1340 که نوشتم HARD 500 بوده اشتباه شد
1340 که نوشتم HARD 500 بوده اشتباه شد
دوستان امروز یه مدل LG دیدم 980 تومان ولی کانفیگش خیلی خوبه ، همه انتخابهامو تحت تاثیر قرارداده .مشکل اصلیم با مارکشه:
INTEL C2D 2.53
6M CACHE
4G DDR3 RAM
320G HARD
GEFORCE 9600M GT
دوستان نظری ندارن؟چرا اینقد ارزونه؟
این مدل یکی از قویترین مدل های ارائه شده توسط سونی در ایرانه و قیمتش هم تا حدودی منصفانه هستنقل قول:
ولی اگر گیر آوردی بگیر ! اگر ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين مدل كه ميفرماييد من تو امضام داشتم ، مدل S510U هست كه قيمتش 1.800 هزار تومنه نه 980نقل قول:
احتمالا اوني كه شما ديديد R510 هست كه با گرافيك 9300 هست
لپ تاپ هاي ال جي هم چون فقط يك توزيع كننده تو بازار دارند زياد جا افتاده نيستند
اگرچه نت بوك X110 ال جي بسيار زيبا و خوش دست هست و باهاش كار كنيد ميفهميد چي ميگم
كيفيت S510U هم بسيار عالي هست ، امكانات خيلي خوبي هم داره ولي تا جايي كه من ميدونم قيمتي كه شما داديد نيست !
ويندوز 7 كه فعلا بصورت Default روي لپ تاپ ها نصب نيست و ويستا موجودهنقل قول:
آنتي ويروس كسپر و NOD32 هم اگه نداره تو بازار با License هاي معتبر و نسخه هاي اصلي موجوده ( اگه براتون خيلي مهمه )
بلوتوث رو تقريبا اكثر لپ تاپ ها دارند و وايرلس رو همه
بهترين پيشنهاد : Dell Vostro 1520
\نقل قول:
براي كارهاي مهندسي بهترين انتخاب بين اينها Latitude E6500 هست ولي براي بازي دو مدل ديگه
گرافيك ATI 4650 بسيار از Quadro NVS 160 قويتر هست
اگر بودجه مناسب و اندازه داريد 1199 يا مدل 1225 از HP پيشنهاد ميشه در غير اينصورت FW490
خريد اينترنتي رو هم بيخيال بشيد ، لپ تاپ چيزي نيست كه اينترنتي بشه خريد خوبي داشت
نقل قول:
کسی نبود جواب مارو بده ؟
راستی dell vostro 1520 خیلی زشته ؟
Type : INTEL CORE 2 Duo T9550
Speed : 2.66 GHz
cache : 6M
* Software :
Operating System : Vista HB
* Memory :
Speed : 800MHz
Installed : 4096 MB
* Display :
Screen Size : 15.4
Type : Widescreen XGA+ with TruBrite Technology
Resolution : 1440x900
* Graphics :
Chipset : GFORCE 9300
Memory : 1538MB
* Hard Drive :
Interface : Serial ATA
Speed : 7200rpm
Capacity: 320++ GB
* Optical Drive :
Type: DVD-SuperMulti drive (+/-R double layer)
* Networking/Modem :
Bluetooth : Yes
Wireless LAN (wifi) : Yes
Modem Type : V.92 Modem/56K
* Power :
Battery Type : Standard Capacity Lithium-ion Battery
Battery Life : 6 Cell
* Port :
USB 2.0 : 4
15-pin VGA video connector : 1
Network connector (RJ45) : 1
AC adapter connector : 1
Microphone in : 1
Headphone jack : 1
4-pin IEEE 1394 port :1
* Card Reader :
slots : 8 In 1
* Weight :
Starting at : 2.5 Kg.
* Other :
Finger Print : Yes
Web Cam : Yes
Color : jet Black
Warranty : 1 Year International & Local
Price : 11200000 ریال
منم با همین قیمت 1800 تو بازار دیدم و 980 تومن اشتباههنقل قول:
سلام
در حد 1.400 چی بخرم که برای بازی و دیدن فیلم خوب باشه
البته من pc دارم و عجله ای برای خرید ندارم
ایا ارزش داره که تا رسیدن مدل های 2010 (نزدیک های عید) صبر کنم
کسی نیست جوابمو بده؟
میخواستم نظرتونو درباره Sony vaio AW 190 بدونم و این که قیمتش رو هم میخواستم.
