درمنوی مدیریت بخش Setting شاخه WLAN Basic Settings
گزینه رو Disable کنید
Printable View
درمنوی مدیریت بخش Setting شاخه WLAN Basic Settings
گزینه رو Disable کنید
متاسفانه گزینه تشکر نداره . دم شما گرم . وای فای این مودم خیلی ضعیفه . میخوام یه روتر بهش وصل کنم از وای فای اون استفاده کنمنقل قول:
دوستان مودم b612 وقتی باز شبکه میره بالا یهو پینگ با وای فای خود مودم خیلی میره بالا . بعضی موقع ها هم اصلا بدون اینکه باری روو شبکه باشه پینگ با مودم خیلی نوسان داره . از توو تنظیمات پیشرفته میشه مشکل رو حل کرد یا اینکه کلا سخت افزاری وا فای این مودم مشکل داره . با کابل اصلا این مشکل نیست
وای فای مودم بردضعیفی داره موقع استفاده سعی کنیدنزدیک مودم باشید ومانع بین شمانباشه
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم سریع پاسخ بدین
گیگ پک های مبین نت تا چه زمانی مهلت استفاده داره بعد رزرو
ینی اونایی رو میگم که تو بانک رزرو هستن
(ضمنا طرح اشتراکیمم ماهانه شارژ میکنم)
با تشکر
دوستان من مودمم دیشب آپدیت شده . توو منو صفحه اصلی گزیه fdd و td هست . روی td اینترنت وصل هست ولی روی fdd ارتباط برقرار نمیشه . اون فکر کنم مربوط به 360 هست . زنگ بزنم پشتیبانی فعال میکنن ؟ کسایی اطلاعات تکمیلی داره ؟
اگر پوشش td-lte در جايي كه شما هستيد خوب باشه و سرعت اينترنتتون هم بالا باشه، طرح 360 رو براتون فعال نميكنن.نقل قول:
از پنج چراغ آنتن دو تا سه چراغ روشن دارم . حالا یه تماس میگیرم شانسمو امتحان میکنم ببینم چی میشه .نقل قول:
اگه طرح ۳۶۰ که روی fdd هست فعال بشه طرح اصلی مبین نت که روی بستر td هست غیر فعال میشه ؟؟
تو طرح 360 ميتونيد از تو تنظيمات مودم انتخاب كنيد كه td باشه يا fd.نقل قول: