سلام خدمت دوستان
یه سوال کوچیک شایدم مسخره نخندیدا
من مودم adsl alfex دارم
تو سایت چیزی از Adsl2+ نزده بود
حالا میخوام از یه شرکت بگیرم زده adsl2+
چجوری میشه ؟
مودمم ساپورت نمیکنه؟ یا منظور سرعت رو ساپورت نمیکنه؟
Printable View
سلام خدمت دوستان
یه سوال کوچیک شایدم مسخره نخندیدا
من مودم adsl alfex دارم
تو سایت چیزی از Adsl2+ نزده بود
حالا میخوام از یه شرکت بگیرم زده adsl2+
چجوری میشه ؟
مودمم ساپورت نمیکنه؟ یا منظور سرعت رو ساپورت نمیکنه؟
مرسی جنابنقل قول:
یک سوال جانبی ! نمیشه از طریق خود ویندوز و کانکشن این کار رو کرد ؟ مثلا رو کانکشن کلیک کرد تو قسمت سکیوریتی وارد شد ؟
ممنون
با سلامنقل قول:
عزيزم خيلي مخلصيم :20: كم پيدايي
----
ببين مودم هاي adsl2 واسه سرعتهاي بالاي 8 مگابايت هست - ( به صورت واقعي )
اما اين اينترنتهايي كه ما داريم اسمش هست adsl2 اما در عمل همون adsl معمولي هست
عزيزم بقيه فرق هاي اين مودم رو ميتوني توي اين پست مشاهده كني
=====کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5389351&postcount=9558
پ.ن : فدات - خيلي شما راهنمايي كردي مارو قبلا و حق داري به گردنمون :11: هر سوالي ديگه بود بفرما؛ حتما در خدمتم :40:
با سلامنقل قول:
نه دوست عزيزم از توي ويندوز نميتوني واسش پسورد بذاري
موفق باشيد.
سلام
نظرتون درباره این مودم چیه ؟
meganet adsl2+ 5 port combo wifi router
لطفا از دوستان اگه کسی از مودم meganet استفاده کرده یا اطلاعاتی در مورد اون داره اینجا اعلام کنه
با تشکر
سلام دوستان
من میخوام مودم وایرلس tp-link مدل ۸۹۲۰ بگیرم نظرتون چیه والان قیمتش چند است؟
سلام
ببخشید نمیدونم جای این سوال تو این تاپیکه یا نه . اما بنده میخوام یه ای دی اس ال بگیرم
بعد از این همه زجر کشیدن با این دیال آپ لعنتی ، نمیدونم چی بگیرم D-Link ، Us robotics
یا هر چیز دیگه .
کسی به من گفت که مودم های Asus برای خر کاری خیلی خوبه . از دوستانی که تو این فروم
هستند خواهشمندیم که یه مدل بهترین مودم رو به بنده معرفی کنید ، همین امروز میخوام برم
بخرم .
فقط دراین زمینه ی چند پورتی ها اطلاع دارم . من یه کامپیوتر بیشتر ندارم . پس فکر میکنم
یه پورته کافی باشه . اما سوال اینه که آیا من میتونم مثلا وقتی کسی لپ تاپش رو اورد پیش
ما ، مودم رو به جای کامپیوتر خودمون ، وصل کنم به لپ تاپ طرف ؟ یا حتما باید دو پورته باشه ؟
بعد یه وسیله ای هم بود برای Nois گیر و این حرفا . اون رو هم اگه مدل خوبی داره معرفی کنید
لطفا . چون من اگه برم تو بازار ، از این فروشنده ها بخوام مشورت بگیرم ، دیوونه میشم .
پس خواهش بنده از دوستان :
1- معرفی یک مدل مودم خوب که خراب نشه و باعث افت سرعت نشه
2- هر وسیله ی جانبی دیگه ای که برای خرید ای دی اس ال نیازه .
چون برای اولین باره که میخوام بخرم .
اگه شما عزیزان امروز معرفی کنید به من ، همین امروز مودم رو میخرم و توی فن آوا ثبت نام میکنم
آها یه چیزی یادم رفت :
این مدلی که لطف میکنید و معرفی میکنید ،
1- قیمتش چنده ( سرم کلا نره )
2- گارانتی داره ؟ ( اگه داره بهترین گارانتی چیه اسمش )
3- فقط برای برادر چین پیدا میشه یا مثلا آمریکایی و این حرفاشم هست ؟ یا اصلا مهمه که کجایی باشه ؟
4- از اون جایی که بنده در این زمینه در حد هویج هم اطلاع ندارم ، نمیدونم این قضیه ی ADSL و ADSL+2 چیه
ولی من میخوام این سرویس رو از فن آوا بگیرم :
P(m-g) پونصد و دوازده یک گیگی ترافیک
حالا نمیدونم این ظاهرا ADSL+2 هست ، اگرم نبود ، اگه به نظرتون بهتره که یه مودم برای ADSL+2 بگیرم تا شاید
بعدا امکان استفادش باشه ، بگید تا همونو بخرم ...
دوست عزيزم فرق adsl و adsl2 توي ايران چندان مهم نيست
اما واسه اطلاعات بيشتر ميتوني به تاپيك زير بري:
اما در مورد اينكه چه مودمي بگيري تا افت سرعت نداشته باشه هم اين رو بگم كه بيشتر به شركتي كه ميخواي بگيري بستگي داره اين افت سرعت ها ،اگه نه مودم مودمه، كارش و انجام ميدهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5389351&postcount=9558
اول اينكه شما بفرماييد مودم وايرلس (بيسيم) ميخوايد يا نه؟
مثلا خوبي بيسيم به اين هست كه وقتي لپ تاپ يا گوشي وايرلس توي خونه داشته باشيد ميتونيد به صورت بيسيم با مودم در ارتباط باشيد و از اينترنت استفاده كنيد
ملاكتون رو تعيين كنيد تا يه مودم خوب بهتون معرفي كنم
اگه هم سيم دار انتخاب كنيد ميتونيد به لپ تاپ هم وصلش كنيد دوست عزيزم
---
لوازم جانبي خاصي هم نميخواد اي دي اس ال
چون همشون و مودم داره
از اسپليتر و كابل و همه چيز داره خودش
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم به شما 8901 رو پيشنهاد ميكنم بگيريد
قيمتش هم حول و حوش 60 تومن هست - اما مودم خوبي هست - 4 پورت هست و وايرلس هم داره
موفق باشيد.
سلام جنابنقل قول:
اما در مورد اينكه چه مودمي بگيري تا افت سرعت نداشته باشه هم اين رو بگم كه بيشتر به شركتي كه ميخواي بگيري بستگي داره اين افت سرعت ها ،اگه نه مودم مودمه، كارش و انجام ميده
اول اينكه شما بفرماييد مودم وايرلس (بيسيم) ميخوايد يا نه؟
مثلا خوبي بيسيم به اين هست كه وقتي لپ تاپ يا گوشي وايرلس توي خونه داشته باشيد ميتونيد به صورت بيسيم با مودم در ارتباط باشيد و از اينترنت استفاده كنيد
ملاكتون رو تعيين كنيد تا يه مودم خوب بهتون معرفي كنم
اگه هم سيم دار انتخاب كنيد ميتونيد به لپ تاپ هم وصلش كنيد دوست عزيزم
---
لوازم جانبي خاصي هم نميخواد اي دي اس ال
چون همشون و مودم داره
از اسپليتر و كابل و همه چيز داره خودش
موفق باشيد.
عرض شود خدمتتون که من با سیم میخوام . البته لپ تاپی که تو خونمون هست وایرلس داره
اما حیفه که به خاطر یه دونه لپ تاپ پول زیادی پرداخت کنم . چون اگه بشه مودم سیم دار رو
وصل میکنم به لپ تاپ و استفاده میکنم .
من با سیم باشه برام بهتره ظاهرا . البته اگه اختلاف قیمتش زیاد نیس وایرلس میگیرم چه کاریه
شما یه لطفی بکنید ، اون وایرلسی که مد نظرتون هست رو مارکشو بگید ، و هم با سیم رو
من نگا بکنم ببینم کدوم رو زورم میره بخرم ، اگه اختلافشون خیلی نباشه ، وایرلس میگیرم .
تشکر از پاسختون
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم معمولا 20 تا 30 تومن باهم اختلاف قيمت دارن و وايرلس گرونتر هست
مودم معمولي از 25 تومن هست
اما مودم هاي وايرلس از 45 تومن هستن
-----
مدلهايي كه مد نظر من هست:
d-link 2520U - 35000
d-link 200 - 25000
tp-link 8901-wireless - 60000
حالا انتخاب با خودتونه
-----
ببينيد، اگه با لپ تاپ زياد استفاده ميكنيد و ميخوايد مدام كابل و بكنيد و باز به لپ تاپ بزنيد اينطوري اصلا فايده نداره و نميصرفه - چون يه وقتي حوس ميكنيد مثلا توي اتاقتون باهاش كار كنيد و ميگيد كاش وايرلس بود و اونموقع هم ميبينيد نصفش و صرف مودم سيم دار كرديد و ميگيد كاش اينقد روش ميذاشتم و يه وايرلس ميگرفتم
-----
الان من خودم يه مودم سيم دار دارم و به خاطري كه از وايرلس بايد استفاده ميكردم مجبور به تعويضش شدم و الان اين سيم داره رو دستم مونده
موفق باشيد.
نقل قول:
با سلام
دوست عزيزم معمولا 20 تا 30 تومن باهم اختلاف قيمت دارن و وايرلس گرونتر هست
مودم معمولي از 25 تومن هست
اما مودم هاي وايرلس از 45 تومن هستن
-----
مدلهايي كه مد نظر من هست:
d-link 2520U - 35000
d-link 200 - 25000
tp-link 8901-wireless - 60000
حالا انتخاب با خودتونه
-----
ببينيد، اگه با لپ تاپ زياد استفاده ميكنيد و ميخوايد مدام كابل و بكنيد و باز به لپ تاپ بزنيد اينطوري اصلا فايده نداره و نميصرفه - چون يه وقتي حوس ميكنيد مثلا توي اتاقتون باهاش كار كنيد و ميگيد كاش وايرلس بود و اونموقع هم ميبينيد نصفش و صرف مودم سيم دار كرديد و ميگيد كاش اينقد روش ميذاشتم و يه وايرلس ميگرفتم
-----
الان من خودم يه مودم سيم دار دارم و به خاطري كه از وايرلس بايد استفاده ميكردم مجبور به تعويضش شدم و الان اين سيم داره رو دستم مونده
موفق باشيد.
ممنون از پاسختون
لپ تاپ البته واسه خودم نیست ، و فقط از این جهت میخواستم به اینترنت وصل کنم که ویندوز و آنتی
ویروسش رو آپدیت کنم برای اون شخص . به خاطر همین هم احتمالا سیم دارم بگیرم .
و اما یه سوال دیگه » این مدل هایی که فرمودین ، با چه گارانتی ای بگیرم ، من الان اگه برم بازار بی چارم
میکنن ، هر کی یه قیمتی میگه ... گفتم شما گارانتیش رو هم لطف کنید بگید که من برم بخرم و بیام . راحت !
و سوال بعد این که اینا اصلش با چینیش خیلی فرق نداره ؟ اصلا اصلش گیر میاد یا همش دروغ و کلکه ؟
با سلامنقل قول:
نه فرقي نميكنن دوست عزيزم
در مورد گارانتي هم راستش و بخواي نميدونم چيزي - اما اكثرشون با يه گارانتي عرضه ميشن
خاطرتون جمع باشه، مودمي كه ميگيريد عمري هست و اصلا سر و كارش به گارانتي نميفته مگه اينكه به برق 220 ولت وصل كنيد و بتركه
خوب اگه سيم دار ميگيريد اون دو گزينه اول خوب هستن
يه مدل هم كه خودم داشتم اسمش datasheen هست - 30 تومن گرفته بودم پارسال
موفق باشيد.
دوست عزیز یعنی این ۸۹۲۰ بده؟ چه مشکلی داره؟نقل قول:
آقا از لطفتون خیلی ممنون من احتمالا همین tp-link 8901 رو بخرم .نقل قول:
با سلام
نه فرقي نميكنن دوست عزيزم
در مورد گارانتي هم راستش و بخواي نميدونم چيزي - اما اكثرشون با يه گارانتي عرضه ميشن
خاطرتون جمع باشه، مودمي كه ميگيريد عمري هست و اصلا سر و كارش به گارانتي نميفته مگه اينكه به برق 220 ولت وصل كنيد و بتركه
خوب اگه سيم دار ميگيريد اون دو گزينه اول خوب هستن
يه مدل هم كه خودم داشتم اسمش datasheen هست - 30 تومن گرفته بودم پارسال
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
نه عزيزم بد نيست
يكم قديميه فكر ميكنم
واسه همين مدل ديگه رو بهتون پيشنهاد كردم
موفق باشيد.
با سلام
من یه مودم معمولی از پارس آنلاین دارم که می خوام پس بدم و یه مودم وایرلس بگیرم. نظرم روی مدل WL600G asus هستش که یکی از دوستام گرفته چون هم برند معروفیه و هم بردش عالیه(600 متر در فضای باز) ولی وقتی به شرکت گفتم که اینو میخوام بگیرم گفتند ما فقط 602 و 604 رو ساپورت می کنیم و اگه بگیرید باید خودت تنظیمش کنی و به ما ربطی نداره.
چند تا سوال دارم:
1- برای من برد خیلی مهمه چون 6 دیوار تا محل استفاه فاصله دارم در عین حال مهمه که اذیت هم نکنه؟
2- نظرتون درباره این مودم چیه؟
3- منظور شرکت از تنظیمات چیه و میشه خودم یا یه کس دیگه ای این کار رو چه برای این مودم و یا مودم های دیگه انجام بده و احتمال وصل نشدنم چقدره و کسی میتونه منو راهنمایی کنه که چه جوری انجام بدمش؟
کلا نظرتون چیه و من برای انتخاب فرصت زیادی ندارم
نقل قول:
سلام دوست عزیز من اگه این مودمو بخرم میتونی منو در راه انداختنش کمک کنی؟
من هیچی از تنظیمات مودم adsl نمی دونم و می خام بگیرم .
تا الان از مودم پارس آنلاین استفاده می کردم ولی الان می خام این مودمو بگیرم و هیچ کس درباره تنظیماتش صحبتی نکرده
با سلام
من یه مودم معمولی از پارس آنلاین دارم که می خوام پس بدم و یه مودم وایرلس بگیرم. نظرم روی مدل WL600G asus هستش که یکی از دوستام گرفته چون هم برند معروفیه و هم بردش عالیه(600 متر در فضای باز) ولی وقتی به شرکت گفتم که اینو میخوام بگیرم گفتند ما فقط 602 و 604 رو ساپورت می کنیم و اگه بگیرید باید خودت تنظیمش کنی و به ما ربطی نداره.
چند تا سوال دارم:
1- برای من برد خیلی مهمه چون 6 دیوار تا محل استفاه فاصله دارم در عین حال مهمه که اذیت هم نکنه؟
2- نظرتون درباره این مودم چیه؟
3- منظور شرکت از تنظیمات چیه و میشه خودم یا یه کس دیگه ای این کار رو چه برای این مودم و یا مودم های دیگه انجام بده و احتمال وصل نشدنم چقدره و کسی میتونه منو راهنمایی کنه که چه جوری انجام بدمشو؟
من اولین باره که میخام مودم adsl وصل کنم و در یک کلام بوق بوقم و هیچی نمی دونم.
کلا نظرتون چیه و من برای انتخاب فرصت زیادی ندارم
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم ببينيد؛ برد مودم بر اساس اين حساب ميشه كه هيچ مانعي نباشه
مثلا با اين موانعي كه شما سر راه داريد شايد تا اون فاصله رو فقط شناسايي كنه و نتونه باهاش ارتباط برقرار كنه
----
تنظيماتش و شما ميتونيد خودتون هم انجام بديد
تنظيماتش فقط اين هست كه شما يه اكانت بسازيد و به اينترنت وصل بشيد
-----
بهشون بگيد كه ساپورت ميكنه يا نه!؟ چون گاهي شركتها به دليل خطهايي كه ميدن نيوز روي خط زياد دارن و هر مودمي نميتونه جواب بده واسه همين يه سري مارك ها خاصي از مودم رو ساپورت ميكنن
------
موفق باشيد.
نقل قول:
یعنی هیچکی اطلاعاتی در مورد مودم مگانت نداره؟؟؟؟
دلیل اینکه یکی از تلفن های خونه ما خش خش میکنه وقتی مودم روشنه اسپلیتره ؟
امیر جان اون تلفنتون اسپلیتر داره ؟ اگه داره ببین ضربه نخورده ؟نقل قول:
چون 90 درصد اسپلیتره به مشکل خورده . :10:
با سلامنقل قول:
چه جور خش خشي ميكنه؟! منظور خش خش ديجيتالي كه يه چيزي شبيه دايل آپ وصل شدن صدا ميكنه هست ؟
اگه خش خش جوري ديگه اي هست شما سيم هاي تلفنتون رو عوض كنيد شايد اونا اتصال كردن - اگه بازم مشكل رفع نشد به سر خط تلفن بريد و كابل ها رو يه دور چك كنيد
موفق باشيد.
آره فک میکنم مشکل از اسپلیتره ...نقل قول:
نه تلفن مشکل نداره چون وقتی مودم خاموشه هیچ خش خش خاصی نداره !نقل قول:
سلام من یه مشکلی دارم مودمم tp-link td-8811 هستش ولی بعد یکی 2 ساعت اینترنت دیگه کار نمیکنه باید دوباره دیس بشم و وصل کنم.یکی به من بگه که چیکار کنم؟؟؟؟ یکی میگه ماله تنظیمات مودم هستش چجور باید تنظیم کنم لطفا کمکم کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توی تنظیمات مودم باید چیکار کنم؟
دوستان مودم من Comtrend Ct-562 . مودم خیلی قدیمی !! میخواستم ببینم این مودم قبلیت brust داره ؟ اگه نداره مبشه یه مودم خوب با قابلیت brust در حد 30-35 بهم معرفی کنید . :40:
سلام دوستان
من اينترنتم كانكت ميشه ولي هيچ سايتي باز نمي كنه ( ping هم نميده مينوسه timed out )
مشكل از خود شركت ارائه كننده هست ؟
( اسيا تك ،مودم tenda D810R )
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم مدل مودمتون اينترنال هست؟
چون اين نوع مودم ها خيلي قديمي هستن
اما اگه اكسترنال باشه به نظر جديدتر بياد
و اينكه اكثر مودم هاي امروزي كه بدون وايلرس باشن توي همين رنج قيمتي كه فرموديد هستن و brust نيز هستن
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
ايا توي اين فاصله كه ميگيد بعد از دو ساعت، يعني بدون استفاده دو ساعت ديگش قطع ميشه يا داريد كار ميكنيد و يهويي قطع ميشه؟؟
با سلامنقل قول:
چراغ اينترنتتون در چه وضعيتي هست؟؟
قطع نمیشه از کار میوفته یعنی نه دانلود میکنه نه سایت باز میکنه.یه بار دیس میکنی بعد دوباره وصل میکنی خوب میشه.و بیشتره موقع ها وسط دانلود از کار میفته دیگه تا دیس نکنی درست نمیشه.نمیدونم چیکارش کنم؟؟!!!
جناب joe مودم من اکسترنال ! حالا brust داره یا نه ؟ اگه نداره یه مدل خوب تو همون رنج قیمتی که گفتم بهم معرفی کنید .
سلام
براي تنضيمات مودم تنظيم d'link-2640 u اگر بخوام از وايرلسش استفاده نكنم با چه كار كنم تا فعال نباشه
فايلي آموزشي براي دانلودهست كه راهنمايي كلي كرده باشه و همه رو توضيح داده باشه
اگر هست بگين ممنون ميشم ضروريه
چراغ اينترنت هم رو مودم روشنه ( سبز ) و مشكلي نداره
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم شما به داخل تنظيمات مودم برو و به قسمت wan بعد ببينيد كانكشني كه درست كرديد گزينه ي continue on demand در چه وضعيتي هست؟! روشنه ؟ خاموشه؟ چه جوريه؟
اين گزينه واسه زماني هست كه شما از مودم استفاده نميكني و اتومات خودش قطع و وصل ميشه به صورت موقتي تا اينكه باز ازش استفاده كنيد
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم اگه به گفته خودتون قديمي باشه شايد نداشته باشه - نميتونم بهتون دقيق بگم داره يا نه
اما براي اينكه مدل هاي ديگه رو بهتون بگم - d-link 2520U به نظرم خوبه
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
دوست عزيز اگه فقط ميخواي وايرلس رو خاموش كني مراحل زير رو انجام بده:
قبل از اينكه مراحل كلي رو بگم اول اينكه مودم هاي وايرلس معمولا يه كليدي پشتشون دارن كه براي مواقع ضروري هست و زود ميتونيد اون رو بزنيد و خاموش كنيد
اما اگه اون رو نداريد ؛
توي مرورگرتون 192.168.1.1 رو بنويسيد و يوزر و پسورد هم admin رو تايپ كنيد و وارد تنظيمات شيد
بعد به قسمت wlan بريد و سپس گزينه ي wireless lan interface رو disable كنيد
و بعد apply كنيد و بيرون بيايد
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
پس احتمالا مشكلتون از سمت شركت باشه
توصيه ميشه قبلش از سالم بودن و ويروسي نبودن ويندوز هم اطمينان داشته باشيد.
موفق باشيد.
سلام دوستان
من یه مودم Tplink 2730 گرفتم ولی هر 20 دقیقه یه بار اتصالش با اینترنت قطع میشه و مجبوری مودم رو خاموش روشن کنی.
در ضمن FIrmware هم آپدیت نمیشه و ارور میده، روی چند تا کامپیوتر هم تستش کردم.
با سلامنقل قول:
يكي از دوستان ديگه هم همين مشكل رو داره
شما به پست قبلي كه زدم اولين توضيحات كه براي دوستمون amirbadi هست رو مطالعه و انجام بديد ببينيد مشكلتون حل ميشه يا خير
موفق باشيد.
سلام
توی مرورگر آدرس 192.168.1.1 رو مینویسم وارد کنسول مودم d-link 2520u نمیشم راهنمایی بفرمایید.
با سلامنقل قول:
اول اينكه از اتصال كامل مودم به كامپيوتر مطمئن باشيد
و دوم اينكه اگه اون وارد نميشه اين رو بزنيد
192.168.0.1
موفق باشيد.
سلام دوستان .
من یک مودم wirelessگرفتم مارک aztech و رفتم برای adsl پارس آنلاین ثبت نام کردم . حالا میگه ما مودمتو نصب نمیکنیم . خواهش میکنم اگه کسی بلد هست از اولش برام بگه هم راه اندازی اولیه هم وایرلسش . خواهش میکنم
ممنون دوست عزیز هستیم تو قسمتای دیگه انجمننقل قول:
پس مودم میتونه روت کنه؟
512 همون
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم شما بعد از اينكه مودم رو به كامپيوتر وصل كردي و شناختش توي مرورگر بنويسيد: 192.168.1.1 و بعد به جاي يوزر و پسورد هم admin رو بنويسيد
حالا وارد تنظيمات مودم شديد - به قسمت wan بريد و از اونجا از قسمت كانكشن mode يه كانكشن از نوع pppoe انتخاب كنيد تا به صورت اتوماتيك با روشن كردن مودم به اينترنت وصل بشيد .
و بعد در قسمت يوزر و پسورد هم اونايي كه شركت بهتون ميده رو وارد كنيد و مقدار VCI رو هم 35 بذاريد اگه ازتون ميخواد - بعد apply كنيد
---
سپس به قسمت wlan بريد براي روشن كردم وايرلس
از اونجا wireless interface رو enable كنيد و بعد به قسمت secutiry بريد و واسش يه پسورد بذاريد
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
مخلصم؛ يعني شما اينترنت 512 ميخواي بگيري؟
جواب ميده
سلام
من LINKSYS WAG 120N دارم ولی 30 ساعت یا 1 ساعت روشن میکنم خیلی داغ میکنه این طبیعیه ؟؟ اخه نباید اتقدر داغ کنه !!!! ؟؟؟؟