مرسی
خواهشا یه نگاهی به قابلیت هاش بنداز... من ترجیح میدم همچین سیستمی رو تو سطل آشغال ببندن با اون قیمت بدن بهم :31: لپ تاپ با ظاهر دل 1520 که سهله. به علاوه فکر نمیکنم زشت باشه. درسته، به قشنگی لپ تاپ های اچ پی یا سونی نیست، ولی قیافه ی جوندار و خرکار و مردونه ای داره! من خودم میخوام لپ تاپ بگیرم و الان تو مرحله ی تحقیقاتم و راستش هنوز لپ تاپی مناسب تر از همین 1520 پیدا نکردم. (البته تو برند های سونی اچ پی دل. ایسر و ... رو من که پایه نیستم)نقل قول:
سري AW يكي از بهترين لپ تاپ هاي جايگزين دسكتاپ هست كه سوني ساخته وليدوتا تا ايراد اساسي داره :نقل قول:
1-قيمت بالا
2-گرافيك نه چندان قدرتمند
اين مدل ديگه گير نمياد تو بازار ،مدلهاي ديگه اي هستند مثل AW390 JDH با بالاترين امكانات قيمت نوتالي 1.900
اگر بخواهيد براي مدلهاي جديد 2010 صبر كنيد همينطور بايد صبر كنيد چون پشت سر هم داره مدلهاي جديد مياد از برندهاي مختلفنقل قول:
خريدتون رو قطعي كرديد بخريد
مدلهاي خيلي خوبي هستند براي اين محدوده قيمت ، بهترين انتخاب ها از سري DV6 اچ پي و FW490 سوني
مشخصات و قيمت هم اينجا پر هست يكم بگرديد پيدا ميكنيد
اون حدی نیس که مشکل زا باشه مثه 1340نقل قول:
گرافیکش ضعیف تره اما lcd بسیار قوی تره
رمش ddr3 هس
البته cpu کمتره اما به دلیل رم ddr3 بسیار سریع بدلیل باس رم
سلام
من میخواستم یه لپ تاپ از برند سونی بگیرم ولی بهم گفتن سونی چینی شده و دل بهتره
درسته؟
دوستان در بین سری SR سونی کدوم مدل ها رو پیشنهاد میدید با مشخصات زیر؟
گرافیک نسبتا مناسب به غیر از اینتل
CPU 2.2 به بالا
رم 2 به بالا
هارد 250 به بالا
قیمت حداکثر 1500000
کی گفته lcd دل 1640 از fw490dfb بهتره؟نقل قول:
من خودم با هردوشون کارکردم.تنها مزیت خوب 1640 زاویه دید وسیع و عالی و همچنین led بودنشه
در عوض زیر نور خیلی ضعیف عمل میکنه و بیش از اندازه براقه
صفحه نمایش fw رزولیشن بالاتر و کاملا مناسب تری داره و زیر نور عملکرد بهتری داره.و در ضمن 900p هست و تا 1080p رو ساپورت میکنه.
کیفیت و رنگ بندی تصاویر و همچنین کنتراست تصویر هر دو تقریبا در یک سطح است.
در مورد داغ کردن هم باید بگم اگه با سونی 3ساعت یه ریز بازی کنی هم داغ نمی کنه و فقط گرم میشه.
خودم روزی حداقل 4 ساعت بازی میکنم.
اما 1640 برای کارهای معمولی و حتی اینترنت به شدت داغ میکنه و برای بازی ها هم اینقدر داغ میکنه که پس از 40 دقیقه بازی میره رو حالت sleep
در حالت معمولی شاید وسه نوت بوک مشکلی به وجود نیاد اما اگه نوت بوک رو فرش و پتو باشه 100% میسوزه
اگه قصد خرید 1640 دارید حتما باید از یه coolpad استفاده کنید.از ما گفتن بود.
در مورد رم هم باید بدونید که زمان تاخیر حافظه های ddr3 هنوز خیلی بیشتر از ddr2 هست و اگه حافظه های ddr2 و ddr3 در یک باس یکسان مقایسه کنید ddr2 سریع تر هست.
باس ddr3 در نوت بوک 1640 چندان هم بالا نیست.
پس تفاوت سرعتی وجود نداره یا اگه باشه کم هست
هنوز اکثر شرکت ها نوت بوک های game رو بر اساس DDR2 اسمبل میکنن
درودنقل قول:
SR 490 JAB
2.53 P8700 / 3MB Cache /1066
4GB DDR2
250GB+
1.5GB Intel 4600HD
Vista H + XP
Finger Print
مجتمع ایرانیان قیمت 1300000 با گارانتی متفرقه
الان بايد كالايي رو پيدا كرد كه چين توليد نكنه !! بازار لوازم الكترونيكي دست چين هست ( توليدش نه تكنولوژي )نقل قول:
سوني مدلهاي چيني / آمريكايي / ژاپني داره و دل هم چيني / مالزي / لهستان / ايرلند كه قطعات اكثرشون چيني هست ولي كيفيت اسمبل فرق ميكنه
شما دیگه خیلی داغش کردیا !! بابا سونی خوب! سونی عالی1! سونی .... ولی دیگه نباید برای بالا بردنش توی سر 1640 بزنی که. 1640 در حال حاضر یکی از بهترین گزینه های خریده که در مقایسه با بسیاری از مدل های هم رده یک سر و گردن بالاتره. از نظر قدرت، زیبایی، کارآیی، کلاس، صفحه نمایش و خیلی چیزهای دیگه واقعاً تکه.نقل قول:
در ضمن اینکه می گی بعد از 40 دقیقه بازی می ره روی Sleep به هیچ وجه درست نیست. راستی مگه شما لپ تاپ رو روی پتو می ذاری؟ دوست عزیز نه تنها 1640 ، هر لپ تاپ دیگه ای هم که رو همچین سطحی قرار بگیره به شدت گرم می شه (با کم و زیادش!). در کل درسته که 1640 کمی داغ می کنه اما این داغ کردن به هیچ وجه اذیت کننده نیست.
نقل قول:
-کاملا تفاوت سرعت وجود داره و کم هم نیست
این کار به خاطر قیمته نه کیفیت رم DDR2
اگه قبول ندارید هم می تونید پیشرفته ترین لپتاپ گیم رو در این لینک ببینید که برای شرکت سازنده اش اصلا قیمت مطرح نبوده و فقط یک بودن لپتاپ مطرح بوده و از DDR3 استفاده شده و شکی نیست که DDR3 از DDR2 بهتره-از هر لحاظ(بجز قیمت:31:):
کد:http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop-alienware-m17x?c=us&l=en&s=dhs
وزنش 2.4 کیلوگرم زیر همکف پایتختنقل قول:
به یاهوم آف بزن تا اسمشو بگم
فقط یادم رفت بگم مودم دیال آپ نداره
درودنقل قول:
دوست من اینها همگی برای خراب کردن بازار سونی هست تا بتونن جنسایی مثل دل و اچ پی و ... را بفروشن.
من تجربه شخصی خودم را میگم. مثلا یکی از بهترین تولیدات دل مالزی 1340هست که پس از مدتی در بسیاری از موارد با ترمال شدن گرافیک بورد میسوزه و تقریبا باید بندازیش دور.
در مورد برند هایی مثل ایسر و ... هم هیچ نگم بهتره!
هنوز بسیاری از تولیدات سونی از چین نیست و معمولا تولید امریکا است و میتونید از بین انها انتخاب کنید. البته وقتی شما دارید از برند سونی خرید میکنید خیلی فرق میکنه. البته سعی کنید با گرانتی معتبر مانند ایران رهجو خریدکنید.
موفق باشید
میشه این سروگردن اینا رو به ما نشون بدید.نقل قول:
1640 و 1340 هر دو مشکل داغ شدن حاد دارند (توی 1330 هم بوده که باعث مشکل در کارت گرافیک میشده). یه سری به notebookreview بزنید کاملا دستتون میاد. ولی سونی از لحاظ مشکل کولینگ حتی یک تاپیک هم نداره.
كاملا مخالف هستم ، thermal شدن چيپ يا تراشه ربطي به سوختن اون نداره ( اگر از حد مجاز بالا نرود )نقل قول:
دوست من اینها همگی برای خراب کردن بازار سونی هست تا بتونن جنسایی مثل دل و اچ پی و ... را بفروشن.
من تجربه شخصی خودم را میگم. مثلا یکی از بهترین تولیدات دل مالزی 1340هست که پس از مدتی در بسیاری از موارد با ترمال شدن گرافیک بورد میسوزه و تقریبا باید بندازیش دور.
در مورد برند هایی مثل ایسر و ... هم هیچ نگم بهتره!
ببينيد معمولا براي محدوده كاري چيپ ها حد معيني رو تعريف ميكنن تا از اون اندازه بالاتر نره و بهش آسيب نرسه
1340 دل ساخت مالزي هم بالاترين كيفيت رو داره و اصلا اينطوري نيست
الان بازار ايران دست دل هست و نيازي به اين حرف ها نيست براي فروش دل
ايسر هم روي برخي مدلها مثل 5738 داره عالي كار ميكنه ، يكي از بهترين توليداتش هست كه انقلابي در لپ تاپ هاي زير 800 هزار تومن ايجاد كرد و كيفيت خوبي هم داره و خيلي ها هم اينجا خريدن و راضي هستن
دقيقا ، هرچي سخت افزار قويتر باشه توليد حرارت با افزايش ولتاژ بالا ميرهنقل قول:
دوست عزیز نه تنها 1640 ، هر لپ تاپ دیگه ای هم که رو همچین سطحی قرار بگیره به شدت گرم می شه (با کم و زیادش!). در کل درسته که 1640 کمی داغ می کنه اما این داغ کردن به هیچ وجه اذیت کننده نیست.
مهم اينه كه اين حرارت به خوبي به بيرون هدايت بشه و داخل محيط لپ تاپ نمونه و به سطح كيبورد نرسه
ddr2 to ddr3 is not that much of a jump of performance in a laptop quite yet. Only certain programs like prime95 can tell the difference because they put your parts under extreme stress. so not worry about your ram.نقل قول:
کد:http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=393292
كيفيت عالي نمايشگر در مقايسه با مدلهاي DV6 اچ پينقل قول:
میشه این سروگردن اینا رو به ما نشون بدید.
رم DDR3 در مقايسه با FW4xx هاي سوني و DV6 هاي اچ پي
كيفيت عالي صدا به همراه ساب ووفر
Backlit كيبورد
طراحي بسيار مناسب و جا افتاده كه زننده نيست و دلتون رو نميزنه
درايو Slot Load ( مكشي ) نسبت به بقيه مدلهاي همرده
كيفيت عالي پايه هاي نگه دارنده مانيتور
هيت سينك عالي مسي به كار رفته كه هم CPU را پوشش ميدهد و هم GPU
من قبلا هم اين سوال رو پرسيدم ولي كسي جواب درست حسابي به من نداد :41:
ميشه لطفا studioXPS1340 و SR490DEB رو از لحاظ كيفيت صفحه نمايش و ميزان داغ كردن و كارت گرافيك مقايسه كنين؟
كيفيت ساخت رو هم مقايسه كنين و توصيه خودتونم بگيد :46:
ممنون
اگه به حساب کل کل گذاشتن نذارید این رو جواب میدم.نقل قول:
کیفیت نمایشگرش خوبه ولی به پای fw نمیرسه. رنگ های بسیار vivid تر
رم ddr2 و 3 تفاوت چندانی توی پرفورمنس ندارند. بالا هم لینک دادم
صداش بهتره قبول
back light هم قبول (با اینکه به نظرم همون نور lcd کافیه) کیبورد سونی از این کلید جدا هاست که واقعا از معمولی ها سرتره.
درایو مکشی مشکل Mini dvd ها رو دارند که نمی خونند (مثلا گوشی های نوکیا mini dvd همراهشون هست) صداش هم بیشتره.
سونی هم مشکلی از این بابت نداره
اگه کولینگش به این خوبی که شما گفتید بود مشکل حرارتی پیدا نمی کرد در حالی که اصلا برای سونی حرارت مشکلی نیست.
سلام ، من در حال خرید یک عدد لپ تاپ هستم و میخواستم نظر شما رو بدونم ،
برند رو SONY انتخاب کردم و میخوام که فناوری Blue-RAY -RW رو داشته باشه ،
چند مدل رو دیدم ولی بازم خوشحال میشم نظرات شما رو بدونم ،
کارم برنامه نویسی به صورت سنگین هستش ( به طوری که شاید 6 ساعت پشت سر هم کد بزنم ) ، اینترنت بسیار زیاد میرم ، بازی زیاد نمیکنم ، آهنگ زیاد گوش میدم ، فیلم هم به نسبت زیاد میبینم .
این مدل هایی هست که من اتخاب کردم :
SONY Vaio FW 31 ZJ
SONY Vaio FW 460
Sony Vaio AW 190
ممنون .
نه بابا كل كل چيه ، تاپيك مشاوره هست و يه بحث مفيدنقل قول:
آره كيفيت رنگ نمايشگرش نسبت به FW پايينتر هست اگه دقت كنيد من گفتم نسبت به DV6
در مورد اختلاف رم DDR2 با DD3 مخالف هستم ، تفاوت قابل محسوسي وجود دارد مخصوصا تو بازيهاي سنگين و پردازش هاي سنگين كه نياز به بازنويسي رم دارند
Mini Disc رو ميدونم چيه ، اين مشكل نيست ، شما مثلا در سال چند بار ميخواين از اين ديسك ها استفاده كنيد ؟
اگه مزيت درايو Slot Load رو در نظر بگيريد ميبينيد خيلي بهتر هست ، هرگز مشكل لق شدن درايو و شكسته شدن وجود ندارد
ببينيد سري هايي مثل XPS M1530 هم سري هاي اول مشكل حرارتي پيدا كردن كه دل با آپديت درايور گرافيك و تنظيمات دوباره در بايوس و ولتاژ ها اين مشكل رو حل كرد ، الان هم حرارت بالا رو بيشتر لپ تاپ ها دارند حتي خود سوني ، البته اين به نظر من مشكل نيست و نبايد به عنوان مشكل بهش نگاه كرد
FW4xx هاي سوني بسيار عالي هستند در مقابل قيمت ولي امكانات جانبي 1640 بسيار كاربردي تر هست
باز هم بين اين 3 تا مدل انتخاب با مشتري هست
بازهم مثل همیشه عالی!! ممنون از جواب هات. نه Dell سوخت نه سونی!:31:نقل قول:
آره من اون قیمت شما رو دیدم. همون s510u بود واسه همین خیلی تعجب کردم با قیمت 980 تومان.اگر میشد لینکشو میذاشتم.نقل قول:
به هر حال با این قیمت به صرفه نیست تا بخام یه سونی بخرم که با این کانفیگ حداقل 300 تومن گرونتره؟ کسی این مدلو نداره؟
بحث به صرفه بودن نيست ، ال جي هر سال كه مدل جديد وارد بازار ميكنه كلي جايزه طراحي رو ميبرهنقل قول:
ولي خب قيمت هاش كمي كاذبه چون فقط يك توزيع كننده تو بازار داره و اون هم ماديران
مدل مشابه R510 توي سوني ها تقريبا ميشه گفت سري CS هست كه از نظر قيمت كمي بالاتر از R510 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون یه جوابی هم به ما میدادین بد نبود :
نقل قول:
کارم برنامه نویسی به صورت سنگین هستش ( به طوری که شاید 6 ساعت پشت سر هم کد بزنم ) ، اینترنت بسیار زیاد میرم ، بازی زیاد نمیکنم ، آهنگ زیاد گوش میدم ، فیلم هم به نسبت زیاد میبینم .
SONY Vaio FW 31 ZJ
SONY Vaio FW 460
Sony Vaio AW 190
ممنون .
آقایون یه جوابی هم به ما میدادین بد نبود :
نقل قول:
SONY Vaio FW 31 ZJ
SONY Vaio FW 460
Sony Vaio AW 190
ممنون .
SONY Vaio FW 460 انتخاب خوبیه. در ضمن به نظرم اگه پول بی خودی برای بلوری ندی بهتره. چون حداقل تا 2 3 سال دیگه به هیچ کاری نمی آد اون هم توی ایران. اون موقع هم می ری یه دونه می خری می ندازی روی لپ تاپت حالشو می بری تازه می تونی اکسترنالش رو هم بخری در حالی که الان قیمتش خیلی بالاست و بهش نمی ارزه.نقل قول:
بنابر گفته ی شما که Blue - Ray فعلا به کار نمیاد ( که البته من یذره شک دارم ) ، کدوم مدل از مدلهای Sony Vaio بیشتر به کار من میاد بنا بر همون مشخصاتی که گفتم
منظورتون از کاذب رو ندونستم یعنی این قیمتی که زدن واقعی نیست؟نقل قول: