آنتی ویروس: آنتی ویروسنقل قول:
اینترنت سکیوریتی: آنتی ویروس + فایروال
متوجه شدید کجا اشتباه کردید ؟
فقط اینترنت سکیوریتی نصب کنید.
موفق باشید
Printable View
آنتی ویروس: آنتی ویروسنقل قول:
اینترنت سکیوریتی: آنتی ویروس + فایروال
متوجه شدید کجا اشتباه کردید ؟
فقط اینترنت سکیوریتی نصب کنید.
موفق باشید
سلام
من یه مدته هر فایلی رو میخوام با idm دانلود کنم تا کسپرو نبندم دانلود نمیشه فکر کنم کسپر نمیذاره به سرور وصل بشه فرقی هم نمیکنه از کجا دانلود کنم . به نظرتون مشکل از کجاست خودم هر چه قدر ور رفتم درست نشد که نشد
سلام
من یه مدته هر فایلی رو میخوام با idm دانلود کنم تا کسپرو نبندم دانلود نمیشه فکر کنم کسپر نمیذاره به سرور وصل بشه فرقی هم نمیکنه از کجا دانلود کنم . به نظرتون مشکل از کجاست خودم هر چه قدر ور رفتم درست نشد که نشد
با سلام به دوستان و اساتید.من مدتیه کسپرسکی نسخه اینترنت سکیوریتی دارم.الان میبینم آیکون کسپر همش داره میتپه(!) و سی پی یو هم روی 50% هست.idle scan & regular rootkit scan هم غیر فعال کردم.
پس چرا تصب آنتی ویروس کلآ همه چیه اینترنت سکیوریتی رو پاک کرد؟؟؟نقل قول:
و خب هردو با حجم یکسان تو سایت ها برا دانلود گذاشته شدن. همینجوری که نمیشه تشخیص داد :D
IDM رو پاک کنید.نقل قول:
از این روش انجام بدین ، این روش برای ورژن 6 هم جواب گوست ، لازم نیست فقط نسخه ای که در پست گذاشته شده دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مدتی است راجب به بلاک شدن wi-(p)-*n توسط kis تحقیق می کنم و متوجه شدم که از نسخه ی 2011 متعارف شده و روز به روز گریبانگیر تعداد بیشتری خواهد شد.فقط با uninstall کامل برنامه ، قادر خواهید بود تا از wi-(p)-*n استفاده نمایید و هیچ برنامه ای را هم نمی توان جایگذین اکانت ذکر شده کرد و همچنین از کار انداختن فایروال kis یا دستکاری هرگونه تنظیمات برنامه ، کمکی به این ماجرا نکرده .این مورد هم در ویندوز XP و هم SEVEN مشاهده شده است.اگر اساتید راهکار خاصی غیر از موارد ذکر شده ی قبلی مد نظر دارند لطفا از ما دریغ نکنند.
با تشکر
نقل قول:
قوانین کلی انجمن نرم افزار
10- هرگونه در خواست و بحث در مورد V P N و ابزار فی/لتر شکن در انجمن ممنوع میباشد !
با سلام به دوستان و اساتید.من مدتیه کسپرسکی نسخه اینترنت سکیوریتی 2012 دارم.الان میبینم آیکون کسپر همش داره میتپه(!) و سی پی یو هم روی 50% هست.idle scan & regular rootkit scan هم غیر فعال کردم.یه مدت این اتفاق افتاد و تموم شد الان دوباره این جوری شده.به نظرتون چیکار کنم دیگه اذیت نکنه؟با تشکر
نقل قول:
سلام
می پذیرم.بنده هم در این مورد بحثی نکردم.کلا عرض می کنم که کاسپرسکای یک پروتکل را بلاک کرده .حالا چگونه از این مورد خلاص بشویم؟
اگه این موارد رعایت نشه ، تا چند وقت دیگه باید با همون ابزار بالا وارد فروم شد.نقل قول:
مسیر زی رو تست کنید: ( برای کانشکن ها )
ستینگ
فایروال
نتورک
کانکشنی که مشکل براش بوجود اومده با انتخاب و کلیک راست و انتخاب گزینه Trusted Network آزاد کنید.
اگه از نرم افزاری استفاده میکنید مسیر:
ستینگ
فایروال
اپلیکیشن رول
و آزاد کرد نرم افزار مورد نظر.
موفق باشید
جواب سوالم را پیدا کردم پست را حذف کنید. :31:
همه ی کانکشن ها رو قبلا تراست کرده بودم اما باز هم جواب نمیده واقعا کلافه شدم چون تاحالا هیچ برنامه ای نتونسته روم رو زمین بزنه غیر از این یکی حتی آواژنگ نتونست کمک کنه
سلام دوستان
یه چیز خیلی عجیب حداقل برای من .
من اینترنت سیکیوریتی 2011 دارم امشب می خواستم یه کی جدید بهش بدم که وقتی این کار رو کردم تاآخری که پیش رفتم کل برنامه تبدیل به آنتی ویروس شده.
وتوی آپگرید برنامه میگه اگر می خواهید اینترنت سیکیوریتی داشته باشید باید بخریش .
این دیگه چجوریشه چطوری میتونم برشگردونم به حالت قبلی .
باتشکر
یک بار برای من این مورد پیش اومد و تنها کاری که باعث عادی شدن اون انجام دادم ، پاک کردن و وارد کردن یک کی تمیز و مطمئن بود
سلام
دوستان من نسخه 12.0.0.374 رو دانلود کردم . منتها بعد از نصب اون حالت trial هم از من key میخواد تا فعال بشه.
ممنون میشم اگه کلیدای معتبری واسه این ورژن دارین دستی برسونین و مشکل مارم حل کنین.
از دوستان وارد اگه کسی در مورد این آنتی ویروس اطلاعات کاملی واسه اینجور مشکلاش داره کمکی بکنه ممنون میشم چون
در این موارد کاملا آکبندم و تازه این نرم افزارو نصبش کردم....
هم اکنون منتظر یاری سبزتان هستیم!!!
کی های جدید رو اینجا میتونی دانلود کنینقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258946&page=451
سلامنقل قول:
مشکل من حل شد .
با گزینه اکتیو 3 گزینه آورده شده که گزینه سوم یعنی سوییچ به اینترنت سیکیوریتی تونستم اون رو به حالت قبلی ببرم .
باتشکر از دوستان
سلام دوستان ، من قصد داشتم یک بازی کم حجم به نام limbo رو که تازه دانلود کرده بودم نصب کنم ، اما به محض اینکه از حالت فشرده درش میارم کاسپر بهش گیر میده ، راه حلی غیر از غیرفعال کردن کامل کاسپر برای جلوگیری از گیر دادن اون به این فایل نیست؟
سلام
دوستان کسی با مورد آپدیت نشدن کسپر مواجه نشده ؟
هیچ کدوم از سرورهای آپدیت خودش رو نمیشناسه !! در حالی که ------ هم چک شده . سیستم اینترنت داره و همه مرورگر ها به راحتی کار میکنن و کد رجیستر معتبری برای اد شده اما باز هم آپدیت نمیشه و من هر دفعه مجبورم به صورت آفلاین آپدیت کنم !
برنامه یک بار هم به طور کامل پاک شده و به آخرین ورژن ارتقا داده شده اما باز هم مشکل پا برجاست
در ضمن سیستم با برنامه Malwarebyte anti malware هم اسکن شده که تروجانی مانع این کار نشده باشه
اگر کسی راه حلی داره ممنون میشم کمک کنه
این برای ورژن 2011 گفته شده ولی روند کار برای تمامی ور ژن ها یکی هست.نقل قول:
تمام مواردی که باید رعایت کنید رو نوشتید بجز دقیق بودن زمان و تاریخ بر حسب تایم زوون شما.( به تاریخ میلادی )نقل قول:
این مورد رو رعایت میکنید ؟
دوست عزیز منم یه بار مشکل تو رو داشتم هر کاری کردم درست نشد تا اینکه یه کی دیگه بهش دادم مشکلم حل شده .نقل قول:
کی رو پاک کنی یکی دیگه بهش بده.یا میتونی از این سریال ها استفاده کنی .
موفق باشیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6357349&postcount=4507
من کلی سریال دادم و بدون مورد و حتی برنامه رو هم به صورت آفلاین آپدیت میکنم و میگم که با آفلاین میتونم آپ کنم اما مشکل اینجاس که سرور های اپدیت کسرپر رو نمیشناسه !!نقل قول:
کی کد کلی دادم و ip خودم هم 8 نوع مختلف امتحان کردم
نقل قول:
والا این کاررو نکرده بودم اما این رو هم الان انجام دادم و تایم زون سیستم رو از تهران به گرینویچ تغییر دادم اما باز هم مورد پابرجاس !!
اصلا تا حالا به مورد نخورده بودم
error conection to update source
من توی فروم خود کسپر ه دیدم با این مورد مواجه بودن و گفته بودن سورس سرورهامون رو دستی بدین اما بازم نشده !
روی تهران باشهنقل قول:
تاریخ رو دقیق کنید
14/آگوست
ساعت رو دقیق کنید.
سیستم رو ریست کنید.
آپدیت کنید.
ویرایش:
به تیک خوردن سرور آپدیت اصلی و حذف بقیه سرورها دقت مکنید ؟ ( آفلاینها )
نقل قول:
خیلی جالب بود تیک آپدیت تایم از اینترنت رو برداشتم و زون رو تغییر دادم و درست شد !
ممنون از نکته سنجی شما
میگن یه فکر کافی نیست همینه
سلام دوستان
چطور میشه آپدیت کاسپر رو از توی ویندوز ذخیره کرد (لطفا هم واسه Win 7 و هم XP ) بگین
توی ورژن 2011 و 2012 خود برنامه این امکان رو داره که آپدیت ها رو ذخیره کنیدنقل قول:
همون جایی که سرور آپدیت رو انتخاب میکنید ( قیسمتی که میخواین آفلاینن آپدیت تنظیم کنید ) پایینش گزینه هست نوشته copy update to
تیکش رو بزنید و مسیر ذخیره سازی بدید
اگر هم ورژنتون پایین هست پیشنهاد میکنم ارتقا بدید .
سلام
من دو روز بود که کسپر رو خاموش کرده بودم. الان که رفتم روشنش کنم همینطور این ارور پشت سر هم داده میشه:
کسپر رو که باز کردم دیدم دوتا ارور داره:
آپدیت هم نمیکنه. میگه Connection Failed
امروز دیدم Task Manager هم دیس ایبل شده بود!
کیس 2012 دارم با لایسنس. تا دو روز پیش هم آپدیت بود. به نطر شما مشکل چیه؟
بنظر من اشکال کار از بلک لیست شدن KEY هست.فعلا KEY عوض کنید ببینیم حل میشه یا نه؟:20:نقل قول:
در مورد اینکه Task Manager بسته شده و کاسپرسکی در بالا اومدن با اخطار مواجه شده ، احتمال میدم در هر صورت سیستم ویروسی شده.چون اگه تنها اخطار کاسپر بود هیچی ولی چون این هم اضافه شد باید شک کرد!
برای شروع KEY جدید و معتبر جایگزین کنید.سپس کامل اپدیت کنید.یک ریستارت هم کنید بد نیست.
اگر کاسپرسکی با شکست در اجرا باز هم مواجه بود احتمالا از همون ویروسی شدن سیستم هست.اگر هم نرم افزار بهم ریخته باشه یک Repair از طریق فایل نصبی کاسپر باید حل بشه ولی اینکه Task Manager بسته شده عجیب هست!
ممنون از نظراتتون.
در مورد کي هم گفتم لايسنس اريجينال دارم واگر مشکلي داشته باشه پيغام ميده.
اون مشکل تسک منجر رو هم از داخل regedit حلش کردم.
------
الان داره آپدیت میکنه و پیغام ها رفتن. بعدش میزارم رو فول اسکن.
فقط یه پیغام داد واسه SVCHOST.EXE که من گزینه Restrict رو زدم. الان توی اپلیکیشن کنترل رفته توی high restricted
اصلا این چه جور فایلی هست؟ خطرناکه؟ توی این مسیر هست:
C:\Windows\System32
SVCHOST.EXE یک فایل ضروری ویندوز هست ، این فایل مورد علاقه تروجان هاست ، این فایل در حالت عادی در گروه Trusted کسپرسکی قرار میگره ، وقتی تروجان بشه حمله میکنه MD5 این فایل تغییر میکنه و ممکنه وارد گروه دیگه بشه ،نقل قول:
این فایل رو با پسورد اینجا بذارید تا تست کنیم آلودگی داره یا نه ، اگر به این اسم 2 فایل بود هر 2 فایل رو بذارید
موفق باشید
سلام دوستان
امروز من اینترنت سکوریتی کسپر رو خریدم و رو سیستم نصب کردم
یه فایل 76 مگی بود که از خود سایتش دانلود کردم
بعد اینکه نثب کردم 90 مگ هم آپدیت کرد ولی باز که زدم آپدیت کنه یه 57 مگ دیگه هم داره از اول میگیره و هنوز هم ادامه داره تا الان که دارم پست میدم و الان stop کردمش این آپدیت دوم برای چی هستش ؟؟؟!!!
برای بکاپ گیری از آپدیت ها هم من گزینه Copy update to ... folder رو تیک دار کردم آما آپدیتی به اون فولدر که مسیرشو دادم اضافه نشده این مشکل از چی هستش ؟؟؟!!!
برای ریختن این بکاپ ها بعد تعوبیض ویندوز باید به چه صورت عمل کرد
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
با تیک بک اپ ، شما باید از اول آپدیت کنید.نقل قول:
یک بار بذارید این اپدیت تموم بشه ( تیک رو هم ثابت بذارید و تغییر ندید )
فایل اصلی یه فایل 27 کیلوباتیه توی این مسیر:نقل قول:
C:\Windows\System32
ولی یه فایل دیگه هم هست که پیغام برای این بود:
پسورد:
123
کد:http://wwwb.fileflyer.com/view/28LjQB4
متاسفاته این فایل ویروسی شده هست.(آواست تشخیص داده)نقل قول:
سلام...نقل قول:
منم برای یک کانکشن همون مشکل دوستمون رو داشتم که با بستن کسپر حل میشه.
کسپر 2012
راهی رو که شما گفتید رفتم ولی اصلا هم چین گزینه ای رو نداره...
چه طوری مشکل رو بر طرف کنم؟؟؟:40:
ویروسی هستید ،نقل قول:
مرجع رو بخونید ، موارد ضروری رو انجام بدید ، با لاگ و ریپورت های بدست امده تاپیک جدید در اورزانس بزنید