بلهنقل قول:
شما 3 شب که دانلود کنید برای سه هفته محدود میشید و سرعت دانلود 16 کیلو میشه
- - - Updated - - -
بلهنقل قول:
Printable View
بلهنقل قول:
- - - Updated - - -
بلهنقل قول:
چه مسخره...نقل قول:
کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ماجرای ایمیل جدید شاتل چیه ؟ ینی چی ؟
- - - Updated - - -نقل قول:
شاتل طی سالهای فعالیت خود و بر مبنای اهمیت اصل مشتری مداری در این شرکت، همواره تلاش کرده است تا خدمات خود را فراتر از الزمات قرارداد در اختیار مشتریان قرار دهد. بر همین اساس نیز در سالهای گذشته ویژگیهای مختلفی را همچون استفاده از ترافیک رایگان شبانه از ساعت ۱ تا ۸ بامداد در تمامی روزهای هفته برای کلیهی سرویسهای اکو فراهم آورده بود. از سال گذشته این امکان از سرویسهای اکو در سراسر کشورحذف شد ولی همچنان برای کاربران شاتل در استان مازندران وجود داشت.
بیتردید، ویژگیهایی از این دست جزو سیاستهای تشویقی شرکت شاتل بوده و این شرکت قصد داشته است تا زمانی که امکانات مورد نیاز فراهم باشد، آن را در اختیار مشتریان قرار دهد. اما متاسفانه تغییراتی که از سال گذشته در هزینهها روی داده است، امکان ارایهی این ویژگی بر روی سرویسهای خانواده اکو را از این شرکت سلب کرده است. به این ترتیب، برای جلوگیری از افزایش هزینه سرویسها، این شرکت ویژگی ترافیک رایگان شبانه را به بسته ترافیک تشویقی شبانه برای این دسته از سرویسهای اکو تغییر داده است.
براین اساس، از تاریخ 3 شهریور ماه 1394، کلیهی مشتریان دارنده سرویسهای اکو در استان مازندران نیز، میتوانند از بسته ترافیک تشویقی شبانه با 25 درصد تخفیف، به مبلغ 5250 تومان بهره گیرند. در حقیقت، با داشتن این بسته مشتریان میتوانند همچنان از امکان ترافیک تشویقی شبانه در تمامی روزهای هفته بهره گیرند.
گفتنیست، مشتریانی که گمان میکنند از ترافیک تشویقی شبانه خود استفادهای نخواهند کرد، میتوانند با مراجعه به وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تغییر سرویس خود به سرویسهای بدون ترافیک تشویقی (NFG)، از سرویس پیشین خود بدون در اختیار داشتن ترافیک تشویقی شبانه بهرهمند شوند.
در صورت وجود هر گونه پرسش و یا نکته در این زمینه میتوانید با مراجعه به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اطلاعات تماس نمایندگان در شهر خود دسترسی یابید.
با سپاس
امور مشترکین گروه شرکتهای شاتل
ماجرای ایمیل جدید شاتل چیه ؟ ینی چی ؟
نقل قول:
شاتل طی سالهای فعالیت خود و بر مبنای اهمیت اصل مشتری مداری در این شرکت، همواره تلاش کرده است تا خدمات خود را فراتر از الزمات قرارداد در اختیار مشتریان قرار دهد. بر همین اساس نیز در سالهای گذشته ویژگیهای مختلفی را همچون استفاده از ترافیک رایگان شبانه از ساعت ۱ تا ۸ بامداد در تمامی روزهای هفته برای کلیهی سرویسهای اکو فراهم آورده بود. از سال گذشته این امکان از سرویسهای اکو در سراسر کشورحذف شد ولی همچنان برای کاربران شاتل در استان مازندران وجود داشت.
بیتردید، ویژگیهایی از این دست جزو سیاستهای تشویقی شرکت شاتل بوده و این شرکت قصد داشته است تا زمانی که امکانات مورد نیاز فراهم باشد، آن را در اختیار مشتریان قرار دهد. اما متاسفانه تغییراتی که از سال گذشته در هزینهها روی داده است، امکان ارایهی این ویژگی بر روی سرویسهای خانواده اکو را از این شرکت سلب کرده است. به این ترتیب، برای جلوگیری از افزایش هزینه سرویسها، این شرکت ویژگی ترافیک رایگان شبانه را به بسته ترافیک تشویقی شبانه برای این دسته از سرویسهای اکو تغییر داده است.
براین اساس، از تاریخ 3 شهریور ماه 1394، کلیهی مشتریان دارنده سرویسهای اکو در استان مازندران نیز، میتوانند از بسته ترافیک تشویقی شبانه با 25 درصد تخفیف، به مبلغ 5250 تومان بهره گیرند. در حقیقت، با داشتن این بسته مشتریان میتوانند همچنان از امکان ترافیک تشویقی شبانه در تمامی روزهای هفته بهره گیرند.
گفتنیست، مشتریانی که گمان میکنند از ترافیک تشویقی شبانه خود استفادهای نخواهند کرد، میتوانند با مراجعه به وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تغییر سرویس خود به سرویسهای بدون ترافیک تشویقی (NFG)، از سرویس پیشین خود بدون در اختیار داشتن ترافیک تشویقی شبانه بهرهمند شوند.
در صورت وجود هر گونه پرسش و یا نکته در این زمینه میتوانید با مراجعه به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اطلاعات تماس نمایندگان در شهر خود دسترسی یابید.
با سپاس
امور مشترکین گروه شرکتهای شاتل
سلام
بنده طی گفت گوهایی که با شتاتل درباره نویز داشتم متوجه شدیم که مشکل از من نیست و از مخابراته
حالامن شبا تلفن بی سیمو میکشم بیرون سیم رو از پشت مودم در میار بعد بدون اسپیلتر میزنم بهد دوباهر با اسپیلتر میزنیم سرعت پهنای باند میاد رو 5200 یا 5000 و اینطوری راحت دان میکنم یه سری تنظمیات هم چند پست پیش یکی از دوستان به دوست دیگون گفته بودند من ازاونا هم استفاده میکنم و سرعت یه کم میبره بالاتر
میخاستم بدونم راهی هس بالاتر ببرم با تنظیمات مودم
پرش لینک پیه؟
مودمم دی لینک 2750 u سفید و ورژنش 1.03 است
اگه راهی هس کمک کنید رو 5 مگ هم snr 105 اون یکی 39 الان رو 3 مگه snr 180 اون یکی 36 که من راضیم قط نشده رو 5 مگ هم قطع نمیشه
وقتی میرسه ساعت 7 یه بار قط میشه
اما من راضیم از اسپیلتر دی لینک استفاده میکنم که از دیجی کالا خریدم خیلی خوبه از این اشغالیا داشتم سرعتمو کم میکرد اما این عالیه
اگه راهی هست و تنظیماتی هس که سرعتمو ببرم بالا بگید شاتل هم باز گذاشتند پهنای باندمو هرچقدر بکشه میدن
اگه شبی یک گیگ دانلود داشته باشم باز هم محدود میشم؟نقل قول:
تا ماهی 25 گیگ در ماه میتونی البته به شرط اینکه 25 گیگ را تقسیم کنی در 30 شب یعنی شبی در حد 700 مگ فقط دانلود کنینقل قول:
- - - Updated - - -
تا ماهی 25 گیگ در ماه میتونی البته به شرط اینکه 25 گیگ را تقسیم کنی در 30 شب یعنی شبی در حد 700 مگ فقط دانلود کنینقل قول:
بهترین سرویس شاتل کدومه که شبانه رایگان هم داشته باشه ، الان از های وب سرویس 1 مگ دارم که خطمو 8 مگ بستن
روزانه سرعتم 700 800 ثابت هست اما در تایم رایگان سرعت نصف میشه
پینگم واسه کانتر گلوبال 140 تا 250 متغیر هست که واقعا افتضاحه
سرویس اکو 128 256 در روز سرعت دانلودش چنده
سلام دوست عزیزنقل قول:
من یه تنظیم برای مودم دی لینک بلدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از وارد شدن به کنسول مودم
Advanced - Network Tools - ADSL
و فقط موارد زیر رو تیک بزنید !فقط همین موارد :
Multimode
G.dmt
ADSL
ADSL2
فقط اینا تیک داشته باشن !
SNR بهتر میشه ، چون منم درگیر این نویز هستم اگر راهی برای افزایش SNR بلدیید بفرمایید
ممنون
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیزنقل قول:
من یه تنظیم برای مودم دی لینک بلدم
http://192.168.1.1
بعد از وارد شدن به کنسول مودم
Advanced - Network Tools - ADSL
و فقط موارد زیر رو تیک بزنید !فقط همین موارد :
Multimode
G.dmt
ADSL
ADSL2
فقط اینا تیک داشته باشن !
SNR بهتر میشه ، چون منم درگیر این نویز هستم اگر راهی برای افزایش SNR بلدیید بفرمایید
ممنون