اینمحرفیه اما من خودم به اسم سرویس توجهنداتوجه ندارم!
مگه اینا قانون رعایت میکنن که من بخوام از رو قانون ور دارم؟!
2 مگ همین آسیاتک ظاهرا هر شب یه داستان داره و میاد رو 128 کیلو
Printable View
اینمحرفیه اما من خودم به اسم سرویس توجهنداتوجه ندارم!
مگه اینا قانون رعایت میکنن که من بخوام از رو قانون ور دارم؟!
2 مگ همین آسیاتک ظاهرا هر شب یه داستان داره و میاد رو 128 کیلو
تعطیلات هم تمام شد و این دزدها سرعت شبانه 2 مگ رو هنوز روی 120 نگه داشتند،لعنت بر هر چی دزده!!!
فکر میکنم منظور ایشون منطقه باشه نه منطقنقل قول:
نقل قول:
ساپورتش چی میگه؟ زنگ زدی؟
نقل قول:
ظاهرا شماهم که تو تهران هستین همین مشکل ما شیرازیا رو دارین ! احتمالاً همه جا همین دزدی رو کردن !
بنظرتون بهتر نیست شکایت کنیم به "ساز مان تنظیم مقررات" ؟
100%باید همین کارو بکنیم تا اونا هم حالیشون بشه که با یه سری مشترکی که هر سرعتی بهشون بدن و اونا هم پیگیری نکن.نقل قول:
اگه تعداد شکایت چه تو سایت خودشون چه تو سازمان تنظیم مقرارت زیاد باشه حتما خوب میشه اگه من سرویس 2 میگرفتم حتی 1 روز سرعت شبانه عادی نمیشد حتما همون روز پ............ در میوردم.
من دیروز یه سرویس جدید ثبت کردم، پولشم دادم، بعد هم تمام مدارکو آپلود کردم، ولی اصلن هیچ تغییری تو سیستم اتفاق نیفتاده، باید منتظر باشم همینطوری یا قراره کار دیگه ای هم بکنم؟ (اون شماره تلفن هم هنوز صورتیه)
یه زنگ بهشون بزن ببین از طرف اونا تایید شده یا نه.اگه تایید نشده خودشون زودتر از موعد برات تایید میکنن.نقل قول:
یا مدارک رو به این ایمیل دوباره ارسال کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما جواب میدن
ما که سرویس 2 مگ آسیاتک داریم پشیمونیم داداش !نقل قول:
تا یکماه پیش شبانه رایگانش از 2 تا 8 بود یعنی 6 ساعت که من تا 5 گیگ دانلود می کردم ! ولی یکماهه شبانه رو کرده از 1 تا 9 ولی سرعت رو نصف کرده طوری که بسختی تو تمام مدت میتونم 3 گیگ دان کنم !
آقا ممنون، زنگ زدم بهشون گفتن همه چیش درسته فقط بدهی داره خططتون، ولی من چند روز پیش پرداخت کردم بدهیشو، الانم ایمیامو نگاه کردم رسید پرداخت بدهی هست. عجب داستانی شدهنقل قول:
دوستان سرعت دانلود روزانه من بیشتر از 40 50 نمیشه واسه شما هم اینجوریه؟
سرویسم 2 مگ حجمی
بانک پول رو از شما میگیره بعد آخر وقتی که مهلت قبض تلفن هست پرداخت میکنه.به خاطر همین میگن قبض پرداخت نشده.نقل قول:
دوباره با 1818 پرداخت کردم، 1300 تومن بیشتر نبود، یا برمیگرده یا میره تو جیبشون. تو این مملکت بی در و پیکر ازین بیشتر ازمون زدن، اینکه چیزی نبود حالا :n15:نقل قول:
اگه قبلی پرداخت شده این برمیگرده.ولی احتمال داره او پول قبلی به حسابت برگشت خورده باشه
دوستان من یه مشکلی دارم هرچی پول رو برای افزایش موجودی حواله میکنم تو پنل ثبت نمیشه برای چی اینجوری شده؟:n13:
درسته اشتباه از من بود .نقل قول:
دوست عزیز شما کدوم شرکت رو صلاح میدونی ؟ خودت از اون شرکت استفاده میکنی ؟؟نقل قول:
من تبریز هستم.
مثل اینکه مشکل دارن بعضی از مراکز... پینگ ناجور بالاس برا من...:n24:
نمیدونم آسیاتک قاطی کرده یا دست و دلباز شده یا هدیه ای چیزی اضافه کردن!!! الآن سرعت دانلودم برگشته روی همون 460 ( که وقتی 22 گیگ هدیه داشتم بود ) البته با 4 تا دانلود همزمان در IDM :n19:
نقل قول:دوستان همین الان رفتم تو سایتشون و یه متن بلند بالا نوشتم تو قسمت ثبت شکایات آخرشم گفتم رسیدگی نشه مجبور به شکایت هستم تو سازمان مقررات چون دارم هزینه میکنم!نقل قول:
خواهشا مردونگی کنید و هر کی مشکل افت دانلود شبانه تو هر شهری داره برید تو سایتشون قسمت شکایات ثبت کنید چون تلفنی میپیچونن شک نکنید!
پچه ها میگم ببینید وضعیت خط من چجوره . دو سه روزه سرعت دانلود از 10 کیلو بالاتر نمیره ( آسیاتک 128 حجمی ):n14:
آفرین به شما.نقل قول:
من هم شکایت میکنم.
فیلترچیا برگشتن سرکارشون، سرعت من نابود شد (دیروز این موقع با 750 دانلود میکردم، الان 60 )
گوگل و تمام سرویس های Https برام باز نمیشه.
خدا لعنتشون کنه.:n21:
نوکرم داش،والا به خدا ماهی 40 تومن داریم میدیم واسه 2 مگ الان 3 هفتست همین بساطه،هی صبر کردیم درست بشه ولی انگار نه انگار،دمه شما هم گرم که شکایت میکنینقل قول:
البته من یه بار برای کندی سرعت شکایت کردم بعد از 3 روز بهم زنگ زدم برام خوبش کردن این بار دوم که میخوام شکایت کنم.نقل قول:
متاسفم که باید بگم شکایت هیچ تاثیری نداره! و سرویس 1ب8 ه! هر وقت اومد زیر 32 شما حق شکایت دارینقل قول:
الان که داره 128 تا میده! یعنی 1ب2
فکر کنم باید متشکر آسیاتک هم باشی!
البته منظورم شما نیستی! کلی دارم میگم! الان خیلیا ناراضین...
راستی دوستان پنل مشکل داره؟
یوزر های حجمی لطف کنن برسی کنن ممنون میشم
منم الان شکایت کردم! سرعتم رو ده کیلوبایته....نقل قول:
میخواستم 300 مگ آپدیت گوشب دانلود کنم که نشد! شانس ماست دیگه!
کسایی که شکایت میکنن، دقت کنید که اگه گفتن 2 مگ تا 32 هم حق شکایت ندارید، در جواب حتما بگید که 32 بدون idm نه با idm اونم 3-4 دانلود 16 کانکشنی!!!!
سرویس حجمی ا به 8 نیست و باید 256 تا(تو سرویس 2مگ ) سرعت بدهنقل قول:
بله پنل مشکل داره
32 چیه.من از نمایندگی و از ساپورت اسیاتک پرسیدم میگفت در اصل شبانه 2 مگ نباید زیر 220 بیاد .الان ایشون حق اعتراض دارند برید پدرشونو در بیارید.:n25::n24:نقل قول:
پنل تا الان که باز نمیشد
الان که باز شده حجم باقیماندمو زده unlimited :n04::n04::n04:
سرویسم حجمیه!!!!!!
[[QUOTE=mahmoodsoft;7565782]پچه ها میگم ببینید وضعیت خط من چجوره . دو سه روزه سرعت دانلود از 10 کیلو بالاتر نمیره ( آسیاتک 128 حجمی ):n14:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/[/SPOILER]
خطتون که مشکلی نداره
رو 4 مگ بسته شده و snrتون فوقالعادست:n04:
مشکل پیدا کردننقل قول:
سلام الان مال منم زده نا محدود ...!؟ یعنی دانلود کنم ؟ سرویسم رایگان مشترکین جدیده .
بچه ها برید با سرعت روزانه دانلود کنید تا سیستمشون درست نشده.:n16::n19:شیره شونو بکشید.
بعدا از حجممون کم نمیکنن؟
نقل قول:نقل قول:اینا جایی نمیخوابن که آب زیرشون بره مطمئن باشید هر چی دان کنید بعدا ازتون کم میشهنقل قول:
هنوز که درست نشده ...چرا ؟ مگه سابقه داشته ؟ 2 گیگ دارم . ازون 2 گیگ کم نشه :دی شانس نداریم که...
نقل قول:
من که سرویسم 2 مگ نقره ای نا محدوده و جدا قاطی کرده و سرعت دانلودم رفته روی همون 460 که قبلا واسه اون 22 گیگ هدیه ش بود. از اسپید تست هم تست گرفتم که سرعت دانلود 440 داد :n19:بجنبید و استفاده کنید که به زودی دوباره گند زده میشه بهش :n19:
مثل اینکه دوستان دیگه هم همین طور شدن :n02:
یه نگاه به صفحه کانفیگ مودمتون بندازید ببنید یوزرتون عوض شده یا نه؟نقل قول:
مال من خود به خود عوض شده:n04:
کسی همچین موردی براش پیش اومده؟!!نقل قول:
ه نگاه به صفحه کانفیگ مودمتون بندازید ببنید یوزرتون عوض شده یا نه؟
مال من خود به خود عوض شده:n04: