امکان کمی داره که به خاطر آکوستیک باشه حالا شما یه بار مستر ریست کنید اگر گوشیتون حل نشد فلاش کنید و آکوستیک دیگه ای رو اضافه کنیدنقل قول:
Printable View
امکان کمی داره که به خاطر آکوستیک باشه حالا شما یه بار مستر ریست کنید اگر گوشیتون حل نشد فلاش کنید و آکوستیک دیگه ای رو اضافه کنیدنقل قول:
آخه تو هم سيمبيني شدينقل قول:
چون مي دونم بين اين دو انتخاب:40: حتماً سيمبين انتخاب مي كني:31::31::31::31::27::5:
البته در شرف خرید دبلیو950 و ام600 هستم ولی تا اون موقع چی کار کنم؟نقل قول:
چطوری اینها رو میشه سیو کرد؟ هزار تا فول شده.:31:
خوب SMS هات که نمی خوای همیشه همراه خودت داشته باشی :18:نقل قول:
بریزشون رو سیستم:27:
درسته اما همون رو هم نمیدونم چطوریه البته میدونم با یه برنامه ای میشد ولی اسمش رو فراموش کردم:18:نقل قول:
لینکش رو برام میشه بذارید و اینکه چطوری روی سیستمم بریزم
برنامه ای به نام MyPhoneExplorer از لینک زیر دانلود کننقل قول:
شما برنامه رو نصب می کنی گوشی رو وصل میکنی بعد اگه گوشی رو نشناخت میری گزینه File Option بعد Search device رو میزنی بعد که سرچ تموم شد OK میکنی پنجره رو Ok میکنی بعد تو صفحه اصلی نرم افزار اون بالا یه Refresh میزنی حالا همه اطلاعات گوشی در خدمت شما س :21::27::21:نقل قول:
کد:http://4share.ir/storage/163MyPhoneExplorer_1.5.3.rar
خوب برای ریختن SMS میتونی از کل SMS هات به Backup بگیری
گزینه Extras رو میزنی بعد گزینه Creaet bachup رو میزنی و ادامه کار ..... که دیگه راحته
اگه هم خواستی یکی یکی سیو کنی میری تو قسمت SMS روی SMS راست کلیک می کنی و Eport\Import رو میزنی و سیو میکنی
حتی رمز هم میتونی براش بزاری که کسی SMS هات رو نبینه :21: چون هر دفعه که گوشی رو وصل میکنی اطلاعاتش تو برنامه میمونه و وقتی گوشی هم وصل نباشه میتونی به اطلاعاتش دسترسی داشته باشی
برنامه واقعا عالیییییی هستش :27:
بازم کاری بود در خدمتم:10:
به نظر من اس اس اسایی که میخای رو اول Forward کن بعد Copy کن بعد تو قسمت Note گوشیت Paste کن.:27::27::27::21::21::13:نقل قول:
zimka باكپي و پيست كردن تو Note گوشي اگ مشكلت حل نميشه با برنامه اي كه آقا حسين معرفي كرده تست كن جواب ميگيري
با برنامه کار کردم... از گوشیم Backup گرفتم... میشه بگید چه جوری میشه این Bachup رو به یه گوشی دیگه منتقل کرد؟نقل قول:
من اون لینک رو میرم ولی مثل اینکه باید ثبت نام کرد .نمشه یه جا دیگه مثل 4share آپلودش کنید من که چیزی به اسم دانلود ندیدم اونجا یه جایی هستم که باید من فایلی رو آپلود کنم و برای دانلود نیست