میلاد جان شما منظورت 1.7 هست یا 1.61 برای LiteOn !!؟؟نقل قول:
تا اینجایی که من دیدم فعلا خبری از 1.61 واسه LiteOn نبوده .
میلاد جان شما منظورت 1.7 هست یا 1.61 برای LiteOn !!؟؟نقل قول:
تا اینجایی که من دیدم فعلا خبری از 1.61 واسه LiteOn نبوده .
خبر خوب خبر خوب امروز بالاخره این C4Eva بزرگ! گفت داره روی فریم ور جدید کار میکنه (ixtreme LT) که بهینش کرده و گفته دیگه خبری از بن هم نیست و تشخیص بازی کردن قبل از عرضه نیست، به تمام بن شدگان عزیز تسلیت و به تمام بن نشدگان عزیز به خاطر صبرشون تبریک میگم.
کد:http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=695817
نقل قول:
C4Eva announced he's working on a new firmware on IRC:
"[c4eva] new fw in dev/test - ixtreme LT (Lite Touch) - more efficient , minimal patching , all aspects of fw indistinguisable from orig, no more bans, No ETA!"
We do not have more details atm.
As far as we know the 3 'test boxes' C4Eva has running (see [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) are still fine (not banned).
So there's NO ETA for the firmware yet (dont ask) but it should come out for Lite-On drives first.
News-Source: #fw@EFNet
چرا اینجا اینطوری شده ؟ چند روزه دارم زور میزنم تو نمیاد ، یا صفحه سفید میاد یا نصفه لود میشه .
در ضمن سرعت اینترنت بنده در امضا موجود است .
دوست دارید برای xbox 360 یا ویندوز خودتون بازی درست کنید ؟
پس این رو دانلود کنید :
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=80782277-d584-42d2-8024-893fcd9d3e82#Overview
درسته ولی تقلب کردن باید گیمر تگ بن بشه نه هارد کنسول و همین موضوع شده که کلی شکایت علیه مایکروسافت روانه دادگاه ها شده و باید صبر کنیم ببینیم چی میشه .نقل قول:
راستی یه جایی یه مطلبی میخوندم ، اکثر کسانی که در موج جدید بن شدند اینها بودند :
1 - داشبورد رو آپدیت کردند
2 - Wave4 اجرا کردند
3 - بازی کپی روی هارد نصب کردند
4 - بی دلیل بن شدند .
من فکر کنم داشبورد های جدید ورژن فرمور رو میفرسته برای حاج آقا بیلی و همکاران .
خیلی خیلی خبر خوبه ولی من وایستادم باز یه حراج بخوره بشه 111 یورو برم یکی دیگه بخرم برای لایو ، چون اصلا دوست ندارم هارد کنسول از کار بیوفته .نقل قول:
لایو هم که اینطوری که معلومه فقط به درد دمو و آنلاین بازی کردن میخوره که در کل 2-3 تا بازی نیست که به درد من میخوره .مخصوصا منی که چیت و اینها هم میکنم دیگه بد تر :)
ببخشید که 3 تا پست پشت سر هم دادم یه هفتست دسترسی به سایت ندارم عقده ای شدم :)
دوستان یه سوال بی ربط
من این بد مصب (360) رو چجوری به کامیوترم وصل کنم؟ تا به هاردش هم دسترسی داشته باشم؟ یا اصلا همچین چیزی نمیشه؟
ویندوزم هم se7en هست
میشه راهنمایی کنید
راستی تو gta جدید هرچی بازی میکنم آچیومنت نمیده !از هیچ چیت کدی هم استفاده نکردم
با تشکر
طبق گزارش یکی از مسئولان Microsoft موج گیمرهای بن شده در Xbox Live در امریکا و کانادا به 600 هزار نفر رسید .
و این در حالی است بعد از شکسته شدن قفل بازیه Modern Warfare 2 و پخش شدن ان در اینترنت ms کار بن نمودن را شدت بخشیده است . و تا چلوگیری از بازیهای کپی و دزدی دست از این کار بر نمیدارد .
MS میگوید . بیشتر کاربرانش جوانان هستند و از شرایط و مقررات کار با LIVE اگاه نیستند و از اینکه بعد از این مورد تلفن را بر میدارن و بر سر ما دادو هوار میکشن ناراضی هستیم .
و چندی پیش بعضی دیگر هم شروع به تهدید کردن اقای Stephen Toulouse مسئول قسمت XBOX LIVE پرداخته بودند
اگه می خوای مستقیم به هم وصلشون کنی باید کابل کراس داشته باشتی، اگه یه مودم یا هاب سر راهشونه به کراس نیاز نیست.نقل قول:
کار خاصی نداره، اول برو تو Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center تو قسمت sharing and discovery و تنظیمات رو بسته به نیازت انجام بده. (البته مسیر تو ویستا اینه، تو سون رو نمی دونم.)
تو ایکس باکست هم یکی از طریق مدیا سنتر و یکی هم با اون لایبرری ها می تونی از فایل های رو کامپیوترت استفاده کنی. همین!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جی تی ای هم کلا سخت اچیومنت می ده، من بعد از بازی کردن هر سه نسخه 7-8 تا اچیومنت گرفتم!
سلام
دوستان یک xbox مدل Arcade 3 ماه کار کرده ..با هارد 80 با برد جاسپر...
به نظرتون چقدر قیمت داره...چون صاحبش می خواد بفروشه...منم می خوام بخرم..چقدری میارزه..؟
کنسولش هم تروتمیز هستش..
حامد جان هارد 80 نداریمنقل قول:
احتمالا 60 هست
اما در مورد قیمت اگه سالم باشه 150 بتونی بگیری خوبه
چون یکی از دوستان با همین قیمت فروخته بود
دوستان یه سوال خیلی مهم دارم همونطور که میدونید COD modern warfare 2 دیشب عرضه شد این درحالیه که من چند هفته پیش فروش این بازی رو تو چند سایت ایرانی دیده بودم یعنی نسخه X360 زودتر اومده بود؟
2-برای اجرای این بازی رو X360 به اون دیسک لعنتی Wave 4 و آپدیت نیازه؟ چون من یه ellite دارم ولی نه دستگاهم آپدیته نه اون دیسک لعنتی رو
خواهش میکنم کمکم کنید
دوستان همونطور که میدونید COD modern warfare2 دیشب عرضه شد این در حالیه که من چند هفته پیش فروش این بازی رو تو بعضی سایتهای ایرانی میدیدم یعنی نسخه X360 زودتر اومده
2-میخواستم بدونم برای اجرای این بازی رو X360 نیاز به اون دیسک لعنتی Wave 4 و آپدیت کنسول هست چون من یه Ellite 1 ماه پیش خریدم ولی نه آپدیته نو اون دیسک لعنتی رو دارم
خواهش میکنم کمکم کنید
دوستان همونطور که میدونید COD modern warfare2 دیشب عرضه شد این در حالیه که من چند هفته پیش فروش این بازی رو تو بعضی سایتهای ایرانی میدیدم یعنی نسخه X360 زودتر اومده
2-میخواستم بدونم برای اجرای این بازی رو X360 نیاز به اون دیسکWave 4 و آپدیت کنسول هست چون من یه Ellite 1 ماه پیش خریدم ولی نه آپدیته نو اون دیسک رو دارم
خواهش میکنم کمکم کنید
چرا پست من هی پاک میشه؟
دوستان همونطور که میدونید COD modern warfare2 دیشب عرضه شد این در حالیه که من چند هفته پیش فروش این بازی رو تو بعضی سایت ایرانی میدیدم یعنی نسخه X360 زودتر اومده
2-میخواستم بدونم برای اجرای این بازی رو X360 نیاز به اون دیسک Wave 4 و آپدیت کنسول هست چون من یه Ellite 1 ماه پیش خریدم ولی نه آپدیته نو اون دیسکرو دارم
خواهش میکنم کمکم کنید
حالا من این wave 4 رو ندارم میشه از اینترنت دانلودش کرد و رو یه DVD9 رایتش کرد برای اجرای بازی MW2?
ممنون
سلام
با یه تلوزیون 21" که خروجی کامپونت داشته باشه با چه کیفیتی میشه بازی ها رو دید(1080p 720p 480p)؟؟
به نظرتون ارزش داره کابل کامپونت بگیرم براش؟؟
forza motors 3
اول باید بگم که در مورد گیم پلیش فراتر از اون چیزی بود که تصور میکردم.بینظیرترین گیم پلی در صنعت بازی.واقعا ادم وقتی میپیچه احساس میکنه فرمون واقعی دستشه.بیشتر از این نمیگم فقط بدونید که عمرا رو دست این گیم پلی زاده بشه.
در مورد گرافیک که خیلی بحثهای زیادی مطرح شد باید بگم واقعا ناامیدم کرد.با اینکه گرافیک خیلی پرجزئیات و حجیمه ولی رنگ امیزی بسیار ابرنگی و مصنوعیه تا جایی که گرافیک shift خیلی واقع گراتره و بیشتر به دل میشینه حالا dirt که جای خود داره.
طراحی ماشینها واقعا فوق العادست ولی در مورد کاکپیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا جالب نیست مخصوصا اینکه انیمیشن دنده عوض کردن هم نداره که واقعا تاسف داره.
در کل یه بازی با گیم پلی افسانه ای و یک گرافیک ابرنگی که باید گفت مایکرو این گیم پلی بی نقص رو به پای این گرافیک مسخره سوزونده.البته همونطور که گفتم گرافیک حجیمه ولی رنگ امیزی واقعا مسخرست.طراحی ماشینها هم که حرف نداره.
ممنون پدرام جان اره همون 60 بودش...نقل قول:
گرفتم 160 تومن...پسره پایین نیومد...گفت فقط که فقط 160 میدم..
خیلی باحال شد.
این تاپیک که برای کنسولش هست شما برو به این تاپیک ...نقل قول:
forza motors 3
اول باید بگم که در مورد گیم پلیش فراتر از اون چیزی بود که تصور میکردم.بینظیرترین گیم پلی در صنعت بازی.واقعا ادم وقتی میپیچه احساس میکنه فرمون واقعی دستشه.بیشتر از این نمیگم فقط بدونید که عمرا رو دست این گیم پلی زاده بشه.
در مورد گرافیک که خیلی بحثهای زیادی مطرح شد باید بگم واقعا ناامیدم کرد.با اینکه گرافیک خیلی پرجزئیات و حجیمه ولی رنگ امیزی بسیار ابرنگی و مصنوعیه تا جایی که گرافیک shift خیلی واقع گراتره و بیشتر به دل میشینه حالا dirt که جای خود داره.
طراحی ماشینها واقعا فوق العادست ولی در مورد کاکپیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا جالب نیست مخصوصا اینکه انیمیشن دنده عوض کردن هم نداره که واقعا تاسف داره.
در کل یه بازی با گیم پلی افسانه ای و یک گرافیک ابرنگی که باید گفت مایکرو این گیم پلی بی نقص رو به پای این گرافیک مسخره سوزونده.البته همونطور که گفتم گرافیک حجیمه ولی رنگ امیزی واقعا مسخرست.طراحی ماشینها هم که حرف نداره.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327580&page=29
Wave 4 که قفل بازی هست و شما باید activate.iso رو دانلود کنی و روی Dvd 9 رایت کنی برای اجرای بازینقل قول:
480 میدهنقل قول:
کلا از نظر شفافیت بهتر از composite هست
سلام دوستان
خلاصه ومفید بگم من هیچ چیز از کنسول و این چیز ها حالیم نیست و بیشتر با کامپیوتر بازی کردم وچون کامپیوتر هم فرت وفرت قدیمی میشه تصمیم به خرید کنسول گرفتم.چون ps3 گران هست و بازی ها هم از خودش گرانتر پس می خوام XBOX 360 بگیرم.
حالا سوال ها
1-کدام مدل رو بگیرم(Elit,professional,...)
2قیمتش الآن چنده؟
3-کدام ریجن رو بگیرم؟
4-کنسول جدیدی که قرار نیست بیاد.چون اگه بیاد که این قدیمی میشه.مثل ps2
5-چی زمانی بگیرم؟
6-و از همه مهم تر قیمتش چنده(دوبار پرسیدم)
راستی باید حتما تلویزیونش lcd باشه(شاید سوالم خیلی مسخره باشه)
والا نه !!نقل قول:
اگه به مانیتور وصل کنی بهتره .چون میزان پیکس های یک مانیتور در هر CM مربع تقریبا 2برابر TV های معمولی هست.
این رزولیشن هایی رو که شما گفتی همگی مربوط به TV های HD Support هست.
برای شما رزولیشن روی Auto قرار میگیره.
سلامنقل قول:
اشکال نداره همه ی کسایی که اینجا هستن خودشون یه روزی هیچی نمیدونستن.
بریم سراغ سوالات :
1- بستگی به نیاز و سلیقه ی خودت داره ! در حال حاضر 2 نوع مدل هست یکی Elite و دیگری Arcade. صفحه ی اول همین تاپیک رو بخون.
2-بالا پایین داره !! مدل Arcade بین 280 تا 310 و مدل Elite بین 360 تا 400
3-تنها چیزی که گیرت میاد فقط PAL هست چون J و UC در خاورمیانه ممنوع شده.
4-تا 2014 نه
5-همین فردا چون هر روز که دیر تر بگیری به ضررت میشه.
6-نه ولی برای اینکه کیفیت کامل رو ببینی باید حتما یه LCD بگیری.
سلام آقای samgun
من امکاناتشون رو خوندم.با توجه به قیمتش arcade برام بهتره ولی هاردش خیلی کمه.(نسبت به بقیه)حالا اصلا این هارد به چه دردی می خوره؟
عزیز اون که hard نداره memory card دارهنقل قول:
هارد برای نصب بازی خیلی لازمه
و همچنین نگاه داشتن save بازی ها
و دانلود demo و trailer های بازی ها
و ریختن music روی هارد
نقل قول:سلامنقل قول:
حرف های پدرام جان کاملا درسته به علاوه ی اینکه داشتن یک هارد مثل داشتن یک Big Buffer هست !!
چون شما زمانی که یک بازی رو روی هارد بریزید بازی با LOADNG کوتاهتر و فریم بیشتری اجرا میشه.
سلام کسی از دوستان میدونه باندل mw2 که همراه با دو دسته و هارد250 کی وارد ایران میشه و اگه بیاد قیمتش چنده؟
تفاوت بین یک کنسول arcade با Elite در چی هستش وقتی هر کدام هم در 2 برد برابر باشند..
به من که می گن هیچی .
خودم هم بازی ninja gayden گذاشتم نتونستم تفاوتی ببینم.
اگه ممکنه یه کوچولو توضیحات بدید..و اینکه چجوری می تونم یک مقایسه خوب بکنم با چه روشهایی.؟
تفاوت arcade و elite فقط و فقط و فقط در لوازم جانبی است.آرکید هارد و کابل hdmi نداره و سفیده،اما elite هارد و کابل hdmi و ... داره و مشکیه.از لحاظ نرم افزاری و اجرای بازی ها هیچ تفاوتی ندارند با هم.نقل قول:
ممنون از جوابتوننقل قول:
ولی من شنیدم که سیم فقط برای شارژ دستست و هیچی اطلاعاتی رد و بدل نمیکنه
پس فکر کنم دسته چه وایرلس باشه چه با سیم باید این وسیله رو بخرم.درسته؟
نقل قول:
نقل قول:
قیمتش نمیدونم چنده ولی بالای 400 باید باشه بدون شک و فتحی میخواد بیاره فکر کنم.نقل قول:
عزیز می دونم هارد نداره.منظورم از هارد کل حافظه بود.نقل قول:
پس با این حرف ها باید elit بگیرم.چون memory card کارم رو راه نمیندازه.
خداحافظ
پس یکی که ارکید داره با اونی که الیت داره هیچ فرقی نمیکنه...نقل قول:
بسیار عالی..پولامو بی خودی ریختیم بیرون..از همون اول ارکید می خریدم که بهتر بود..
نه دیگه !!نقل قول:
شما الان با خرید یک Elite هم یک فیش HDMI مرغوب خریدی و هم یک عدد هارد 120 که مطمئنا یکی از لازم ترین Option ها در
Xbox 360 هست. و همچنین تبدیل صدای Stereo که همینطوری گیر نمیاد و اگه هم گیر بیاد گرون میدن.
کلا میتونم بگم Elite واقعا کامل و به صرفه تر هست.
و همچنین رنگ سیاهش که خیلی خاصه !!
الیت به خاطر هارد خیلی بصرفهتره؛ الان هارد 20گیگ اورجینال رو حدود 90 هزار تومن میفروشن، این در صورتیه که قیمت آرکید 260-270 هزار تومنه که اگر با یه هارد 20 گیگ بخوای بگیری میشه حدود 360-350 تومن که قیمت یه الیت هست، پس آرکید، اگر هارد میخواید بگیرید اصلاً بصرفه نیست.
می خواستم بدونم یه xbox 360 که بخری یه قیر از اپدیت فریم ور دیگه چه دردسرهای داری.
جالبه که شما همچین کار کوچیکی رو در مقابل اون همه bug و problem های مسخره و عصبی کننده و مضحک اون به اصطلاح platform اسمش رو گذاشتی درد سرنقل قول:
نه
دیگه درد سر خاصی نداره
میشه صدای بازی رو
با چیزی به جز اسپیکر شنید؟؟
مثلا با هدست؟
با headphone خود گوشی که نمیشهنقل قول:
اما شرکت های دیگه محصولات زیادی زدن براش
مثل این مدل Wireless
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.turtlebeach.com/products/efx3/home.aspx
کنسول رو وقتی به صورت درازی ...خوابیده میکنم dvd رم کار میکنه میاد بیرون ولی وقتی که ایستاده میزارمش
کار نمیکنه..نمیاد بیرون ...در ضمن وقتی که دیسک بازیو میزارم همونطور در منو داشبوردش میمونه...
حالا این مشکل از کجاست..؟
سلام .
کسی نمیدونه این ناتال کی میاد ؟
خیلی حال کردم وقتی تبلیغشو دیدم . روی سونی رو کم کرده .