یه تاپیک جداگانه واسه مسترلیگ و بیکام ا لجند بزنم ؟؟
Printable View
یه تاپیک جداگانه واسه مسترلیگ و بیکام ا لجند بزنم ؟؟
[QUOTE=shahrooz1222;7903885]یه تاپیک جداگانه واسه مسترلیگ و بیکام ا لجند بزنم ؟؟[/QUOTE
عاره بزن:n02:
ی سوال!
چرا داور آوانتاژ نمی ده؟!
من تا حالا 3 تا گل زدم به اینصورت که وقتی بازیکن تو محوطه ی جریمه روی من تکل میزنه من بازی رو بای نفر دیگه ادامه می دم و گل میزنم:n02:تازه داور یادش می افته باید پنالت اعلام کنه:n03:
اما هر سه بار از خجالت پنالتی ها با چیپ در اومدم:n10:
بچه ها ندیدن به چه زیبایی بازیکن حریف سایه توپ رو زد خودم باورم نمیشه :n04:
دوست عزیز کاش یوزر من عوض میشد من این یوزر رو وقتی ساختم بخاطر شرکت کونامی و بازی سایلنت هیل بود نه فن بودن Pesنقل قول:
خوب وقتی دارم با بالاترین گرافیک بازی میکنم و لذت میبرم و باگی ندیدم مگه مرض دارم بیام بیانیه بدم مگه چیزی از این شرکت بهم میرسه
بخدا به جون همون کسی که شما دوسشون دارین من باگ ندیدم تو بازی که نظرم رو جلب کنه اتفاقا خودم از خدامه باگ ببینم بخصوص تو سیستم خودم مثلا رد شدن بازیکنا از داخل هم مثلا یه چیزی که اسمشو بشه گذاشت باگ تا با مدرک بفرستم واسه خود شرکت کونامی چون اینجا اینقدر فن بازی هستش که اگه باگی هم نباشه درستش میکنن بر علیه هم دیگه
من نه ادعادی دارم که حرفه ای هستم نه حوصله فن بازی بودن دارم فقط و فقط چیزی که به ذهنم میرسه و هی میبینم هر کی مشکل داره از خودش و سیستمش هستش از بازی ایراد میگیره منم مجبورم دوباره توضیح بدم اینقدر هم توضیح میدم تا طرفی که هنوز نمیدونه ستینگ بازی چیه نیاد بگه بازی باگ داره طرفی که خودشو حرفه ای داره و تابلو هستش فن فیفا هستش نیاد بگه کرنر مستقیم میزنم تو گل خوب بزن شاید نوع بازیت با حریف جوریه که میتونی بزنی چرا بقیه نمیتونن من اگه حریفت باشم که با روشهای خاص خودم جلوی این گل زدن هات رو میگیرم بازی از خودش کلی ترکیب و ویرایش تیمی داره ضد تاکتیک واسه همچین چیزای هستش دیگه که نزارم اونی که کرنر مستقیم میزنه تو گل جلوشو باز بزارم
نوع بازی هر کسی با یکی دیگه فرق میکنه همینجوزی که یکی با کیبورد و یکی با فلش و یکی که حرفه ای تر هستش با شوک و تمام امکانات بازی بازی میکنه خوب معلومه بین این 3 موردی که با 3 نوع متفاوت بازی میکنن تو بازیشون فرق و شاید باگی بوجود بیاد که بندازن تقصیر بازی
من فن بازی نیستم بازم میگم کونامی امسال تنها اشتباهش این بود که موقع شوت پاور رو گذاشته یکبار بزنی و نتونی چند دفعه اروم اروم پر کنی که حتی اینم بعضی ها میگن باگه که ادم واقعا خنده اش میگیره دیگه گیم پلی بازی اومده واقعی تر شده پس باید با توجه به نوع بازی خودتون انتظار هر چیزی رو تو بازی داشته باشین نه اینکه اشتباهات فردی خودتون رو باگ فرض کنین :n01:
بنده ادعای حرفه ای بودن و غیره هم ندارم توضیحاتی هم که میدم فقط و فقط بخاطر دوستانی هستش که به این تاپیک سر میزنن و مشکل دارن و میخوان از این بازی نهایت لذت رو مثل خودم و بقیه کسانی که میدونن امسال با یه گیم پلی جدید و جذاب طرف هستن واسشون جذابتر و اسونتر کنم :n01:
روی بالاترین گرافیک بازی کن و از باگهای بازیت فیلم تهیه کن تا با کمال تشکر ارسال کنم واسه شرکت کونامی واسه ما عقده شده از این صحنه ها ببینیم با موتور جدید :n01:نقل قول:
یعنی توضیح دادن من واسه دوستان عاشق این بازی اینقد سخت گذشته واستون که هی این دست اون دست میکردین من میدونستم اینجوریه که به هر کی مشکل داشت تو پروفایل خودش پیام میدادم نمیدونستم با یه عده فن طرفم که حرفهای تکراری من در مورد این بازی واسشون عذاب اور بودهنقل قول:
دوست عزیز ما اماتوریم که واسه هر مشکلی همش یه مدل توضیح میدیم چون میترسم کاربری که میاد صفحه قبل رو نخونده باشه و دوباره ایراد گیری کنه اره داداش من واسه همین هی توضیح میدم واسه راحتی و رفع مشکل دوستانی که از این بازی لذت میخوان :n01:
تاپیک رو خواهشا به راه فرعی نبرین چون تازه دوستمون از حالت تعلیق در اومده نمیخوایم دوباره حاشیه سازی بشه
@^
نه عزيز شما ميتوني هر دو پست يه بار همين موضوع رو متذكر بشي كه بايد با گرافيك بالا بازي كرد تا باگ نديد كه اگه خدايي نكرده كسي اين موضوع رو نديده ببينه !
همين سه پست بالاتر هم باز لطف كردي متذكر شدي كه بايد با گرافيك بالا بازي كرد تا باگ نديد ! ولي فقط براي خودت ميگم كه دوست عزيز اين حرفت از پايه و اساس غلطه و متاسفانه چون مقوله گيمينگ رو حرفه اي دنبال نمي كنين اين حرف رو ميزني و جالبه با قطعيت خاصي هم روش تاكيد داري ! ولي دوست عزيز اينكه يه جمله غلط رو ١٠٠ بار بگي باعث نميشه اون حرف غلط درست بشه ! نه تو اين بازي ، تو هيچ بازيي باگ در اين سطح ربطي به كيفيت اجراي بازي يا رزولوشن نداره !
در ضمن Pes هم بازيي نيست كه سيستم بالايي بخواد و با يه سيستم گيمينگ سطح پايين كه چند سال هم از عمرش گذشته باشه هم ميشه به راحتي روي بهترين شرايط اجراش كرد پس شما مطمئن باش بيشتر دوستان گيمر با بهتري كيفيت اين بازي رو اجرا مي كنن
شما م اگه تو یه بازی بدون مشکل بازی کنید و بعد بیاین تو یه تاپیک ببینید همه دارن از مشکل دسته و ستینگ و کرک و .......... مینالن معلومه تعجب میکنینقل قول:
تمام این حرفهای که از باگ زده میشه بیشتر از طرف فن های فیفا بوده که از قبل شناخته شدن بودن و هستن
و گرنه قبل از ما اینقدر حرفه ای هستن تو دنیا که هنوز دارن بازی میکنن و روز به روز به گیم پلی این بازی بیشتر جذب میشن و هیچ مشکلی در این موردی که اینجاها دیده میشه اونجا مشاهده نمیشه حتی فن های فیفا بخاطر نرمی و ظرافت گرافیک دارن کشیده میشن سمت Pes
اره من بحث گرافیک رو میکنم چون همیشه تو هر بازی بخصوص بازی با توپ حرف اول رو گرافیک میزنه واسه باگ گرفتن چون اینو با چشای خودم دیدم دوستان خودم با گرافیک متوسط یا پائین تر بازی میکردن عبور توپ یا بازیکن از لائی هم وجود داشت ولی تو سیستم خودم اصلا از این خبرا نبود
من نه گفتم بهترین بازی فوتباله نه گفتم بدترینه فقط گفتم امسال با اولین تجربه ای موتور جدید و تیم جدید بازی خوبی شده با اینکه کمبود استادیوم و حالت اب و هوائی داره شما بد برداشت کردن های خودتون رو گردن ما نندازین مرسی :n01:
چطوری میشه تنظیمات دسته بازی را مثل 2013 قرار بدیم ؟؟