یا ایّها المرفرشون ( اسم فاعل از مصدر Refresh : دی )
خبــــــــــری نیســــــــــت ...! :(
Printable View
یا ایّها المرفرشون ( اسم فاعل از مصدر Refresh : دی )
خبــــــــــری نیســــــــــت ...! :(
نقل قول:
همشون يعني ؟:n02:
به یا توجه کن:n02:نقل قول:
مربوط به 3-4 سال پیشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معدل دیپلمش که خوبه...احتمالا اشتباهی شده چون همشونم منفی 33 هستن درصداش
از قصد زده احتمالا:n02:نقل قول:
چه جالب با اینکه من خودم الان همین رشته یعنی نرم افزار امیرکبیر رو میخونم ( تغییر رشته دادم از م.پزشکی به نرم ) ، از این چیزا اطلاعی نداشتم. گرچه میدونم علم کامپیوتر امیرکبیر و شریف بین 150 تا 200 ام دنیا تو رده بندی هستند.نقل قول:
پس منم هی ترم هام رو عقب میندازم برسیم به 5 سال بعد :)
گرچه شریف واقعا خیلی راحت دانشگاههای توپ جذب میشن و هر کی بتونه اول شریف بره ولی اگر قبول نشدن، امیرکبیر هم با سعی بیشتر میتونی دانشگاههای خارجی خوبی بعدا اپلای کنی. کلا به خود فرد بستگی داره. اونا آدم کار بلد میخوان نه دانشگاه و اسم و رسم. ولی خب دانشجوهای شریف قریب بالاتفاق دانشجوهای کاربلدی هستن.
هر کی در مورد مهندسی پزشکی یا نرم افزار ( خصوصا امیرکبیر که میتونم جو و اساتید دانشکده هاش رو هم براتون ترسیم کنم :) ) سوال داشت، پ.خ کنه.
خیلی سخته که اینطوری....یعنی تقریبا بیشتر سوالا رو باید بلد باشه و جواب غلط بزنه!نقل قول:
فتوشاپ نیست؟
یک راه اینه که برید بخوابید الان که فردا اگه 7صبح دادن نتیجه هارو بتونید از خواب پاشید ببینید:n02:
یه راهم اینه که بیدار بشینید تا بیاد که اگه دم صبح بیاد چون خوابالو هستین عکس العمل خاصی نشون نمیدیدن و به سمت رختخواب روانه میشوید :n02:
موفق باشین همگی:n16:
پیشنهاد: دوستان برید بخوابید، اگه نخوابید و رتبتون بالا اومده باشه شما به غیر سکته قلبی ، سکته مغزی هم می زنید:n09: :n02: