[B]گویا هر استانی که پخش دیجیتال در اون افتتاح میشه فقط تصویر اون کانال استانی بعلاوه 13 کانال ملی رو داره،و تصویر بقیه کانال های استانی رو نداره، درست می گم؟؟[/B]
چون الان که مال قزوین و گیلان رو که بررسی کردم دقیقا همینطوری هست که گفتم
Printable View
[B]گویا هر استانی که پخش دیجیتال در اون افتتاح میشه فقط تصویر اون کانال استانی بعلاوه 13 کانال ملی رو داره،و تصویر بقیه کانال های استانی رو نداره، درست می گم؟؟[/B]
چون الان که مال قزوین و گیلان رو که بررسی کردم دقیقا همینطوری هست که گفتم
بله درسته!
احتمالا در آينده تمام كانال هاي استاني اضافه مي شوند!
دوستان تمامی تلویزیون های سامسونگ سری 6 گیرنده دیجیتال داخلی دارند. فامیل من سری شش داشت. من براش یک برایت گرفته بودم. امروز کابل آنتن رو مستقیم به تی وی وصل کردم. با کمال تعجب دیدم در قسمت جستجوی کانال جستجوی دیجیتال هم داشت. یه راحتی 14 کانال و 11 رادیو رو گرفت. کیفیتش هم به نظرم بالاتر از دستگاه دی وی بی تی بود. تنها نقصش این است که کول دیسک به تلوزیون وصل کردم امکان ضبط تصویر درش پیدا نکردم. نمی دانم اصلا تی وی این آپشن رو نداره یا من پیدا نکردم؟
اینطور که من شنیدم. با خاموش شدن هرکانال آنالوگ می توانند 7 کانال دیجیتال به جایش جایگزین کنند. در حال حاضر کمبود فرکانس دارند.نقل قول:
من یدونه دارم که به کارم نمیاد کیفیتشم خوبه اگه خواستی پیغام خصوصی بده.نقل قول:
با سلام
دوستان با توجه به این همه صحبت بین گیرنده پروویژن با برایت کدام بهتر است از نظر امکانات
دوستان با تشک راین سوال ما رو کسی جواب نداد اینکه رنج قیمت این مدل چقدره و آیا واقعا این مدل خوبه و دیگه اینکه من باید به غیر از خرید این دستگاه دیگه چه چیزهائی برا یگرفتن تصاویر داشته باشم چون آنت هوائی ندارم آیا میشه با آنت سرخود یا از این آنت های بی خودی که جلوی پنجره میزارن بوسیله این ست باکس تصاویر رو دریافت کرد و اینکه چه طوری متوجه بشم ال سی دی سونی بنده قادر به دریافت تصاویر دیجیتالی هست یا نیست ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
قیمت این مدل 72000 هزار تومان برای کیفیت بهتر یک عدد کابل HDMI هم باید بگیری
در صورتی که امواج در منطقه شما خوب باشد با همون آنتن ها کار میکنید
مدل سونی خود را بگویید
این گیرنده های دیجیتال داخلی یا خارجی ، کیفیت صدا و تصویرشون از اینتلست 902 بیشتره یا در همون حده؟
ما آخر نفهمیدیم قیمت پروویژن چنده !!!نقل قول:
کجا 72 قیمت داری؟ مطمئنی یا حدودی میگی؟