا من تو 120 فیکس کرده؟؟؟
راستش بستگی به isp دارهنقل قول:
به احتمال زیاد شما 512 محدود دارید
چه شرکتی؟
دان استریم چه قدره؟
اره محدوده اگه دقت کنی نوشتم شبانه رایگان:n02:نقل قول:
شرکت داتک
منظور دان استریم رو نفهمیدم:n13:
دوستان اخیرا شرکتی به اسم " سیستک " داره سرویس های ویژه ی بازی آنلاین رو میفروشه که پینگو به شکل قابل توجهی کاهش میده ظاهرا . خود سایت ادعا کرده پینگ بین 2 تا 3 برابر کاهش پیدا می کنه کسی اطلاعاتی راجع به این سرویس نداره ؟
دان استریمنقل قول:
مقدار پهنای باند شما هست که تعیین میشه
معمولا با وارد شدن به مودم می تونید ببینید پهنای باند شما چه قدره
البته این نکته رو بگم
ممکنه از سمت اکانتینگ محدود شده باشید
مثلا در یکی از همین موارد که برای من پیش اومد من به این نتیجه رسیدم:
مثلا من قبلا دان استریمم 2048 بود
سرویسم 256 نامحدود
ولی نتونستم سرعتم رو 2048 برسونم چون از سمت اکانتینگ محدود شده بودم!
ولی احتمال داره یک isp دیگه طور دیگری باشه!
بستگی به isp داره
:n28:اسیاتک که داغون ، مخابرات از اون بدتر ، پارس انلاین و شاتل هم که با دانلود محدود و ... کلا شرکتی مونده که بشه روی دانلود کردن حساب کرد ؟!
خسته شدم از دست اسیاتک عملا از بعد عید به اینور اصلا اینترنت ندارم
پ.ن:تهران،مرکز سعادتمند :n21:
ولی نه جدی میگم علتش چی میتونه باشه کسی میدونه قضیه چیه؟؟نقل قول:
چون پینگ تایم سرویس وایرلستون پاینتر هست!نقل قول:
معمولا سرویس های وایرلس پینگ تایم بهتری نسبت به adsl دارند
سلام دوستان من الان 512 مخابرات دارم که با برنامه speedtest روی 50 وا میسته و با internet download manager با سرعت تقریبیه 75 تا 80 دانلود میکنم میخواستم ببینم به صفه هستش که عوضش کنم و از اسیا تک و یا پارس انلاین سرویس 256 بگیرم میخواستم ببینم سرعتش بهتر هستش از پارس انلاین که سوال کردم گفتند 128 ما بهتر از 512 مخابراته و اسیتکم گفت 512 ما میشه با 300 دانلود کردش البته اینا واسه سرویس های نا محدودشونه حالا اون دوستانی که از این اپراتورها استفاده میکنند نظرشون رو بگن خیلی خیلی ممنون میشم... ایا واقعا به صرفه هستش که 512 مخابرات رو با 265 پارس انلاین یا اسیاتک عوض کرد سرعت دانلود اونا چجوریه؟ و یک سوال که این اسیتک که برنزی نامحدود و نقره ای و طلایی داره چه جوریاستش چه فرقایی داره؟ ممنون
سلامنقل قول:
راستش در ابتدا باید بگم هر isp برای سرویس دهی یک سری تعرفه داره
شما با توجه به نیازتون یک تعرفه رو انتخاب می کنید
ممکنه یک isp در یک منطقه خوب سرویس بده و در یک منطقه نه!
شما برای اطلاع در تعرفه های هر شرکت می تونید به سایتشون برید
تاپیک های این شرکت در همین انجمن هم هستن که کاربرا بحث و گفتکو می کنند
می تونید از تاپیک ها هم استفاده کنید:
اگر تاپیک استان مورد نظر رو پیدا کردید هم می تونید سوال خودتون رو بپرسید
در کل یک نکته
اول تحقیق کنید ببینید کدوم شرکت بهترین سرویس رو تو مرکز شما ارائه میده
موفق باشید
من از پارس انلاین پرسیدم گفتش ما 128 کاربرامون با سرعت 200 هم دانلود میکن و ... ولی همه دوستان میگن ما با 128 روی 15 دانلود میکنیم من میخوام ببینم کدوم رو باور کنم چون میخوام جایگزین مخابراتش کنم که با سرعت 80 دانلود میکنم
توی تاپیک پارس انلاین مطرح کنید زودتر به جواب می رسیدنقل قول:
سرویس نامحدود؟ چند گیگ حجم اولیه سرعت بالا داره بعد از مصرف اون مقدار حجم سرعتتون به 16 قانونی میرسه
دوستان من یه سوالی دارم که شاید قبلا پرسیده شده باشه اما به دلیل یک مقدار کار نمیرسم که صفحات رو بخونم پس خیلی شرمنده.سوالم هم اینه که من الان مخابرات تهران دارم با سرعت 512 و سرعت دانلودم حدود 65 هست که اصلا ازش راضی نیستم و یکی ازدلایلی که رفتم تو سیستم مخابرات برای این بود که دانلود نا محدود داره.اما الان میخوام برم تو یه سرویس دیگه و الان میخوام از اساتید بپرسم که بهترین سرویس داخل تهران چیه.لطفا در صورت تجربه جواب بدین و از روی تعصب نگین.
سلام دوست عزیزنقل قول:
خیلی سرعتتون خوب هست! سرویس 512 نامحدود اسیاتک سرعتش 40 45 هست!
بستگی به مرکز مخابراتتون داره/اسم و پیش شماره مرکز مخابراتتون را اعلام کنید تا کسانی که از مرکز شما هستند و تجربه دارن راهنماییتون کنند/توی تاپیک adsl تهران زودتر به نتیجه می رسید اگر اونجا مطرح کنید
45-50 بود :n08: شده 20-25:n03:نقل قول:
دوستان بین دو طرح art1 شاتل و نا محدود 128u+ پارس انلاین کدوم بهتر می باشد؟
وبا سرعت بالا اجازه دانلود بیشتر رو می دهد؟