نتیجه زمانی گرفته می شود که شکایت ها زیاد شود.شما اگه واقعا نسبت به موضوع معترض هستید شکایت کنید.نقل قول:
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
Printable View
نتیجه زمانی گرفته می شود که شکایت ها زیاد شود.شما اگه واقعا نسبت به موضوع معترض هستید شکایت کنید.نقل قول:
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
حتما شکایت کنید چون پیگیری میکنننقل قول:
از داون استریم هم عکس بگیرید ضمیمه شکایت کنید
پ.ن : باز خوبه من همون اوایل طرح 2-4 مگ رو خریدم D: حداقلش اینه که دانلود من روی 4 مگ هست ، چون مطمئنا مخابرات هیچ وقت دانلود رو تا 16 مگ آزاد نمیکنه ، دانلود تا 16 مگ رو باید تو خواب ببینیم D:
دوستان مخابراتي شما هم اين چندروز مشكل قطعي و صفرشدن سند و ريسايو داريد يا فقط برا من اينجوريه؟ :n15:
الانم خواستم چك كنم ببينم پورت ارور ثبت شده تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا نه ولي بالا نمياد!!! :n23:
به خاطر جدا سازی ترافیک داخلی از خارجی نیست ؟نقل قول:
TapaTALK
آره سعید جان اینترنت منم مشکل دارهنقل قول:
آدرس یه سایت رو تو مرورگر میزنم بعد از 30 ثانیه باز میکنه ف بعضی وقت ها هم دریافتی صفر میشه
نميدونم ، هرچي كه هست اوضاع خرابهنقل قول:
الان چك كردم تو اين 4-3 روز اخير بالاي 10مورد پورت ارور ثبت شدهنقل قول:
اميدوارم حل بشه خودش چون اصلا حوصله ندارم اعلام خرابي كنم ، ميان ابروشو درست كنن ميزنن چشمشم كور مي كنن اينا :n02:
تست اول از سرور مخابرات تبريز. اونوقت مخابرات اينجا هنوز درگير سرويس 128Kb هست!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثه اینکه دارن سایت رو آپدیت میکنن , امیدوارم قیمت رو درست حسابی کاهش بدن که حداقل قابل حس باشه.
.
پ.ن : یه همچین مواقعی هر چی دانلود کنید از حجمتون کم نمیشه ، تست کنید . حجمتون رو هم از ۲۰۲۰ چک کنید
TapaTALK
بطرز عجيبي داره ازم حجم كم ميشه
6 روزه 7گيگ حجم كسر شده
در سوابق اتصال هم عددهاي نوشته شده در بخش ترافيك كسرشده رو جمع كردم به 5گيگ رسيد
آپلود رو حساب کردن شاید ، معلوم نیست فازشون که !نقل قول:
تو سوابق اتصال فقط دانلود حسابه یا آپلود هم روشه ؟
TapaTALK
اگه آپلودم حساب كنن بازم انقد نبايد بشه خبنقل قول:
تو سوابق اتصالم تفكيك نكرده كه بدونيم چي به چيه
ولي هرجور حساب مي كنم نبايد براي 5گيگ دانلود 2گيگ آپلود شده باشه
این مخابرات استان ما هم خیلی درپیته !
استان های دیگه حجم باقی مانده رو میشه از طریق ربات تلگرام بدست اورد !
حتی اپ هم دارن ، طراحی سایت هاشون خوبه ، پنل کاربری بهتری دارن و ...
.
نمیدونم این مسئولین عزیز ما چیکار میکنن ! :n02::n12:
درسته که 1 گیگ اضافی تو بعضی استان ها شده 1500 ت ؟
مخابرات طرحی واسه عید نداره ؟
سلام
adsl مخابرات ( یک ساعت وصل دوساعت قطع )
راه حل مخابرات برای رفع مشکل : مودم خود را ریست و دوباره وصل شوید
:n10::n10::n10:
اینترنت مخابرات جدیدا خیلی افتضاح شده
هفته پیش هر 10 دقیقه قطع میشد زنگ زدم پشتیبانی میگم اینترنت مشکل داره ، میگه ما مشکلی نداریم مشکل از خودته !
تو سامانه 195 شکایت کردم فرداش زنگ میزنه میگه که دیروز مشکل داشتیم !!!
متاسفانه سر جریان فیبر نوری ، مخابرات خیلی کاربرها رو مجبور کرده که ازش سرویس بخرن وگرنه با این وضعیت سرویس دهی و با این وضعیت پشتیبانی تا الان ورشکست شده بود
تست ایرانسل :
پ.ن : جدیدا عکس ها لود نمیشه ! اگر نتیجه تست دیده نشد از لینک مستقیم عکس استفاده کنید :
نت منم چندروز هی قطع میشد هر 10دیقه یه بارنقل قول:
آخرسر فهمیدم اسپلیتر خراب شده عوضش کردم درست شد
از دیروز محدودیت سرعت 2 مگ مخابرات برداشته شده آیا برای دوستان هم همین اتفاق افتاده؟
بله .برداشته شده
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
رو چه سرویسی همچین سرعتی میده ؟نقل قول:
من 128-2048 دارم رو 4 مگ قفله
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
نه. برای من که هیچ فرقی نکرده. ضمنا محدودیت دیتاریت روی خط تلفن هم اعمال میشه نه فقط اکانتنقل قول:
تو خونه 2تاخط داریم برا یکی سرویس 2مگ معمولی گرفتم که دیتاریتش روی 2304kbps فیکس ثابته و سرعت دانلود از 250بالاتر نمیره
واسه اونیکی خط سرویس 128 صددانه یاقوت گرفتم ولی تاجایی که دیتاریت بالا بره ، همونقدرم سرعت دانلود میره بالا
معمولا زیر 800KB نمیشه
سلام دوستان،
از مخابرات نت 2 مگ گرفتم ولی رو 16 بستن.
speedtest.net/my-result/6327998265
سرور فرانکفورت: پینگ 116 - دان 9.24 مگ - آپ 0.74 مگ
مهاباد مرکز نور.کد:ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=77ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=78ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=79ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=78ms TTL=53
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 77ms, Maximum = 79ms, Average = 78ms
رو همین خط قبلا های وب داشتم سرعت با همون سرور فرانکفورت 1 مگ و پینگ هم 220! خط هم بشدت نویز داشت و هر بار پشتیبانی میگفت مشکل از مخابراته!
میشه بگید کدوم سرویس رو گرفتید ؟نقل قول:
همزمان با ارتحال امام، مخابرات هم ارتحال کرده!!! :n23:
20تا آی پی عوض کردم، تک کانکشن از 5KB بالاتر نرفت! :n15:
داش سعید می بینم که همچنان یکه تاز تاپیکی :n02:نقل قول:
نت دانشگاه:
نت خونه (های وب که خط روی 20 مگ بسته شده) (مهاباد- مرکز بعثت)
نت مخابرات از وقتی که محدودیت خطوط رو برداشتن داغون شده.روزا نزدیک ۲ مگابایت سرعت دارم ولی شبا تقریبا ۱۲۸ کیلو بیت و لینک هی می پرهنقل قول:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
نت مخابرات
حدود دو هفته ای میشه که شرایط ای دی اس ال من اینجوریه ، دقیق از وقتی که خطم رو بدون اطلاع رو 16 مگ بستن
شب از ساعت 2 به بعد هم سرعت همینه ! چون چند ماه پیش هم سرویس 6 ماهه با دانلود رایگان شبانه گرفته بودم ، شبی 15 گیگ به بالا دانلود دارم :دی همچین شرایطی شدیدا از مخابرات بعیده:n02:
سلام
دوستان من دو روزه نمی تونم رو حالت ppoe وصل بشم فقط bridge کانکت میشم زنگ زدم 2020 میگن خرابی هست اخه چه ربطی داره اگه خرابی بود کلا وصل نمی شد شما نظری ندارین؟؟؟
در ضمن از وقتی مودم رو رست کردم اینجوری شده....:n37:
سلام دوستان
بنده قصد دارم اینترنت از شرکت های خصوصی بگیرم . تا حالا فقط از رایتل استفاده کردم اما مشکلش اینه که شبانه رایگان نداره .
کدوم یکی از شرکت ها اینترنتی که سرعت خوبی داشته باشه و همچنین شبانه رایگان داشته باشه ارائه میده ؟؟؟ ( اما کاملا رایگان نه نصفه و نیمه :n02:)
خونمون آپادانا هست . آسیاتک اینترنت شهاب 16 مگ 4 گیگ در ماه (2 تا 8 صیح رایگان ) سرعت خوبی در شبانه رایگان داره ؟؟ حدودا با چه سرعتی دان می کنه ؟؟
:n01:
آسیاتک بستگی داره که مرکز مخابراتیتون شلوغ باشه یا نه تا سرعت دانلودش معلوم بشه. ولی ترافیک داخل شبکه اش آزاده و محدودیتی نداره. یعنی با یه سرویس 1 مگ هم میتونین شبا با نهایت سرعت دانلود کنین به شرط اینکه سرورش داخل دیتاسنتر آسیاتک باشه (آپرا و ترینبیت سروراشون تو دیتاسنتر آسیاتکه). سرویسای دیگه تو ساعات رایگان و دانلود خارج شبکه سرعتاشون متفاوت هستنقل قول:
مخابرات یکی و هفته ای میشه که خط منو هم رو 16 مگ بسته :n02:
ولی چه فایده وقتی سرویس درست حسابی برای دانلود نداره ، مجبورم از ایرانسل استفاده کنم :n22:
.
دوستان اطلاع ندارید که مخابرات هم مثه آسیا تک یا فن آوا ، سایتی یا نرم افزاری رو برای دیدن فیلم رایگان میکنه یا نه ؟
چرا حرکتی تو این زمینه نمیکنه :|
فرقی نداره، 512 محدود، با 2 مگ هم تست کردم همین بود.نقل قول:
البته دو روزه سرعت رو رو 16 بستن و پینگ شدیدا نوسان داره و 2020 هم که مستقیما به آبدارخونه مخابرات وصله.
و بالاخره مخابرات شروع به دادن سرویس فیبر در ارومیه کرد.کابل سیاه با نوار قرمز رنگ که خیام ، طرزی ، خیابان امام و... کلا" مرکز شهر رو پوشش میده.جعبه های جدید هم در کنار فیبر تعبیه شده که یکی در دیوار ساختمان دفتر ما هست. این طور که معلومه هزینه مودم و نصب و راه اندازی برای 500 نفر اول رایگان بوده و یکی از همکاران ما هم گرفته. ولی سرعت تعریفی نداره و بین 10 تا 30 مگ متغیره.در نتیجه توجیهی برای انتقال به فیبر نداریم چون با دی اس ال الان بالای 16 مگ دریافت میکنیم.
سلام،
دانلود 50% شبانه مخابرات هنوز سرجاشه یا لغو شده؟
سرویس فیبرنوری از مخابرات خریداری شد .
فعلا هیچ هزینه ای نگرفتن و کابل کشی تا داخل منزل انجام شده .
فردا پس فردا که وصل شد تست هاش رو میزارم براتون . :n02:
از اونجایی که مخابرات ارومیه یک شرکت بی صاحاب هست بعد ۲ هفته هنوز وصل نکردن تماس هم میگیرم میگن مشخص نیست کی میان صبر کنید حالا میان !نقل قول:
سایت مخابرات چرا اینجوری شده ؟
کسی میدونه چجوری باید شارژ خرید ؟
ترافیک خریدم رفت رو قسمت ترافیک رزرو. به شارژ اصلی اضافه نشده.
اون یکی سایت رو بستن هیچ از این سایت جدید هم نمیشه چیزی خرید.
سایت که مشکلی نداره ؟ کدوم سایت رو بستن ؟نقل قول:
مگه از اینجا شارژ نمی کنید ؟ 80.191.214.90:85
7 روز بعد از اون ۲ هفته هنوز خبری نیست!نقل قول:
این سایت رو بستن یه سایت جدید راه انداختن. سایت جدید کلی ایراد داشت ولی الان مشکلش رو حل کردن.نقل قول:
قیمتارو تغییر دادن. تو سایت قبلی میشد 1 گیگ ترافیک خرید ولی الان تو سایت جدید حداقل ترافیکی که میشه خرید 5 گیگه.
سلام
دوستان مخابراتی : سایت مخابرات جدیدا ترافیک کسر شده رو نشون نمیده . برای شما هم اینطوریه ؟
منم دو روزه دارم كار ميكنم و حتي دانلود ميكنم ولي هيچي از حجمم كم نميشهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk