-
داكور در انديشه رفتن از رم
----------------------------------------
اليور داكور، هافبك فرانسوي آ.اس.رم اطمينان دارد كه از فصل آينده ديگر در اين تيم حضور نخواهد داشت.
پس از آنتونيو كاسانو، اليور داكور هم حاضر نشد تا قرارداد خود را با باشگاه رم تمديد كندو به اين ترتيب يك بازيكن ديگر در آستانه ترك جالوروسيها قرار خواهد گرفت.
داكور در مصاحبه اي با كانال sky و مجله اكيپ فرانسه تاكيد كرد، هيچ توافقي بين او و مديران باشگاه براي تمديد قرارداد صورت نگرفته و او قصد دارد در پايان اين فصل پس از اتمام قراردادش رم را ترك كند.
وي گفت: "دانيله پراده با من در اين رابطه صحبت كرد، درست زماني كه مذاكرات را با پانوچي و مونتلا آغاز كرد و با اين دو به توافق رسيد و بين من و آنها هيچ توافقي صورت نگرفت. مطمئنم ديگر اينجا نمي مانم."
-
بوفون: رونالدينيو سزاوار توپ طلاست
----------------------
جان لوئيجي بوفون،بارسلونا را يك تيم استثنايي مي نامد و از رونالدينيو به عنوان سزاوارترين بازيكن براي كسب توپ طلاي اروپا اسم مي برد.
پس از چند ماه دوري بوفون خود را به مرز آمادگي رسانده و تصور مي شود او براي ديدار با فيورنتينا در جام حذفي كه اوائل دسامبر برگزار مي شود، مشكلي نداشته باشد. سنگربان شماره يك يووه با تعريف و ستايش از رونالدينيو مي گويد: "اين برزيلي در يك وضعيت بسيار عالي از نظر بدني و تكنيكي است و بارسلونا هم يك تيم استثنايي است، اما نمي توان از اين تيم به عنوان شانس نخست قهرماني در جام باشگاه هاي اروپا حرف زد، چون فقط بازيكنان بزرگي دارد."
بوفون اميدوار است يوونتوس در اين فصل در اروپا به مقام نخست برسد. وي در پايان گفت: "در مورد بهترين بازيكن اروپا روزنامه نگاران تصميم مي گيرند، اما من معتقدم رونالدينيو سزاوارترين بازيكن است."
-
رقابت باشگاه هاي انگليس براي جذب مالبرانك
-------------------------------------------------------
رافائل بنيتس، سرمربي ليورپول و استوارت پيرس، سرمربي منچسترسيتي هر دو خواهان استيو مالبرانك، هافبك فرانسوي فولام مي باشند.
از آنجايي كه چيزي تا آغاز فصل نقل و انتقالات زمستاني باقي نمانده، تيم ها آمادگي خود در در مورد جذب بازيكنان مورد نظرشان اعلام كرده اند.
گفتني است، بنيتس و پيرس نيز هر دو يك گزينه را انتخاب كرده اند و هر يك مطمئن است كه ديگري پيروز خواهد شد.
-
بازگشت بالاك به تمرينات تيم بايرن
-------------------------------------------
ميشائيل بالاك، كاپيتان تيم ملي آلمان و ستاره خط مياني بايرن مونيخ پس از رسيدن به بهبودي كامل، اواخر هفته گذشته در تمرينات آمادگي اين تيم حاضر شد.
بالاك كه به دليل آسيب ديدگي در جريان برگزاري ديدار دوستانه تيم ملي فوتبال كشورش برابر تيم ملي فرانسه از حضور در تمرينات آمادگي بايرن محروم شده بود، پس از كسب بهبودي كامل تمرينات خود را با اين تيم مجددا آغاز كرد.
به رغم فشار بسيار مسوولين باشگاه بايرن براي تمديد قرارداد بازيكن مذكور، بالاك تاكنون هيچ تصميمي را در اين خصوص اتخاذ نكرده است.
همچنين وكيل اين بازيكن در مادريد اعلام كرد: "امكان پيوستن ميشائيل بالاك، بازيكن ملي پوش تيم بايرن مونيخ آلمان به رئال هنوز وجود
-
هشدار تري به ليورپول
------------------------
جان تري، كاپيتان موثر چلسي به قرمزپوشان ليورپول هشدار داد.
به عقيده تري، مردان آنفيلد در اين فصل شانس كمي را براي دفاع از عنوان قهرماني خود در ليگ قهرمانان اروپا دارند.
تري 24 ساله معتقد است كه غرور و اعتماد طرفداران آبي پوش به بازيكنان محبوب خود نيرويي مهم در راه موفقيت تيم چلسي است.
تري با اشاره به احتمال پايين موفقيت ليورپول مي گويد: "درست است كه ليورپول تا به حال مراحل صعود را با موفقيت پشت سر گذاشته است، اما قرمزپوشان نبايد احتمال توقف خود را از ياد ببرند. براي آبي پوشان در صدر جدول بودن بسيار اهميت دارد و براي اين كار بايد ليورپول راشكست دهيم. طرفداران ما پول مي دهند تا از نزديك شاهد پيروزي چلسي باشند. براي پيروز شدن در برابر ليورپول به هر كاري دست مي زنيم. پس از شكستي تلخ در فصل گذشته، موفقيت آبي پوشان در اين ديدار مي تواند نتيجه روحي بسيار خوبي را روي بازيكنان گذاشته و بر احتمال قهرماني ما در سطح اروپا بيافزايد."
-
اولري: نمي توانم ميلنر را حفظ كنم
-----------------
ديويد اولري، سرمربي استون ويلا با بازگشت ميلنر به نيوكاسل موافقت كرده است.
جيمز ميلنر، هافبك 19 ساله زاغ هاي سياه كه به عنوان يك بازيكن قرضي، قراردادي به مدت يك سال با استون ويلا منعقد کرده بود، با پايان يافتن مدت قراردادش مي بايست به نيوکاسل بازگردد.
اولري كه تا حدودي از بازگشت ميلنر ناراحت است، اظهار داشت:"جيمز بازيكن خوبي است. نيوكاسل او را با مبلغ 5 ميليون پوند خريده و حاضر نيست او را از دست بدهد."
وي افزود: "خوشحالم كه ميلنر مدتي در كنار ما بود و فكر مي كنم كه در اين يك سال پيشرفت هاي چشمگيري نيز داشته است. بنابراين به جرات مي توانم بگويم كه در پيشرفت او نقش بسزايي داشته ايم."
اولري در پايان گفت: "هميشه علاقه زيادي به داشتن يك تيم جوان داشته ام و جيمز نيز يك بازيكن جوان و فوق العاده مي باشد كه وجود او در هر تيمي نعمت است، زيرا قدرت درك بالايي دارد و هر چيزي را سريع ياد مي گيرد، اما افسوس كه نيوكاسل حاضر نيست او را بفروشد."
-
رائول: من بازخواهم گشت
--------
رائول گونسالس، كاپيتان رئال مادريد كه به خاطر مصدوميت شديد تحت نظارت پزشكان معتمد رئال مادريد است، در مصاحبه با مطبوعات گفت: "نگران نباشيد، من باز خواهم گشت."
وي گفت: "اصلا نگران نباشيد، من بر مي گردم و هم در نيم فصل دوم لاليگا به رئال مادريد كمك خواهم كرد و هم در جام جهاني در كنار اسپانيا خواهم بود. من روحيه عالي دارم و اصلا تزلزل روحي در من نفوذ نكرده است. با تمام قدرت باز خواهم گشت و در اين مورد هرگز شك و ترديد ندارم. رائول تمام نمي شود. تيتر اول اكثر روزنامه ها كه توطئه اي از طرف كاتولونياست، در من اثري نخواهد داشت."
-
ستاره منچستر در بستر مرگ
----------------------------------
اسطوره منچستريونايتد به لحظات پاياني زندگي خود نزديك مي شود. پروفسور راجرز ويليامز، پزشك معالج اين بازيکن كه اميدي به زنده ماندن وي ندارد، اظهار داشت: "فكر نمي كنم راه بازگشتي براي او وجود داشته باشد. حال او خيلي وخيم است. البته فعلا زنده است و تحت مراقبت هاي ويژه قرار دارد، اما جاي اميدي نيست."
وي افزود: "خانواده بست نيز كه بسيار از اين موضوع ناراحت هستند، سعي مي كنند تا با اين قضيه كنار بيايند و واقعيت را بپذيرند، از جمله پسر وي."
دكتر ويليامز در خاتمه گفت: "نهايت زنده ماندن او تا 24 ساعت آينده است و بعيد مي دانم كه بيش از اين بتواند دوام بياورد. همه ما به خاطر اين واقعيت تلخ سخت متاثر شده ايم، اما چاره اي جز پذيرفتن اين حقيقت نداريم."
فرگوسن: بست يكي از بهترين دوستان من بود
سرآلكس فرگوسن، سرمربي محبوب باشگاه منچستريونايتد از شنيدن خبر وخيم بودن وضعيت جسماني جرج بست، اسطوره شياطين سرخ اظهار تاسف كرد.
وي اظهار داشت: "حقيقتا تاسف آور است. جرج انسان خارق العاده اي بود. طي چند سال گذشته به کرات با هم ديدار داشتيم و هر بار رفتار او دوستانه تر از گذشته بود."
مربي اسكاتلندي شياطين سرخ كه به عنوان حامي مالي در پروژه برومهيل پارك به شهرك مسكوني ابردين رفته بود، اخبار مربوط به وضعيت وخيم بودن بست را جزو تلخ ترين لحظات زندگي خود توصيف كرد.
-
كاپلو: نمي توانم به رئال مادريد برگردم
-------------
فابيو كاپلو، مربي موفق يوونتوس كه نايج قابل قبولي با اين تيم كسب كرده، در مصاحبه با مطبوعات كشورش گفت: "من نمي توانم به رئال مادريد برگردم."
وي گفت: "من هم اخبار مطبوعات را طي چند روز گذشته مطالعه كرده ام و از شايعات موجود در اين مورد كاملا آگاهي دارم. بله، اينها همه صحت دارند و رئال مادريدي ها طي چند هفته گذشته بارها با من مذاكره داشته اند، اما هر بار به آنها گفته ام كه اين امر انجام شدني نيست و من نمي توانم قبول كنم، نه اينكه از دست آنها دلخور باشم، بلكه راهي براي بازگشت من وجود ندارد. پول يا مقام به درد من نمي خورد؛ چرا كه در يوونتوس دوست داشتني ام، هر دو تاي آنها را دارم و نيازي به شهرت بيشتر احساس نمي کنم."
-
وكيل دوشر ميهمان منچستري هاست
----------------------------
وكيل آلدو دوشر كه وكيل بسياري از بازيكنان دپورتيوولاكرونيا بوده، براي فروش اين ستاره سرشناس، ميهمان منچستري هاست.
پس از تساوي بدون گل منچستريونايتد مقابل ويارئال بدون ستاره اسپانيا، سرآلكس فرگوسن، مربي قديمي و كهنه كار منچستريونايتد طي اقداماتي ضربتي، مشغول ترميم تيم خود است و يكي از اين اقدامات، خريد قطعي دوشر توصيف شده است.
رافائل بنيتس، مربي اسپانيايي ليورپول نيز در اين هفته، ديداري با بوتا، وكيل دوشر خواهد داشت.